ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ομιλίες περί πίστεως - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Ομιλίες περί πίστεως - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Μητσάκος61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
VIKINGΜέλος
02/04/2004, 22:35:15
Χαιρετε και παλι.Γεια σου φιλε Εχεμβροτε.Αληθεια εσυ εισαι παντρεμενος;Και αν ναι,βγαινεις συχνα εξω μονος σου ή με καποιο φιλο;

quote:
Θα της είχες απόλυτη εμπιστοσύνη ή θα έβραζες στο ζουμί σου ενώ εκείνη θα διασκέδαζε?
Βέβαια υπάρχει και η άλλη επιλογή, να έβρισκες και εσύ άλλη "παρέα" και να μην σε ένοιαζε τι θα έκανε το έταιρο σου ήμισι....

Αν το εκανε αυτο αλιμονο της.ggg............

Πλακα κανω.Δεν θα με πειραζε,ισα ισα που θα χαιρομουν κιολας.Διοτι
θα ειχα την ευκαιρια να κανω διαφορα αλλα πραγματα και να ηρεμησω λιγο.

quote:
Δεύτερον, είναι στο χέρι του κάθε ανθρώπου να κρατήσει τους φίλους του ή όχι. Και χωρίς γάμο ή δεσμό μπορεί να χάσεις φίλους.

Συμφωνω μαζι σου φιλη Mantis.Αλλα συνηθως οι περισσοτεροι δεν κρατανε τους φιλους τους και για αυτο φταινε οι ιδιοι.

quote:
Όσο κι αν ακουστεί ψυχρό, για εμένα κάθε σχέση είναι σαν επαγγελματική συμφωνία, πρίν ακόμη αρχίσει πρέπει να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα. Δεν μπορώ να ανεχτώ ζήλιες, καταπίση και έλεγχο. Όπως εγώ δεν το κάνω, απαιτώ από τον άλλον να με σεβαστεί, να με εμπιστευτεί και προπάντον να μην με υποτιμήσει.
Υπάρχουν οι ώρες που θα είμαστε μαζί, οι ώρες που θα βγώ με τις φίλες μου και αυτός με τους δικούς του φίλους, οι ώρες που θα πάω για ψώνια, οι ώρες που θα πάμε σινεμά μαζί ή όχι, που θα καθήσουμε στο σπίτι, που θα βγούμε με κοινούς φίλους κλπ κλπ

Επειδή δύο άνθρωποι είναι ζευγάρι δεν πάει να πεί ότι πρέπει να είναι συνέχεια μαζί, αυτό καταντά βαρετό και κουραστικό.

Τελικά ότι και να πούμε, λόγια θα είναι, στις πράξεις κολλάνε όλοι και καταλήγουν να χαλάνε σχέσεις είτε φιλικές ειτε ερωτικές, γιατί δεν είχαν το θάρος να ζητήσουν λίγο χώρο για να μπορούν να "αναπνεύσουν".....

Εχεις δικιο σε αυτα που λες.

dimsotΜέλος
02/04/2004, 22:51:47
quote:
Ο γαμος οπως και να το κανουμε
περιοριζει την ελευθερια σε καποιο βαθμο.Δεν μπορεις να κανεις
καποια πραγματα που εκανες συχνα πριν το γαμο,τουλαχιστον με την ιδια συχνοτητα.Επισης αναλαμβανεις καποιες ευθυνες και ειδικα οταν θα αποκτησεις καποιο παιδι.Στην αρχη κακα τα ψεμματα ο γαμος μοιαζει σαν ονειρο,υπαρχει ενθουσιασμος αλλα μετα απο καποια χρονια αρχιζει
και γινεται ρουτινα,αρχιζουν οι καυγαδες και η νοσταλγεια παλιοτερων εποχων.Μη μου πειτε πως δεν νοσταλγειτε παλιοτερες εποχες.Εγω ειμαι αποφασισμενος να μην παντρευτω .

Φιλε γραφεις παραπανω αυτα με το ιδιο σκεπτικο θα μπορουσες να γραψεις "γιατι να παμε γυμνασιο τι ωραια που ειναι εδω στο δημοτικο κτλ".

Φιλε μου η ζωη ετσι ειναι, συνεχιζει προχωραει, αλλαζει σταδια, πολλες φορες δυσκολοτερα και κανεις δεν σου εγγυατε την επιτυχια και την ευτυχια, αλλα και απο την αλλη "ειναι βαρεια και η καλογερικη" που λεει ο λαος.

Φαντασου οτι θα ξυπνησεις ενα πρωι οταν θα εισαι 50-60 χρονων και θα εισαι μονος σου μεσα σε 4 τοιχους με ενα τεραστιο κενο μεσα σου και τοτε να δω πως σηκωνεται αυτο το βαρος.

Πραγματικα τιποτα δεν με τρομαζει οσο αυτο, ουτε τα οικογενιακα βαρη ουτε η φτωχια ουτε ο πολεμος τιποτα, παρα μονο η μοναξια

Και μην νομισεις οτι στα λεω αυτα απλα για την θεωρεια, δυστυχως εχω γνωρισει τετοιους ανθρωπους "στο προτυπο που μας μιλησες" οι οποιοι θα αλλαζαν τα παντα για να μην ειχαν κανει αυτο το λαθος.

Βεβαι και ο γαμος αποτελει μιαν αποθαση ζωης που δεν θα πρεπει να περνεται με επιπολαιοτητα αλλα με συνεση με σεβασμο και εμπιστοσυνη.

Ευχαριστω.

ΠΑΝ ΔΕ ΑΥ ΤΟ ΓΙΓΝΟΜΕΝΟΝ ΥΠ' ΑΙΤΙΟΥ ΤΙΝΟΣ ΕΞ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ.(ΠΛΑΤΩΝ)
DIMSOT

golden_ ariadneΜέλος
02/04/2004, 22:58:44
Φιλη Ειρηνη
ειπες κατι σοβαρο που μαλλον περασε στα ψιλα....

Πως γινεται να εισαι νιοπντρος και να εισαι κατα του γαμου??

Πολυ απαγοητευτικο μου ακουγεται....

Θα μπορουσες να μας δωσεις καποια στοιχεια ??
(εκτος αν μπαινω σε ευαισθητα προσωπικα δεδομενα οποτε σου ζητω προκαταβολικα συγνωμη)

Φιλικα
golden ariadne

VIKINGΜέλος
02/04/2004, 23:31:05
Γεια σου φιλε dimsot και σε ευχαριστω για την συμμετοχη σου.

quote:
Φιλε γραφεις παραπανω αυτα με το ιδιο σκεπτικο θα μπορουσες να γραψεις "γιατι να παμε γυμνασιο τι ωραια που ειναι εδω στο δημοτικο κτλ".
Φιλε μου η ζωη ετσι ειναι, συνεχιζει προχωραει, αλλαζει σταδια, πολλες φορες δυσκολοτερα και κανεις δεν σου εγγυατε την επιτυχια και την ευτυχια, αλλα και απο την αλλη "ειναι βαρεια και η καλογερικη" που λεει ο λαος.

Στο γυμνασιο πηγαινουμε για να μορφωθουμε και να αποκτησουμε τα εφοδια για να εργαστουμε στο μελλον,διοτι οποιος δεν εργαζεται δεν μπορει να επιβιωσει.Η ζωη προχωραει αλλα αυτο τι σχεση εχει με το γαμο;

quote:
Φαντασου οτι θα ξυπνησεις ενα πρωι οταν θα εισαι 50-60 χρονων και θα εισαι μονος σου μεσα σε 4 τοιχους με ενα τεραστιο κενο μεσα σου και τοτε να δω πως σηκωνεται αυτο το βαρος.

Εδω επιβεβαιωνομαι που ελεγα οτι οι περισσοτεροι ανθρωποι παντρευονται επειδη φοβουνται την μοναξια.
Φιλε μου μην νομιζεις οτι δεν το εχω σκεφτει αυτο που λες.Αλλα εγω γνωριζω καποιον που ειναι 45 και νιωθει σαν 20 χρονων παιδι(ο γαμος σε γερναει πριν την ωρα σου,αυτην την αισθηση εχω),δεν ειναι παντρεμενος,εχει καποια σχεση και εχει κανει αρκετες σχεσεις στο παρελθον και πιστεψε με ειναι πραγματικα ευτυχισμενος και ξερεις γιατι...

γιατι νιωθει μια αισθηση ελευθεριας.Πηγαινει ταξιδια ειτε μονος,ειτε με παρεα,χωρις να εχει τα αγχη που εχει ο μεσος οικογενειαρχης ανθρωπος που πρεπει να φροντισει τα κουτσουβελα του,να εχει αγχος για το αν το παιδι του πηγαινει καλα στο σχολειο,αν ειναι υγειες,που δεν μπορει να λειψει για καποιο μεγαλο διαστημα διοτι η γυναικα του θα γκρινιαζει κ.λ.π.

Πες μου τι το καλυτερο εχει η ζωη μετα το γαμο (που στην αρχη φαινεται σαν ονειρο και υπαρχει πολυς ενθουσιασμος,αλλα αργοτερα γινεται ρουτινα) απο οτι ειχε πριν;
Tιποτε,επιπλεον αγχος,λιγοτερη ελευθερια αφου υπαρχουν καποιοι περιορισμοι.Τουλαχιστον πριν το γαμο εχεις αγχος κυριως για πραγματα που αφορουν τον εαυτο σου,μετα ομως αγχωνεσαι και για τα μελη της οικογενειας σου.Αρχιζουν οι καυγαδες,οι νοσταλγιες παλιοτερων εποχων κ.λ.π.

Ας μην ξεχνας οτι δεν ειμαστε ολοι οι ανθρωποι ιδιοι.
Ξερω τι σκληρο πραγμα ειναι η μοναξια διοτι την βιωνω καθημερινα.

Καταλαβαινω το σκεπτικο σου αλλα εγω ετσι τα βλεπω τα πραγματα φιλε.Ειμαι μεσα στην μειοψηφια,τι να κανουμε.

Φιλη Oneiric για πες σε παρακαλω γιατι εισαι εναντιον του γαμου,εχω πολυ περιεργεια;

Edited by - VIKING on 02/04/2004 23:35:55

02/04/2004, 23:54:00
Καλησπέρα σε όλους!

Νομίζω ότι η επιλογή του γάμου έρχεται και πρέπει να έρχεται όταν ο άνθρωπος έχει αποκτήσει την ικανότητα μέσα από την ωρίμανση να δεσμεύεται χωρίς να υποδουλώνεται.
Κι επειδή πάντα βρίσκουμε το ταίρι που μας αξίζει, τότε μόνο μπορεί να βρει την ετέρα μονάδα, η οποία επίσης έχει προσεγγίσει το αντίστοιχο σημείο, γιατί ο πραγματικά ελεύθερος πέρα από τον εαυτό του, δεν καταπιέζει ποτέ τους άλλους.

Η εσωτερική σημασία του πραγματικού μυστηρίου είναι βαθύτατη, ανάλογη με εκείνη του αλχημικού γάμου, ο οποίος αποκαθιστά το "Εν-δυα-δυοίν".

Για να προσγειώσω λίγο την σκέψη μου και να ολοκληρώσω: νομίζω ότι η ιδανική περίπτωση δεν είναι οι δύο να ενώνονται σε ένα, αλλά οι δύο να πορεύονται παράλληλα ως υγιείς και αυτόνομες προσωπικότητες μαζί...

Όσο για τον έρωτα: αν έρωτα λέμε τις παθιασμένες και αρρωστημένες σχέσεις, αυτές σκοτώνονται ούτως ή άλλως. Αν όμως, με την έκφραση αυτή εννοούμε την ανία και τη ρουτίνα, η οποία επικρατεί μετά από κάποια χρόνια γάμου ανάμεσα στα περισσότερα ζευγάρια, θεωρώ ότι οι παράλληλες πορείες σημαίνουν και παράλληλη εξέλιξη άρα και ανανέωση.

Συγγνώμη αν γίνομαι κουραστική, αλλά στην εποχή του Υδροχόου κρατάνε μόνο οι σχέσεις που είναι αληθινές. Εξ ου και τα πολλά διαζύγια...

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

MasvidalΜέλος
03/04/2004, 12:19:13
"ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΟΥ ΓΑΜΟΙ ΑΠΕΤΥΧΑΝ.
Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΓΥΝΑΚΑ ΕΦΥΓΕ,Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΜΕΙΝΕ"

-GUSTAV MAHLER-

"ΠΟΛΛΟΙ ΡΩΤΟΥΝ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥ
ΓΑΜΟΥ ΜΑΣ.ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ
ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΑΥΤΗ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ
ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ"

-HENNY YOUNGMAN-

"ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ"

-ΑΝΩΝΥΜΟΣ-

03/04/2004, 13:49:44
Καλό... πολύ καλό... ειδικά το τελευταίο

Αν διάβασες αυτό το μήνυμα μου χρωστάς μια αγκαλιά.
Αν το έσβησες ένα φιλί.
Αν το αποθηκεύσεις ένα ραντεβού και αν μου απαντήσεις...τα χρωστάς όλα!
ΣανενακΜέλος
03/04/2004, 14:26:12
Φιλε VIKING γεια σου.Θα προσπαθησω να πω την γνωμη μου σχολιαζοντας καποια απο τα λεγομενα σου , αν μου επιτρεπεις.

quote:
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειναι ωραιο να ζεις με μια γυναικα σε ολη σου την ζωη.

Οταν την βρεις πιστεψε με θα το καταλαβεις.

quote:
Εγω νομιζω οτι ωραιο στην ζωη ειναι να εχεις διαφορετικες εμπειριες και οχι να ειναι μονοτονη.

Και οι παντρεμενοι αυτο πιστευουν και αυτο κανουν.Εκτος και αν μιλας για σεξουαλικες εμπειριες οποτε το θεμα το καναμε ¨μπουρδελο¨.

quote:
Ο γαμος οπως και να το κανουμε
περιοριζει την ελευθερια σε καποιο βαθμο.Δεν μπορεις να κανεις
καποια πραγματα που εκανες συχνα πριν το γαμο,τουλαχιστον με την ιδια συχνοτητα.

Πολλα πραγματα δεν κανουμε με την ιδια συχνοτητα που τα καναμε πριν
μερικα χρονια και τα αναπωλουμε, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να μεινουμε κολλημενη στην εφηβεια π.χ. Η μαγκια ειναι να τα κανεις τοτε που τα νοιωθεις, και να τα αναπωλεις αργοτερα.

quote:
Επισης αναλαμβανεις καποιες ευθυνες και ειδικα οταν θα αποκτησεις καποιο παιδι.

Κατσε τωρα γιατι αρχιζω και τα ¨παιρνω¨ κολιγα. Το παιδι για μενα δεν ειναι ευθυνη και αγγαρεια, ειναι καρπος αγαπης, ευτυχια , δημιουργια
, συνεχεια της δικης μου υπαρξης.

quote:
Στην αρχη κακα τα ψεμματα ο γαμος μοιαζει σαν ονειρο,υπαρχει ενθουσιασμος αλλα μετα απο καποια χρονια αρχιζει
και γινεται ρουτινα,αρχιζουν οι καυγαδες και η νοσταλγεια παλιοτερων εποχων.

Ποιος σου τα λεει αυτα ρε παλικαρι μου γιατι εσυ παντρεμενος δεν εισαι.Η πολυ φαντασια εχεις ή διαβαζεις πολυ Κωστοπουλο.

quote:
Η ζωη ειναι μικρη και για αυτο πρεπει να βιωνουμε διαφορετικες εμπειριες.

Συμφωνω απολυτως , αλλα και παλι δεν καταλαβαινω τι σχεση εχει με το γαμο.

quote:
Διαλεγω την ελευθερια.Το ωραιοτερο πραγμα για μενα ειναι να εισαι ελευθερος και να γνωρισεις στην ζωη πολλες γυναικες
και οχι να ζω με μια σε ολη μου την ζωη.Αλλα ακομη και να γνωρισεις μια γυναικα στην ζωη σου,παλι δεν αξιζει να παντρευτεις.

Αν εννοεις το σεξ, σου το ξαναλεω καναμε την κουβεντα ¨μπουρδελο¨.

quote:
Οι περισσοτεροι ανθρωποι
παντρευονται.Επειδη το κανουν οι περισσοτεροι πρεπει να το κανω και εγω,οχι βεβαια.Επισης δεν μπορω να καταλαβω γιατι να θεωρειται η ηλικια των 30 ως ηλικια γαμου.Μα ειναι δυνατον καποιος που ειναι 30 να χαραμιζει την ζωη του(συγνωμη αλλα ετσι βλεπω τα πραγματα εγω).Να μου πειτε
40 να το καταλαβω.Αλλα τι διαφορα εχει η ηλικια των 30 απο την ηλικια των 25;Το ρωταω αυτο γιατι γενικα ακουω πολλους που λενε οταν ειναι 25 πως τωρα ειναι νωρις για γαμο αλλα οταν γινουμε 30 θα παντρευτουμε.Αυτο ειλικρινα δεν το καταλαβαινω.

Δεν υπαρχει ηλικια στο γαμο .Ηλικια σου εχει βαλει η φυση για το ποτε θα κανεις παιδακι.Γκε γκε?

Καταλαβατε τωρα γιατι παμε κατα διαολου? Γιατι εχουμε γινει η χωρα ΤΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ?
Πατριδα , θρησκεια, τα φτυνουμε καθημερινα.
Αλιμονο μας αν φτυσουμε και την οικογενεια.

Φιλικα.....Κανένας.

03/04/2004, 17:56:16
ΓΑΜΟΣ;
ΠΩΣ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ!!!
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΗ.
ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ...
ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΖΩΝΤΑΝΗ...
ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ...
ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ ΟΛΑ!!!
ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!!
ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΖΩΝΤΑΝΕΨΕ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΟΥ ΟΝΕΙΡΟ!!!
ΝΑΙ,ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ!!!
ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ...
ΝΑΙ ΨΥΧΗ ΜΟΥ,ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΓΙΚΑ ΟΜΟΡΦΑ!!!

ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΑ... ΜΟΡΓΚΑΝΑ-ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

VIKINGΜέλος
03/04/2004, 21:37:54
Γεια σας και παλι.

quote:
"ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΟΥ ΓΑΜΟΙ ΑΠΕΤΥΧΑΝ.
Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΓΥΝΑΚΑ ΕΦΥΓΕ,Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΜΕΙΝΕ"

-GUSTAV MAHLER-

"ΠΟΛΛΟΙ ΡΩΤΟΥΝ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥ
ΓΑΜΟΥ ΜΑΣ.ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ
ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΑΥΤΗ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ
ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ"

-HENNY YOUNGMAN-

"ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ"

-ΑΝΩΝΥΜΟΣ-

Xε,χε πολυ καλο φιλε Masvidal.

Γεια σου φιλε Σανενακ.

quote:
Οταν την βρεις πιστεψε με θα το καταλαβεις.

Ετσι λες.Και αμα σου πω οτι την εχω βρει τι θα πεις;

quote:
Πολλα πραγματα δεν κανουμε με την ιδια συχνοτητα που τα καναμε πριν
μερικα χρονια και τα αναπωλουμε, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να μεινουμε κολλημενη στην εφηβεια π.χ. Η μαγκια ειναι να τα κανεις τοτε που τα νοιωθεις, και να τα αναπωλεις αργοτερα

Δεν ειπα να μεινει κανεις κολλημενος στην εφηβεια αλλα πρεπει να μεινω "κολλημενος" σε ενα γαμο για ολη μου την ζωη επειδη ετσι κανει η πλειοψηφια των ανθρωπων,μπα καλυτερα μονος ετσι δεν ειναι;
Δευτερον οποιος δεν ειναι παντρεμενος και ειναι σε μεγαλυτερη ηλικια σημαινει οτι ειναι κολλημενος στην εφηβεια;

quote:

Κατσε τωρα γιατι αρχιζω και τα ¨παιρνω¨ κολιγα. Το παιδι για μενα δεν ειναι ευθυνη και αγγαρεια, ειναι καρπος αγαπης, ευτυχια , δημιουργια
, συνεχεια της δικης μου υπαρξης.

Σωστα,για σενα ειναι φιλε μου,οχι για μενα.

quote:

quote:
Στην αρχη κακα τα ψεμματα ο γαμος μοιαζει σαν ονειρο,υπαρχει ενθουσιασμος

Ποιος σου τα λεει αυτα ρε παλικαρι μου γιατι εσυ παντρεμενος δεν εισαι.Η πολυ φαντασια εχεις ή διαβαζεις πολυ Κωστοπουλο.

Eνα πουλακι μου τα λεει.

quote:
Καταλαβατε τωρα γιατι παμε κατα διαολου? Γιατι εχουμε γινει η χωρα ΤΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ?
Πατριδα , θρησκεια, τα φτυνουμε καθημερινα.
Αλιμονο μας αν φτυσουμε και την οικογενεια.

Xαλαρωσε λιγο φιλε μου.Ειδες κανεις να τα φτυνει ολα αυτα.Και εμπασπεριπτωση
οποιος γουσταρει παντρευεται,οποιος δεν γουσταρει δεν παντρευεται,οποιος γουσταρει ακολουθει την θρησκεια της χωρας του,οποιος δεν γουσταρει δεν την ακολουθει,εσυ τι προβλημα εχεις;

quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Η ζωη ειναι μικρη και για αυτο πρεπει να βιωνουμε διαφορετικες εμπειριες.

--------------------------------------------------------------------------------

Συμφωνω απολυτως , αλλα και παλι δεν καταλαβαινω τι σχεση εχει με το γαμο.

Εγω οπως ξαναειπα ειμαι εναντιον του θεσμου του γαμου.Kαι οταν μιλαω για διαφορετικες εμπειριες δεν εννοω το σεξ(που κολλαει αυτο,αφου σεξ κανουν και οι παντρεμενοι) οπως κακως σου περασε απο το μυαλο.Αλλα οπως ξαναειπα οταν δεν εισαι παντρεμενος εχεις την δυνατοτητα να ασχοληθεις περισσοτερο με τον εαυτο σου,να ταξιδευεις
μονος σου περισσοτερο χωρις να σου γκρινιαζει καποια γυναικα ή το κουτσουβελο σου,να βγαινεις πιο συχνα με φιλους πραγμα που σημαινει οτι θα περασεις περισσοτερες διαφορετικες εμπειριες,να γνωριζεις διαφορες γυναικες στην ζωη σου(ειμαι υπερ των πολλων ελευθερων σχεσεων μικρης ομως διαρκειας σε μια ολοκληρη ζωη διοτι θεωρω βαρετο να ζεις με το ιδιο ατομο σε ολη σου την ζωη,αλλωστε οι περισσοτεροι ανθρωποι πριν το γαμο εχουν κανει παραπανω απο μια σχεση πραγμα που σημαινει διαφορετικες εμπειριες διοτι αλλα γουστα και ενδιαφεροντα εχει η καθε γυναικα), να κανεις γενικα πραγματα που δεν θα μπορουσες να τα κανεις αν εχεις οικογενεια το ιδιο συχνα και φυσικα θα ζεις με λιγοτερο αγχος.
Εγω ετσι τα βλεπω τα πραγματα.Τι θελεις να σου πω ψεμματα;

Edited by - VIKING on 24/07/2004 04:19:36

PerseusΜέλος
04/04/2004, 01:01:42
Δυστυχως εχουμε χασει την σοβαροτητα μας -πολυ περισσοτερο οι γυναικες η κατρακυλα τους ειναι φοβερη- και οσ σχεσεις εχουν γινει πολυ δυσκολες.Δυο πραγματακια μονο:
Εισαι μονος θελεις να βρεις τον ανθρωπο της ζωης σου ,τον βισκεις και μετα απο λιγο νοσταλγεις τον καιρο που ησουν μονος .
Η πραγματικη αγαπη στον γαμο ειναι ο σεβασμος του ενος για τον αλλον,μολις χαθει ο σεβασμος το οικοδομημα αρχιζει να καταρεει...
Τα παιδια ειναι οτι πιο δυσκολο υπαρχει σε μια σχεση..

04/04/2004, 02:35:01
quote:

Δυστυχως εχουμε χασει την σοβαροτητα μας -πολυ περισσοτερο οι γυναικες η κατρακυλα τους ειναι φοβερη-

Είναι φανερό αγαπητέ Περσέα, είναι φανερό... αλλά ρέγουλα με τις "πέτρες" ενάντια στις γυναίκες, γιατί σε αυτές ανήκω και μπορώ ξεδιπλώσω και εγώ την λίστα μου για τον ξεπεσμό των ανδρών...
Αν έχεις κάτι να πείς για το φύλο μου, καλό είναι να ολοκληρώσεις και να μην αφήνεις υπόνοιες...

Αν το έσβησες ένα φιλί.
04/04/2004, 10:50:15
quote:

Δυστυχως εχουμε χασει την σοβαροτητα μας -πολυ περισσοτερο οι γυναικες η κατρακυλα τους ειναι φοβερη- και οι σχεσεις εχουν γινει πολυ δυσκολες.Δυο πραγματακια μονο:
Εισαι μονος θελεις να βρεις τον ανθρωπο της ζωης σου ,τον βρισκεις και μετα απο λιγο νοσταλγεις τον καιρο που ησουν μονος .
Η πραγματικη αγαπη στον γαμο ειναι ο σεβασμος του ενος για τον αλλον,μολις χαθει ο σεβασμος το οικοδομημα αρχιζει να καταρεει...

ΝΑΙ,ΦΙΛΕ ΜΟΥ
ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΜΦΩΝΗ Μ'ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ!!!
ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ...
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ...ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ,ΧΜΜ... ΧΑΛΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ,ΓΕΝΙΚΩΣ!!!
ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΟΜΩΣ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΤΟ ...ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ!!!
ΑΡΚΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ!!!
"ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ..." ΟΠΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΛΕΣ.
ΝΑΙ,ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΜΑΣ ΡΟΛΟ...
ΚΑΠΟΥ Σ'ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΔΑΙΔΑΛΩΔΕΙΣ ΑΤΡΑΠΟΥΣ ΤΗΣ "ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ"!!!
ΤΙ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ!!!

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

04/04/2004, 11:26:37
Γειά σας και απο εμένα παιδιά...

Μια και αρχίσαμε να μιλάμε για το ξεπεσμό των δύο φύλων, μπορούμε να κάνουμε μία ξεκάθαρη ανάλυση πάνω σε αυτά;

Για να σπάσουμε μύθους και να βρούμε τα προβλήματα και τις λύσεις τους στις σχέσεις μας με το έτερον ήμισυ.

Αντε να σας δω λοιπόν!

Σας Ευχαριστώ!

04/04/2004, 12:43:26
quote:

Όταν όλες οι πιθανές λύσεις φαίνεται να έχουν τελειώσει, κάποιοι γυρνούν στα κλασικά, ενώ άλλοι δημιουργούν νέα.

Εμπρός στον έτσι που χάραξε ο τέτοιος!

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

04/04/2004, 13:04:28
quote:

Αλήθεια ποιός είναι ο αυθεντικός μας ρόλος?
Ποιός είναι πραγματικά δικός μας πια... πέρα από αυτόν της μάνας?

Αν το έσβησες ένα φιλί.
04/04/2004, 16:28:58
quote:

quote:

Όταν όλες οι πιθανές λύσεις φαίνεται να έχουν τελειώσει, κάποιοι γυρνούν στα κλασικά, ενώ άλλοι δημιουργούν νέα.

Εμπρός στον έτσι που χάραξε ο τέτοιος!

..............................................

04/04/2004, 16:30:11
quote:

quote:

Αν το έσβησες ένα φιλί.

...................................................

04/04/2004, 16:33:03
quote:

Γειά σας και απο εμένα παιδιά...

Μια και αρχίσαμε να μιλάμε για το ξεπεσμό των δύο φύλων, μπορούμε να κάνουμε μία ξεκάθαρη ανάλυση πάνω σε αυτά;

Για να σπάσουμε μύθους και να βρούμε τα προβλήματα και τις λύσεις τους στις σχέσεις μας με το έτερον ήμισυ.

Αντε να σας δω λοιπόν!

Σας Ευχαριστώ!

ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΘΕΣΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΧΗ,
ΦΙΛΕ ΠΡΙΓΚΙΠΑ;!!!
ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ...

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

VIKINGΜέλος
04/04/2004, 19:24:23
quote:

Δυστυχως εχουμε χασει την σοβαροτητα μας -πολυ περισσοτερο οι γυναικες η κατρακυλα τους ειναι φοβερη- και οσ σχεσεις εχουν γινει πολυ δυσκολες.Δυο πραγματακια μονο:
Εισαι μονος θελεις να βρεις τον ανθρωπο της ζωης σου ,τον βισκεις και μετα απο λιγο νοσταλγεις τον καιρο που ησουν μονος .

Γεια σας.Φιλε Περσεα λες οτι η κατρακυλα των γυναικων ειναι φοβερη.Τι σε κανει να το πιστευεις αυτο,τεκμηριωσε σε παρακαλω πανω σε αυτο που ειπες;

quote:

Φιλε Πριγκηπα περιμενουμε την αναλυση σου πανω στο θεμα του ξεπεσμου οπως λες των δυο φυλων.

quote:

Να υπακουτε στους ανδρες.

(πλακα κανω)