ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ;(ΝΑΖΙΣΜΟΣ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ;(ΝΑΖΙΣΜΟΣ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

τυχερουλης30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
21/04/2004, 19:17:03
Υπαρχουν φυλες οι οποιες μονο καθαρες δεν είναι.

Η αρια ομοεθνια ,οι πασιγνωστοι αριοι του χιτλερ ,είναι μια υποεθνια της ινδοευρωπαικης ή ιαπετικης ομοεθνιας,που δεν εχει καμμια σχεση με τους γερμανους.
Αριοι λεγονται οι ινδοι και οι περσες μαζι.
Υπαρχει οντως μεγαλη συγγενεια αναμεσα στη ινδικη και την ιρανικη γλωσσα.
Αλλωστε η λεξη ιραν παραγεται από το αριος aryas στα σανσκριτικα.
Ετσι ονομαζεται στις ριγκ βεδες.αργοτερα όταν προκυψει στην ινδια το κοινωνικο καθεστως των καστων τους aryas θα αποτελεσουν οι τρεις ανωτερες καστες,των βραχμανων,των πολεμιστων,και των γαιοκτημονων.
Οι aryas βρισκονται επισης και στην φυλη των Νταζια που δεν είναι αλλοι
Από τους σημερινους δραβιδες.
Ο λαος που κατικουσε στην βορειοδυτικη ινδια ηταν ο ιδιος με των λαο
Που κατοικουσε στην αρχαια περσια.
Ο Ηροδοτος επισης μας πληροφορει ότι οι μηδοι ,οι προγονοι των σημερινων κουρδων,λεγονταν αριοι.
Οι περσες της ιστορικης περιοδου ,παντως δεν είναι Μηδοι (οι μηδικοι πολεμοι
Λεγονται λανθασμενα ετσι)αλλα είναι ένα φυλετικο κραμα Μηδων και Περσων.
Οι περσες είναι μαλλον σημητες και όχι ινδοευρωπαιοι, όπως οι Μηδοι(και οι
Κουρδοι σημερα).
Ισως γιαυτο οι σημερινοι περσες μετονομασαν την πατριδα τους σε Ιραν(χωρα των αριων)
Για να θεωρουνται ολοι οι κατοικοι του σημερινου Ιραν ινδοευρωπαιοι,παρολο που είναι γνωστο πως ινδοευρωπαιοι εκει είναι μονο οι ιρανοι κατά την υπηκοοτητα κουρδοι.

--

Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!

kynikosΜέλος
21/04/2004, 19:24:43
Φοβάμαι οτι ο τυχερούλης έχει κάποιο δίκιο steelspring,

Τουλάχιστον οι φίλοι ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ και thule έχουν μιά εντελώς ξεκάθαρη θέση - Άριο Εθνικο-Σοσιαλισμό. Μπορεί να μας φαίνεται παράξενος, μπορεί να διαφωνούμε, αλλα τουλάχιστον οι άνθρωποι μιλάνε ντόμπρα, και δεν κρύβουν την θέση τους - έτσι μπορούμε και να συζητάμε και να τους θέτουμε ερωτήσεις.

Εσύ δεν είσαι το ίδιο ξεκάθαρος. Έχω δηλώσει ανοιχτά αλλου στό esoterica.gr -Πως οι Άριοι γίναν Αρχαιοι Ελληνες (και σου λέω κατ'ευθείαν και εδώ) την γνώμη μου οτι καπηλεύεστε της ιδέες του Γ' Ράιχ, και αντικαθιστάτε όλους τους όρους όπως "Ινδο-Ευρωπαίοι" και "Άριοι" με τις λέξεις "Αρχαίοι Έλληνες" και "αυτόχθονες", για δικούς σας λόγους.

Και δεν είναι λίγες οι φορές που σε περασμένες συζητήσεις, που μόνο με πολύ δυσκολία παραδεχόσουν οτι είσαι οπαδός του Χίτλερ, αφού επέμενες οτι είσαι φιλελεύθερος πλουραλιστης! Ο Εθνικός Σοσιαλισμός, όπως τον περιγράφεις, δεν είναι πλουραλιστικός αγαπητέ, άν αποσκοπεί στην εξέλιξη της φυλής μόνο.

Επίσης, πρόσφατα υποστήριξες οτι ΔΕΝ υπάρχει ΠΙΣΤΗ στην φιλοσοφία σου, πράγμα που αντιτίθεται στην περιγραφή του ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ - "Αίμα-Γη-Τιμή-Πίστη".

Νομίζω οτι πρέπει να δώσεις την θέση σου εάν πρόκειται να μιλήσεις σαν εκπρώσοπος, ή έστω να υπεραμυνθείς τον Εθνικο-Σοσιαλισμό, όπως τον περιγράφουν οι φίλοι ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ - thule.

Ασπάζεσαι τον Εθνικο-Σοσιαλισμό του Γ' Ράιχ;
Η μήπως αντιπροσωπεύεις κάποια Ελληνοκεντρική, "αυτόχθονα" ποικιλία.

Αν δεν καταλάβω ουσιαστικά την θέση σου σε αυτό το ζήτημα, δεν μπορώ να δεχθώ οποιαδήποτε ερμηνεία σου, ούτε να συμετάσχω σε συζήτηση μαζί σου.
Λυπάμαι.
Ίσως βρείς κάποιον άλλον που να μπορεί...

Κ.

kynikosΜέλος
21/04/2004, 19:46:10
Θα ήθελα επίσης να ρωτήσω τους φίλους ΠΑΡΜΕΝΙΟΝ - thule αν (σύμφωνα κοσμοθεώρησή τους) οι Έλληνες, οι Αλβανοί και οι Γερμανοί είναι μέλη της ίδιας φυλής, ή τρεις ξέχωρες φιλές;

steelspringΜέλος
22/04/2004, 03:19:38
Περι πίσεως.
Θα περίμενες να χρησιμοποιώ τη λέξη "Πίστη" , προκειμένου να υποστηρίξεις το δικό σου "Πιστεύω ίνα εννοήσω " αγαπητέ Kynikos ;
Ξέρω να χρησιμοποιώ καλά τις λέξεις φίλε μου.
Κοίταξε να μήν είσαι ο πρώτος που θα φτωχύνει υποτιμώντας την νοημοσύνη μου , αλλά και των υπολοίπων βεβαίως.

Πότε εγώ ανέφερα τη λέξη 'Άρειος" και "Άρεια φυλή" , και με καλείς να απολογηθώ για έναν όρο που δεν ανέφερα;

quote:
Και δεν είναι λίγες οι φορές που σε περασμένες συζητήσεις, που μόνο με πολύ δυσκολία παραδεχόσουν οτι είσαι οπαδός του Χίτλερ, αφού επέμενες οτι είσαι φιλελεύθερος πλουραλιστης! Ο Εθνικός Σοσιαλισμός, όπως τον περιγράφεις, δεν είναι πλουραλιστικός αγαπητέ, άν αποσκοπεί στην εξέλιξη της φυλής μόνο.

Ποτέ δεν παραδέχτηκα ότι είμαι οπαδός του Χίτλερ , ούτε με δυσκολία ούτε χωρίς.
Το "Φιλελεύθερος πλουραλιστής" είναι δικό σου εφεύρημα , και είναι μάλιστα η δεύτερη φορά που το λές για μένα .
Μου αρέσει μάλιστα που το παρουσιάζεις σαν δεδομένο μόνο και μόνο επειδή εσύ το ανέφερες.
Αλλά μιά και έγινε λόγος , δεν είμαι ούτε πλουραλιστής ούτε φιλελεύθερος .
Τον ΕΣ δεν τον περιγράφω εγώ.
Αν το αντιλήφθηκες άλλοι είναι αυτοί που τον παρουσιάζουν και τον περιγράφουν. Τυχόν δικά μου σχόλια και σκέψεις δεν φιλοδοξούν να περιγράψουν το τεράστιο αυτό θέμα.

quote:
Νομίζω οτι πρέπει να δώσεις την θέση σου εάν πρόκειται να μιλήσεις σαν εκπρώσοπος, ή έστω να υπεραμυνθείς τον Εθνικο-Σοσιαλισμό, όπως τον περιγράφουν οι φίλοι ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ - thule.

Ασπάζεσαι τον Εθνικο-Σοσιαλισμό του Γ' Ράιχ;
Η μήπως αντιπροσωπεύεις κάποια Ελληνοκεντρική, "αυτόχθονα" ποικιλία.

Αν δεν καταλάβω ουσιαστικά την θέση σου σε αυτό το ζήτημα, δεν μπορώ να δεχθώ οποιαδήποτε ερμηνεία σου, ούτε να συμετάσχω σε συζήτηση μαζί σου.
Λυπάμαι.
Ίσως βρείς κάποιον άλλον που να μπορεί...

Τις απόψεις μου δίνω εδώ μέσα , αν θελήσω κάποτε μπορεί να αποκαλύψω την ιδεολογική μου ταυτότητα , αλλά αυτό θα εξαρτηθεί απο πολλά πράγματα. Ίσως το κάνω . Ίσως και όχι.
Κανείς δεν σου ζήτησε να δεχτείς οποιαδήποτε ερμηνεία ή άποψή μου .
Το καλύτερο θα ήταν να μήν συμετέχεις σε συζήτηση μαζίμου .
Πολύ σωστή η απόφασή σου διότι έχεις εκτεθεί ούκ ολίγες φορές όταν κάποιες φορές το επεχείρησες.
Στο ίδιο ατόπημα υπέπεσες και τώρα . Μόνο αν είμαι ΑΕΚτζής δεν με πίεσες να ομολογήσω.

Προς χάριν όμως μιάς κάποιας ικανοποιήσεως της εμμονής σου θα σου θυμίσω ότι πολύ πιό πρίν δήλωσα Ρατσιστής και το έθεσα μάλιστα σαν στάση απέναντι στην τάξη της φύσης .
Αν το παρόν τόπικ με τον τρόπο που εξελίσσεται αναφέρεται σε κάτι που είχα πεί εγώ , αυτό δεν με αναγορεύει σε παρουσιαστή/αναλυτή του ΕΣ
Υπάρχουν πολύ ικανότερα άτομα γι`αυτό

Πάντως με βοήθησες πολύ σε κάτι.
Να καταλάβω σε βάθος τι θα πεί Φαρισαισμός.
Είμαι και γώ περίεργος να ακούσω την άποψη του Παρμενίωνα και του Thule για τις φυλές.
Επειδή όμως έχω και γώ ξεκάθαρη άποψη για τις φυλές , θα περιμένω αυτούς που ρωτήθηκαν να τοποθετηθούν πρώτοι.

22/04/2004, 04:36:34
AION, θα σου ζητήσω απλά να συγκρατήσεις την "γλώσσα" σου και τον παρορμητισμό σου!

Όπως έχεις αποδείξει, μπορείς σαφώς να συζητήσεις πολύ λογικά και με επιχειρήματα, χωρίς να θίγεις τους άλλους, νοητικά ή συναισθηματικά(όπως έκανες στο παρόν Θέμα με την Avallon). Σίγουρα υπάρχουν πολλοί τρόποι να πει κάποιος αυτό που θέλει, εάν έχει όντως "δικαίωμα" να το πει, χωρίς να επιφέρει άσκοπο πονο...

Σε παρακαλώ λοιπόν, να το κάνεις αυτό, χωρίς να παρασύρεσαι από εδώ και πέρα.

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------

AIONΜέλος
22/04/2004, 09:55:34
ώπα ρε σύ admin εδώ ο χίτης ο Παρμενίων (χίτης= ο έλλην εθνικοσοσιαλιστής κομμουνιστοφάγος της ομάδος χ που συνεργάστηκε με την Γερμανική κατοχή) μας αποκαλεί πρεζόνια.... στον πρόγονο θα κολήσουμε τώρα ? Να ναι καλά ο άνθρωπος όπου και αν είναι και τον τιμώ που αγωνίστηκε για την ελευθερία ...την avallon δεν τιμά το οτι πάει να εξαργυρώσει τους αγώνες άλλων (κηδεία με ξένα κόλλυβα δλδ)για να μας δείξει τι Ελληναρού είναι.

Steelspring η άποψη σου για τον Εβραικό Εθνικοσοσιαλισμό δεν με καλύπτει και μου φαίνεται οτι πάς να καλύψεις αυτό που δεν καλύπτεται...οτι Σιωνισμός-Εβραισμός και Ναζισμός είναι ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ σαν ιδεολογίες.

Μυστικισμός
Ενας αρχηγός-πατέρας του λαού
Πιστη στην ανωτερότητα του αίματος
Υποταγή στο καλό της φυλής-έθνους
Προπαγάνδα
Οικονομικός και Στρατιωτικός Ιμπεριαλισμός

Αυτά συνθέτουν τις δύο ιδεολογίες.

OannesΜέλος
22/04/2004, 10:51:15
Aπό τις εκδόσεις «Aρχέτυπο» κυκλοφορεί το αρκετά καλό, πάντα κατά την υποκειμενική μου άποψη, βιβλίο με τίτλο:
Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ
(Aγγλικός τίτλος: The Spear of Destiny)

Ο συγγραφέας απαντά σε ερωτήματα όπως:
Ποιος ήταν ο Χίτλερ;
Πώς απέκτησε τις αποκρυφιστικές του δυνάμεις;
Τι ρόλο έπαιξαν στην άνοδό του στην εξουσία;
Πώς τις χρησιμοποίησε;

Μία διαφορετική προσέγγιση, μέσα από τα μονοπάτια της Δυτικής Εσωτερικής Παράδοσης και των θρύλων του Αγίου Δισκοπότηρου, της Αγκάρθα και της Σαμπάλα, η οποία απαντά σε πολλά ερωτήματα που έμειναν αναπάντητα μέχρι σήμερα. Μία βιογραφία του Χίτλερ που φέρνει στην επιφάνεια πτυχές της ζωής του και στοιχεία για τα σκοτεινά πρόσωπα που τον επηρέασαν καθώς και για τη δράση του Ναζιστικού Κόμματος και των ηγετικών του προσωπικοτήτων όπως ο Χίμλερ και ο Γκέριγκ.

Ή ΘA BPOYME TO ΔPOMO Ή ΘA TON ΔHMIOYPΓHΣOYME
kynikosΜέλος
22/04/2004, 11:27:16
quote:
Το καλύτερο θα ήταν να μήν συμετέχεις σε συζήτηση μαζίμου.

Όντως, το καλύτερο, steelspring.
Χαίρε...

14/88

K

Don't say I never told you so....

thuleΜέλος
22/04/2004, 12:39:29
Γεια σας,

Έχουν τεθεί κάποια ερώτημα κυρίως φυλετικής φύσης που ίσως ξεφεύγουν από το θέμα ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ; Αλλά είναι αναγκαίο να απαντηθούν. Δεν θα σχολιάσω τα λεγόμενα του αιον περί εθνικοσοσιαλισμού και εβραϊσμού γιατί τι να πεις σε κάποιον ο οποίος δεν μπορεί να ξεχωρίσει το σκότος από το φως?

Κάποιοι πάλι ταυτίζουν τον εθνικοσοσιαλισμό με τον γερμανισμό ΛΑΘΟΣ!
Τι ήταν ο Χίτλερ? Αυστριακός!
Τι ήταν ο υπαρχηγός του Ε/Σ κόμματος Ρούντολφ Ες? Ελληνογερμανός!
Τι ήταν ο ναύαρχος, επικεφαλής τον μυστικόν υπηρεσιών Βίλχελμ ΚΑΝΑΡΗΣ? Έλληνας! Και παρά πολύ άλλοι!
Δεν πρέπει να μπερδεύουμε τον αστικό εθνικισμό με τον εθνικοσοσιαλισμό.

Το κατωτέρω κείμενο έχει γραφεί από μίαν εξέχουσα προσωπικότητα παγκοσμίως , τον David Lane.Προσπαθεί, και τα καταφέρνει λίαν καλώς, μέσα σε αυτό το μικρό άρθρο να ορίσει τον Λευκό άνθρωπο. Η άποψή του περί φυλετικής καθαρότητας, σίγουρα θα προκαλέσει μούδιασμα σε πολλούς. Δυστυχώς, η διαστρέβλωση του εν προκειμένω όρου δίνει ένα δυνατό επιχείρημα στους κάθε φύσης αντιρατσιστές να διασύρουν, όχι μόνο τους μη-κατανοήσαντες αυτόν τον όρο, αλλά και την όποια προσπάθεια καταβάλλουν οι κατέχοντες την αληθή του έννοια, θέτοντάς τους όλους στο ίδιο τσουβάλι.

Ποιος είναι Λευκός;

Εκείνοι από εσάς που έχουν χρόνια ή δεκαετίες, θεατές ή μετέχοντες στην αντίσταση εναντίον της δολοφονίας της Λευκής φυλής, γνωρίζουν πως προβοκάτορες έχουν επιτεθεί στην φυλετική καθαρότητα που πρεσβεύουν οι αρχηγοί για να αμφισβητήσουν τα κίνητρά τους. Κατά την γνώμη μου εν μέρει η αιτία που αυτό έχει δουλέψει επιτυχώς υπέρ του εχθρού, είναι ένας νους γαλουχημένος από μιαν αλλότρια θρησκεία. Μία θεμελιώδης αρχή του Ιουδαιοχριστιανισμού και ένα μέρος από το θανάσιμο δέλεαρ του είναι ότι επιτρέπει, υποδεέστεροι άνθρωποι να απαιτούν ανώτερη κατατάξη χωρίς την ανάλογη προσπάθεια. Ένας ιουδαιοχριστιανός, που με IQ 90 και με μιαν άθλια ζωή μπορεί να βαπτιστεί, να απαγγείλει λίγες τυπικές λέξεις και όρους, ξαφνικά επιζητεί εξέχουσα θέση, ανώτερη από αυτήν ενός ανθρώπου, που είναι υπέρτερος ένα εκατομμύριο φορές στην διάνοια και τον χαρακτήρα. Το «γαλανομάτικο ξανθό» σύνδρομο είναι τυπικό της πνευματικότητάς του. Και το λέω αυτό συμβουλεύοντας, ενώ έχω παρουσιαστικό Νορδικού, ψηλός, λεπτός, γαλανομάτης ξανθός. Ακόμη, μπορώ μόνο να μαντέψω όσον αφορά την καθαρότητα της γενεαλογικής σειράς μου. Ο πατέρας μου πουλούσε την μητέρα μου στους φίλους του και σε ξένους για να βγάλει λεφτά, έτσι μόνο οι Θεοί ξέρουν τα πάντα για μένα.

Τι κάνω γνωρίζοντας αυτά. Φαίνομαι για Λευκός. Μάχομαι υπέρ των Λευκών. Αναγνωρίζω τα επιτεύγματα της Λευκής φυλής. Θέλω να διασώσω το είδος μας. Τρομοκρατούμαι από το ότι η ομορφιά της Λευκής ʼριας γυναίκας δύναται σύντομα να εκλείψει από την γη για πάντοτε. Υποφέρω για κάθε Λευκό παιδί, βασανισμένο από τον πολυφυλετικό εφιάλτη της Αμερικής.

Βλέπω ομορφιά σε μιαν Κέλτισσα πριγκίπισσα με καστανά ή κόκκινα μαλλιά και πράσινα μάτια. Βλέπω ομορφιά στην αγαλματένια Νορδική Θεά με τα μπλε μάτια και τα χρυσά μαλλιά. Βλέπω ομορφιά στην φακιδοπρόσωπη Ιρλανδέζα. Βλέπω ηρωισμό στους Robert Jay Mathews και Richard Scutari με τα σκοτεινόχρωμα μαλλιά και μάτια πράσινα ή καστανά όπως του Frank DeSilva. […] Αυτοί απέχουν μακράν του υψηλού ιδανικού, πάνω από 99% από εκείνων των «Νορδικών Ιδεωδών», οφείλω να προσθέσω.

Για εκείνους που καυχιούνται για την «καθαρότητά» τους, έχετε 2 γονείς, 4 παππούδες, 8 προπάππους και πάει λέγοντας. Βαίνοντας προς τα πίσω 500 χρόνια και περισσότερα, έχετε ένα εκατομμύριο προγόνους. Λίγο περισσότερες γενιές πίσω και καθένας (Σ. τ. Μ. εννοεί λαός), ο οποίος διέσχισε τις χώρες της Ευρώπης είναι προγονικός σας, συμπεριλαμβανομένων Ούννων, Μογγόλων και Μαυριτανών. Δεν υπάρχουν 100% αμιγείς Αριοι όπως 10.000 χρόνια πριν.

Αλλά εμείς εξακολουθούμε να υπάρχουμε σαν μία ξεχωριστή και μοναδική βιολογική οντότητα. Οι ποικιλίες κουλτούρας και οι πολιτισμοί που δημιουργήσαμε, είναι ασύγκριτοι. Η ομορφιά των γυναικών μας, ξανθιών, μελαχρινών, κοκκινομάλλων, με πράσινα, γαλανά, καστανά μάτια αποτελεί επιθυμία πάντων ανδρών και αντικείμενο φθόνου όλων των γυναικών. Έτσι, εμείς δεν θέλουμε να παρασυρθούμε από κουτσομπολιά ή υποθέσεις επάνω στο ποιος μπορεί να είναι κατά 1/16 Ινδός ή ποιος έχει εν μέρει ιταλικό, ισπανικό ή πορτογαλικό αίμα. Δεν θα προχωρήσουμε σε συζήτηση επάνω στο εάν το συλλογικό υπόλοιπο της Λευκής γενετικής δεξαμενής είναι 95% ή 97% καθαρά Αριο.

Σίγουρα θα επρόκειτο περί τραγωδίας, αν οι διάφορες ποικιλίες της φυλής μας απολέσουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και την ομορφιά τους. Αλλα αφού εξασφαλίσουμε την ύπαρξη του λαού μας και του μέλλοντος ΟΛΩΝ (Σ. τ. Μ. κεφαλαία στο πρωτότυπο) των παιδιών μας, γεμάτοι ελπίδα μπορούμε να βαδίσουμε προς την επίτευξη διατήρησης αυτής της ποικιλομορφίας. Όμως προς το παρόν, πρόκειται να αποδεχθούμε τα γεγονότα και τις συνθήκες, τα οποία υφίστανται.

Πρόκειται να εργαστούμε μαζί για τον ιερό σκοπό και δεν θα ανεχθούμε προβοκάτορες, διαφωνίες ή διασπάσεις. Εάν κάποιοι φαίνονται για Λευκοί, δρουν ως Λευκοί, πολεμούν ως Λευκοί, τότε, μέχρι οι πράξεις τους να αποδείξουν κάτι αντίθετο, αυτοί είναι ο Λαός μας. Από την άλλη, αδιαφορούμε για την καταγωγή ή την εμφάνιση, εκείνων που αντιτίθενται, κριτικάρουν, εμποδίζουν ή αποτυγχάνουν να υποστηρίξουν τον σκοπό μας, δεν είναι δικοί μας φίλοι.

David Lane http://clubs.pathfinder.gr/THULE/224380

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΕΩΔΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΘΑ ΒΑΣΤΑΞΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΣΜΟ(Α. ΗITLER.)!!

Η αλήθεια πρέπει να λάμψει!

THULE -->

AIONΜέλος
22/04/2004, 12:53:44
Ναι ωραία γαργάρα έκανες φίλε μου. Δεν ξέρω να ξεχωρίσω το σκότος απο το φώς... οκ το παραδέχομαι. Αυτό όμως δεν σε εμποδίζει να μας πείς τις διαφορές Σιωνισμού-Ναζισμού μιας και σύ μπορείς να τα ξεχωρίσεις.

Οσο και να ψάχνεις όμως δεν θα βρείς καμία διαφορά. Διάβασε το Ταλμούδ, διάβασε το βιβλίο των Μακαβαίων και έλα πές μου ποιοι είναι οι πρώτοι διδάξαντες του εθνικοσοσιαλισμού.

Οσο για την μπαρούφα του ξανθού γαλανομάτη που μας παρέθεσες δεν βλέπω σε τι βοηθάει. Ο τύπος απλά γουστάρει λευκή σάρκα. Δεν του αρέσουν οι μαύρες και οι μιγάδες. Ε τι να κάνουμε ...γούστα είναι αυτά.

Ομως εκτός των άλλων "γαργάρισες" και την ερώτηση για το αν Αλβανοί-Ελληνες και Γερμανοί ανήκουν στην ίδια φυλή.