- Το Εξυπνο ΤΕΣΤ!!! - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Κάνε αυτό το τεστ. Απλά ακολούθησε τις οδηγίες όσο πιο γρήγορα
Γίνεται αλλά μην διαβάσεις τις επόμενες ερωτήσεις πριν τελειώσεις με τις
προηγούμενες
Δεν χρειάζεται να γράφεις τις απαντήσεις. Απλά χρησιμοποίησε το μυαλό
σου.
Θα σε ενθουσιάσει το αποτέλεσμα...
Πόσο κάνει:
15+6
3+56
89+2
12+53
75+26
25+52
63+32
Το ξέρω! Οι υπολογισμοί είναι δύσκολη δουλειά αλλά αυτό είναι αληθινό!
Κουράγιο, άλλο ένα...
123+5
ΓΡΗΓΟΡΑ! ΣΚΕΨΟΥ ΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΩΜΑ!
Προχώρα πιο κάτω...
Λίγο ακόμα...
Λιγάκι πιο πολύ...
Σκέφτηκες ένα "κοκκινο σφυρι", έτσι δεν είναι;
Και'γω κοκκινο σφυρι σκεφτηκα και πηγα να τρελαθω!!!Τι συμβαινει?
Εσεις τι σκεφτηκατε?
Hear My Message
quote:
Και'γω κοκκινο σφυρι σκεφτηκα και πηγα να τρελαθω!!!Τι συμβαινει?
Εσεις τι σκεφτηκατε?
Καλά... κουφάθηκα ! Έχω και πυρετό (αν και έκανα όλους του υπολογισμούς) και μου ανέβηκε κατακόρυφα...
Το περίεργο είναι... ότι δεν το σκέφτηκα. Μου ήρθε η εικόνα στο μυαλό μου !!!!!!!
Λες να παίζεται... κάποια τηλεπάθεια ;

Φιλικά
Βρηκαν εναν τροπο να μας καθοδηγουν το μυαλο.
Και αν αυτο μπορουν να το κανουν με πολλους τροπους τοτε...ζητω που καηκαμε!!!
Hear My Message
"Πες ένα χρώμα κι έναν τριψήφιο αριθμό με ίδια όλα τα ψηφία χωρίς να το σκεφτείς..."
Κατά "περίεργο" τρόπο όλοι λέγαμε "κόκκινο" και "333"...
Προφανώς οι μαθηματικοί υπολογισμοί βοηθούν εδώ στο να αποσπαστεί η προσοχή...![]()

Παρόλο που το είχα ξανακάνει καναδυό φορές στο παρελθόν, την πάτησα.
Εμφανίστηκε ολοζώντανη η εικόνα του κόκκινου σφυριού στο μυαλό μου.
Ερμηνεία;
Για το κόκκινο, ας πούμε πως είναι υπεύθυνη η ένταση που δημιουργείται στην προσπάθεια να γίνουν γρήγορα οι υπολογισμοί. Έχει λεχθεί πως η ταχύτητα και η μαχητικότητα συνδέεται με το κόκκινο. Γι' αυτό το λόγο και πολλά γρήγορα αυτοκίνητα τα προτιμούνε κόκκινα.
Το σφυρί όμως;
Θα αναφέρω κάποιες σκέψεις μου που παρατήρησα πως έκανα ενώ προσπαθούσα να υπολογίσω τα αθροίσματα.
Το άθροισμα 15+6 και συγκεκριμένα ο αριθμός 15, μου φέρνει στο νου σφυρί! Δεν ξέρω γιατί, αλλά μου το φέρνει.
Το 3+56 με κάνει να σκέφτομαι κάτι το οποίο χτυπάει με κρότο - σαν αυτόν του σφυριού.
Το 89+2 και ιδιαίτερα το 89 μου φέρνει στο μυαλό μαύρο χρώμα και σίδερο.
Τα 12+53 και 75+26 μου φέρνουν στο μυαλό μαύρο, σίδερο, μακρόστενο με κάποιες αυλακιές στην επιφάνειά του. Ιδιαίτερα το 53.
Το 25+52 με κάνει να σκέφτομαι μια συμμετρία τύπου "Τ".
Το 63+32 και πάλι μάυρο, σίδερο με αυλακιές.
Το 123 + 5 με κάνει να σκεφτώ έναν μακρύ μίσχο και κάτι πιο κοντό στην άκρη του!
Δεν ξέρω γιατί, αλλά αυτές οι εικόνες δημιουργούνται στο μυαλό μου βλέποντας κι όχι σκεπτόμενη τους αριθμούς. Η όραση με κάνει να τους σκέφτομαι έτσι.
Λίγο αυθαίρετη η ερμηνεία μου, αλλά κάπως έτσι μου προέκυψε...![]()
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Τώρα δηλαδή ή είμαι ψυχάκιας (που είμαι δεν το αρνούμαι) ή υπερβάλλετε
Απλά το σφυρί είναι συνδεδεμένο με την λέξη εργαλείο στους περισσότερους ανθρώπους όσο για το κόκκινο είναι το χρώμα που μπορούν να δούν τα περισσότερα ζώα και ισχύει αυτό που είπε η Αμαλία για την μαχητικότητα.
τὰ δὲ πάντα οἰακίζει Κεραυνός - Ηράκλειτος

"Once you have tasted the secrets, you will have a strong desire to understand them"
I'm the lizard king,I can do anything!
quote:Ρε μπας και είσαι από την "κασμαδία" (κοροϊδευτικό της Λέσβου) ελπίζω να μην παρεξηγήσουν οι ιθαγενείς κάτοικοι
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΣΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΡΩΜΑ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ.
quote:Μάλλον μπερδεμένος είσαι αυτή την περίοδο
Εγώ είδα ένα κλειδί,που από τη μία μεριά ήταν όπως τα γαλλικά και από την άλλη είχε μια τρύπα για παξιμάδια και χρώμα το μαύρο!Καμιά ανάλυση?
ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΦΥΡΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΟ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.
ενας φιλος ομως σκεφτηκε "Πρασινο Black&decker"...![]()

Εμένα πάλι μου ήρθε η εικόνα ενος κάβουρα (το εργάλειο εννόω) και το κόκκινο, μήπως κάτι δεν πάει κάλα με το my mind.
A peronosporos προσεξε την λές για την Λεσβο (κασμαδία κοροΪδευτικά) μην γινουμε απο δυο χωρια χωριάτες.![]()
![]()
Φιλικά πάντα.

Το παρελθόν είναι δάσκαλος του παρόντος και οδηγός του μέλλοντος
πηγα στο τελος επειδη με την δικαιολογια "κατσε να δω το τοπικ και τις απαντησεις,και θα κανω μετα το τεστ"
φυσικα την πατησα επειδη ειδα το αποτελεσμα και τωρα ξερω.

santaclaws is coming....to town!
quote:Τουλάχιστον έχει καλό ούζο και κολοκυθοκορφάδες γεμιστές... μιαμ μιαμ, γμτ και είναι και ώρα φαγητού.....
Εμένα πάλι μου ήρθε η εικόνα ενος κάβουρα (το εργάλειο εννόω) και το κόκκινο, μήπως κάτι δεν πάει κάλα με το my mind.
A peronosporos προσεξε την λές για την Λεσβο (κασμαδία κοροΪδευτικά) μην γινουμε απο δυο χωρια χωριάτες.
Φιλικά πάντα.