ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Χρεοκοπεί η Ελλάδα.(Λόγοι-Αιτίες.) - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Χρεοκοπεί η Ελλάδα.(Λόγοι-Αιτίες.) - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

@ΑΜΕΙΝΙΑΣ41 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
07/07/2015, 01:30:50
Τους θεωρούσα εξ'αρχής προδότες. Αλλά αυτό το έχουμε συζητήσει, όταν μιλάγαμε για τον George Soros και τα ταξιδάκια του Αλέξη τα δύο τελευταία χρόνια.

Για αυτό και δεν δέχτηκα το δημοψήφισμα. Τώρα, πήραν την ψήφο τη δικιά σου, του Μάριου, του Heretic, του Γιώργου, της Ειρήνης, της Χαράς, του Μήτσου και του Λουκά, κι έχουν εξουσία 61%...

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

07/07/2015, 01:36:23
Μάνο,

Τι ψήφισα εγώ,το έχω δηλώσει δημοσίως.
Αν όλοι αυτοί που αναφέρεις δεν ψήφιζαν αυτά που ψήφισαν, θα είχες τον παραιτημένο Σαμαρά ξανά πρωθυπουργό.

Ο αποδεδειγμένος προδότης είναι χειρότερος από τον εν δυνάμει.

Δεν πάει πουθενά αυτό και είναι και αργά...

Καλό βράδυ

Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.

07/07/2015, 01:38:10
Καλό ξημέρωμα Μπερνάρ.

07/07/2015, 02:05:36
quote:

Όπως και να έχει, από τη στιγμή που ειδικά ο Αμεινίας κι ο Heretic με βλέπουν σε παρτίδο, και μάλιστα στο ίδιο με τον Πύρινο, νομίζω πως η παρουσία μου περιττεύει. Κάτι έχω κάνει πολύ λάθος μάλλον.

Δεν είσαι αρκετά φιλοκυβερνητικός.
Υπάρχει όμως τρόπος να αλλάξει αυτό.
Πήγαινε στο κοντινότερο κάδο, άνοιξε το κρανίο σου, βγάλε τον εγκέφαλο και ρίξ'τον μέσα στον κάδο.
Μέτα κάτσε λίγο πιο πέρα και περίμενε να έρθει ο σκουπιδιάρης να τον πάρει. Μόλις βεβαιωθείς οτι κονιορτοποιήθηκε, γύρνα πίσω. Στην πλειοψηφία.

Θα ταιριάξεις αμέσως.

07/07/2015, 02:22:27
Αναρωτιέμαι πάντως, κι επειδή παραπλεύρως συζητάμε ένα θέμα σχετικά με τον Πολίτη και την Πολιτεία, σε εμφανείς γραμμές αθηναϊκής δημοκρατίας και σκέψης:

Στο δίλημμα 'εντός των τειχών, ή στην θάλασσα?', ήταν ποτέ δυνατόν να μην καταλαβαίνει κάποιος την ερώτηση? Επιπλέον, αν το 61% των Πολιτών αποφάσιζε 'στην θάλασσα', θα μπορούσε η μάχη να δοθεί τελικά 'εκ των τειχών'?

Γιατί, αν το ερώτημα ήταν σαφές, και η απάντηση ήταν 'στην θάλασσα', η Σαλαμίνα υπήρξε εντελώς συγκεκριμένη και επιτυχής ως επιλογή και έκβαση.

Από την άλλη, αν το ερώτημα ήταν ασαφές, η απάντηση 'στην θάλασσα' θα κατέληγε σε μάχη στον Ποδονίφτη, εμείς θα είχαμε πρωτεύουσα την Τεχεράνη και τον Τσίπρα θα τον λέγανε Αχμαντινετζάντ.

07/07/2015, 08:50:03
quote:

Όπως και να έχει, από τη στιγμή που ειδικά ο Αμεινίας κι ο Heretic με βλέπουν σε παρτίδο, και μάλιστα στο ίδιο με τον Πύρινο, νομίζω πως η παρουσία μου περιττεύει. Κάτι έχω κάνει πολύ λάθος μάλλον.

Εγω σε έβαλα μαζί με τον Πύρινο, γιατί απάντησα πολύ συγκεκριμένα σε θέματα που αφορούσαν τα χρηματιστήρια, και ο Πύρινος είχε διατυπώσει μια σχετική ερώτηση παραπάνω. Οσο για τα υπόλοιπα που γράφει σε αυτό το θέμα, είναι ανάξια σχολιασμού. Δεν θεωρώ κάτι τέτοιο σε καμμιά περίπτωση για σενα.

07/07/2015, 10:01:34
Γιουσουφάκι ,τράβα πλύνε το πισινάκι εσύ.

Και πρόσεχε λιγάκι με τις μαλ@κίες που λες:

quote:
Πήγαινε στο κοντινότερο κάδο, άνοιξε το κρανίο σου, βγάλε τον εγκέφαλο και ρίξ'τον μέσα στον κάδο.
Μέτα κάτσε λίγο πιο πέρα και περίμενε να έρθει ο σκουπιδιάρης να τον πάρει

Ο κόσμος είναι μικρός.
Γκέγκε ή ντιπ?

Ξανασκύψε τώρα και θα τα πάμε μια χαρά.

Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.

Τί ωραίες φράσεις και τί συναδελφική συζήτηση.

Πάντως μένω άναυδος, μπράβο. Εκτός από φυσικοί είστε και οικονομολόγοι. Έχω πάθει την πλάκα μου εγώ ο αστοιχείωτος με αυτές τις αναλύσεις, ούτε μηχανιστική ανάλυση της δομής του εγκεφάλου.

Η πλάκα είναι όμως πως η αλήθεια είναι πολύ απλή. Καταρχήν δεν γίνεται λόγος πως όλα αυτά ήταν στημένα για τρομοκρατία του λαού, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΕΙΠΕ Η "ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ" ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟ ΛΟΓΟΥ. Δεν ασχολούμαστε με τα φασιστάκια. 3η πολιτική δύναμη του τόπου και λείπει από κάθε κανάλι και κάθε συζήτηση "υψηλού επιπέδου". Δεν την υπολογίζουμε, την φτύνουμε, σηκωνόμαστε τα καλοπληρωμένα γιουσουφάκια από το καφενείο της βουλής και αποχωρούμε όταν παίρνει τον λόγο.

Και όμως οι πολιτικάντηδες του Σύριζα μετά την τρομοκρατία και το κλείσιμο των τραπεζών, αρχίζουν τώρα να παραιτούνται για να μην αναλάβουν την ευθύνη μαχαιρώματος του λαού.

Η αλήθεια είναι πολύ απλή. Κάποιοι θα μου λέγανε "follow your leader ρε ορφανό του Χίτλερ" και εγώ απαντώ "KNOW YOUR ENEMY ρε βλήτα".

Ούτε μέσα σου είναι, ούτε στην φαντασία σου. Εκεί έξω είναι και σε κανονίζει καλά. KNOW YOUR ENEMY.

07/07/2015, 12:30:04
Απο τότε που τα troll μάθανε τους free proxy, ξεκίνησε η οικολογική καταστροφή στα fora.

07/07/2015, 13:27:00
Αν αντί Τσιπραλέξ και συναφή προσώπατα, είχαμε έναν εκ των Μιλτιάδη, Θεμιστοκλή, Λεωνίδα, Επαμεινώνδα και Αλέξανδρο, τότε θα:

1. Είχαν συλληφθεί όλοι οι πρωταγωνιστές, όλων των μνημονίων.Πρωθυπουργοί, υπουργοί και βουλευτές του ΝΑΙ.

2. Γινόταν απαιτητή η διαγραφή όλου του χρέους.

3. Ζητούσαμε και τα ρέστα από πάνω.Τα οφειλόμενα που οι προδότες διέγραψαν.

4. Κόβαμε το δικό μας νόμισμα.

5. Συμμαχούσαμε με το συμφέρον μας, είτε αυτό είναι στην Ρωσσία, είτε στην Κίνα, είτε στο...Μπάγκλαντές.

6. Αναπτύσαμε τον ορυκτό μας πλούτο και αυτό από μόνο του θα ήταν πηγή προσέλκυσης επενδυτών.

7. Δεν θα είχαμε ανάγκη την αβάσταχτη φορολογία και ως εκ τούτου, θα γινόμασταν φορολογικός παράδεισος.Για μας και τους ξένους.

8. Χρειαζόμασταν κοχόνες, για όλα αυτά.Δεν υπάρχει κανείς γαμώ το κέρατό μου?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

05/06/2018, 19:46:25
Οπότε αν ακόμα αναρωτιέσαι αν το σχόλιο της (31/05/2018, 23:45:51) αφορούσε εσένα, ναι σε αφορούσε. Το πρώτο μέρος.

Η κόλαση είναι άδεια και όλοι οι διάβολοι είναι εδώ (Ουίλιαμ Σαίξπηρ)

07/06/2018, 09:38:52
quote:
Όταν όλα τελικά αποτύχουν, υπάρχει και το τρολάρισμα στο esoterica. Κάτσε εδώ λοιπόν και θα περάσουμε καλά όλοι.

Να καταχωρηθεί στα πρακτικά αυτό παρακαλώ ωσάν ρεζουμές της συζήτησης.

quote:
Είδες ΝΙΚΟΜΑΧΕ πως ξεχωρίζει ο επαγγελματίας από τους ερασιτέχνες

Καλώς τον
ΣολΜιχ,

ΣολΜιχ εσύ τί δηλώνεις? Επαγγελματίας ή ερασιτέχνης?

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

Sol-MixΜέλος
12/06/2018, 14:22:07
quote:

Τίποτα από τα δύο, μάλλον προς το Άσχετος κλείνω.

Το πρόβλημα σ’ αυτό το θέμα PY8AGORAS είναι η ανοχή των διαχειριστών και της ιδιοκτησίας του http://www.esoterika.gr στους Επαγγελματίες του είδους, το μόνο που μπορώ να φανταστώ, είναι ότι μάλλον το ζητούμενο από αυτούς είναι "η ερήμωση και η απαξίωση του esoterika.gr", για να έχουν την δικαιολογία, να το κλείσουν.

Στο forum έχουμε παραμείνει και γράφουμε σ΄ αυτό σήμερα, περίπου 5 με 7 άτομα και παρ’ όλα αυτά η διαχείριση ανέχεται ακόμα τους 2 επαγγελματίες του είδους που προσπαθούν με κάθε τρόπο να διαλύσουν το forum.

12/06/2018, 15:47:02
Άντε πάλι να πετάξω την κλασική μου ατάκα:

sol-mix ήταν φυσικό ότι θα ζήταγες και τα ρέστα. Πάντα οι τύποι σαν κι εσένα ζητάνε τα ρέστα. Επειδή κάποια στιγμή μπορεί να αποφασίσω να στα ξαναδώσω, όπως παλιότερα, πρόσεχε γιατί θα έχουμε μεγάλες συγκινήσεις. Μήπως τα ξέχασες; Τότε που μας έβριζες ντε, για να κάνεις την ψυχοθεραπεία σου; Ένα χρόνο κάναμε τουμπεκί μέχρι που αποφάσισα να σε αναλάβω. Αλλά ας σου δώσω ένα δείγμα του τι πρόκειται να ακολουθήσει πάλι. Δώσε βάση:

Ρε αστείε τυπάκο, όταν πήγαινες και κωλοτριβόσουνα μέσα στα πολιτικά γραφεία της ΝΔ, με αυτά τα καραγκιοζιλίκια αποκαλείς "πατέντες" παραμάσχαλα, είχες κατά νου την "Άμεση Συνταγματική Δημοκρατία" ή την εμπνεύστηκες μετά; Θέλω να ξέρω δηλαδή, αν σε επηρέασε ο συγκεκριμένος πολιτικός χώρος ή η φάβα που σου σέρβιραν, αφού τελικά δεν τσίμπησαν ούτε αυτοί.

Edited by - Heretic on 12/06/2018 16:14:39

13/06/2018, 02:32:41
quote:
Στο forum έχουμε παραμείνει και γράφουμε σ΄ αυτό σήμερα, περίπου 5 με 7 άτομα και παρ’ όλα αυτά η διαχείριση ανέχεται ακόμα τους 2 επαγγελματίες του είδους που προσπαθούν με κάθε τρόπο να διαλύσουν το forum.

Ειναι κι αυτο μια Άμεση Συνταγματική Δημοκρατία

Α, και μη ξεχαστω
μας είχες τάξει κάτι

quote:
Sol-Mix Απεστάλη: 05/06/2018
Κάπου εδώ τελειώνει κ’ αυτή η διαδρομή, σας εύχομαι καλή συνέχεια, καλό καλοκαίρι και καλή τύχη.

.....επίσης

Sol-MixΜέλος
13/06/2018, 08:11:57
quote:

Ρε αστείε τυπάκο, όταν πήγαινες και κωλοτριβόσουνα μέσα στα πολιτικά γραφεία της ΝΔ, με αυτά τα καραγκιοζιλίκια αποκαλείς "πατέντες" παραμάσχαλα, είχες κατά νου την "Άμεση Συνταγματική Δημοκρατία" ή την εμπνεύστηκες μετά; Θέλω να ξέρω δηλαδή, αν σε επηρέασε ο συγκεκριμένος πολιτικός χώρος ή η φάβα που σου σέρβιραν, αφού τελικά δεν τσίμπησαν ούτε αυτοί.

Τίποτα απ’ όλα αυτά δεν είναι αληθές.

Έχεις 48 ώρες να ζητήσεις δημοσίως συγνώμη και να αιτιολογήσεις τον λόγο που γράφεις αυτά τα ψέματα και με συκοφαντείς.

Μέτα θα πληρώσεις για αυτές τις συκοφαντίες σου, οποιοδήποτε ποσόν μου εκδικαστεί από το δικαστήριο θα δοθεί στο Χαμόγελο του παιδιού.

Επίσης και η ιδιοκτησία του forum έχει 24 ώρες διορία για να μου παραδώσει οτιδήποτε στοιχεία διαθέτει για σένα, διαφορετικά στην μήνυση θα συμπεριλαμβάνετε και ο ιδιοκτήτης του forum (τα στοιχεία του, έχουν κοινοποιηθεί δημοσίως από την Αμαλία, στο παρελθόν) για υπόθαλψη εγκληματία - αισχρού συκοφάντη.

13/06/2018, 10:17:07
Που 'σαι Sol-mix:

https://diagoras.wordpress.com/2007/09/09/spam_nd/

http://www.konstandaras.gr/corpsite/display/dsp_Entity.asp?EN_ID=169

Άντε τράβα στη μαμά σου τώρα. Εντάξει;

Edited by - Heretic on 13/06/2018 10:30:19

ilias1990Μέλος
13/06/2018, 11:15:16
Όπως κάθε καλό λαμόγιο, έτσι και ο sol-mix σκούζει, φωνάζει και εκτοξεύει απειλές όταν τον πιάνουν στα πράσα!

13/06/2018, 11:16:04
Και αν δεν σου φτάνουν αυτά να ξεκινήσεις τη μήνυση, κάπου εντόπισα καταχωρημένη μια εταιρία μαϊμού ονόματι Arpisoft:

We are an inventor company, we produce a machine, that use the solar and air energy in order to produce, electricity, water and oxygen. This is an international patern belongs to us.

Ο "πίσω από την Arisoft" μου φαίνεται σαν con artist, αλλά θα τα πούμε στο δικαστήριο αναλυτικά με αυτόν. Εσύ βρες δικηγόρο μόνο, αλλά σύντομα please. Αυτός δίνει τα στοιχεία του στην Αμαλία και θα επικοινωνήσω εγώ μαζί του για τις λεπτομέρειες του πως πρόκειται να κινηθώ εγώ*.

*Αφορά φυσικά την προστασία του κοινωνικού συνόλου από απατεώνες.

27/06/2018, 13:37:39
quote:
quote:

Τίποτα από τα δύο, μάλλον προς το Άσχετος κλείνω.

Το πρόβλημα σ’ αυτό το θέμα PY8AGORAS είναι η ανοχή των διαχειριστών και της ιδιοκτησίας του http://www.esoterika.gr στους Επαγγελματίες του είδους, το μόνο που μπορώ να φανταστώ, είναι ότι μάλλον το ζητούμενο από αυτούς είναι "η ερήμωση και η απαξίωση του esoterika.gr", για να έχουν την δικαιολογία, να το κλείσουν.

Δεν το πιασα αυτό. Τον συνειρμό και τη σύνδεση εννοώ.
Τι θα πεί να έχουν δικαιολογία να το κλείσουν?

Θεωρείς ότι αν πραγματικά η ιδρυτική ομάδα ή η διαχείριση ήθελε να το κλείσει δεν θα μπορούσε να το κάνει όποτε γούσταρε και γουστάρει?

Το ότι γράφουν πλέον μόνο πεντεδέκα νοματαίοι ενεργά και με ιστορία -όχι οι περαστικές φωτοβολίδες-,
και όχι μόνο τώρα αλλά κατά τα τελευταία 2,3,4... έτη
πάλι εάν αποτελούσε "αιτία" για να κλείσει το φορουμ, θα είχε ήδη γίνει.

Άρα? πού το στηρίζεις αυτό που λές/υποθέτεις?

Ύστερα το τραβάς με τον Heretic:

quote:
Που 'σαι Sol-mix:
https://diagoras.wordpress.com/2007/09/09/spam_nd/

http://www.konstandaras.gr/corpsite/display/dsp_Entity.asp?EN_ID=169

Τί είναι αυτά ρε? τί δικηγόροι και εγκληματίες?
Εγώ δε βλέπω κάποια προσβολή ή συκοφαντία. Τα μεγέθη είναι ασύμμετρα.

quote:
Τίποτα απ’ όλα αυτά δεν είναι αληθές.

Έχεις 48 ώρες να ζητήσεις δημοσίως συγνώμη και να αιτιολογήσεις τον λόγο που γράφεις αυτά τα ψέματα και με συκοφαντείς.

Μέτα θα πληρώσεις για αυτές τις συκοφαντίες σου, οποιοδήποτε ποσόν μου εκδικαστεί από το δικαστήριο θα δοθεί στο Χαμόγελο του παιδιού.

Επίσης και η ιδιοκτησία του forum έχει 24 ώρες διορία για να μου παραδώσει οτιδήποτε στοιχεία διαθέτει για σένα, διαφορετικά στην μήνυση θα συμπεριλαμβάνετε και ο ιδιοκτήτης του forum (τα στοιχεία του, έχουν κοινοποιηθεί δημοσίως από την Αμαλία, στο παρελθόν) για υπόθαλψη εγκληματία - αισχρού συκοφάντη.

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "