- προβληματισμός περι εγγραφής η μη... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
liberoΕγώ για παράδειγμα αν ήμουν συντονιστής ενός φόρουμ κι έμπαινε ένας συνέχεια όπως εγώ η οποιαδήποτε άλλος που πιστεύω πως κάνει ζημία στο φόρουμ, θα έστελνα τουλάχιστον ένα mail και από απλή περιέργεια μόνο αν θέλεις, για να μάθω για ποιο λόγο το κάνει.
quote:
amaliaΔεύτερον, δεν είμαστε εμείς εκείνοι οι οποίοι έχουμε οποιαδήποτε υποχρέωση να σου στείλουμε email. Διότι, στον χώρο μας θέλεις να συμμετάσχεις (κι όχι εμείς στον δικό σου) και εφόσον είχες κάποιο "παράπονο", τι πιο λογικό από το να στείλεις ένα email σε έναν από εμάς να το συζητήσουμε το πράγμα σαν πολιτισμένοι άνθρωποι. Όσο συμμετείχες με τον αρχικό σου λογαριασμό (libero) σε είχαμε ρωτήσει κατ' επανάληψη για ποιό λόγο είχες τη συγκεκριμένη συμπεριφορά στις συζητήσεις. Από τη στιγμή που απενεργοποιήθηκε ο λογαριασμός σου επέλεξες τον "ανταρτοπόλεμο" ενώ θα μπορούσες από τότε να μας γράψεις για να ξεκαθαριστεί η κατάσταση.
Εδώ ... sorry libero αλλά συμφωνώ με την amalia. Έρχεσαι στο σπίτι μου, χτυπάς την πόρτα, σου ανοίγω, σου λέω "καλώς ήρθες" και σου δίνω μέρος να κάτσεις, σου δίνω βήμα να μιλήσεις και γενικώς σε δέχομαι και σε καλοδέχομαι. Μετά από λίγο καιρό εσύ αρχίζεις και τα σπας μέσα στο σπίτι μου. Αρχίζεις να πετάς πράγματα από 'δω κι απο 'κει, φωνάζεις, αγριεύεις, τσαμπουκαλεύεσαι, ενοχλείς, κάνεις μαλακίες δηλ. Σε ειδοποιώ, σε ενημερώνω, σου λέω "φίλε, χαλάρωσε, μην τρελαίνεσαι", όμως με αγνοείς. Ξεχνάς ότι είσαι στο σπίτι μου. Σε ειδοποιώ για δεύτερη, για τρίτη, για τέταρτη φορά, όμως τίποτε. Συνεχίζεις. Ε, δεν νομίζω φίλε πως έχω την οιαδήποτε υποχρέωση απέναντί σου. Εσύ χτύπησες την πόρτα μου, εσύ ήρθες στο σπίτι μου, εσύ προκάλεσες την αναστάτωση που προκάλεσες, ε, τώρα τι θες ; Και τα ρέστα ; Όχι φίλε libero, δεν γίνεται έτσι ...
Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε, δεν είμαστε παιδιά. Νομίζω πως έχεις κάποιες ευθύνες στην όλη φάση. Και να σε ρωτήσω και κάτι δηλ. Εσύ, σε όλη αυτήν την ιστορία [και υποθέτοντας πως το esoterica.gr έχει κι αυτό μερίδιο ευθύνης - που προσωπικά εγώ δεν πιστεύω ό,τι έχει ή αν έχει, είναι ελάχιστο] έχεις βρει τις δικές σου ευθύνες ; Τις έχεις ανακαλύψει, τις έχεις παραδεχθεί, ή ρε παιδί μου, εσύ δεν φταις πουθενά και για όλα φταίει ο άλλος ; Δηλ. που ακριβώς πιστεύεις ότι φταις ρε φίλε μου ; Ή πιστεύεις ότι δεν φταις καθόλου ;
Γιατί, να σου πω κάτι ; Δεν νομίζω ότι ούτε ο admin, ούτε η amalia είναι τίποτε ψυχάκηδες για να διαγράφουν μέλη έτσι, άνευ λόγου και αιτίας. 'Ντάξει, ο καθένας, [το είπα και στον admin αυτό πιο πριν] το τι έχει μέσα στο κεφάλι του, είναι θέμα δικό του. Και σίγουρα, και γνώμη έχουν για κάποια μέλη και άποψη έχουν και συμπεράσματα έχουν γενικά δηλ. από την συμπεριφορά των μελών που γράφουν στο esoterica.gr. Όμως δεν νομίζω πως αυτό έχει σχέση με το αν ένα μέλος θέλει να προκαλέσει πρόβλημα ή όχι. Αυτή είναι η θέση μου, προσωπικά δηλ. όπως το βλέπω. Τώρα ... απο 'δω κι έπειτα, δεν μπορείς να πηγαίνεις στο σπίτι κάποιου και να θες να του επιβάλεις την δική σου διακόσμηση. Δεν γίνεται άμα είσαι μεγάλος άνθρωπος. Άμα είσαι μπέμπης, ε, εντάξει, μπέμπης είσαι ... δεν σε παρεξηγεί κανένας, ούτε οι σπιτονοικοκυρέοι του. Πες μας τι από τα δύο είσαι ... για να ξέρουμε.
Edited by - zip on 30/01/2011 08:46:12
Ξέρεις τι γίνεται ; Εγώ γράφω στο esoterica.gr. Προσπαθώ να γράφω, όταν έχω κάτι να πω. Όταν δεν έχω, δεν γράφω. Δεν μπορεί εγώ, εφόσον γράφω στο esoterica.gr, να μην έχω δει ούτε ένα post του admin ή της διαχειρίστριας για έναν ολόκληρο χρόνο, καταλαβαίνεις ; Είναι δηλ. σαν να πηγαίνω σ' ένα σπίτι και να μην έρχεται ο νοικοκύρης του, ούτε ένα "γεια" βρε αδερφέ να μου πει, για έναν ολόκληρο χρόνο. Ε, τι συμπέρασμα θα βγάλει ο επισκέπτης ; Γεια σας, αυτοί πεθάνανε, δεν υπάρχει κανείς, μόνος μου είμαι σ' αυτό το σπίτι. Έτσι λοιπόν, ακόμη και αυτοί που πάνε εκεί, βλέπουν "άκρα του τάφου σιωπή στο κάμπο βασιλεύει" και σιγά μην κάτσουν στον τάφο.
Εγώ προσωπικά, χάρηκα που ξαναείδα τον admin του esoterica.gr να γράφει, να λέει την γνώμη του, να συμμετέχει κι αυτός. Και δεν νομίζω δηλ. πως είχε και μεγάλο νταλγκά να αρχίσει να διαγράφει μέλη, να bannάρει κτλ. Κάθε άλλο ...
quote:Αυτό Libero είναι κουτοπονηριά.
Οπότε, στην περίπτωσή μας, από τη δική μας μεριά έγινε αποκάλυψη στοιχείων σε έναν άγνωστο και όπως είδες ούτε είχα κανένα πρόβλημα να συνομιλήσω με κάποιον χωρίς καν να γνωρίζω από ποιό τηλέφωνο με καλεί.
Οταν ο άλλος σου δίνει τον αριθμό του σπιτιού του, δεν βάζεις απόκρυψη.
Η απόκρυψη δεικνύει υστεροβουλία. Εαν δεν γούσταρες να μην μιλούσες.
Μήπως δεν είσαι τελικά αυτό που μας δείχνεις;
Δηλαδή ένας ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ θιγμένος για ένα νικ;
Τι έχεις κατα νου φιλαράκο;
Πάντως όχι αυτά που επικαλείσαι εδώ, κατά την γνώμη μου...
Edited by - Αίολος on 30/01/2011 09:32:03
Απ οτι κατάλαβα υπήρχε μια κόντρα με αυτούς.
Εγώ δεν μπήκα εδώ για να το διαλύσω το φόρουμ και φυσικά δεν ισχυρίζομαι πως φταίνε μόνο οι διαχειριστές, τα έχω ξαναπεί zip.
Τέλος πάντων λύθηκε το ζήτημα, δεν υπάρχει λόγος να το συνεχίσουμε.
Γεια...

Ubi Dubium Ibi Libertas
quote:
Καλημέρα!quote:Αυτό Libero είναι κουτοπονηριά.
Οπότε, στην περίπτωσή μας, από τη δική μας μεριά έγινε αποκάλυψη στοιχείων σε έναν άγνωστο και όπως είδες ούτε είχα κανένα πρόβλημα να συνομιλήσω με κάποιον χωρίς καν να γνωρίζω από ποιό τηλέφωνο με καλεί.
Οταν ο άλλος σου δίνει τον αριθμό του σπιτιού του, δεν βάζεις απόκρυψη.
Η απόκρυψη δεικνύει υστεροβουλία. Εαν δεν γούσταρες να μην μιλούσες.
Μήπως δεν είσαι τελικά αυτό που μας δείχνεις;
Δηλαδή ένας ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ θιγμένος για ένα νικ;Τι έχεις κατα νου φιλαράκο;
Πάντως όχι αυτά που επικαλείσαι εδώ, κατά την γνώμη μου...Edited by - Αίολος on 30/01/2011 09:32:03
Τι να σου πω, πίστευε οτι νομίζεις.

Ubi Dubium Ibi Libertas
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους/ες συνέβαλαν σε αυτήν την κατάσταση με πραγματική, καλή προαίρεση! ![]()
------------
Για να εκθέσω πλήρως τα δεδομένα που αφορούν τη σύνθεση της Ομάδας Συνεργατών του Esoterica και να αποκαταστήσω την αλήθεια -κατά κάποιον τρόπο- σε σχέση με κάποια στοιχεία που γράφτηκαν παραπάνω, αυτοί είναι, αυτήν τη στιγμή, και όσοι συναποτελούν τη συντονιστική ομάδα των Συζητήσεων, δηλ. ο γράφων, η amalia, o Dying_Incubus, o elo και ο Agnostic.
Μαζί μας συνεργάζονται περιστασιακά και καναδύο άλλοι άνθρωποι, βασικά στον τομέα της αρθρογραφίας/ειδησεογραφίας.
Είμασταν περισσότεροι φυσικά σε κάποιες περιόδους, η ομάδα αυτή έχει τους δικούς της "βιορυθμούς" προφανώς, πάντως δεν υπάρχει και κάποιο ουσιαστικό -συνολικό- πρόβλημα συμμετοχής στις Συζητήσεις και στα τεκταινόμενα του χώρου- από την πλευρά των Συντονιστών και κατάθεσης των απόψεών μας!! ![]()
Εννοείται βέβαια, και το έχουμε πολλάκις επισημάνει, ότι Συνεργάτες του Esoterica είναι και όλοι οι δημιουργικά Συμμετέχοντες στις Συζητήσεις και χωρίς όλους αυτούς τους ανθρώπους, στην πραγματικότητα δεν θα υπήρχε και αυτός ο χώρος όπως τον γνωρίζουμε τόσα χρόνια τώρα.

Ο Πραγματικός Αναζητητής της Γνώσης
είναι ένας απαράμιλλος Ακροβάτης του φευγαλέου ορίου
ανάμεσα στον Δογματισμό και το Μηδενισμό.
----------------------
Να επιστρέψεις με άλλο λογαριασμό υπο το όνομα Orebil χαχαχα
Να τα εκατοστήσουμε, έκλεισε 100 μηνύματα το θέμα αυτό.
Εις το επανιδείν.