- Βιβλικές Αμφισβητήσεις (Νο 1) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
γιαπετ
quote:
Ας τα έκαναν όπως θα θέλατε εσείς να γίνουν τα γεγονότα για να έριχναν και όλες τις Προφητείες εκτός!Δηλαδή λες ότι τα έγραψαν έτσι ώστε να ταιριάζουν στις προφητείες;;
Μπράβο βρε. Αυτό λέω κι εγώ...
Σε όσες προϋπήρχαν δηλαδή, γιατί οι πιο πολλές γράφτηκαν μετά....
Βρε καλά να διαστρεβλώνετε τις Γραφές αλλά να διαστρεβλώνεται και εμένα???![]()
![]()
![]()
Τέλοσπάντων όπως το έγραψα θα μπερδεύονταν άλλοι και άλλοι...
Σιγουρα θα έχεις ήδη δει την αναλύτική απάντηση για τη Δίκη ΠΑΡΩΔΙΑ
quote:
γιαπετ
quote:
Οι πιο σκληροπυρηνικοί θρησκευομένοι Φαρισαίοι δήλωσαν πίστη ακόμα και στον Τιβέριο...Ένα ένα τα βλέπω, αμάν δε Αλέξανδρε, πολυβόλο είσαι.
Φαρισαίοι και οι σύγχρονοι ορθόδοξοι που δήλωσαν πίστη στον Χίτλερ ή άλλο αυτό;;;
Λες να αρχίσω να σου λέω ναι σε όλα???
Με φοβίζεις είναι η αλήθεια...![]()
Τα "καλά" σου από το πρώτο quote στην τελευταία ομοβροντία απαντήσεων αύριο με την ησυχία μου.
Πάντως οποιαδήποτε βιβλιογραφία ή και επιχείρημα ακόμα ευπροσδεκτο.
Έχω πήξει στην χιουμοριστική και καφενειακή προσωπική σας άποψη επί παντός επιστητού ρε "απέναντι" παίδες... ![]()
![]()
![]()
Πολύ απλοποιημένα τα βλέπεις τα πράγματα.
Προκειμένου να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα, ρίχνεις ένα "τα καταπάτησαν όλα οι εβραίοι" και καθάρισες. Με αυτό ότι ανακρίβειες αναφέρουν τα ευαγγέλια είναι αυτομάτως ραμμένες στα μέτρα σου.
Δεν είναι έτσι, όμως φίλε Αλέξανδρε.![]()
Για παράδειγμα, αν παρουσιαστεί σήμερα κάποιος ως "μεσσίας" και απεσταλμένος του θεού, που δεν τηρεί τις χριστιανικές παραδώσεις, τι άποψη θα έχει το ιερατείο γι' αυτόν;
Άσχετα με τα λεγόμενά του...
Μιλάμε πάντα με βάση το σενάριο των ευαγγελίων, έτσι;
Μη παρεξηγηθώ...![]()

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
quote:
Τέλοσπάντων όπως το έγραψα θα μπερδεύονταν άλλοι και άλλοι...
Είπαμε να το... φτιάξουμε. Μη με γαργαλάς γιατί δεν το αντέχεις...![]()
Αύριο να μου πείς σε ποιό διαφωνείς, απ' αυτά που έγραψα.
Στις συνόδους; Στο Χίτλερ; Ή κάπου αλλού;

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
Βρε γιαπετ, δεν σου αρκεί αυτό?Τι ψάχνεις να βρείς?
Δώσε βάση:
quote:
quote:
NIKOMAXOΣΤι διαφορά έχουν αυτα που έγραψε ο Ματθαίος, ο Λουκάς και λοιποί , απο αυτα που έγραψαν οι Χ.Κ.Αντερσεν, οι αδελφές Μπρογιερ και λοιποί?
Σύμφωνα με αυτά που έγραψα στο Notirk όλοι οι παραπάνω σε... σημάδεψαν τόσο βαθειά που τους βλέπεις και στα Ευαγγέλια
quote:
Εχεις καμιά καλή απάντηση, πέραν απο αυτές που έχουμε συνηθίσει, απο τους κατα καιρούς εισερχόμενους απολογητές?Όχι ΝΙΚΟΜΑΧΕ δυστυχώς!
Όταν έρθει η ώρα, θα στηθεί το σκηνικό της Σωτηρίας σου και εσύ ως Πρωταγωνιστής θα πρέπει να παίξεις το ρόλο της Ζωής σου.
Τις ΤΡΕΙΣ (ούτε μια ούτε δύο) φατσούλες που φαίνεται ότι σου κάνω πλάκα γιατί τις έσβησες από το quote μου???
Το να μην καταλαβαίνεις τι σου γράφει και πως το εννοεί ο άλλος είναι κατανοητό, το μοντάζ πάλι όχι...
quote:
γιαπετΠροκειμένου να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα, ρίχνεις ένα "τα καταπάτησαν όλα οι εβραίοι" και καθάρισες. Με αυτό ότι ανακρίβειες αναφέρουν τα ευαγγέλια είναι αυτομάτως ραμμένες στα μέτρα σου.
Καθάρισα όχι επειδή απλά σας το είπα αλλά διότι σας έφερα ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ και μπορώ να σας φέρω και άλλη και αλλη και άλλη.
Δεν μου φέρνεις είτε εσύ είτε ο Sesostris τη δική του βιβλιογραφία που βγάζει ανιστόρητο το... Θεό λόγω της "Δίκης"???
Το θεωρώ πιο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ.
Εσείς???
Κάποτε τις έβγαζε, κάτι δεν κάνω καλά;

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
Τι σημαίνει βιβλιογραφίς ρε φίλε;
Επειδή κάποιος έγραψε ένα βιβλίο με τις απόψεις του, έγινε θέσφατο; Μπορεί να διαφωνεί κάποιος με κάποιο βιβλίο ή όχι;;;

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
quote:
γιαπετΕίπαμε να το... φτιάξουμε. Μη με γαργαλάς γιατί δεν το αντέχεις...
Το μόνο που δεν αντέχω είναι να σας καταθέτω ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ και εσείς να με έχετε μπουχτίσει στην αστήρικτη προσωπική σας άποψη...

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ