- ονειρα οταν χανεις ενα δικο σου προσωπο - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:quote:
.Οποιος στο ειπε αυτο σου ελεγε ψεμματα.
Εχω ακοσουσει την ιδια ιστορια πανω απο 5 φορες.ολες οι εκδοχες ειναι διαφορετικες.στην μια θυμαμε οτι ο τυπος ειχε αμαξι,και οχι μηχανη,και εβγαλε απο το κοριτσακι το μπουφαν της,επειδη ηταν γεματο αιματα.μετα το ξεχασε η κοπελια στο αμαξι και η γνωστη ιστορια.
Μακαρι να ειναι ψεμματα.Μερικες φορες δεν ξερω τι ειναι πιο τραγικο να μην υπαρχει τιποτα και τελος η να υπαρχει και να αισθανεσαι φυλακισμενος σε ενα <<αλλο κοσμο>>.[
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ
quote:
Οφειλω να ομολογησω οτι οι γνωσεις σου με αφηνουν καταπληκτη γεγονος που δεν μου συμβαινει συχνα. Πως μπορει ομως ενας ανθρωπος να γνωριζει οτι εχει αυτες τις ικανοτητες και οχι απλα να θεωρει η να φανταζεται οτι τις κατεχει?
Πολλοί .. οπως λές .. φαντάζονται οτι τις κατέχουν.. μετά απο πολλές προσπάθειες εκμάθησης. Αυτός που έχει αυτές τις δυνατότητες.. προσαρμόζει τη ζωή του σύμφωνα με τις δυνατότητες του. Απο την πρώτη στιγμή που εμφανιστούν οι δυνατότητες αυτές θα θα το καταλάβει..
Για να σε ρωτήσω κάτι...
Δεν υπάρχει πιο εύκολο πράγμα απο το να γράψεις ενα post.
Eσύ οταν θέλεις να κάνεις quote γράφεις εξω απο τα pins εκτός αυτού ομως οταν γράφεις την παράθεση σου.. πάλι χρησιμοποιείς ενα pins quote αλλά το ενα μόνο.. το αλλο το σβήνεις..
Αυτό μου φαίνεται πολύ παράξενο.. μου θυμίζει το τόπικ .. είμαι ανήλικος .. και γράφω ανορθόγραφα...
[/quote]
Συγγνωμη απλα με μπερδευει μηπως δημιουργω προβλημα?
[/quote]
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ
quote:Εχεις δικιο ειμαι λιγο ανηλικη οσον αφορα τη χρηση του pc αλλα προσπαθω
Αυτό μου φαίνεται πολύ παράξενο.. μου θυμίζει το τόπικ .. είμαι ανήλικος .. και γράφω ανορθόγραφα...
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ
quote:
Μα, βρέ allzzaro! ![]()
Δε γεννηθήκαμε όλοι ειδικοί με τον υπολογιστή...
Μην γινόμαστε καχύποπτοι με το παραμικρό πάλι... ![]()

In anticipation of my resurrection...
Αυτά...
Αγαπώ ότι δεν μου φέρεται αχάριστα.
quote:
Συγγνωμη απλα με μπερδευει μηπως δημιουργω προβλημα?
Κάθε αλλο φίλη μου.. κάθε αλλο...
quote:
Εχεις δικιο ειμαι λιγο ανηλικη οσον αφορα τη χρηση του pc αλλα προσπαθω[/quote]
quote:
Μα, βρέ allzzaro!
Δε γεννηθήκαμε όλοι ειδικοί με τον υπολογιστή...
Μην γινόμαστε καχύποπτοι με το παραμικρό πάλι... [/quote]Μα .. αν δεν της το γνωρίσω .. πάντα θα γράφει λάθος..
απαπαπα .. ρε παιδιά για όνομα του Θεού.. τι καχύπτοι που είσαστε...
Edited by - allzzaro on 13/12/2005 17:52:16
Ανέφερες σε κάποιο από τα post σου για τις ικανότητες που έχουν διάφοροι άνθρωποι, κάτι το οποίο γνωρίζεις καλά.
Για ποιές ικανότητες μιλάς και πως το γνωρίζεις τόσο καλά, έχεις προσωπική εμπειρία ή έχεις ακούσει ιστορίες από τρίτους?
τον εχω ακόμα .. Κάπου πήρε το μάτι μου.. συσκευές.. που μέσω του υπολογιστή μεταδίδουν μηνύματα στο υπερπέραν..
η ζωη ειναι αιωνια,αυτο που βλεπουμε μπροστα μας ειναι ελαχιστο απο αυτο που υπαρχει.
ολα ειναι ενα ταξιδι.
θα χασουμε,θα κερδισουμε,θα φυλακιστουμε σε κοσμους,θα ξεφυλακιστουμε,θα χασουμε αγαπημενους,θα τους ξαναβρουμε....
ολα ειναι ενα ταξιδι που οδηγει στην θεωση,
τιποτα δεν χανεται.....μπορει να φυγει για λιγο.ομως τιποτα δεν παει χαμενο.τα μυστικα αποκαλυπτοντε,και τα ψεμματα βγαινουν στην φορα.
ολα στον δρομο για την θεωση."προς το παρον εχουμε ανθρωπινα ματια",βλεπουμε σαν ανθρωποι,οχι ομως οτι θα ειμαστε παντα ετσι.
ακομα και αυτα που λεω,πεφτουν στην παγιδα που ειπα στην φραση παραπανω.

santaclaws is coming....to town!
'' Ανάμεσα στην απουσια φωτος και στην ελαχιστη σκια, βρισκεται η απόχρωση του iglusion.
Ηταν τελειως αόρατο.Πως ηταν αυτο πιθανό;.Αυτοι χρησιμοποιησαν το γηινο μαγνητικο πεδίο.Οι πληροφοριες συγκεντρωθηκαν και μεταβιβαστηκαν σε μια αγνωστη τοποθεσια. Η CIA ξερει για αυτο;Πρέπει,εχει θαφτει καπου εκει εξω.Ποιος ξέρει την ακριβή τοποθεσια;Μονο ο WW.Αυτό ηταν το τελευταιο μηνυμα του.38 μοιρες,57 λεπτα, και 6,5 δευτερολεπτα βορεια,77 μοιρες, 8 λεπτα και44 δευτερόλεπτα δυτικα.ID με τις σειρες
Αργα,βασανιστικα αργα, τα υπολειμματα των συντριμιών που εφραζαν το χαμηλοτερο μερος της πορτας αφαιρέθηκαν.Με χέρια,τα χερια μου να τρεμουν, εκανα μια μικρη χαραμαδα στην πανω αριστερη γωνια της πορτας.Και μετα,μεγαλώνοντας λιγο την τρ΄τπα, έβαλα μεσα το κερι και κρυφοκοιταξα.Ο καυτος αερας που ξεφευγε απο την κλεισμενη αιθουσα εκανε την φλογα να τρεμει,αλλα οι λεπτομερειες απο οσα υπηρχαν μεσα στο δωματιο αχνοφανηκαν μεσα στην ομιχλη.Μπορειτε να δείτε τίποτα;''
Λεγεται ότι ο γρίφος αυτός αποτελεί μια συνεχεια απο τον γλυπτη των κωδικων του DA VINCI.Γνωριζει κάποιος κατι σχετικα;
My life is a legend...but I want to make it a myth...
Φαίνεται να μην είναι τίποτα παραπάνω από ένα είδος μοντέρνας τέχνης. Ο καλλιτέχνης το έφτιαξε σε συνεργασία με τον τότε διευθυντή της CIA.
Δεν ξέρω τι ήθελε να πει ο ποιητής, αλλά το βρίσκω λίγο χλωμό να περιέχει στοιχεία για πράγματα που δεν λέγονται αλλιώς. Βέβαια κανείς δεν ξέρει ποτε.. :)
Οσο για τον Κώδικα Ντα Βίντσι, ο συγγραφέας του (ο θεός να τον κάνει συγγραφέα) έχει ένα κόλλημα με τους γρίφους και ήθελε να συμπεριλάβει και το krypto στο βιβλίο, αλλά τελικά δεν το έκανε. Βλέπεις θα χρειαζόταν λίγη σκέψη για αυτό και προτίμησε απλώς να βουτήξει τα στοιχεία του αυτούσια...
Everything you know is wrong!