ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ο συσσωρευτής οργόνης του Βίλχελμ Ράϊχ. - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Ο συσσωρευτής οργόνης του Βίλχελμ Ράϊχ. - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Απέριττος31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
Cosmos2001Μέλος
09/10/2005, 08:48:04
Από που προκύπτει ότι το "κατεστημένο" εξακολουθεί να καταπιέζει την έρευνα πάνω στην οργόνη; Από όσο κατάλαβα από τα μηνύματά σας, όλα είναι διαθέσιμα: βιβλία, οδηγίες, κλπ...
αγνοώνΜέλος
09/10/2005, 13:19:12
Έλα ντε...
Και τι σημαίνει "κατεστημένο" ?
Ποιοι είναι αυτοί που θα χάσουν τον ύπνο τους αν εγώ αρχίσω κι ασχολούμαι με την οργόνη ?
Πολύ x-files έχει πέσει...
-529-Νέο Μέλος
10/10/2005, 06:40:27

quote:

Το μόνο που θέλω να πω είναι η πίκρα που νοιώθω στην σκέψη ότι υπάρχουν τόσα θαυμαστά και εντελώς δωρεάν πράγματα που θα μπορούσαν να λύσουν τόσα προβλήματα, απο ενεργειακά μέχρι προβλήματα υγείας και όμως το βρωμερό και ελεεινό κατεστημένο μας τα στερεί...

-ΕΧΩΜΙΑΑΠΟΨΗΓΙΑΤΟΝΚΟΣΜΟΠΟΥΘΑΑΛΛΑΞΕΙΑΜΕΣΩΣΜΟΛΙΣΜΑΘΩΤΗΝΑΛΗΘΕΙΑ-529-

wolfowitzΜέλος
10/10/2005, 13:08:50
Υπαρχει και το "φιλοραϊχικο κατεστημενο" που εχει αλλαξει τα φωτα στις αποψεις του Ραιχ.

π.χ. Η DOR δεν ειναι το αντιθετο της οργονης, ουτε αποτελεσμα του "μεταβολισμου της οργονης"

δεν ελεγε αυτο ο ιδιος ο Ραιχ

wolfowitzΜέλος
10/10/2005, 13:14:34
Επισης: η "οργονη" δεν ειναι δωρεαν ουτε θα λυσει δια μαγειας το ενεργειακο προβλημα του πλανητη ουτε θα προσφερει ετσι απλα την υγεια και τη αθανασια στο ανθρωπινο γενος.

Αυτα δεν τα ισχυριστηκε ο Ραιχ αλλα διαφοροι φανατικοι.

tptΜέλος
12/10/2005, 11:22:14
ΦΙΛΕ JOHNIE ΕΙΠΕΣ "τα βουνα ειναι οι προτιμοτερες τοποθεσιες." :
ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΔΡΑΚΟΣΠΙΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΟΡΓΟΝΟΣΥΣΣΩΡΕΥΤΕΣ?
ΣΥΝΕΙΡΜΟ ΚΑΝΩ
tptΜέλος
12/10/2005, 11:26:19
......JONNIE..... :)
12/10/2005, 14:51:43
quote:

ΦΙΛΕ JOHNIE ΕΙΠΕΣ "τα βουνα ειναι οι προτιμοτερες τοποθεσιες." :
ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΔΡΑΚΟΣΠΙΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΟΡΓΟΝΟΣΥΣΣΩΡΕΥΤΕΣ?
ΣΥΝΕΙΡΜΟ ΚΑΝΩ

θα μπορουσαν αν εσωτερικα υπηρχε επενδυση απο διαδοχικα στρωματα μεταλλου και οργανικου υλικου (μαλλι, ξυλο, κτλ).

η εξωτερικη πλευρα των οργονοσυσσωρευτων ειναι απο οργανικο υλικο, η επομενη εσωτερικη απο μεταλλο, η επομενη απο οργανικο υλικο και ουτω καθεξεις μεχρι την τελευταια εσωτερικη πλευρα που ειναι απο μεταλλο.

τα οργανικα υλικα κατα τον Ραϊχ αποροφουν την οργονη και την μεταδιδουν στο μεταλλο το οποιο την απωθει προς την επομενη οργανικη στιβαδα, μεχρι που καταληγει να εκπεμφθει μεσα στον συσσωρευτη.

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr

12/10/2005, 21:56:04
Αγαπητοί φίλοι...
σχετικά με το θέμα των σχεδίων του συσσωρευτή έχω να πω τα εξής. Μόλις εχθές είδα τα σχέδια. Δεν είναι κάτι περίπλοκο, αλλά δεν είναι εύκολο κάποιος να το κάνει μόνος του γιατί πρέπει να έχει και κατάλληλο εξοπλισμό και γνώσεις τεχνικές. Υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που πρέπει να προσέξει ούτως ώστε το σύστημα να είναι λειτουργικό. Ο φίλος μου μου είπε ότι αν κάποιος έχει την δυνατότητα να το φτιάξει μόνος του τότε το κόστος πέφτει κάπου στα 300 με 350 ευρώ για τα υλικά... Σκεφτείτε ότι άυτό το πράγμα είναι περίπου σαν μια μικρή δίφυλλη ντουλάπα σε μέγεθος και τα τοιχώματα είναι περίπου 10 εκατοστά πάχος με διάταξη των υλικών όπως την ανέφερε ο φίλος JBG.
Πάντως σίγουρα δεν είναι πανάκεια. Αυτό που κάνει το σύστημα είναι να συσσωρεύει και να εξισορροπεί την ενέργεια μέσα στον οργανισμό μας ούτως ώστε να δημιουργούνται συνθήκες αυτοίασης του οργανισμού. Σαν μια ενίσχυση του ανοσοποιητικού κατά κάποιο τρόπο...
Φιλικά...

Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...

ΠετροςΜέλος
14/10/2005, 23:27:56
Χαιρετώ όλους τους αγαπητούς φίλους, παλιούς και νέους,

Μετά από κάποιους μήνες απουσίας μου δηλώνω πάλι το παρόν μου,
τουλάχιστον σαν παρατηρητής.
Θα δώσω για άλλη μία φορά τα συγχαρητήριά μου στον αγαπητό μου
φίλο Απέριττο για τα πάντοτε ωραία θέματά του.Επίσης τις ευχαριστίες
μου στον ομοίως αγαπητό μου φίλο JBG,που με τις απαντήσεις του με
έκανε να ξεσκαλίσω κάποια θέματα από το παρελθόν.
Η οργόνη σαν μορφή ενέργειας δεν είναι πλήρως και απόλυτα ορισμένη.
Πλην όμως ο "συσσωρευτής οργόνης" αν μη τι άλλο αποτελεί ένα πυκνω-
τή πολύ μεγάλης χωρητικότητας.Φθάνει σχεδόν σε επίπεδα Farands.Δεν
γνωρίζω κατά πόσο θα μπορούσε να λειτουργήσει μία τέτοια διάταξη σύμ-
φωνα με τα αναμενόμενα.Εκείνο όμως που είναι σίγουρο είναι ότι μπορεί
άνετα να λειτουργήσει "σαν αποθήκη ηλεκτρικής ενέργειας".
Όταν θα βρω όλες μου τις σημειώσεις περί του θέματος...θα επιστρέψω!
Εύχομαι σε όλους εποικοδομητικές συζητήσεις και καλό χειμώνα.

Φιλικότατα
Πέτρος

15/10/2005, 00:41:20
quote:

Χαιρετώ όλους τους αγαπητούς φίλους, παλιούς και νέους,

Φιλικότατα
Πέτρος

καλως τον φιλο Πετρο!

το θεμα σηκωνει και κανα πειραματακι στην πορεια αν το θελησεις - οι φορητοι φτιαχνονται με ελαχιστο κοστος.

νασαι καλα!

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr