ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

ΛΕΥΚΗ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
thothΙδρυτικό Μέλος
13/09/2002, 01:39:06
Αν και ήμουν έτοιμος να ΕΞΕΓΕΡΘΩ που η Λ.Κ. με έγραψε στα παλιά της τα... φτερά και δεν έκανε τον κόπο να απαντήσει ούτε σε ένα από τα συγκεκριμένα ερωτήματά μου, ήρθε το ποίημα που παρέθεσε ο Nagual και με έκανε να συγκρατήσω την οργή μου από ΑΓΑΠΗ. Έτσι αποφάσισα να μην ασχοληθώ περισσότερο με την "Πτερωτή Λευκή Γλαυκομάτα Θεά της Σοφίας" και να την αφήσω σε πλήρη ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ (για να μην πω... αφασία).

Αχ, Χριστέ μου, δεν ξέρω αν σε αναγνωρίσω όταν βρεθείς μπροστά μου, ένα ενδεχόμενο που θεωρεί ως πιθανό, η Λευκή Κουκουβάγια, και που με βάζει σε υποψίες μέχρι που σκέφτομαι να αρχίσω να ρωτάω τους περαστικούς μπας και είναι ο Χριστός. Αυτό που βίωσα πλέον είναι την λυτρωτική, μεγαλόψυχη φράση που είπε ο Χριστός στον Σταυρό: "Αφες αυτοίς, ου γαρ είδασι τι... γραφούσιν"

Πετάει ο γάιδαρος;;; Πετάει;;;

Πετάει, πετάει, πετάειειειειειε!!!!!!!!

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

nagualΜέλος
13/09/2002, 03:32:39
...ξέχασα να γράψω οτι το ποίημα είναι του ΧΑΛΙΛ ΓΚΙΜΠΡΑΝ.

Οχι δικό μου...

Αντε να γελάσει και το χειλάκι μας λίγο...

13/09/2002, 04:26:07
Καλημέρα σε όλους,ακόμα και σε εσένα Ιωάννα που μετά λύπης βλέπω πως το πράγμα συνεχίζεται...Συγγνώμη που δεν γιγνώσκω πολλά,αλλά έστω και να ήθελες να με μάθεις δεν το πράτεις

14/09/2002, 10:59:48
Καλημέρα σε όλα τα παιδιά μεγάλα και μικρά. Υάκινθε πραγματικά θέλεις να μάθεις; Νοιώθεις έτοιμος; Όλα έχουν πάρει την πορεία τους. Όλες οι τροχιές έχουν μπεί στην τελική ευθεία. ΙΩΑΑΝΝΑ

14/09/2002, 12:48:11
Φυσικά και θέλω να "κατακτήσω" όσο πιο πολλές γνώσεις μπορώ.Όλοι το θέλουμε στο site αυτό,γι'αυτό και διατηρούμε και δημιουργούμε τις διάφορες συζητήσεις!!!Πάντα υπάρχει κάποιος που μπορεί να προσδώσει κάτι διαφορετικό,κάτι νέο,κάτι που να διατηρεί το ενδιαφέρον όλων "ενεργώ"!!
Εδώ θα σου υπενθυμίσω ότι η τακτική σου δεν βοηθάει όμως!!Σίγουρα ΚΑΙ οι δικές γνώσεις από κάπου θα προήλθαν!!Δεν είναι όλα δεδομένα γι'αυτό και συζητούνται,ειδάλλως δεν θα υπήρχε καμμία πρόοδος γενικά!!

tomcatΜέλος
14/09/2002, 17:33:57
Λευκή Κουκουβάγια.
Προσπαθείς να διαστρεβλώσεις την πραγματική εικόνα του Εωσφόρου, αυτού που έφερε το φως στους ανθρώπους μέσω της γνώσης, στην προσπάθεια του ΙΧΒΧ να τους κρατήσεις στη λήθη.
Η κοσμοθεωρία που έχεις αναπτύξει κατά καιρούς στο site είναι διαστρέβλωση της μίας και πραγματικής κοσμοθεωρίας του τρόπου που ο Εωσφόρος δρα.
Ασ πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.
Η Δημιουργία έγινε όχι μόνο από τον ΙΧΒΧ αλλά μαζί και με τη βοήθεια του Εωσφόρου που ήταν ίσος και ισότιμος με τον ΙΧΒΧ.
Ο κόσμος του Εωσφόρου μαζί με την κατοικία ήταν αρχικά ο Σείριος Β΄ του άστρου του Κυνός.
Οι ψυχικές αναδράσεις της περιφοράς τους οργανικού ψυχοπνεύματος του Εωσφόρου στην βασική θεμελιακή δομή του Σύμπαντος, είχε φέρει την αέναη ισορροπία. Οι αντιθετικές ενέργειες ήταν σε ισορροπία με την τάση περιστροφής της πλανητικής αντίθεσης. Η ζωή στο σύμπαν ευδοκιμούσε.
Τότε και σε αντίθεση με τα συμφωνημένα ο ΙΧΒΧ μετέτρεψε τον Σείριο Β΄σε τόπο εξορίας όλων αυτών που προσπαθούσαν να χρησιμοποιήσουν την ψυχοενέργεια του Εωσφόρου σε συνδυασμό με την θετική ενέργεια του αστρικού πεδίου. Αυτό το μέρος έγινε η υποτιθέμενη κόλαση, το μέρος όμως που πραγματικά όλοι βρίσκονταν κοντά στο μοναδικό θετικό πόλο του Σύμπαντος.
Όταν ο ΙΧΒΧ ξεκίνησε τον αποικισμό της Γης με ψυχές, κάνοντας άλλη μία φορά αντίπραξη, ο Εωσφόρος ως κύριος του Σειρίου με το όνομα του Θοθ, έφτασε στη Γη για να προλάβει άλλη μία καταστροφή.
Ο ΙΧΒΧ όμως είχε ήδη δώσει μία στρεβλή εικόνα στον άνθρωπο. Ο Εωσφόρος προσέφερε απλόχερα τη γνώση που ο ΙΧΒΧ αρνιόταν μαζί με την μετουσίωση της ψυχότροπής αντισφαιρικής ανάδρασης του αστρικού πόλου της ανθρώπινης ψυχής.
Αυτός που τώρα εσύ αποκαλείς αντίχριστο δεν είναι τίποτε άλλο παρά μόνο η αννθρωπομορφική ταυτοποίηση του Εωσφόρου στην προσπάθεια του να σώσει ξανά τον άνθρωπο.
Τα ψέματα όμως Λευκή Κουκουβάγια σε έχουν τυφλώσει και προσπαθείς και εσύ να τυφλώσεις του άλλους.
Δεν θα το ανεχθούμε άλλο, εμείς οι Φύλακες

Cave Canem
Tomcat

14/09/2002, 17:46:51
Καλησπέρα φίλοι
Και ποιοί ακριβώς είστε εσείς οι Φύλακες μέλος Tomcat,που θα μας σώσετε από θεωρίες ανθρώπων όπως αυτών της Λ.Κουκουβάγιας?Και πώς είσαι τόσο σίγουρος για το τί συμβαίνει σε αυτόν τον λευκό νάνο?

14/09/2002, 18:47:59
Τomcat γειά σου.
Όταν ένα μωρό είναι άρρωστο, το αντιμετωπίζεις σαν να είναι υγιές; Η πρώτη γέννηση του Εωσφόρου ήταν φαινομενικα αγνή και είχε το όνομα ΑΓΓΕΛΟΣ στην κυριολεξία. Στην δεύτερη ενσάρκωση του επειδή είχε αδύνατη δόνηση, στην εγκεφαλική του ενεργοποίηση αυξήθηκε το αρνητικό στοιχείΟ όμως δεν ήταν έντονο το κακό και ονομάστηκε γιός της ΑΥΓΗΣ. Στην τρίτη του ενσάρκωση δεν μπορούσε να έχει ούτε την αυγή(χάραγμα του φωτός) και άρχισε να πέφτη δηλαδή να ενεργοποιείται πιο πολύ στο σκότος η αδύνατη δόνηση που είχε. Σε αυτή την ενσάρκωση πήρε το όνομα ΕΩΣΦΟΡΟΣ δηλαδή ο φέρων το φώς έως ενός σημείου. Σε κάθε ενσάρκωση που έκανε έπαιρνε και ένα όνομα αναλόγως με τις ενέργειες που αντιπροσώπευε. Όμως δεν πρέπει να συγχύζουμε την ενεργοποίηση της κάθε ενσάρκωσης, διότι όταν εστιαζόμαστε παίρνουμε και τις ενέργειες εκείνης της προσωπικότητας εκείνης της εποχής. Αναφέρθηκες στον Σείριο Β΄. Τα έχης μπλεγμένα. Πρώτο, την Δημιουργία της ΓΗΣ την έκανε ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ θετικότατα που εκείνη την εποχή είχε άλλο όνομα. Δεύτερο, την αποίκιση της Γής δεν την έκανε ο Εωσφόρος αλλά ο Ζωροάστρης. Στον ΣΕΙΡΙΟ β΄ διεστραμμένοι αρνητικοί επιστήμονες ασχολούντο με πειράματα γενετικής, επενέβαιναν πάνω στο D.N.A. της φύσης και έκαναν εκτρώματα. Πολλές φορές τους ξέφευγαν και έκαναν κακό στους ανθρώπους. Οι άνθρωποι επαναστάτησαν και οι θετικοί επιστήμονες που ήταν πιο πολλοί, τους εκδίωξαν από το άστρο ΣΕΙΡΙΟ β΄ και ήρθαν εις τον ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ και μετέφεραν τα επιστημονικά εργαστήρια τους. Αυτή όμως ήταν η δεύτερη μετοίκηση του Πλανήτη ΓΗ σε δευτερογενή χρόνο του Σύμπαντος. Η πρωτογενής ήταν θετική. Ο ΛΕΥΚΟΣ ΝΑΝΟΣ ήταν "δορυφόρος" του άστρου Σείριου Β΄ και κραδασμικός δονητής του ΣΕΙΡΙΟΥ Α΄ εκείνη την εποχή.
Εσύ Tomcat, είσαι δυϊκός δορυφορικός ενεργοποιητής της ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ της Δυϊκής Νομαρχίας του Σύμπαντος. Δεν είσαι ΦΥΛΑΚΑΣ. Ζήτα από τον Εωσφόρο που έχεις επικοινωνία να σου ξεκαθαρίση τι είναι ΦΥΛΑΚΑΣ και τι είναι φύλακας και κάνε προσωπική τελειωτική αποσύνδεση αμέσως και άρχισε ΕΞΑΓΝΙΣΜΟ. Η ενεργοποίηση που έκανες είναι επικίνδυνη. Πρέπει να τα απαλύνεις γιατί θα σου κάνουν σωματική
βλάβη. ΙΩΑΝΝΑ

14/09/2002, 19:08:17
Συγγνώμη,μόνο εγώ τα διαβάζω αυτά???
Για να λέτε όλα αυτά δεν πρέπει να είστε μόνοι σας,οπότε γιατί δεν βγαίνετε όλοι μαζί να δηλώσετε-όχι αναγκαία μέσω βιβλίων υπάρχει και ο Ευαγγελάτος-ότι υπάρχει επιτέλους ζωή και σε άλλους πλανήτες,και σε άλλα άστρα????
Υ.Γ. Άραγε ποίος να είναι ο ταχυδρομικός κώδικας στον δακτυλοπόα??

thothΙδρυτικό Μέλος
14/09/2002, 19:20:12
Γεια σας.

Είπε ο Tomcat

quote:
Όταν ο ΙΧΒΧ ξεκίνησε τον αποικισμό της Γης με ψυχές, κάνοντας άλλη μία φορά αντίπραξη, ο Εωσφόρος ως κύριος του Σειρίου με το όνομα του Θοθ, έφτασε στη Γη για να προλάβει άλλη μία καταστροφή.

Αν και είμαι βαθιά κολακευμένος με τον ρόλο που μου έδωσε ο Tomcat στην εξέλιξη του ανθρώπου (δεν λέγομαι τυχαία THOTH) κατά την ταπεινή μου γνώμη, μάλλον "πειράζει" την Λ.Κ. Ίσως για να δει τις αντιδράσεις της.

Κάνω λάθος Tomcat;

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

tomcatΜέλος
14/09/2002, 20:34:44
Φίλε Thoth με έπιασες
Αγαπητέ φίλε Υάκινθε, μην δαγκώνεις σκουληκάκια σε θολά νερά. Και βέβαια δεν πιστεύω τίποτε από όσα έγραψα, απλά ήταν ένα δόλωμα για την Λευκή Κουκουβάγια η οποία το τσίμπησε και κατάπιε και το αγκίστρι. Απλά τα περί Σείριου Β΄ τα πήρα από το βιβλίο "Ο άγνωστος Σείριος" που αναφέρεται σε κάποια αφρικανική φυλή που έχει γνώσεις για το άστρο αυτό, το οποίο (και είναι αυτό μία απάντηση στη Λευκή Κουκουβάγια) είναι ένας αστέρας νετρονίων. χωρίς απολύτος καμμία δυνατότητα φιλοξενίας ζωής.
Όσο για τη Λευκή Κουκουβάγια...δεν έχω καμμία συνομιλία με κανένα πνεύμα και πολύ περισσότερο με τον Σατανά (έξω από εδώ). Αυτό μπορείς να το καταλάβεις αν διαβάσεις άλλες σκέψεις μου στο forum.
Αυτά για την ώρα...

Όσο για το όμορφο cave canem σημαίνει προσοχή στον σκύλο (λατινικά) και το πήρα από ένα τεύχος του Αστερίξ ....

Φιλάκια
Tomcat