- "Μυστική Ελλάδα" & η απόλυτη αντιγραφή - μέρος 2ο - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Τι να πει κανείς…παρά μόνο ντροπή και κρίμα.
ΤΙΝ ΓΑΡ ΠΟΤΑΕΙΣΟΜΑΙ ΑΣΥΧΑ ΔΑΙΜΟΝ ΤΑ ΧΘΟΝΙΑ Θ'ΕΚΑΤΑ
Ζήσε τη στιγμή!

και εις άλλα με υγεία...
Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...
το οτι το δικτυο τροφοδοτει τα περιοδικα και τις τηλεορασεις ηταν γνωστο
και ας παραδεχτουμε οτι αφου βαζουμε δωρεαν στο δικτυο μια πληροφορια δεν μας ενοχλει η διακινηση της (της πληροφοριας, οχι του κειμενου μας) - σε αυτη την περιπτωση αρκει μια αναφορα στην πηγη και παμε πασο
αλλα να γινεται copy-paste ενα κειμενο σου, επειδη βαριεται να το διαβασει ο "ερευνητης" ωστε να παρει τις πληροφοριες και να τις αποδοσει με δικα του λογια, ειναι καθαρα κλοπη πνευματικης ιδιοκτησιας
και καπως πρεπει να σταματησει
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν
-----
Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!
Αγαπητέ Απέρριτε, σου χρωστάω νομίζω κάποιες περαιτέρω πληροφορίες για τον "ερευνητή" που αναφέρεις. Συγγνώμη που δεν το έκανα τόσο καιρό στο σχετικό με αυτόν θέμα σου. Θα το κάνω όμως λείαν συντόμως. Όσο για το αν είναι λαμόγια...η ιστορία Φίλε μου το έχει δείξει πάμπολλες φορές.
Χαιρετώ.
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Η Δούκισσα της Πλακεντίας...
Υπάρχει μεγάλη ομοιότητα στο κείμενο του περιοδικού αυτού με το κείμενο που είχες παραθέσει παλιότερα. Διαφορές στην σύνταξη υπάρχουν επίσης, αλλά νοηματικά το κείμενο του άρθρου δεν έχει ουσιαστική διαφορά.
Δεν γνωρίζω τις βιβλιογραφικές σου πηγές, απ'όπου είχες συντάξει το κείμενο της βιογραφίας, αλλά από αυτά που διάβασα στο άρθρο του περιοδικού υποθέτω πως χρησιμοποιήθηκε ως βασική πηγή το δικό σου κείμενο. Σ'αυτήν την περίπτωση ο συγγραφέας θα έπρεπε τουλάχιστον να αναφέρει στις πηγές του το ESOTERICA και εσένα ως μέλος, πράγμα το οποίο δεν έχει γίνει, αφού δεν υπάρχουν καν βιβλιογραφικές αναφορές. Επίσης, θα μπορούσες να είχες παραθέσει κάτω από το κείμενό σου κάποιο επιπλέον στοιχείο (όπως για παράδειγμα πως πρόκειται για τμήμα από βιβλίο που είναι υπό έκδοση από τον τάδε συγγραφέα - δηλαδή εσένα), οπότε στην περίπτωση αυτή θα μπορούσε να αναφερθεί αυτό ως πηγή, μαζί με τον διαδικτυακό χώρο όπου το δημοσίευσες (δηλαδή το ESOTERICA).
Αναμένουμε λοιπόν κι εμείς, την απάντηση του συγγραφέα του άρθρου, αλλά και του περιοδικού, σχετικά με την μη αναφορά του δικού σου ονόματος (μέλους, αφού αυτό αναγραφόταν στο συγκεκριμένο κείμενο) αλλά και του ESOTERICA.
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
alla prepei na knoume kati giati mou exei spasei ta nevra.
Mexri kai simera -kai tha sinexisei nomizo-
o gnostos telemarketer pou poulaei biblia
deeixnei ti fotografia tou KENTABROU kai epimenei
pos einai alithinos skeletos kai malista leei oti einai
mia spania fotografia eno tin exei parei apo to internet.
DEN EINAI ALITHINOS SKELETOS!!! TO LEEI KAI TO SITE TOY PANEPISTIMIOU POU TON EXEI.
DEN MPOROUME NA TOU STEILOUME EMAIL H NA THL. KAI NA STAMATISEI NA KOROHDEVEI?
ΑΠΟ ΤΟ SITE ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗ 'ΣΠΑΝΙΑ' ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΗΛΕΜΑΡΚΕΤΕΡ..http://web.utk.edu/~blyons/centaur.html
--Like other works of archaeological fiction [see end note #1], this display uses the conventions of scholarship to present a work of fiction as authentic---
The ancient Greeks, who generally represented centaurs as wild and promiscuous, used the metaphor of the half man, half horse to express the animal nature of humans. By using the metaphor of the half man, half animal ñThe Centaur Excavations at Volosî underscores a very basic truth; human nature can not be separated from its animal, and hence evolutionary origins.
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ Η ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ EMAIL TOY
Αγαπητή μου Αμαλία, η πηγή μου ήταν ο αθηναιογράφος Δημήτριος Καμπούρογλου.
Είχα ρωτήσει κάποτε για τον θησαυρό του Νταβέλη σε αυτό το φόρουμ και μου είχε απαντήσει κάποιος φίλος. Έβαλα την ιστορία με κάποιες πληροφορίες για τον νταβέλη και έχω στις πηγές μου την διεύθυνση του esoterica. Δηλαδή τι θα πάθουν; θα τους πέσει το ερευνητικό πηγούνι χαμηλά;
Εκτός αν εδώ ισχύει αυτό που είπε ο Αμερικανός συγγραφέας Harlan Cleveland: "Πνευματική ιδιοκτησία: Ένα λάθος επίθετο για ένα λάθος ουσιαστικό." Τι να πώ.
------------------------
Λάθη δεν κάνει όποιος δεν κάνει τίποτα.

Πάντως, το γεγονός πως σε άρθρα ενός περιοδικού δεν υπάρχουν βιβλιογραφικές αναφορές μετά το τέλος του άρθρου - ιδιαίτερα όταν το θέμα δεν είναι η προσωπική άποψη του συγγραφέα σχετικά με το ντύσιμο στα κλάμπς τον Μάρτιο... - είναι ένα πρόβλημα του ίδιου του περιοδικού που σχετίζεται με το πόσο φερέγγυο και επιστημονικό θα ήθελε να είναι.
Ισως να είναι μία παράλειψή τους που θα διορθωθεί. Αλλιώς, το πρόβλημα δεν είναι προσωπικό σχετικά με τον φίλο Νταβέλη μόνο...
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
quote:Mexri kai simera -kai tha sinexisei nomizo-
o gnostos telemarketer pou poulaei biblia
deeixnei ti fotografia tou KENTABROU kai epimenei
pos einai alithinos skeletos kai malista leei oti einai
mia spania fotografia eno tin exei parei apo to internet.DEN EINAI ALITHINOS SKELETOS!!! TO LEEI KAI TO SITE TOY PANEPISTIMIOU POU TON EXEI.
εγω λεω να του στειλουμε κι αλλο υλικο
οπως για παραδειγμα το κρανιο μονοκερου που ανακαλυψα προσωπικα στην Κρητη

το σαγονι του γιγαντα απο τις Κυκλαδες

ή αλλον εναν Κενταυρο που ανακαλυφθηκε στο Χαϊδαρι κατα την διανοιξη βοθρου

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν
Φίλε Γιάννη,
Στην τρίτη φωτογραφία ο σκελετός δεν είναι απολιθωμένος.
Μηπως γνωρίζεις τι ηλικίας εκτιμήθηκαν ότι είναι τα οστά?
Ioannis Zenas
http://www.zenas.gr
![]()
------------------------
quote:
σε μια παραλια προπερσυ, βρηκα ενα απολιθωμενο μουρο. θα μεινει η ανακαλυψη μου στην αιωνιοτητα?
------------------------
Μπορεί όχι, αλλά ένα βιβλίο για την παραλία, μαζί με μία φωτογραφία που θα βάλεις στο internet φτάνουν για να τα κονομήσεις :)
Ioannis Zenas
http://www.zenas.gr
ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΜΟΝΟ 70 €.
ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΕΞΑΝΤΛΟΥΝΤΑΙ!!!
ΤΗΛΕΦΩΝΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ!

![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σχετικά με το θέμα μας, απο την Παρασκευή έχω στείλει e-mail στον κ.Αντωνιάδη, αλλά δεν έλαβα καμία απάντηση...
...είς αναμονήν...