- Κανένα Ανέκδοτο να γελάσουμε? Part 1 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Η ώρα 3.00 μετά τα μεσάνυχτα στο Bar της γωνίας.
Ο Barman έτοιμάζεται να κλείσει το μαγαζί.
Εκείνη τι στιγμή ακούει ένα θόρυβο στη πόρτα... κοιτάζει αριστερά και δεξιά...δεν βλέπει τίποτα. Κοιτάζει κάτω και βλέπει ένα σαλιγκάρι.
Του λέει το σαλιγκάρι: "Barman πιάσε ενα Jonny Walker"
O Barman του ρίχνει μια κλωτσιά και το εκτοξεύει.
Πέρασε ένας χρόνος απο τότε και ένα βράδυ που ο Barman ετοιμαζόταν να κλείσει το μαγαζί ακούει τον ίδιο θόρυβο στην πόρτα... βγαίνει στην είσοδο και βλέπει ξανά το σαλιγκάρι.
Και το σαλιγκάρι του λέει: "Καλά γιατί το έκανες αυτό τώρα;" ![]()

C'est la vie and i am livin' la vida LOCA!
Ήταν σε ένα αεροπλάνο ο Βιέρι, ο Ζιντάν και ο Καραταίδης. Ξαφνικά το αεροπλάνο παθαίνει μια βλάβη και πέφτει στην ζούγκλα. Εκεί τους βρίσκουν οι ιθαγενεις και τους πάνε στο βασιλιά τους ο οποίος τους λέει ότι θα φάει όποιον δνε ξέρει.
Πάει ο Βιέρι του λέει ότι είναι Ιταλός παίχτης.
- Δεν σε ξέρω θα σε φάω.
Πάει ο Ζιντάν και του λέει ότι είναι Γάλλος παίχτης.
- Δεν σε ξέρω θα σε φάω του κάνει ο ιθαγενής.
Τα βλέπει ο Κούλης και λέει. Αφού δεν ήξερε τον Ζιντάν και τον Βιέρι εμένα θα ξέρει;
Πάει στον ιθαγενή και του κάνει. Εγώ Κούλι παίχτης Ολυμπιακό.
Τότε του κάνει ο ιθαγενής:
- Κούλι!! Κούλι!! Εγώ πατέρα Οφορίκουε.
"Ανδρών επιφανών πάσα γη τάφος" Περικλής
- Μωρέ Παναή, δεν νομίζεις πως ήρθε η ώρα να παντρευτείς; Θέλω και εγώ να χαρώ ένα εγγονάκι!
- Ιντα λες μωρέ πατέρα; Και ποιά να πάρω;
- Ποιά να πάρεις; Τόσες κοπελιές μωρέ έχει το χωριό μας! Δε σου αρέσει το Μαράκι;
- Όχι είναι χοντρή σαν τη γελάδα μας!
- Δεν σου αρέσει το Κατερινιό;
- Όχι είναι στραβοκάνα σαν τη κατσίκα μας!
- Ούτε το Μαρικάκι σου αρέσει;
- Ούτε! Δεν μου αρέσει καμιά τους!
- Ε! Τέλος πάντων, ποιά σου αρέσει;
- Εμένα μου αρέσει ο Σηφαλιός! Είναι ντελικανής, ωραίος νιός!!
- Ποιόν; Αυτόν το κομμουνιστή; Πάνω από το πτώμα μου!
Ένας πολύ καλοντυμένος ¨γιάπης¨, επισκέφτηκε τα Ανώγεια. Κάθησε σ' ένα καφενεδάκι λοιπόν με ύφος καρδιναλίου.
Τον πλησίασε ο καφετζής κι ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:
- Απο πούσαι μπρε σύντεκνε;
- ...Απο Αθήνα...
- Και πώς σου φαίνονται, μωρέ τ' Ανώγεια;
-...Χμμ... καλά.... αλλά, πολλές μύγες!!!
- Εεε, μωρέ σύντεκνε, εμείς εδά δεν τις τρώμε!!!!
- Δε μου λές μωρέ κουμπάρε, για Ρέθεμνος καλά πάω;
- Αν επάς με τον κώλο!!!
Ο Μανωλιός κι η αδελφή του έχουν στήσει δυο πάγκους αντικρυστά ενας στο δεξιό κι η άλλη στο αριστερό πεζοδρόμιο, και πουλάν μαϊντανό 1,50δρχ. το ματσάκι. Κάποια στιγμή σταματάει ένας εστιάτορας το αυτοκίνητο και ζητά απο την αδελφή του Μανωλιού 10 ματσάκια.
- Τι σου οφείλω?
-Εμμμ.... προσπαθεί να λογαριάσει.... εμμμ..
Κοιτάζει απέναντι τον αδελφό της και τον ρωτά:
- Πόσο κάνουν μωρέ Μανωλιό τα 10 ματσάκια?!!!
Κοιτάζει σαστισμένος, προσπαθεί με τα δάχτυλα να λογαριάσει, μπερδεύεται νευριάζει και τις φωνάζει αγανακτισμένος:
- Δε σούπα μωρή, να τα πουλάς ένα - ένα!!!!!!!!!!!
Στο Ηράκλειο την οδό 25ης Αυγούστου την κάναν μονόδρομο και ένας τροχονόμος δεν αφήνει τα αυτοκίνητα να στρίψουν για να μπούν αντίθετα. Ο Ψαραντώνης λοιπόν πάει να στρίψει. Ο τροχονόμος σφυρίζει και του κάνει σινιάλο να συνεχίσει ευθεία, αλλά αυτός σταματά κι επειμένει. Ο Τροχονόμος τον πλησιάζει και του λέει αυστηρά:
- Προχωρήστε κύριε ευθεία!
- Δεν καταλαβαίνετε;
- Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι!
Κι ο Ψαραντώνης ατάραχος κι απορρημένος:
- Γιάντα μωρέ! σφουγγαρισμένα έχετε?!!!!
- "Aγάπη μου που με έφερες εδώ πάνω; φοβάμαι πάρα πολύ, πως θα γυρίσουμε μετά πίσω;"
Και τότε ο Κατσούλας, ατάραχος της απαντάει:
- "Φοβάσαι εσύ που είμαστε μαζί, εγώ τι να πω που θα γυρίσω μόνος μου!"
- "Σκιουράκι, τι πράγματα είναι αυτά; Ναρκωτικά; εμείς είμαστε ζώα, πρέπει να τρέχουμε στα λιβάδια, να μαζεύουμε λουλούδια."
- "Ναι, έχεις δίκιο", λέει το σκιουράκι και τον ακολουθεί.
Πιο κάτω συναντούν την αλεπού που τραβούσε ενέσεις. Αρχίζει πάλι ο λαγός:
- "Αλεπού, τι πράγματα είναι αυτά, εμείς είμαστε ζώα, πρέπει να τρέχουμε χαρούμενα στα λιβάδια, να μαζεύουμε λουλούδια, κλπ." Συμφώνησε και η αλεπού και ακολούθησε. Παρακάτω συναντούν το ελαφάκι που σνίφαρε κόκα! Αρχίζει ο λαγός τα ίδια και πείθει το ελαφάκι να ακολουθήσει.
Με τα πολλά, πείθει όλα τα ζώα να αφήσουν τα ναρκωτικά και να τον ακολουθήσουν αισιόδοξα! Ετσι, σιγά σιγά όλο το δάσος άρχισε να τρέχει στα ρυάκια, να μαζεύει λουλούδια, να περιπλανιέται χαρούμενο! Εν τω μεταξύ, είναι δυο κουκουβάγιες σε ένα δέντρο και παρακολουθούν απο ώρα την κατάσταση. Κάποια στιγμή ρωτάει η μια:
- "Τι γίνεται και τρέχουν έτσι όλα τα ζώα χαρούμενα, και μαζεύουν λουλούδια, κτλ."; Και λέει η άλλη:
- "Ε, δεν τον ξέρεις τον λαγό όταν παίρνει έκσταση;"
- "Ρε φίλε μιλάει;"
- "Όχι, σήμερα τον αγόρασα", απαντάει ο παπαγάλος!
Μια φορά στο σχολείο του Τοτού πήρε τηλέφωνο ο επιθεωρητής και είπε πως θα επισκεφθεί το σχολείο. Η δασκάλα του Τοτού θέλοντας να εντυπωσιάσει στοίχισε τα θρανία της τάξης αλλά στο τέλος περίσσεψε ένα. Έτσι έβαλε σε αυτό το θρανίο τον Τοτό. Την επόμενη μέρα ήρθε ο επιθεωρητής και μπήκε στην τάξη του Τοτού. Είπε στα παιδιά πως θα τους βαάλει να λύσουν ένα πρόβλημα και αν το λύσουν θα πάνε σπίτια τους. Αρχίζει και λέει:
- Το 1918 έγινε ένας σεισμός 5,9 Ρήχτερ, έπεσαν 120 σπίτια, σκοτώθηκαν 18 άνθρωποι και τραυματίστηκαν 96. Πόσο χρονών είμαι;
Λοιπόν, οι καλοί μαθητές άρχισαν να λογαριάζουν ενώ ο Τοτός σήκωσε απ` την αρχή το χέρι του. Η δασκάλα του έλεγε με νοήματα να κατεβάσει το χέρι του γιατί νόμιζε ότι θα πει καμιά μαλακία ως συνήθως. Όμως ο Τοτός εξακολουθούσε να σηκώνει το χέρι του. Τελικά ο επιθεωρητής του είπε να πει αφού κανείς
Άλλος δε σήκωνε το χέρι του, τότε ο επιθεωρητής αποφάσισε να τον σηκώσει.
- Πόσο χρονών είμαι; ρώτησε ο επιθεωρητής
- 40, απάντησε ο Τοτός.
- Μπράβο, πως το βρήκες;
- Γιατί έχω ένα φίλο που είναι 20 και λέει τις μισές μαλακίες απ` ότι λες εσύ.
Έτσι λοιπόν αφού ο ζαχαροπλάστης δεν θέλει να τον χάσει από πελάτη παραγγέλνει να του φέρουν πέντε κιλά παγωτό βατόμουρο. Την άλλη μέρα ο Τοτός ξαναπάει στο ζαχαροπλαστείο και λέει: -
Έχετε παγωτό βατόμουρο;
- Ναι, απαντάει ο ζαχαροπλάστης
- Αηδία δεν είναι;
Ο Σέρλοκ Χολμς και ο βοηθός του Δρ. Γουάτσον πήγανε για κάμπινγκ. Αφού λοιπόν το βράδυ έφαγαν και ήπιαν το κρασάκι τους, την πέφτουν για ύπνο.
Ξαφνικά, μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα, ο Σέρλοκ σκουντάει τον Γουάτσον.
- "Γουάτσον, ξύπνα. Κοίτα πάνω και πες μου τι βλέπεις."
- "Τί να δώ, κ. Χολμς; Εκατομμύρια των εκατομμυρίων αστέρια."
- "Και τι συμπέρασμα βγάζεις από αυτό;"
- "Κοιτάξτε: Αστρονομικά, συμπεραίνω ότι υπάρχουν εκατομμύρια γαλαξίες στο σύμπαν και συνεπώς άπειρο πλήθος αστέρων και πλανητών. Αστρολογικά, ο Σκορπιός πρέπει να βρίσκεται στο Λέοντα. Ωρολογικά, πρέπει να είναι περίπου τρεις και τέταρτο τα ξημερώματα. Μετεωρολογικά, μάλλον θα κάνει καλό καιρό αύριο. Θεολογικά, συμπεραίνω ότι ο Θεός είναι παντοδύναμος και ότι αποτελούμε ένα απειροελάχιστο κομμάτι του σύμπαντος. Εσείς τί συμπεραίνετε κ. Χολμς;"
- "Ότι μας έκλεψαν τη σκηνή μ@λ@κ@!"
--Je^3--
- "Πως σε λένε εσένα;"
- "Κλημεντίνη."
- "Α! έτσι λένε τη μάνα μου, δεν θα σε πειράξω εσένα."
Στη συνέχεια ρωτάει τον άνδρα:
- "Πως σε λένε εσένα;"
- "Παναγιώτη, αλλά με φωνάζουν και Κλημεντίνη."
Συζήτηση λούγκρων
Βαρέθηκα μωρέ Μιχάλη! Πρέπει να παίζουμε και λίγο στον έρωτα. Λοιπόν θα παίξουμε κρυφτό. Αν με βρείς θα με γ,,,,, αν δεν με βρείς θα είμαι στην ντουλάπα!

Δυο γεροντοκόρες πάνε στο μανάβικο.
Η μία απ' έξω η άλλη μπαίνει μέσα και ζητά 2 μπανάνες.
Ο Μανάβης:
- Είναι 3 στο τσαμπί, να τις βάλω?
Αυτή πούναι μέσα φωνάζει sτην φίλη της απ' έξω:
- Αγλαία 3 είναι μωρέ, να τις πάρω?
- Πάρτες μωρέ, την μιά θα την φάμε!!!

- Μέσα τον έχεις Γιώργο μου?
- Ναι Μαρίκα μ'
- ΩΧΟΎ,ΟΥ,ΟΥ Μαχαιριές!!!!!!!!!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΕΛΗ
Ο Λούγκρος στον μπακάλη.
- Θά ήθελα αυτό το σαλάμι.
- Όλο;
- Ναι!
- Να το κόψω φέτες;
- Γιατί καλέ; Τι τον περάσατε τον κ.λ. μου; Κουμπαρά;;!!!!

Τότε ο Χριστόδουλος έγινε καπνός απο τον θρόνο προκειμένου να βρεί τους δημοσιογράφους, και οι άγγελοι ευχαριστούσαν την τύχη τους, και το αγγελάκι που τους έβγαλε ασπροπρόσωπους!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΕΛΗ