- "1η Ανοιxτή Δραστηριότητα του ESOTERICA" ! 3/7/04 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Γι'αυτό και δε θα τα απαντήσω...
Αλλωστε έχεις δείξει πολλές φορές οξύνεια πνεύματος και ευστροφία οπότε και θεωρώ ότι ξέρεις ήδη τις απαντήσεις...
Μην ανησυχείς (για μένα τουλάχιστον)...
Ελα στη συγκέντρωση και θα δεις τι διάθεση έχω...![]()
![]()
![]()
![]()

Πώς ομως θα μπορέσω να τους πείσω οτι είμαι ο allzzaro...![]()
![]()
![]()
Πώς είπατε????
Να πάει ο Labolas Glasya και να συστηθεί allzzaro![]()
![]()
![]()
Μα γίνονται αυτά τα πράγματα..???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αλήθεια πως θα μπορέσετε να μας ξεχωρίσετε????![]()
![]()
Edited by - allzzaro on 24/06/2004 15:30:04
quote:
Αλήθεια πως θα μπορέσετε να μας ξεχωρίσετε????
Θα κάθεται σ' ένα τραπεζάκι ο Admin. Στο τραπεζάκι θα υπάρχει ένας υπολογιστής συνδεδεμένος στο ιντερνετ. Θα μπούνε όλοι στη σειρά και ο καθένας θα κάνει log in με το nick του. Υστερα θα καταγράφει τα στοιχεία του ο Admin και θα πατησει log out για να μπει ο επόμενος, και πάει λέγοντας...

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος
quote:
Θα κάθεται σ' ένα τραπεζάκι ο Admin. Στο τραπεζάκι θα υπάρχει ένας υπολογιστής συνδεδεμένος στο ιντερνετ. Θα μπούνε όλοι στη σειρά και ο καθένας θα κάνει log in με το nick του. Υστερα θα καταγράφει τα στοιχεία του ο Admin και θα πατησει log out για να μπει ο επόμενος, και πάει λέγοντας...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλό... 1900 πολύ καλό...
Εγώ έλεγα να φορέσω ενα μπλουζάκι που θα γράφει επάνω allzzaro αλλά θα με κράξουν...![]()
Οπότε θα φορέσω το κοστούμι μου και θα γράψω επάνω allzzaro![]()
Κάποιες σημαντικές Πληροφορίες σχετικά με την Δραστηριότητα:
|
(περισσότερες πληροφορίες, όπως θέματα των Εισηγήσεων καθώς και άλλα στοιχεία, πιθανότατα θα ανακοινωθούν σε αυτόν τον χώρο, μέσα στις επόμενες ημέρες)
Οι Συνεργάτες του ESOTERICA θεωρούμε αυτονόητη και αναμενόμενη την καλή και πάνω απ'όλα δημιουργική διάθεση όλων των συμμετεχόντων! Οποιεσδήποτε εικασίες για κάτι διαφορετικό πραγματικά δεν μας ανησυχούν καθόλου. Η Εμπιστοσύνη μας στην δική μας Πρόθεση αλλά και στην Προαίρεση όσων ανθρώπων γνωρίζουμε έως τώρα ότι θα παρευρεθούν είναι Δεδομένη! Και μάλιστα σε τέτοιον βαθμό που θεωρούμε ότι ακόμη και "κοσμικού τύπου" ενέργειες(![]()
) μπορούν να οδηγηθούν προς τη θετική τους όψη από αυτήν ακριβώς την "Καλή Ανθρώπινη, με Βούληση και Νου, Διάθεση"! (για να διευκρινήσω το παραπάνω έχουμε λάβει αξιόπιστες πληροφορίες/προειδοποιήσεις από φίλους μας σχετικά με ισχυρές, αρνητικής προδιάθεσης, επιδράσεις αυτήν την περίοδο και για τη συγκεκριμένη ημερομηνία...). Οι κύκλοι των ενεργειακών εκπορεύσεων από τα ουράνια σώματα, πολλές φορές βάζουν σε δοκιμασία τον ανθρώπινο ψυχισμό(κάτι που αντιλαμβάνονται, για παράδειγμα, όσοι και όσες επηρεάζονται από την πανσέληνο...)! Εάν επιπλέον βάζουμε κι εμείς τους δικούς μας τεχνητούς περιορισμούς, συναισθηματικούς και νοητικούς, νομίζω πως είναι πλέον ευθύνη καθαρά δική μας, και φυσικά και η ίδια αλλά και οι συνέπειές της βαραίνουν ξεκάθαρα οποιονδήποτε το κάνει...
Κατά τ'άλλα, ίσως αυτό το "καφεδάκι" που προτείνει ο Ramoglou, να δώσει την ευκαιρία σε όσους και όσες το χρειάζονται να στοχαστούν(και "από κοινού") εκτενέστερα πάνω σε αυτά που τους/τις προβληματίζουν...
![]()
![]()
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------
"ΘΑ ΣOY ΒΑΛΩ ΤΣΙΠΑΚΙ...."
KATI HΞΕΡΕ Ο ΜΕΦΙΣΤΟΦΕΛΗΣ..ΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΤΙΝΕ ΑΠΕΙΛΙΤΙΚΑ...
DIGITIZER ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ.
ΒΑΛΤΕ ΤΣΙΠΑΚΙ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΕΙΝΕΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ..
ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ...ΥΠΟΘΕΤΕΙ.
ΑΓΑΠΗΤΗ ΔΩΡΙΔΑ...
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ//ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ.... Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΜΙΝ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.
Η ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ....
SO...
ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ "ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ....ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΣΑΣ"!OΣO KI ΕΣΕΙΣ//
ΕΞΑΛΛΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΣΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ//ΚΑΙ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ.
"ΕΓΩ" ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΧΩ ΗΔΗ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ +ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΝ.
ΠΟΣΩΣ ΜΕ ΑΦΟΡΑ Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ--ΔΕΝ ΣΥΝΗΘΙΖΩ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΙΑΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠ ΤΑ ΕΣΩΨΥΧΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΦΑΝΕΡΑ-- + ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΩ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ ΤΗΣ "ΨΥΧΙΚΗΣ ΜΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ" ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ....
ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ .
ΟΤΑΝ Η ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΥΤΟ ΑΠΛΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
+ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΦΑΝΕΡΗ Η ΣΤΙΓΜΗ+ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ.
(ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΣΩ-ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΟΦΗ//ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΔΗΛΑΔΗ)
ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΟ ΓΕΟΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΨΥΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΚΑΚΑ ΜΕΛΗ ΤΟΤΕ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΚΡΙΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΝΕΡΩΘΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ.
ΠΟΤΕ ΠΡΙΝ.//ΟΥΤΕ ΑΝ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΠΑΡΑΦΕΡΝΑΛΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ ΠΡΟΚΑΤΗΛΗΜΕΜΕΝΩΝ ΠΟΝΗΡΩΝ/ΔΗΛΩΣΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΣΩ ΣΤΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ.
ΑΛΛΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΑΛΛΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ.
ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ "ΦΑΝΤΑΣΤΩ" ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΙΑ!
ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ!
ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ "ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ"
ΑΠ'ΟΣΑ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΟΙ ΗΔΗ "ΠΡΟΚΑΤΗΛΗΜΕΝΟΙ".
φως+αγαπη
Ατμα
ΥΓ.ΣΥΝΤΑΞΙΔΙΩΤΙΣΣΑ Silverwolf!!!
ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΨΥΧΟΥΛΑ;.. ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑ ΝΑ "ΣΕ ΔΩ"...:))
quote:
ΠΡΟΤΙΜΩ ΔΑΓΚΩΤΑ ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΡΤΕΣ !!!!!
ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΕΝΑΝΤΙ ΠΟΛΛΩΝ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΤΕΣ...
ΕΙΜΑΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ,ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!!!
"Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ"...
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
Οπως??? *