ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ανεξηγητες εμπειριες στην Πεντελη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ανεξηγητες εμπειριες στην Πεντελη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

jonniebegood30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
28/04/2005, 23:15:39

quote:

Στη δεύτερη φωτογραφία... αυτή που μπαίνοντας μέσα την έχεις πάρει λίγο πιο κοντά για ποιό λόγο μετατόπισες το μεγάλο ξύλο και το έβαλες παράλληλα στο μικρό??

δεν μετατοπισα τιποτα καλη μου.

τα ξυλα ειναι τρια, ενα μεγαλο, και δυο μικροτερα.

απλα δεν φαινονται και τα τρια παρα μονο στην δευτερη φωτογραφια.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

29/04/2005, 12:30:40
Οκ! Τώρα το είδα καλύτερα...

Δεδομένης της μικρής χρονικής απόστασης που τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες - μόλις 1 δευτερόλεπτο - θα τολμήσω να κάνω μια εικασία:

Mήπως το φλας ήθελε τον ανάλογο χρόνο για να επαναφορτιστεί και δε του τον έδωσες αγαπητέ jonniebegood?
Αυτό που λέω το στηρίζω γιατί αυτή η φωτεινότητα μειώνεται
προοδευτικά από την πρώτη φωτογραφία στη δεύτερη και κατόπιν στην τρίτη.

Εύχομαι σε όλους Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση...

"H Γνώση είναι δύναμη...1234 + γω ξέρω να μετρώ μόνο ως το 4"
04/05/2005, 03:34:27
quote:

Δεδομένης της μικρής χρονικής απόστασης που τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες - μόλις 1 δευτερόλεπτο - θα τολμήσω να κάνω μια εικασία:

Mήπως το φλας ήθελε τον ανάλογο χρόνο για να επαναφορτιστεί και δε του τον έδωσες αγαπητέ jonniebegood?

η καμερα δειχνει ποτε ειναι φορτισμενο το φλας και γι αυτο βγαινουν 2 φωτογραφιες στο λεπτο και οχι περισσοτερες.

quote:

Αυτό που λέω το στηρίζω γιατί αυτή η φωτεινότητα μειώνεται
προοδευτικά από την πρώτη φωτογραφία στη δεύτερη και κατόπιν στην τρίτη.

το φλας μου φτανει να φωτισει το πολυ στα 5 μετρα.

οι φωτογραφιες ειναι τραβηγμενες απο το μεσον του τουνελ, αρα απο πολυ περισσοτερα μετρα αποσταση απο την εμβελεια του.

η φυσιολογικη φωτογραφια, ειναι η τελευταια.

εχω πολλες φυσιολογικες, αλλα λιγοστες "υπερφωτισμενες".

μια δοκιμη εξαλλου θα σε πεισει - φωτογραφησε το τουνελ ο,τι ωρα θελεις και θα διαπιστωσεις οτι θα βγαλεις φωτογραφιες αναλογες της τελευταιας.

04/05/2005, 18:22:37
quote:

quote:

ο κακός Βρίλ συνιστά...

ΠΡΟΣΟΧΗ στις έννοιες και τις πιθανές παρερμηνείες τους

τι παρερμηνευτηκε βριλη μου κακε?

η αρχη της απροσδιοριστιας του Χαϊζενμπεργκ δεν οριζει την τυχαιοτητα του κβαντικου συμπαντος?

και δεν ειναι νομος της κβαντικης θεωριας το οτι δεν υπαρχει φαινομενο χωρις παρατηρητη ο οποιος το επηρεαζει?

Αχ, και τάλεγα εγώ ....

και ποιός με άκουγε....

Ορίστε ! Διάβασε !

"Και τώρα τα γνωστά και μη εξαιρετέα orbs....Περίεργα φωτάκια σε διάφορα σχήματα, όπως τα αποθανάτισε ο φακός....Σε καμιά άλλη φωτό δεν εμφανίζονται, παρά μόνο σε αυτή....Τί είναι;;; Άγνωστα ενεργειακά κβάντα;;;"

Πάρε και τη λινκιά
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=66859&page=5&pp=20
Είναι ο τυπάκος, που στις 14/04/05 μας ζήταγε χάρτη για να του πούμε πώς θα πάει, και μερικές μέρες μετά δίνει διαλλεξη περί orbs, μορφές εγλωβισμένες στο βράχο, ανοίγματα κοντά στα εκκλησάκια που δεν ανάβει το φλάς, κανονική "καριέρα" ιντερνετική δηλαδή !

Τι τον ήθελες τον Χάιζενμπέργκ ???
Να μπερδευτεί το παιδί, να σκοντάψει και να χτηπήσει ?

Απ το καρούμπαλο που έβγαλε, είδε και τις φωτογραφίες στο site του www.iranon.gr και άκου τι είπε ο Φωστήρ: "Και η δική μου άποψη, οι περισσότερες φωτό του σάιτ αυτού βγάζουν μάτι ότι είναι φωτοσοπ!!! "

Και ύστερα σου λένε, οτι φταίω εγώ που τα "αποπαίρνω" τα νέα μέλη.
Ορίστε, του είπα και "γουέλ κάμ"

Αμ αυτά δεν είναι νέα μέλη.
Με περικεφαλαία είναι !

ο κακός Βρίλ
-και πολύ καλά κάνω ! -

[1] http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=3522&whichpage=12&ARCHIVE=

[2] http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=66859&page=1&pp=20

[3] http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=66859&page=10&pp=20

Edited by - Vril on 04/05/2005 18:29:34

04/05/2005, 19:36:57
-VRILACO [ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΚΟΣ], ΤΙ ΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.
ΕΓΩ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΣΕ ΠΟΛΛΑ.
ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗ ΒΓΑΖΩ ΕΚΕΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ, ΚΛΕΙΝΩ ΚΑΤΙ 11ΩΡΑ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ....

ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
ΖΗΛΩΤΟΝ ΜΕΝ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΙΜΙΟΝ ΜΕΝΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΟΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
Μ.Β.σε ευχαριστώ,όντως τα εμπόδια είναι χάρτινα. Σοφότατο.

04/05/2005, 19:40:38
quote:

-VRILACO [ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΚΟΣ], ΤΙ ΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.
ΕΓΩ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΣΕ ΠΟΛΛΑ.
ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗ ΒΓΑΖΩ ΕΚΕΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ, ΚΛΕΙΝΩ ΚΑΤΙ 11ΩΡΑ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ....

Εντάξει, αλλά προτιμώ το Vril - σκέτο

04/05/2005, 19:51:46
ΕΝΤΑΞΕΙ.
ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΦΡΟΔΙΤΟΥΛΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ.
ΣΑΝ ΝΙΝΙ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-

04/05/2005, 19:53:36
quote:

ΕΝΤΑΞΕΙ.
ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΦΡΟΔΙΤΟΥΛΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ.
ΣΑΝ ΝΙΝΙ.

Βλέπεις λοιπόν ?

Μην κάνεις οτι δε θέλεις να σου κάνουν !

11ωρα ? που ? στη σπηλιά ?

04/05/2005, 20:03:03
ΠΗΓΑΙΝΩ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΩ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 12.
ΤΡΙΓΥΡΙΖΩ ΓΕΝΙΚΩΣ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-

05/05/2005, 00:31:38

quote:

Ορίστε ! Διάβασε !

"Και τώρα τα γνωστά και μη εξαιρετέα orbs....Περίεργα φωτάκια σε διάφορα σχήματα, όπως τα αποθανάτισε ο φακός....Σε καμιά άλλη φωτό δεν εμφανίζονται, παρά μόνο σε αυτή....Τί είναι;;; Άγνωστα ενεργειακά κβάντα;;;"

βρε βριλη, ανοιξαμε "σχολη" και δεν το ξερουμε???

να δηλωνω αναινδειαστα και αναισχυντα, γκουρουνας! (η ελληνικη αποδοση του γκουρου)

quote:

Είναι ο τυπάκος, που στις 14/04/05 μας ζήταγε χάρτη για να του πούμε πώς θα πάει, και μερικές μέρες μετά δίνει διαλλεξη περί orbs, μορφές εγλωβισμένες στο βράχο, ανοίγματα κοντά στα εκκλησάκια που δεν ανάβει το φλάς, κανονική "καριέρα" ιντερνετική δηλαδή !

θα του δωσω και χαρτη συντομα!!!

quote:

Τι τον ήθελες τον Χάιζενμπέργκ ???
Να μπερδευτεί το παιδί, να σκοντάψει και να χτηπήσει ?

ειναι η ερωτηση παγιδα στο τεστ!!!

quote:

Απ το καρούμπαλο που έβγαλε, είδε και τις φωτογραφίες στο site του www.iranon.gr και άκου τι είπε ο Φωστήρ: "Και η δική μου άποψη, οι περισσότερες φωτό του σάιτ αυτού βγάζουν μάτι ότι είναι φωτοσοπ!!! "

το εμαθαν το ανεκδοτο στο iranon.gr???

για κατι τετοια αξιζει η παλιοζωη!!!

quote:

Και ύστερα σου λένε, οτι φταίω εγώ που τα "αποπαίρνω" τα νέα μέλη.
Ορίστε, του είπα και "γουέλ κάμ"

επειδη τογραψες με ελληνικα στοιχεια.

γραψτο σωστα: well cum!

05/05/2005, 00:33:25

quote:

ΠΗΓΑΙΝΩ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΩ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 12.
ΤΡΙΓΥΡΙΖΩ ΓΕΝΙΚΩΣ.

θα σε πετυχω τοτε, που θα παει...

05/05/2005, 00:46:15

το ενα απο τα δυο μοναδικα ορμπς που μου παρουσιαστηκαν αυτο το πασχα.

(το αλλο βγηκε πανω στην καλτσα ενος ατομου.)

τρεις φωτογραφιες του αλογου σε ενα λεπτο, και η μια ειναι αυτη:

δεν την "υπεγραψα" για να κλαπει πιο ευκολα!

05/05/2005, 11:35:29
quote:

το ενα απο τα δυο μοναδικα ορμπς που μου παρουσιαστηκαν

Έχω παρατηρήσει, ότι άσχετα με την "φύση" και την "προέλευση" των orbs, στις φωτογραφίες υπάρχει πάντα μια μεγάλη διαφορά φωτεινότητας μεταξύ φόντου (όπου "βγαίνουν") και του κυρίως αντικειμένου της φωτογραφίας.

Μην ξεχνάτε, οτι στις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές και γενικά στις αυτόματες μηχανές, η μηχανή επιλέγει μόνη της το "πρόγραμμα" με το οποίο θα τραβήξει τη φωτογραφία. Άν η μηχανή μετρήσει τη φωτεινότητα των αντικειμένων και τις συνθήκες φωτισμού τους, και σύμφωνα με το "γούστο" του προγραμματιστή της για το τί είναι καλή φωτογραφία, μπορεί να χρησιμοποιήσει το φλάς και μέρα μεσημέρι.

Φοβάμαι οτι δεν έχουμε ολοκληρώσει τα οπτικά πειράματα στη σπηλιά, σχετικά με την εμφάνιση των orb στις φωτογραφίες. Πιθανών να ξαναεκδράμουμε με αρκετο φωτοτεχνικό εξοπλισμό και νέες ιδέες, για να τραβήξουμε ξανά δεκάδες σειρές "αποκαλυπτικών" φωτογραφιών.

Έχω παρατηρήσει τώρα τελευταία πάλι μια έξαρση σχετικά με το θέμα της Σπηλιάς και αρκετους ΑΝΟΗΤΟΥΣ να γράφουν εδώ και εκεί τις γνωστές αρλούμπες τους. Φοβάμαι, οτι η άνοδος της θερμοκρασίας και η καλοκαιρία, ξυπνά κάποιους ... εξερευνηταράδες από την πνευματική χειμέρεια νάρκη τους.

ο κακός Βρίλ

ΧείρωνΜέλος
05/05/2005, 22:47:02
Nα σε πω ρε Θανάση Γκαντάρα,
Γιατί ωρε καπετάνιο δεν την αφήνεις τη φοράδα να ξεκουραστεί,ε;
Και την παρενοχλείς με τα γκαντζετάκια και τα φλας, ε;
Πως θα εξορμήσουμε μωρέ αν είναι κουρασμένα τ'άλογα μου λες;

Φώτος Γιαγκούλας

06/05/2005, 00:35:29

quote:

Nα σε πω ρε Θανάση Γκαντάρα,
Γιατί ωρε καπετάνιο δεν την αφήνεις τη φοράδα να ξεκουραστεί,ε;

Φώτος Γιαγκούλας

σου βγαζω το καπελο ορε Γιαγκουλα!!!

φοραδα ειναι!

κληρονομικο λησταρχικο χαρισμα???

06/05/2005, 02:34:47
Χέστηκε η φοράδα στ αλώνι...

07/05/2005, 21:55:51

quote:

Έχω παρατηρήσει, ότι άσχετα με την "φύση" και την "προέλευση" των orbs, στις φωτογραφίες υπάρχει πάντα μια μεγάλη διαφορά φωτεινότητας μεταξύ φόντου (όπου "βγαίνουν") και του κυρίως αντικειμένου της φωτογραφίας.

μα φαινεται αλλα ειναι και φυσιολογικο να αποροφουν το φως του φλας στην εστιαση.

πως τα εντοπιζει η καμερα και εστιαζει επανω τους, μπορεις να μου πεις?

γιατι εχω τραβηξει πολλες φωτογραφιες χωρις να πατησω καν την μιση διαδρομη του κουμπιου ωστε να εστιασει.

13/05/2005, 23:50:46

.

σημερα ανεβηκα στην σπηλια με τον λησταρχο Μελλουνα.

ανεβηκαμε ουσιαστικα σκαστοι απο τις υποχρεωσεις μας, μιας και ειχαμε και οι δυο κανα δεκαημερο να το κανουμε.

και ομως, η ολιγοωρη παραμονη μας ειχε τις εκπληξεις της.

στον δρομο της σπηλιας υπηρχε ενα πουλμαν!

το οποιο ειχε φερει Γερμανους μαθητες του λυκειου στο μερος απο οπου βγηκαν τα μαρμαρα του Παρθενωνα και οχι στην σπηλια του Νταβελη (Γκανταρα σωστοτερα) οπως νομιζουν οι περισσοτεροι Ελληνες που εχω συναντησει στην σπηλια.

και η συγχρονικοτητα τοφερε ωστε να βρισκομαι εκει με τον μονο φιλο μου που μπορουσε να συννενοηθει μαζι τους!

ο επικεφαλης καθηγητης παντως εφυγε ενθουσιασμενος απο την γνωριμια και τις πληροφοριες που αποκομισε!!!

.

.

στις φωτογραφιες που τραβηξα (ρουτινιαρικα ομολογω) παρουσιαστηκε για πρωτη φορα στις εκατονταδες φωτογραφιες της σπηλιας, μια κοκκινη ομιχλη.

εξι φωτογραφιες απο τις 50 σημερινες την παρουσιαζουν...

.

.

αλλα για μενα το σημαντικο ηταν αλλο...

με το που μπηκα στην σπηλια διαπιστωσα με εκπληξη οτι εβλεπα ευκρινεστερα μεσα παρα εξω.

ηταν η πρωτη φορα που με ρωτησε ο συντροφος βριλ "τι τρεχει? πεστο", γιατι σταματησα και κοιταγα μια εξω στο φως και μια μεσα στη σκια και εβλεπα περισσοτερες λεπτομερειες μεσα παρα εξω.

φευγοντας ξαναπηγαμε στο εκκλησακι για να παρουμε τα πραγματα μας, και δευτερη εκπληξη με περιμενε.

εβλεπα φυσιολογικα τα παντα εκτος απο τις φλογες στα καντηλακια και στα ρεσω (ειναι αρκετα).

τις εβλεπα θολα, με ανταυγεια, σαν χριστουγεννιατικα λαμπακια, ενω εβλεπα με ευκρινεια απο μακρυα τα αντικειμενα που βρισκονταν στην σκια διπλα τους.

κατι σαν 400 ASA φιλμ εβλεπα...

ηταν η δευτερη φορα που με ρωτησε ο Μελλουνας "τι τρεχει? πεστο..."

.

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr

14/05/2005, 10:02:47
Και μένα μου φάνηκε κάτι διαφορετικό εκεί μέσα εχτές. Και στο είπα.. !

Και δεν είχα ούτε ένα τοσοδούλι παιχνιδάκι από τον συνήθη εξοπλισμό μου....

Πάντως, εχτές που πήγαμε στα "κλεφτά" και για πολύ λίγο, γυρίζοντας είχα πάντα την αίσθηση, οτι δεν ήμουν "αρκετά" εκείς.
Δε νομίζω οτι με αποπροσανατόλισε η περιήγηση στους Γερμανούς καθηγητές, πόσο η "ροδιές" από αυτοκίνητο που είδαμε κάτω στον πυθμένα.
Κάτι έχει γίνει εκεί και κακώς δεν πήγα τόσον καιρό !

Που θα πάει όμως, θα το μάθουμε...

AngelosΜέλος
14/05/2005, 11:17:33
Γεια σας.

Λοιπόν, μελετώντας τη φωτογραφία με το συμπαθές τετράποδο και το ακομα συμπαθέστερο δεκατετραακτινο κατέληξα σε ένα συμπέρασμα για την προέλευση τών περίεργων δεκατετραακτινων Orbs.

Νομίζω οτι τα orbs προέρχονται απο υλοποιήσεις στον ελλαδικό χώρο του γνωστού μιμιδιου "Sokal".

Αν αυτή η εξήγηση δεν είναι σωστή, τότε η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια.

Αγγελος.