- ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Η πρώτη ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ εγράφτηκε το 80μ.Χ. Οι Απόστολοι είχαν ήδη αποδημήσει εις Κύριον. Τα αυθεντικά χειρόγραφα τα έκλεβαν οι Εβραίοι, γιατί δεν ήθελαν να τα διαβάζουν οι πρώτοι Χριστιανοί για να μήν ενδυναμώνονται. Η πρώτη ρήξη ήδη ήρθε στους κόλπους της "πρώτης εκκλησίας". Την πρώτη σύμπραξη με τον Βασιλιά των Δαιμόνων ΜΕΦΙΣΤΟΦΕΛΗ, την έκαναν οι ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ των Εβραίων, τρείς μέρες μετά την ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, για να κυριαρχήσουν παγκοσμίως. Εκεί εδημιουργήθηκε και η πρώτη συνειδητή ΜΑΣΩΝΙΑ. Ο Μεφιστοφελής τους είπε ό,τι δέχεται, αλλά για να τους βοηθήση ήθελε την ενέργεια από όλες τις ψυχές των ανθρώπων. Οι Εβραίοι Αρχιερείς δέχτηκαν. Έτσι, άρχισαν να καλλιεργούν το έδαφος. Τούς χρειάστηκε 2000 χρόνια (δύο χιλιάδες) για να ετοιμάσουν το έδαφος, διότι πρέπει ο κόσμος με την Βούληση του να πάει για να πάρη το Σφράγισμα 666. Μήν ξεχνάτε ό,τι υπάρχουν πολλά Συγγράμματα των Αποστόλων που λείπουν. Υπάρχουν οι ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΕΝΩΧ που γράφουν πλήρη στοιχεία (ονόματα, χρονολογίες, χώρες, γήινα γεγονότα που θα συμβούν στην κυριολεξία). Γράφει ξεκάθαρα για την ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ κατακρατούνται και φρουρούνται ένοπλα. Τα γνήσια Συγγράμματα των Αποστόλων τα έχουν και τα μελετούν "ειδικοί". Καί σας ρωτώ. Τί γράφουν μέσα οι ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ, ΤΑ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ και τα διάφορα άλλα γνήσια χειρόγραφα των ΑΓΙΩΝ μας; Tι είναι εκείνα που κρύβουν από τους Χριστιανούς; Γιατί φοβούνται το πνεύμα των Χριστιανών; Γιατί δεν τους αφήνουν να έχουν ολοκληρωτική γνώση; Τι γνώσεις έδωσε Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ διά μέσου ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ και γιατί τα φρουρούν; Με σεβασμό ΙΩΑΝΝΑ
γιατι μου δημιουργειται η εντυπωση πως οποιοδηποτε μηνυμα στελνεις ειναι μια αντιγραφη απο κειμενα που εχεις διαβασει;
Αλλωστε η αμαθεια ειναι καλυτερη απο την ημιμαθεια
"ΡΕΕΙ Ο ΙΧΩΡ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΛΕΒΑ ΜΟΥ"
Edited by - RMCCTR on 06/09/2002 15:04:09
ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΙΩΑΝΝΑ(ΠΥΡΗΝΑΣ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΥΠΡΟΥ)
κατ' αρχας θα ηθελα να σε διαβεβαιωσω οτι δεν ειμαι ουτε σατανιστης ουτε αθεος αλλα χριστιανος ορθοδοξος.Σου εκανα αυτην την παρατηρηση γιατι τα κειμενα σου περιεχουν ορους που δεν τους καταλαβαινει κανεις και ετσι δεν βοηθας πολυ.
Θα μπορουσες να γραψεις με ποιο απλα λογια αυτα που θελεις να πεις, αλλωστε εγω πιστευω οτι η απλη γλωσσα ειναι αυτη που θα μεταδοσει καλυτερα το μηνυμα σου.
"ΡΕΕΙ Ο ΙΧΩΡ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΛΕΒΑ ΜΟΥ"
Οφείλω από την μεριά μου να σου ζητήσω συγνώμη αν κάτι από αυτά που έγραψα ένιωσες να σε προσβάλει και λυπούμαι ειλικρινά που αποφάσισες να εγκαταλείψεις το site.
Aλλά επειδή σε έναν χωρισμό δεν φταίει ποτέ ο ένας θα ήθελα να σκεφτείς που εφταιξες εσύ και επιπλέον να σου πω οτι ΚΑΙ εσύ δεν σεβάστηκες την προσωπικότητα και την νοημοσύνη μας οποια και αν είναι αυτή.
Υπήρξε και κάποιος άλλος εδώ που υποστήριζε οτι λαμβάνει σήματα από τους Ολύμπιους προς σωτηρία του γένους.
Νομίζεις οτι θα έπρεπε και αυτόν να πιστέψουμε χωρίς να ερευνήσουμε;
Πάντως ελπίζω η απόφαση σου να μην είναι τελεσίδικη και να μας ξανατιμήσεις με τα γραφόμενα σου (τα οποία οφείλω να ομολογήσω θα είχαν ενδιαφέρον αν τα αιτιολογούσες κιόλας)
HIGHLANDER
"ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ"
quote:
Πως θα τα έχετε όλα αυτά χωρίς την ΠΙΣΤΗ;
Ιωάννα … θα μας δώσεις σε παρακαλώ ορισμό για το πώς εσύ και οι ομοϊδεάτες σου αντιλαμβάνονται την «ΠΙΣΤΗ»
Το πώς την αντιλαμβάνομαι εγώ το έχω δηλώσει και σε άλλο μήνυμα …αλλά θα σου αντιγράψω τον ορισμό του Alan Watts
«Η Πίστη είναι μια στάση ζωής που είσαι τέλειος ανοιχτός/ή και εμπιστεύεσαι την αλήθεια και την πραγματικότητα, οποιαδήποτε κι’ αν είναι αυτή. Αυτή είναι μια επικίνδυνη και τολμηρή κατάσταση του μυαλού. Η πεποίθηση, με την θρησκευτική έννοια, είναι το αντίθετο της πίστης - επειδή είναι μια ένθερμη επιθυμία ή ελπίδα, μια καταναγκαστική προσκόλληση στην ιδέα ότι ο κόσμος τακτοποιείται και κυβερνάται κατ’ αυτόν και κατ’ αυτόν τρόπο. Η πεποίθηση είναι σαν να κρατιέσαι από έναν βράχο - πίστη είναι να μάθεις πώς να κολυμπάς - και αυτός ο κόσμος ολόκληρος κολυμπά στο απεριόριστο σύμπαν.»
Πίστευε και μη, … ερεύνα !
Όσο για μένα θα σου απαντήσω "τί είναι Πίστη" με τις εμπειρίες μου. Πάντα είμαι ανοιχτό μυαλό. Ακούω από όλες τις πλευρές, σέβομαι τιδήποτε και βγάζω τα δικά μου συμπεράσματα. Για να μπορέσω να υπερασπισθώ κάποιο θέμα πρέπει να το πιστεύω και να το έχω σε ψηλό βάθρο μέσα στο μυαλό μου, διαφορετικά δεν έχω την δύναμη να το υποστηρίξω. Εάν κάποιος, άλλα λέει και άλλα κάνει δεν μπορώ να τον υπερασπισθώ κατά συνεχόμενη ροή. Να βοηθήσω στιγμιαία ναί. Δεν μπορώ όμως να υπερασπίζομαι ούτε τις υπουλίες, ούτε τα ψέματα, ούτε τις συκοφαντίες, ούτε τις αδικίες. Δεν λέω ότι εγώ είμαι η τέλεια, όμως προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατό πιο σωστή. Πολλές φορές συζητούμε διάφορα θέματα με τον ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ και ποτέ δεν ήρθε και να μου πή "να το κάνεις έτσι διότι το λέω εγώ που είμαι ο ΘΕΟΣ". Ούτε μου προκάλεσε καμμιά φορά τον φόβο. Αντιθέτω προσφέρει ηρεμία και Αγάπη. Όταν Τον ρωτώ τί να κάνω για κάποιο θέμα μου απαντά "Ιωάννα μου σου έδωσα την γνώση, την απάντηση θα την βρής μέσα σου" ή πολλές φορές μου λέει "εσύ τι πιστεύεις Ιωάννα μου;" Ποτέ δεν μου στέρησε την ελευθερία να σκέφτομαι, ούτε να εξερευνώ, ούτε να μιλώ. Πρίν μου δώσει ανώτερη γνώση με πέρασε από πάρα πολλές δοκιμασίες που δεν μπορώ να σας πώ γιατί θα ήταν αλαζονικό. Μπορείτε όμως να Τον ρωτήσετε. Εάν είναι έτοιμες οι ενέργειες να σας απαντήση σε κάτι που θέλετε, χωρίς να Του το ζητήσετε δεύτερη φορά. Η κάθε γνώση είναι φιλτραρισμένη από πολλές δοκιμασίες. Ο κάθε Άγιος μου έβαζε και την προσωπική του δοκιμασία. Δοκιμασίες από τους Δαίμονες, Βρυκόλακες, Διαβόλους, Σατανάδες, Σειρήνες και οποιοδήποτε αρνητικό στοιχείο μπορείτε να φανταστείτε. Είναι βιώματα αυτά που δεν υπάρχουν λόγια να σου τα περιγράψω. Ένα πράγμα σου λέω Binational. Ότι διαλαλώ είναι από προσωπικές εμπειρίες μου και συνομιλίες με την ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ.Είναι βιώματα και διδάγματα από αυτά που έζησα στο ΟΥΡΑΝΙΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝ. Όταν περνούσα δύσκολες δοκιμασίες που νόμιζα ότι θα εκραγή η ψυχή μου, ο Χριστός μας ήταν κοντά μου, δίπλα μου και μου χάϊδευε το χέρι και μου έλεγε. "Ιωάννα μου, δεν μπορώ να σε βοηθήσω την στιγμή που περνάς δοκιμασία, διαφορετικά πως θα ήταν δοκιμασία; Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σε εμψυχώνω". Όταν τέλειωνε εκείνη η δοκιμασία και ερχόταν η "ώριμη στιγμή" όπως έλεγε ο Χριστός μας μου έδινε τις πνευματικές μου αμοιβές που κέρδιζα επάξια. Πολλές φορές μου λέει " Άξιζε τον κόπο η δοκιμασία Ιωάννα μου"; Αμέσως ξεχνώ τις δοκιμασίες και βάζω τον επόμενο πνευματικό στόχο μου. Είναι τόσο ήρεμος και αγαπημένος που προσπαθώ να μην τον στεναχωρώ. Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ με έμαθε να σκέφτομαι ορθά. Να σέβομαι πάντα το "ελεύθερο και τ΄αυτεξούσιο αποιουδήποτε" έστω και άν αυτός θέλει να είναι μέσα στα αρνητικά. Με έμαθε να σέβομαι με ορθότητα την Προσωπικότητα, την Βούληση και με εδίδαξε όλες τις ενέργειες να τις αναλύω βασιζόμενη πάνω στην ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΑΓΑΠH.
Αυτή είναι για μένα ΠΙΣΤΗ Binational. Να σέβομαι τον εαυτό μου και τον συνάνθρωπο μου. Με έμαθε να αγωνίζομαι για την ΑΓΑΠΗ και να μην καταθέτω τα όπλα σε μια δυσκολία. Μου έδωσε γνώσεις για να μπορώ να τις χρησιμοποιώ για την Αγάπη. Με έμαθε πως να αντιλαμβάνομαι και να ξεχωρίζω τις Αρνητικές Ενέργειες και τους Σατανάδες που έχω απέναντι μου. Μου δίδαξε τις Πνευματικές Δυνάμεις και πως να τις χρησιμοποιώ με αγάπη για την Αγάπη. Στην ουσία όταν αγωνιζόμαστε για εξαγνισμό είναι για το καλό της ψυχής μας και όχι του ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ. Με δίδαξε την ΚΟΣΜΙΚΗ ΚΛΙΜΑΚΑ και τόσα άλλα. Από εμπειρίες μου ένα πράγμα σας λέω. Μόνο η Ορθή Αγάπη και μόνο ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ μας παρέχει την απόλυτη ελευθερία και μας δίνει την απόλυτη ηρεμία και γαλήνη της ψυχής και του πνεύματος μας. Οι υπόλοιπες διαστάσεις είναι δεσμευτικές στις ενέργειες και διακεκομμένες και φέρνουν άγχος, καθήλωση, δυστυχία και ασθένειες. Απλώς χάνουμε χρόνο και καθυστερεί ο εξαγνισμός της προσωπικής μας ψυχής.
Μπορεί ο κάθε ένας να ζητήση να κάνη τον προσωπικό του αγώνα και να πάρη τους πνευματικούς του καρπούς. Το ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΥΜΠΑΝ ποτέ δεν στέρησε την επιθυμία οποιουδήποτε πνεύματος για νοητική εξέλιξη και ανάπτυξη. Όμως πρέπει να το κάνη με σεβασμό και προς τα άλλα όντα που ζούν στους άλλους Γαλαξίες και Πλανήτες. Δεν πρέπει να διαταράσσονται τα νηματίδια φωτός διότι υπάρχουν και άλλες ψυχές που ζούν με ηρεμία και επιτελούν εξαγνισμό σε άλλες σφαίρες με άλλο είδος γνώσης.
Με όλο μου τον σεβασμό ΙΩΑΝΝΑ
Εάν είχες διαθέσει λίγο χρόνο να διαβάσεις τα αξιόλογα που γράφονται από την παρέα του Esoterica, θα είχες αντιληφθεί όχι μόνο την δική μου αλλά και των υπόλοιπων την τοποθέτηση στο θέμα της «πιστής» … και όχι μόνο.
Θα έβλεπες πως όλοι, με ελάχιστες και πρόσκαιρες εξαιρέσεις, είμαστε καλοπροαίρετοι μεν … πολύ προσεχτικοί σε ανυπόστατες και ατεκμηρίωτες θεωρίες δε.
Υπάρχουν δυνάμεις που δεν ανήκουν στον αιτιατό κόσμο … αλλά για να επιχειρηματολογήσεις υπέρ τους σε μια κουβέντα θα πρέπει να ψάξεις και να βρεις ενδείξεις-αποχρώσεις ώστε να μπορέσεις να στηρίξεις την άποψη σου.
Η θρησκευτική πεποίθηση που διαποτίζει τα γραπτά σου δεν είναι απόδειξη, ούτε καν ένδειξη-απόχρωση.
Αντίθετα, η επιστήμη έχει πολλές, τεκμηριωμένες και εργαστηριακά αποδεδειγμένες εξηγήσεις για τα φαινόμενα που περιγράφεις ότι βιώνεις.
Έχεις όλο το δικαίωμα να πιστεύεις ότι σου αρέσει … για να πείσεις άλλους όμως χρειάζεσαι επιχειρήματα … τα οποία έως τώρα δεν διάβασα.
Απ’ ότι φαίνεται, Ιωάννα μου, μπήκατε εσύ και ο ΛΕΥΚΟΣ ΑΕΤΟΣ, σε αυτόν τον χώρο μόνο για να κάνετε μονόλογο και να προσηλυτίσετε. Αλλιώς δεν εξηγείτε η στάση σας.
Με όλη μου την κατανόηση …
Πίστευε και μη, … ερεύνα !
Υπάρχει κάποιο topic «ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ» στο οποίο θα ήθελα να ακούσω την άποψη σου ή οπου αλλού θέλεις αν το κρίνεις και εσύ σκόπιμο.
Στους συμμετέχοντες θα θυμίσω τον μύθο της σπηλιάς του ΠΛΆΤΩΝΑ στον οποίο ο άνθρωπος που είχε βγεί στο ΦΩΣ ΜΙΛΟΎΣΕ με ακατανόητα λόγια σ‘αυτους που είχαν παραμείνει στο σκοτάδι βλέποντας τις σκιές.
Με ακατανόητα λόγια μιλούν και οι τρελοί βέβαια αλλά ας μην έχουμε τόσο εμπιστοσύνη στην μηδαμινότητα μας οτι μπορούμε να κρίνουμε.Και βέβαια να έχουμε απεριόριστη εμπιστοσύνη στο μεγαλείο μας ότι μπορούμε να διακρίνουμε, προχωρώντας ψηλαφιστά στο άγνωστο που μας περιβάλει.
ΙΩΑΝΝΑ
Αυτό καθ‘αυτό το -μειωμένο φως-έχει ιδιότητες ΚΑΛΟΥ¨ή ΚΑΚΟΥ;
Γιατί παρακάτω λες οτι από μόνες τους αυτές οι «ενέργειες» απορυθμίζουν τον άνθρωπο ο οποίος με την συνειδητότητα του πρέπει να τις διαχωρισει.(Με τις 5 αισθήσεις τι εννοείς;)
Επίσης κάπου αλλού αναφέρεις γιά τον έκπτωτο Αγγελο.Μπορείς να το επεκτείνεις;
Ευχαριστώ γιά την προθυμία σου να απαντήσεις.
ΜΕ ΑΓΑΠΗ
Σωστό αυτό που λες. Το λιγοστό φως δεν φέγγει καθαρά. Φαντάσου το φώς από την λάμπα που βγαίνει από την τεχνική ύλη. Εάν κοιτάξης την λάμπα αντέχεις να την δής. Μπορείς να κάνης το ίδιο και με τον ήλιο; Λίγη διαρροή υπάρχει από την Τρύπα του Όζοντος και μπαίνουν αφιλτράριστες οι ακτινοβολίες του Ήλιου και καίνε τον κόσμο. Όλοι μιλούν για lotion με δείκτη προστασίας "τάδε". Αυτή η lotion είναι ενισχυμένη με τα κατάλληλα φίλτρα χημικών ιδιοτήτων. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Ήλιο του Γήϊνου Γαλαξιακού μας Στερεώματος. Ο Ήλιος στην λειτουργική του τροχιά εκπέμπει ακτινοβολίες φαιδρότητας με δυνατές χημικές ενώσεις. Αυτό ποικίλει ανάλόγως με τα διεγερτικά φάσματα των αστρικών φαινομένων που τον επηρεάζουν. Σημαντική ρύθμιση στις ακτινοβολίες έχουν οι Ηλιακές Κηλίδες, οι οποίες αποτελούνται από δυνατό Νετρόνιο Στηρίξεων συνδετήρων. Αυτοί οι Συνδετήρες αποτελούνται από δυνατούς χημικούς κώδικες φασματογόνου Νετρονίου και όταν οι ακτινοβολές των ηλιακών κηλίδων φτάνουν στον παράγοντα ΓΗ, επηρεάζουν την ψυχορυθμική λειτουργία του γήϊνου ατόμου. Αυτά τα χημικά συστατικά από τις Ηλιακές Κηλίδες τροχοφορούν στο πέρασμα τους τις Φωτεινές Κηλίδες που διέρχονται από άλλες διαστάσεις του Σύμπαντος και ενώνονται φασματικά. Φτάνοντας πάνω από την Τρύπα του Όζοντος εισχωρούν στο εσωτερικό αμυντικό χημικό φάσμα της ιονόσφαιρας, επειδή τα Φίλτρα των μεμβρανών της χημικής υπόστασης έχουν απαλύνει και μάλιστα υπάρχουν συσσωρευτικά σημεία που έχουν εξουδετερωθεί. Αυτή η λειτουργία συνεχίζει ιεραρχικά την πορεία της και φτάνει στην χημική υλική υπόσταση του κόσμου της ΓΗΣ (γειωμένη Βαρύτητα). Στην Βαρύτητα των Φασματογόνων Ενεργειών λειτουργεί ο άνθρωπος όπωςτον γνωρίζουμε. Οι πέντε αισθήσεις καταστρέφουν ένα άνθρωπο όμως μπορούν και να τον εξαγνίσουν. Εξαρτάται πως τις χρησιμοποιεί. Πρέπει να τις χρησιμοποιεί με ήρεμία όχι φανατικά, διότι η βιαιότητα της σκέψης στέλλει παλμικούς εγκεφαλικούς ρυθμούς αμφιταλαντευόμενους και δεν τροχοφορείται ισορροπημένα η ενέργεια στους νευρικούς δεντρίτες του εσωτερικού αεραγωγού που ενεργοποιεί τον Αστρικό-Πνευματικό Οφφθαλμό. Όλες οι εσωτερικές παλμικές αντιδράσεις πρέπει να λειτουργούν ήρεμα για να πάλλετααι ευθεία - ομαλά η ενέργεια και σε ίσα ποσοστά στα νευρίνια. Εάν συσσωρευτεί περισσότερη ενέργεια σε ένα εγκεφαλικό αγωγό τότε μπλοκκάρεται και αφού υπάρχει πίεση, στέλλει μήνυμα στο αντιπροσωπευτικό σημείο του σώματος ότι πονά. Ο σωματικός πόνος που αισθανόμαστε είναι μήνυμα της εγκεφαλικής προσωπικής μας διεργασίας, ότι εσυσσωρεύτηκε πολλή ενέργεια και διογκώνεται και αυξάνεται συνεχώς. Εάν δεν ταξινομηθεί η συσσώρευση ενέργειας και να ομαλοποιηθή το αγγειακό νεύρο και αφού η δίοδος είναι κλειστή, από την διογκωμένη ενέργεια, θα εκτροχιαστή η παλμική σκέψη και μέρος της συμπιεσμένης ενέργειας θα αγγίξει άλλα νευρόνια και θα τα ενεργοποιήση λανθασμένα. Ξέρουμε πολύ καλά ότι το πνεύμα μας, η προσωπική μας σκέψη μας είναι ό άμεσος ρυθμιστής της ενέργειας.
Για τον έκπτωτο άγγελο θα σου μιλήσω άλλη φορά. Δεν πρέπει να συνδυαστούν αυτές οι ενέργειες του θέματος σε αυτούς τος διακύκλους εγγεφαλικής διέγερσης με τον Εωσφόρο.
Ευχαριστώ για την ευγένεια σου ΙΩΑΝΝΑ
Εύγε,αν και θα έπρεπε(αν δεν το έχεις κάνει ήδη)να διαβάσεις από που προέρχονται οι γνώσεις αυτές που παραθέτει("Ο φιλόσοφος Αριστοτέλης"/Γνώση 11/09)!!
Ελπίζω εσύ τουλάχιστον να κατάλαβες την απάντηση που σου έδωσε!
Υ.Γ.
Το ζεύγος που μεγάλωσε τον ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ-666-ΜΕΙΤΤΡΕΓΙΑ, έχει επίσημον δηλωμένην θρησκείαν, τον ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ.
Με την Αγάπη μου ΙΩΑΝΝΑ
Κατ' αρχήν σε κάποιο άλλο topic με θέμα το 666 έχω πει κάποια πράγματα στον Λευκό Αετό που θα ήθελα να τα διαβάσεις με προσοχή.
Αν αυτά που μας είπες για τον Αντίχριστο δεν είναι από σενάριο ταινίας μια συνέχειας του "Εξορκιστή", που "γυρίζεται" τώρα θα ήθελα να μας πεις για το όνομα MEΪΤΤΡΕΓΙΑ. Αυτό είναι το όνομα που υποστηρίζεις ότι έχει ο "Αντίχριστος", που ετοιμάζει η ΣΙΩΝ.
Δεν ξέρω αν γνωρίζεις αλλά αυτό το όνομα είναι το όνομα του επερχόμενου, μελλοντικού Βούδα στην θρησκεία του Βουδισμού. Δηλαδή θα είναι ένας Βούδας ένας πνευματικός απελευθερωτής όπως και ο τελευταίος Βούδας (Σιντάρτα Γκοτάμα).
Θελω να μας πεις ξεκάθαρα. Μήπως και οι Βουδιστές είναι στο "σενάριο" εφόσον έχουν "βαπτίσει" εδώ και αιώνες τον τωρινό Αντίχριστο;
Γιατί ένας "αντίχριστος" που ετοιμάζει η ΣΙΩΝ (υπάρχει σχέση με την ταινία MATRIX;) παίρνει το όνομα του θρησκευτικού πατέρα που περιμένουν εκατομμύρια Βουδιστές (οι οποίοι βέβαια δεν έχουν δόγμα για σατανά ή για αντίχριστο);
Και κάτι ίσως ακόμα πιο σημαντικό για το οποίο θέλω να μου απαντήσεις.
Οι άλλες θρησκείες που δεν είναι ορθόδοξες χριστιανικές ποιον θεό έχουν; Έναν ψεύτικο; Τον Σατανά; Τον Θεό των ορθοδόξων χριστιανών και δεν το γνωρίζουν; Υπάρχουν ελπίδες να σωθούν από τον Αντίχριστο αν δεν γίνουν ορθόδοξοι χριστιανοί και δεν ασπαστούν τα δόγματα αυτής της θρησκείας; Τι σου έχει πει για αυτά ο "ΕΝΩΧ" ή ο "ΗΛΙΑΣ" ή μήπως είναι νωρίς ακόμα να σου τα αποκαλύψουν;
Βέβαια θα βοηθούσε να μας στείλεις όπως έχω ζητήσει κατ' επανάληψη ένα πλήρες κατατοπιστικό κείμενο το οποίο να έχει μια αρχή ένα τέλος και διαφωτιστικά ειδικά σημεία για να μπορεί κάποιος να τοποθετηθεί σε μια πλήρη θεωρία. Αν συνεχίζεις έτσι φοβάμαι ότι θα εισπράττεις ειρωνίες. Αυτό το forum δεν είναι forum θεϊκών αποκαλύψεων αλλά συζήτησης πάνω σε κοινά ενδιαφέροντα, εσωτερικής αναζήτησης.
Σου υπενθυμίζω ότι στους κανονισμούς εγγραφης υπήρχε το ακόλουθο απόσπασμα:
Τα παραπάνω δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρηθούν ως προσπάθεια λογοκρισίας (καθώς οι υπεύθυνοι του ESOTERICA.gr επιθυμούν ακριβώς το αντίθετο: την πραγματική ελευθερία του λόγου και των ιδεών)αλλά σαν εγγύηση προστασίας της αξιοπρέπειας και της νοημοσύνης όλων ανεξαιρέτως των καλοπροαίρετων επισκεπτών του τόπου
Τόνισα κάποια σημεία για να τα σκεφτείς και να αναρωτηθείς μήπως δεν υπολογίζεις την νοημοσύνη των άλλων μελών; Δεν έχω σκοπό ως Διαχειριστής να λογοκρίνω τις απόψεις σου, αλλά οφείλω να σου πω ότι συνεχίζεις έναν ξεκάρφωτο μονόλογο, με απίστευτες, σχεδόν ακατανόητες ορολογίες, μέσα σε ένα forum σχεδιασμένο για διάλογο και όχι για "Βήμα Δογματικών Θρησκευτικών Αποκαλύψεων". Αυτό που κάνεις δεν είναι διάλογος, είναι περισσότερο κήρυγμα.
Θα σε παρακαλέσω να με καταλάβεις και να σεβαστείς τους κανονισμούς. Ίσως η παραπάνω πρόταση για άρθρα είναι καλύτερη, γιατί εκεί δεν θα κωλύεται ο διάλογος και θα αποκτήσουν τα μηνύματά σου μια πιο ταιριαστή θέση από ένα forum όπως αυτό.
Περιμένω τις απαντήσεις στις ερωτήσεις μου και τα σχόλια σου πάνω στους τελευταίους προβληματισμούς μου. Καλοδεχούμενη και η παράθεση των προσεγμένων και πολιτισμένων σχολίων από όλα τα μέλη, πάνω στους προβληματισμούς μου. Δεν πρόκειται να ψηφίσουμε, αλλά να εκφράσουμε ορθά τις σκέψεις μας, για τους προβληματισμούς αυτούς (που δεν είναι μόνο δικοί μου).

Μου ζητάς σε κάθε γνώση που διατυπώνω να τρέχω να διαβάζω βιβλία και να σου παρααθέτω τις γνώσεις του συγγραφέα ή θέλεις την δική μου την γνώση σε ελεύθερα πεδία. Λυπούμαι, αλλά για μένα αυτός είναι μπλοκκαρισμένος και ελικοειδής τρόπος σκέψης και προσωπικά το θεωρώ μίμηση. Να σου πω τι πρόσεξα από τα θέματα που γράφετε και χειρίζεστε. Ανεβήκατε απότομα στην ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ χωρίς να θωρακίσετε το αμυντικό σας σύστημα και έχετε μπλοκκαρισθή όλοι μεταξύ γήϊνης Διάστασης και Αστρικής Διάστασης. Έχετε χάσει την προσωπικότητα του πνεύματος σας καθώς και την κελευθερία της κίνησης σας. Κινείστε μέσα σε περιοριστικά πλαίσια δονήσεων. Κάθε φορά που προσπαθείτε να εκφραστείτε ελεύθερα τρέχετε στους γήϊνους συγγραφείς να τα επιβεβααιώσετε. Σημαίνει ότι δεν έχετε εμπιστοσύνη στην δική σας κρίση. Ενώ γνωρίζετε από ορολογίες της ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗΣ δεν αφήνετε το πνεύμα σας ελεύθερο να ανακαλύψη τους δικούς του δρόμους; Αφού μιλάτε τόσο άνετα για την Μεταφυσική και μπορείτε να κρίνετε ποιός είναι σωστός και ποιός λάθος τί φοβάστε; Αφού τα γνωρίζετε όλα. Μιλάτε για τον ΚΥΡΙΟ ΙΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ και λέτε ότι μιλούσε μέσα στις ψυχές όλων και είχε αγάπη μέσα του και κατέβηκε πολύ χαμηλά. Εκείνη την εποχή ήταν πιο συμπυκωμένες οι ενέργειες και ο κόσμος δεν είχε την νοητική ανάπτυξη που έχει σήμερα γι΄αυτό τους μιλούσε με συμβολισμούς και αλληγορίες. Εάν διαβάσετε προσεκτικά θα δείτε ότι μιλά και για τις επτά διαστάσεις και για τους ααιθέρες και για τις ψυχές που δέχονται μαθήματα και για την Δαιμονική Διάσταση και για την Κοσμική Σκάλα και για τον κύκλον ενσαρκώσεων και για εξαγνισμό και για εξωγήϊνη ζωή και για πολλά άλλα. Σήμερα είναι πιο δεισδυτική η γνώση και το μορφωτικό επίπεδο γενικά του Πλανήτη ΓΗ είναι σε πιο ψηλά επίπεδα. Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ σέβεται αυτήν την πλανητική ανάπτυξη και ενσαρκώνεται ξανά για να δώση ανώτερη Μεταφυσική γνώση. Καί σε διαβεβαιώ ΤΗΟΤΗ ότι με την ενεργοποίηση που κάνετε έχετε χάσει την έκτην αίσθηση που είναι η "διαίσθηση". Εάν βρεθή ξανά ο Χριστός μπροστά σας θα τον αναγνωρίσετε; Θα τον νοιώσετε και θα τον σεβαστείτε; ΙΩΑΝΝΑ
Αντάξια ενός ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ.
Εγώ θα σου αφιερώσω το παρακάτω:
......Εκείνη τη στιγμή μία από τις τρεις σηκώθηκε και με
φωνη που φαινόταν να‘ρχεται μεσ‘απ‘τα βάθη
της θάλασσας,είπε:
«Η ζωή χωρίς Αγάπη είναι σαν ένα δέντρο χωρίς άνθη και
καρπούς.
Και η Αγάπη χωρίς Ομορφιά μοιάζει με άνθη χωρίς άρωμα
και καρπούς χωρίς σπόρους.
Η Ζωή,η Αγάπη και η Ομορφιά είναι τρείς οντότητες
μ‘έναν εαυτό,ελεύθερο κι απεριόριστο,
Που δε γνωρίζουν ούτε την αλλαγή ούτε το χωρισμό».
Είπε αυτά και κάθισε.
Μετά σηκώθηκε η δεύτερη σιλουέτα και με φωνή που
έμοιαζε σαν το βρυχηθμό ορμητικών νερών είπε:
«Η Ζωή χωρίς την εξέγερση είναι σαν τις εποχές χωρίς
άνοιξη.
Και η εξέγερση χωρίς δικαιοσύνη είναι σαν μία άνοιξη σε
μία ξερή και άγονη έρημο.
Η Ζωή,η Εξέγερση και η δικαιοσύνη είναι τρείς οντότητες
μ‘έναν εαυτό,
Και μέσα σ‘αυτές δεν υπάρχει ούτε αλλαγή ούτε χωρισμός».
Είπε αυτά και κάθισε.
Μετά σηκώθηκε η τρίτη σιλουέτα και μίλησε με φωνή
που ‘μοιαζε με τη βροντή του κεραυνού λέγοντας:
«Η ζωή χωρίς την ελευθερία είναι σαν ένα σώμα χωρίς
πνεύμα.
Και η ελευθερία χωρίς σκέψη είναι σαν ένα πνεύμα συγχυσμένο.
Η Ζωή,η Ελευθερία και η Σκέψη είναι τρείς οντότητες μ‘έναν
αιώνιο εαυτό,
Που ουτέ αφανίζονται ούτε παρέρχονται».
Τότε σηκώθηκαν και οι τρεις και με φωνές μεγαλόπρεπες,
που ξυπνούσαν το δέος είπαν:
«Η Αγάπη και όλα όσα γεννά,
Η Εξέγερση και όλα όσα δημιουργεί,
Η Ελευθερία και όλα όσα παράγει,
είναι τρείς πλευρές του θεού....
Και ο θεός είναι ο άπειρος νους του πεπερασμένου και
συνειδητού κόσμου».
Και μετά έπεσε σιωπή.....