- Είναι η αφή του ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ θαύμα; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΜΕ ΥΛΙΚΑ ΜΕΣΑ!
ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ "ΦΩΣ", ΝΑ "ΠΡΑΓΜΑΤΩΘΕΙ" ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ,ΣΤΟ ΝΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.![]()
![]()
"Life and death, energy and peace.
If I stop today it was still worth it for having been allowed to walk where I've walked,
which was to hell on earth, heaven on earth,
back again, into, under, far in between, through it, and above."(Gia Carangi)
Edited by - x-files on 25/07/2005 20:13:56
quote:
Επαναλαμβανω πως δεν ανηκω σε καμια θρησκεια αλλα δεν ειμαι ουτε "αθεη".
Είσαι πολύ σαφής απ' ότι βλέπω.. Όταν αντιληφθείς τι ακριβώς είσαι πες το και σ' εμάς!
ΥΓ.: Μήπως έχεις επηρεαστεί από τα φληναφήματα του Σβάμπε, που θεωρεί Θεό τη φύση και ως εκ' τούτου αυτοπροσδιορίζεται ως Ένθεος;
Να σου θυμίζω (όχι ότι είχε παλιόκαιρο τη μέρα που ....
), ότι λέγοντας Θεός εννοούμε μία διάνοια έξω και πέρα από τον κόσμο, που δημιούργησε τον κόσμο...
Α.
Είσα σίγουρος οτι είναι Θεός και δεν είναι πχ Θεά?
1 Ποιος δημιούργησε τη φύση , αν αυτή είναι ο θεός?
2 Ποιός δημιούργησε το Πνεύμα αν αυτός είναι ο Θεός?
9 Ποιός δημιούργησε εμένα , αφού εγώ είμαι ο Θεός?
Τι να απαντήσει κανείς αν δεν ανήκει στην τελευταία κατηγορία?
απλά.
1. Κάτι έκτός από αυτό που μετέχει στο χώρο και το χρόνο που είναι και τα όρια της ύλης.
2 Κάποια βιομηχανία πνεύματος? Με υποερωτήματα. Υπάρχει πνεύμα? υπάρχει ψυχή?
ΑΝ ΤΟ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΑ, ΩΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΟΜΕΝΗ ΜΕ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ?
Συμφωνώ με τον Αριστοτέλη ότι το πνεύμα διαμορφώνει την ύλη και γεννά και όχι το αντίθετο.
9. Ο μπαμπάς και η μαμά, σε στιγμή ηδονής.
Τι θεά και θεός? για α##%$##@ μιλάμε?
Edited by - dimitris2 on 26/07/2005 00:34:22
TO ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΙΝΑΙ 130753849..ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ...ΜΗ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ !!!
Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος
Εδώ λέω να βάλω msn και το έχω στο μυαλό μου 2 μήνες αλλά πούυυυυ!
Διακατέχομαι από μια αναβλητικότητα να το πώ, απάθεια να το πώ, γαϊδουριά να το πώ....?
Sorry!
Δεν πάω καλά...
Ασχολούμαι χρόνια με το ΖΕΝ,με τη φιλοσοφία του και την πρακτική εξάσκησή του..
Έχω διβάσει επίσης,βιβλία και βιβλία,τόσα,ώστε να έχω μια σφαιρική αντίληψη των εσωτερικών θεμάτων..
Είμαι θαυμαστής του Osho(http://www.osho.com/) και του Krishnamurti(http://www.kfa.org/) και επί χρόνια έχω μελετήσει όλα τους τα βιβλία..
Ωστόσο,πριν λίγο καιρό,έπεσε τυχαία στα χέρια μου ένα μικρό βιβλίο,που λέγεται:"ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ",του Steven Harrison,εκδόσεις ΑΛΚΥΩΝ.
Ανεπιφύλακτα,σας προτείνω να το διαβάσετε..
Είναι για μένα,ό,τι πιό τέλειο έχει κυκλοφορήσει,από άποψη εσωτερικής αναζήτησης..
Είναι,όπως λέει και ο Συγγραφέας,Το Τέλος Του Δρόμου Της Πνευματικής Αναζήτησης!
Επίσης,αν έχετε να προτείνετε κάποιο "ΔΥΝΑΤΟ" βιβλίο,παρόμοιου αντικειμένου,που να μην έχει σχέση βέβαια με Μεσσίες,Γκουρού,Θρησκείες,Σωτήρες,παρακαλώ να το αναφέρετε.
Ευχαριστω..