ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΣΤΕ? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΣΤΕ? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Ixnilatis14 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
IxnilatisΝέο Μέλος
21/01/2005, 15:11:29
Πολλα αναπαντητα ερωτηματα για το απο που τελικα προερχομαστε..Πολλες θεωριες καμια αυταποδεικτη απαντηση..πολλοι θεωρουν οτι προερχομαστε απο τον Αδαμ και την Ευα.Αλλοι πιστευουν απο τους πιθηκους..Αλλοι πιστευουν οτι καταγομαστε απο τους εξωγηινους και αλλοι απο τον αστερισμο του Σειριου..Αλλοι πιστεουν οτι οι Ελληνες προερχονται απο τουσ πελασγους οι οποιοι προερχονται απο καποιον αστερισμο.Τελικα τωρα τελευταια λογω και των γεγονοτων κατακλιζομαστε απο βομβαρδισμο πληροφοριων και γεγονοτων απο πολλα βιβλια συνομοσιας με μυστικα με ταγματα και αλλα διαφορα που ο καθενας μας τα λαμβανει διαφορετικα..Τελικα πια ειναι η αληθεια η πραγματικη?πιος την ξερει?πιος την κρυβει?θα αποκαλυφθει ποτε η θα μας κρατανε στο ψεμα?πολλα ερωτηματα που ειμαι σιγουρος ο καθενας σας εχει...

mp-----

UndergroundΜέλος
22/01/2005, 00:21:27
Προερχομαστε απο τον αστερισμο SADWEDDG-980030 .

ΛΥΣΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

iairaΜέλος
22/01/2005, 00:59:43
Ερώτηση στο ερωτημά σου.
Όταν ρωτάς από που προερχόμαστε, τι ακριβώς ενννοείς;
Από που προερχόμαστε βιολογικά ή από έρχεται η ψυχή μας, πως δημιουργηθήκαμε;
Προσωπικά το μόνο που με απασχολεί είναι το δέυτερο ερώτημα.
Φιλικά...

ΑΛΕΣΑΝΔΡΟΣΝέο Μέλος
22/01/2005, 02:11:20
Εγω παντως φιλε|φιλη,μεχρι πριν ενα|δυο χρονια, ειχα την εντυποση πως λιγο η εξελιξη,λιγο κατι με τα περι δαρβινισμου,σκεφτομουν και το τυχαιο των συμπαντικων εκρηξεων και καπου εκει επαναπαυομουν.Δεν εψαχνα.Αν ομως σου βαλουν μεσα σου τον ιο της αναζητησης,μεχρι και την μανα που σε γεννησε ψαχνεις!Και δεν εχει γυρισμο ο δρομος αυτος.Ευχαριστω ομως εκεινη που με εβαλε και στην αρχη αναγκασε -ψεματα λεω!-να αρχισω να ψαχνω.Τον εαυτο μου καταληγω διαρκως να ανακαλυπτω.Οχι με τον εγωιστικο τροπο.
Απο τα αστερια ερχομαστε φιλε|φιλη μου.Απο τα αστερια!Και καπου εκει γυρευουμε να επιστρεψουμε.Και οπως λεει και η |θεια| μου, _ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΣΟΥ, ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΟΥ!_
Εεις οι ΕΛΛΗΝΕΣ εχουμε αφησει πατριδα πισω.Καποιες γεννιες απο αυτους τουλαχιστον,σιγουρα.Ευχομαι να ειμαι μεσα σε αυτους,γιατι ετσι εχω καπου να γυρισω.Αν και ναι ξερω!Αυτο μου δινει πολλες ευθηνες.Τωρα πλεον,αρχισα να μαχομαι.
Ναι.Ερχομαστε απο τα αστρα.

ΝΕΜΕΣΙΣ

ksanthosΜέλος
23/01/2005, 05:43:05
ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΝΟΗΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ...
ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΤΡΑ,ΙΣΩΣ Ο ΔΑΡΒΙΝΟΣ ΝΑ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ,ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΟ ΤΩΡΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΑΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ...

iaira Η ΨΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΘΑΡΗ...ΝΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΓΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ..
ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΟΥΤΕ ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΚΑΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΜΑΖΙ...
ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ...

ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΙΣΤΗΣ.

skepticΜέλος
24/01/2005, 20:19:12
Dust to dust and ashes to ashes....

Μια συχνή επίσκεψη σε νεκροταφεία θα σας πείσει.

Μπρρρρ ανατρίχιασα!

Λοιπόν.
Είμαστε παράγωγα αστρικής σκόνης και φυσικής επιλογής στα 14 δισ. χρόνια ηλικίας του σύμπαντος.

Αν έχει κάποια δόση αλήθειας ο μύθος του Αδάμ και της Εύας (χρονολογείτε περίπου 5000 π.Χ) και οι μύθοι οι δικοί μας Δευκαλίωνα κλπ (πολύ παλιότεροι) τότε αυτοί κυρίως αφορούν γενετικά πειράματα και μετάλλαξη επέμβαση του DNA στην ήδη εξελισσόμενη διαδικασία στον πλανήτη Γαία, από ευφυείς πολιτισμούς που μετά έγιναν ατυχώς και κάτω από περίεργες συνθήκες και οι διάφοροι "θεοί" μας, φυσικά με την ανάλογη προσθήκη μυθικής και θρησκευτικής πιπεράτης σάλτσας...

...Just a skeptic... Skepticism > best drug against obscurantism

skepticΜέλος
24/01/2005, 20:48:00
Δεν τίθεται πλέον θέμα για την θεωρία της εξέλιξης και την γνησιότητά της.
Η ζωή είναι σπάνια μεν σε σχέση με το τεράστιο κενό του σύμπαντος αλλά δημιουργείτε μόνη της και αυτόματα από φυσικούς νόμους του σύμπαντος (και όχι από θεούς και δαίμονες) και εξελίσσετε με διαδικασίες που λέγονται φυσική επιλογή (με απλά λόγια η επιβίωση της ικανότερης φυσικής μετάλλαξης) όταν το επιτρέπουν οι κατάλληλες συνθήκες στους πλανήτες ξενιστές.
Ήδη στον Άρη για παράδειγμα υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις για ύπαρξη εξωγήινης ζωής από φυσική εξέλιξη (μικροβιολογική ή στο επίπεδο της κάμβριας περιόδου σε μορφή απολιθωμάτων) ακόμα και σήμερα! Επίσης μεγάλη είναι η πιθανότητα να βρεθεί εξωγήινη ζωή από φυσική επιλογή στον δορυφόρο Τιτάνα του Κρόνου ή ακόμα περισσότερο στην Ευρώπη του Δία.
Η εξωβιολογία είναι μια καινούργια αναπτυσσόμενη επιστήμη.

Ο Δαρβίνος επίσης είναι πλέον μακρινό παρελθόν και ανακριβής σε πολλά από αυτά που είπε. Στην γενική φιλοσοφία όμως ήταν ορθός.
Η θεωρία της εξέλιξης έχει εξελιχθεί και αυτή με την σειρά της, έχει εμπλουτιστεί και βελτιωθεί στην πορεία των αιώνων με πολύπλοκα μαθηματικά και άλλες επιστήμες σε τέτοιο βαθμό που οι περισσότεροι από εσάς απλά δεν μπορείτε πλέον να κατανοήσετε! Όσοι δεν έχετε την ανάλογη προχωρημένη εκπαίδευση σε διαφορικές εξισώσεις, στατιστική, βιολογία, ανθρωπολογία, παλαιοντολογία, δομή DNA κλπ

Όσοι συνεχίζουν να πιστεύουν στην σχιζοφρενική ανοησία που λέγεται η θεωρία της δημιουργίας, ότι δηλαδή η ζωή δημιουργήθηκε από το πουθενά από έναν θεό - δημιουργό με υπερφυσικό τρόπο και ότι ο άνθρωπος πρωτο δημιουργήθηκε το 5000 π.Χ, δεν διαφέρουν και πολύ από αυτούς που ακόμα πιστεύουν ότι η Γη είναι επίπεδη.
Όσοι πιστοί συνταχθείτε λοιπόν μαζί τους εδώ:
http://www.flat-earth.org/

...Just a skeptic... Skepticism > best drug against obscurantism

ConquerorΜέλος
28/04/2005, 10:54:24
Χμμμ.. γιατι τοτε δεν "φτιαχνοντε" αλλοι ανθρωποι απο "σκονες" και ξερω εγω;; Βαρεθικαν οι σκονες;; Παντος απο πιθηκους ειναι τελιος αδυνατον διοτι δεν ειπαρχι ουτε ενα θυλικο σε ολλες της ρατσες πιθηκον που να εχει κλιτοριδα..

..Learn to listen and you will learn to learn...

02/05/2005, 11:47:24
quote:

Παντος απο πιθηκους ειναι τελιος αδυνατον διοτι δεν ειπαρχι ουτε ενα θυλικο σε ολλες της ρατσες πιθηκον που να εχει κλιτοριδα..

Δεν το έχω καταλάβει αυτό ακριβώς. Τι σχέση έχει;

Να σου φέρω και γω ένα παράδειγμα, ότι απ'όλα τα θηλαστικά μόνον ο άνθρωπος και τα δελφίνια κάνουν σεξ για ευχαρίστηση και όχι αυστηρά για αναπαραγωγή. Τι σημαίνει αυτό;

Ο άνθρωπος και ο πίθηκος έχουν 98% ομοιότητα στο DNA. Η ζωή είναι εξελικτική διαδικασία. Τα πτηνά εξελίχτηκαν από τα ερπετά, ο άνθρωπος από άλλα θηλαστικά...

Εσύ πιστεύεις ότι οι άνθρωποι μετά από 500.000 χρόνια θα σου μοιάζουν?

macedon

undeafetedΜέλος
02/05/2005, 12:44:40
δεν γινετε να παρεις ποτε ξεκαθαρη απαντηση σε αυτο το ερωτημα.αλλα πρωτα κανεις ενα λαθος που ανοιγεις αυτο το θεμα.το site ειναι τοσο μεγαλο που υπαρχει απαντηση σχεδον στα παντα ετσι σιγουρα πολλες απαντησεις θα βρεις σε αλλα τοπικ
06/05/2005, 12:03:24
Ερωτηση: αφου ο ανθρωπος και ο πιθικος εχουν κοινους προγονους [δεν καταγομαστε απ'ευθειας απ τον πιθηκο λεει ο νταργουιν] τοτεγιατι ο ανθρωπος εξελιξε τετοια συνειδηση και κανενα αλλο ον, πχ οι σημερινοι πιθικοι δεν εχουν τις ικανοτητες μας; και εμεις πως την αποκτησαμε;
ειναι σαν να λεμε οτι οι απογονοι των ελληνων θα μαθουν να χρησιμοποιουν την αντιβαρυτητα ενω οι μελλοντικοι κυπριοι [που ειναι διπλα μας] θα μπορουν να πετουν και να ταξιδευουν στο διαστημα με τα καθημερινα τους ρουχα στυλ superman... δε στεκει, αυτοι γιατι να εξελιχθουν τοσο.
να ξεκαθαρισω οτι εδω δεν θετω το κυπριακο θεμα, παρτε αν θελετε αλβανους, ιταλους, τουρκους κλπ.

σοφός του 21ου αιώνα -
-Aναρωτιέμαι: Βρίσκεται η ζωη μπροστά μου, ή βρίσκομαι εγώ πίσω της;
- Χρήστος Νικομάνης o Μέγας

06/05/2005, 12:04:32
men are from mars
women are from venus

σοφός του 21ου αιώνα -
-Aναρωτιέμαι: Βρίσκεται η ζωη μπροστά μου, ή βρίσκομαι εγώ πίσω της;
- Χρήστος Νικομάνης o Μέγας

skepticΜέλος
06/05/2005, 13:41:31
quote:

Ερωτηση: αφου ο ανθρωπος και ο πιθικος εχουν κοινους προγονους [δεν καταγομαστε απ'ευθειας απ τον πιθηκο λεει ο νταργουιν] τοτε γιατι ο ανθρωπος εξελιξε τετοια συνειδηση και κανενα αλλο ον, πχ οι σημερινοι πιθικοι δεν εχουν τις ικανοτητες μας; και εμεις πως την αποκτησαμε;

Ξεχνας ότι ο σημερινός άνθρωπος, δηλαδή ο homo sapiens εξελιχθηκε κάτω απο φυσικές διαδικασίες διάρκειας εκατομυρίων ετών και ότι εξαφάνισε και εξόντωσε με φυσική επιλογή όλα τα προηγούμενα κατώτερα ανθρωποειδή όπως πχ ο νεάντερταλ ή ο αυστραλοπίθηκος.

Η εξέλιξη έγινε σε τεράστιο βάθος χρόνου.
Τις ικανότητες τις αποκτήσαμε σε αυτό το βάθος χρόνου, όπως και την προχωρημένη συνείδηση που διαθέτουμε.

“...To be or not to be. That is the question.

06/05/2005, 18:44:07
ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ...

ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
ΖΗΛΩΤΟΝ ΜΕΝ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΙΜΙΟΝ ΜΕΝΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΟΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
Μ.Β.σε ευχαριστώ,όντως τα εμπόδια είναι χάρτινα. Σοφότατο.