ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Chemtrails στην Αθήνα ! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Chemtrails στην Αθήνα ! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

orionboy13 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
orionboyΝέο Μέλος
05/05/2003, 02:18:06
Τις τελευταίες μέρες νωρίς το πρωί (5-6) ακούγονται συχνά μηχανες αεροπλάνων σε χαμηλό ύψος που κάνουν πολύ περισσότερο θόρυβο από όσο θυμάμαι τόσα χρόνια στην Αθήνα.
Δεν μου κίνησε το ενδιαφέρον όμως η αιτία γιατί υπέθεσα πως είναι κάποιες φυσιολογικές πτήσεις.
Σε ένα ξένο forum όμως κυκλοφορεί έντονα το θέμα "chemtrails" που αναφέρεται σε ψεκασμούς με αεροπλάνα σε χαμηλότερο ύψος από ότι προβλέπεται για τη μετεωρολογία. Οι πιθανοί λόγοι είναι πολλοί αλλά κανείς δεν ξέρει με σιγουριά.
Ενας άλλος Ελληνας του forum (Perseus) έδωσε link με φωτογραφίες από την Αθήνα μετά τους πρωινούς ψεκασμούς (newsgroup: alt.binaries.pictures.aviation) που δείχνουν κάτι που δεν είναι ούτε κλασσικά σύννεφα ούτε και η γνωστές "γραμμές" που αφήνουν τα αεροπλάνα όταν πετούν (κυρίως τα επιβατηγά).

Εχω διαβάσει ότι μπορεί να είναι ψεκασμοί:
1. για μαζικό εμβολιασμό
2. για προστασία κατά επίθεσης με χημικά ή βιολογικά όπλα
3. με μείγμα αλατιού και βαρίου (ραδιενεργό υλικό) που επιτρέπει στην πολεμική αεροπορία να "βλέπει" ακόμα και εκεί που ο καιρός δεν το επιτρέπει.
4. για έλεγχο των καιρικών συνθηκων
5. για τη μείωση του φαινομένου του θερμοκηπίου. Ψεκάζουν σωματίδια αλουμινίου που στέλνουν την υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου από κεί που ήρθε!!
και άλλα.... που σημαίνει: πιάσε το αυγό και κούρεφτο!

Εσείς τι λέτε?

06/05/2003, 13:26:32
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ orionboy ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΚΑΤΙ.
ΕΣΥ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΑΥΤΑ ?????
ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙ Η ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΗ ????
ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΨΕΚΑΣΜΟ.

ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΟΥ ΛΟΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΗΚΩΝΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 5,30 ΕΔΩ ΚΑΙ 16 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΘΟΡΥΒΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ.
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ (ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ)ΤΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ. (ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ)

ΑΝΑΜΕΝΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**

savelΜέλος
26/02/2004, 01:20:46
parakseno mou akougete file mou auto me ta aeroplana

GEORGE DΜέλος
26/02/2004, 03:40:19
TO ΠΡΩΙ ΔΙΑΒΑΖΑ ΣΕ ΕΝΑ SITE(ΔΕΝ ΘΗΜΑΜΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΒΡΩ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΩ) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΕΦΕΡΕ

ΟΤΙ ΠΣΕΚΑΣΜΟΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

ΒΡΟΤΩ ΔΕ ΠΙΣΤΟΝ ΟΥΔΕΝ

26/02/2004, 04:17:30
Ελληνική ιστοσελίδα με φωτογραφίες και άρθρο για τους παράνομους ψεκασμούς!

http://www.diplomatictimes.com/hddf/hddf/indexgr.html

26/02/2004, 04:20:00
Το θέμα γίνεται σοβαρό γιατί έχει παρατηρηθεί απο Έλληνες επιστήμονες και πολιτικούς...

_Μέλος
26/02/2004, 23:11:29
1. για μαζικό εμβολιασμό -

Ανάλογος, Για την αυξομείωση του πληθυσμού? Αλλά για οτιδήποτε και νάνε, δεν θα ήταν ευκολότερο εάν ψεκάζανε τα τρόφιμα μας και όχι εμάς?

2. για προστασία κατά επίθεσης με χημικά ή βιολογικά όπλα -

Εάν ίσχυε κάτι τέτοιο το οποίο απαιτεί μια μεγάλη δαπάνη θα ήταν ότι πρέπει για τις εκλογές.

3. με μείγμα αλατιού και βαρίου (ραδιενεργό υλικό) που επιτρέπει στην
πολεμική αεροπορία να "βλέπει" ακόμα και εκεί που ο καιρός δεν το επιτρέπει. -

Θα είχαμε σαπίσει όλοι από το αλάτι. Εάν είναι και ραδιενεργό, δεν θα έπρεπε να είχαμε προβλήματα στις τηλεπικοινωνίες?

4. για έλεγχο των καιρικών συνθηκων -

Πιθανών, πολλοί μπορεί να είχαν κέρδος, αν παίζουν και με τον Ντουν τζοουνς Αλλα λίγο δυσκολο,

5. για τη μείωση του φαινομένου του θερμοκηπίου. Ψεκάζουν σωματίδια
αλουμινίου που στέλνουν την υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου από κεί που ήρθε!!

Δεν θα προκαλούσε και τρομερά παράσιτα σε διάφορα σήματα? Κινητά, δορυφορικές κεραίες, τηλεπικοινωνίες κτλ Εάν φυσικά μπορούσε να υλοποιηθεί σε τέτοια ποσότητα ώστε να "πιάνει" πραγματικά όλες τις ακτίνες του ήλιου.

???

Κάτω Πάυλας

Phantom IIΜέλος
27/02/2004, 05:20:26
Otidhpote petaei, eidika panw apo thn A8hna opou apagoreyetai h pthsh aeroskafwn katw apo orismeno ypsos ( ektos apo e/p astynomias, E.D. klp dhmosiwn forewn), einai katw apo ton synexh elegxo tou EKAE kai thn ry8mish toy Athinai Control. To diktyo aeramynas ths xwras einai arketa periploko kai otidhpote "petaei" xwris sxedio pthshs exei egklwbistei apo tis pyrobolarxies edafous-aeros kai anaxaitistei pro pollou apo ta maxhtika etoimothtas...

Ara an symbainei kati tetoio, ta a/fh exoun ypoballei sxedio pthshs pou exei egkri8ei apo tis armodies arxes (YPA, GEA).

Orionboy eides diakritika? Ari8mo seiras? Kati pou na mas dwsei mia idea? Ti typos a/fwn einai? Ti xrwma exoun? Ta KC-10 kai KC-135 einai aeroskafh enaeriou anefodiasmou kai petoun se upsos xiliometrwn. Meneis konta sto Tatoi? Exoume arketa psekastika kai pyrosbestika a/fh, profanws einai kapoia M-18 Dromader ( t'apokaloumena lan8asmena, synh8ws mono ws "PZL")

http://www.airliners.net/open.file/428775/M/

h' G-164 AgCat's ths 359 Moiras pou petane pros/apo Eleysina kai Tatoi...

http://www.airliners.net/open.file/387257/M/

Eisai sigouros oti einai psakasmos kai oxi apla kaysaeria?[img][/img

beyondΜέλος
27/02/2004, 06:50:43
ΛΟΓΙΚΑ ΠΑΝΤΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΘΑ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΨΗΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΕΦΗ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΠΑΓΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ,ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΝ ΕΥΚΟΛΑ..

Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος

sparveriusΜέλος
27/02/2004, 10:03:12
Καλημέρα σας, μετά από αρκετό καιρό απουσίας.

Το ίδιο φαινόμενο παρατήρησα πέρυσι την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς ενώ βρισκόμουν στην Πάτρα για το καρναβάλι. Κατά τις 12 το μεσημέρι, 1 ή και περισσότερα αεροπλάνα πετούσαν (σε μεγάλο ύψος, αντίστοιχο με αυτό των πολιτικών αεροσκαφών) με κατεύθυνση από Ρίο προς Αντίρριο και ανάποδα, αφήνοντας πίσω τους τα χαρακτηριστικά νέφη. Όμως τα νέφη αντί να διαλύονται στην ατμόσφαιρα, όπως γίνεται συνηθως, άρχισαν να εξαπλώνονται προς αριστερά και δεξιά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα με 4-5 πτήσεις να καλυφθεί, σε διάστημα 30-45 λεπτών, όλος ο ουρανός (τουλάχιστον στο δικό μου οπτικό πεδίο) από μία ελαφριά νέφωση.

Χωρίς να είμαι σίγουρος ότι είχε σχέση, τόσο εγώ όσο και η παρέα μου εκείνο το βράδυ αισθανθήκαμε υπερβολικά κουρασμένοι, παρότι το είχαμε πάει χαλαρά τις προηγούμενες 2 μέρες, με αποτέλεσμα να βγούμε ανόρεχτα και να το διαλύσουμε νωρίς.

sparverius

sparveriusΜέλος
28/02/2004, 12:53:04
Μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι ένα τέτοιο ζήτημα δεν έχει λάβει την έκταση που του αρμόζει στο forum - 10 μηνύματα μέσα σε 10 περίπου μήνες! Αν μη τι άλλο, τα chemtrails αποτελούν ένα περίεργο και ταυτόχρονα ορατό φαινόμενο, το οποίο φαίνεται ότι μπορεί να μας επηρεάζει άμεσα. Πέρα από τις θεωρίες συνωμοσίας που αναπόφευκτα αναπτύσσονται τάχιστα, υπάρχουν στο Internet οι απαραίτητες πληροφορίες για να μπορέσει κανείς να αναλύσει το φαινόμενο και να καταλήξει σε σημαντικότερα συμπεράσματα πέρα από την απλή παρατήρηση. Θα προσπαθήσω να παραθέτω (όσο συχνά μου το επιτρέπει η δουλειά μου) στοιχεία, φωτογραφίες και γεγονότα για αυτό το - επαναλαμβάνω - ορατό και άμεσα παρατηρήσιμο φαινόμενο. Εξάλλου, ίσως να έχει αρχίσει να εμφανίζεται και στην Ελλάδα (βλέπε το προηγούμενο post μου).

Φιλικά,
sparverius

TOSΝέο Μέλος
28/02/2004, 21:56:48
Σαν να μου φαινεται οτι το εχετε μπερδεψει το θεμα !

Λοιπον, τα chemtrails ΔΕΝ προερχονται απο ψεκαστικα, αλλα απο ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ αεροπλανα.

Σε ενα ξενο site, το rense.com υπαρχει μια πολυ ενδιαφερουσα μαρτυρια. Ενας μηχανικος ανακαλυψε με πιο τροπο καταφερνουν και βαζουν μηχανηματα chemtrail μεσα σε πολιτικα αεροπλανα, και δεχτηκε απειλες θανατου οταν τον ανακαλυψαν. Ολη η ιστορια βρισκεται στο www.rense.com (δεν θυμαμαι σε ποια σελιδα ακριβως, οταν την ξαναβρω θα σας την δωσω).

Παντως οπως και να εχει, σας συνιστω αν δειτε φωτογραφιες απο chemtrails (υπαρχουν δεκαδες στο net), και απο αεροπλανα που τα "αφηνουν"

SiriasΝέο Μέλος
01/03/2004, 11:08:06
Φιλοι μου γειάσας

ειχα και εγώ σκοπό να μιλήσω για αυτό το θέμα αλλά με προλάβατε.
Στις εκπομπές του γνωστού δημοσιογράφου Λιακόπουλου αναφέρεται τωρα τελευταία συνέχεια το θέμα των ψεκασμών. Μαλιστα κυκλοφόρισε και το νέο του βιβλιο πάνω σ'αυτό το θέμα το οποίο δίνεται μαζί με μια βιντεοκασέτα. Τα πήρα και τα δυο. Δεν πρόλαβα ακόμη να διαβάσω το βιβλίο διοτι αγόρασα και αλλα βιβλία τα οποία διαβάζω. Την κασέτα ομως την είδα και ειναι ακρως ενδιαφέρουσα. Καταρχήν υπάρχει ενα ντοκυμαντέρ από αμερικανούς (νομίζω) ερευνητές, οι οποίοι αναφέρονται στους ψεκασμούς.
Τα αεροπλάνα τα εχω παρατηρήσει και εγώ. Η δικαιολογία είναι οτι ψεκάζουν σωματίδια αλουμινίου για την αποφυγή της εξάπλωσης του φαινομένου του θερμοκηπίου. Επίσης στην κασέτα αναφέρονται και οι τεράστιες επιπτώσεις που θα έχουν αυτοί οι ψεκαζμοί στην υγεία όλων μας.