- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 5ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
quote:
Έχεις προσπαθήσει ποτέ ΝΙΚ ?
???
Secret!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
ΝικομαχοςΠως να ξέρω φίλε μου τι ακριβώς θα συμβεί?
Εσύ ξέρεις?
Το μόνο σίγουρο είναι οτι δεν έπαθε ποτέ κανείς τίποτα.
Αλλοιώς θα το ξέραμε.Θα έλεγαν οι Σοφοί μακρυά,κάνει τζίζ,
αλλά δεν λένε τίποτα.Αντιθέτως υποβιβάζουν και γελοιοποιούν
το θέμα,ώστε να μην ασχολείται κανείς σοβαρά.
Το γιατί...δεν ξέρω!! Κάτι υποψιάζομαι...όμως αλλά είναι
μυστικό,δεν το λέω!!
Αμ! έτσι πες μου.
Άρα δεν ξέρεις πως έχουν αναφερθεί προβλήματα με τους “φευγάτους”
Φίλε μου έχουν αναφερθεί περιπτώσεις που “ταξιδευτές” γυρίζουν χωρίς λαλιά, ή με αμνησία, ή με κάποιο άλλο βαρύ ή ελαφρότερο “κουσούρι”.
Εκεί “έξω” περιφέρονται, εκτός από τα περίεργα “πνευματικά” όντα – όπως ξωτικά, διαβολάκια, νεράιδες, περίεργα αγγελάκια – ακόμα και εξωγήινοι, που ενίοτε μπορεί να είναι και κακοπροαίρετοι, ακόμα και υποχθόνιοι.
Περίεργο να μην έχεις ακούσει φίλε μου τις περιπτώσεις που αναφέρει ο λαός, για ανθρώπους που τους πήραν την λαλιά οι νεράιδες ή τα ξωτικά (εξωγήινους τους λέτε τώρα)
Γιαυτό φίλε μου θαρρώ πως δεν πρέπει να επικροτούμε τέτοιου είδους “αποδράσεις” .
Ας μάθουμε τους ανθρώπους να μένουν στη γή, και αφήσουμε στην ησυχία τους τους εξωγήινους και τα υπόλοιπα χαρούμενα και διασκεδαστικά κατά τα αλά πνευματικά πλασματάκια, αυτά τα γνωστά όπως ξέρεις γεννήματα μυαλού.
Μια φίλη μου ψυχολόγος μου έλεγε για έναν κύριο ο οποίος έβλεπε βρυκόλακες έξω στο δρόμο... και εδώ αναρωτιέμαι λίγο.. αν αυτός ο κύριος τους έβλεπε όντως επειδή είχε την ικανότητα να βλέπει σε μια άλλη διάσταση???εμείς τον λέμε τρελό γιατί για εναν γήινο παρατηρητη είναι τρελός... αν όμως αυτός βλέπει την αλήθεια... που εμείς δεν βλέπουμε? αν εμείς είμαστε οι μονοδιάστατα κοιμισμένοι?
ΔΕΝ είναι «ανοιχτομάτης».
ΔΕΝ έχουμε εντοπίσει μέχρι σήμερα άλλες διαστάσεις στο σύμπαν.
Μην παρασύρεσαι από τέτοια παιχνίδια μυαλού.
quote:
ΔΕΝ έχουμε εντοπίσει μέχρι σήμερα άλλες διαστάσεις στο σύμπαν.
Μην παρασύρεσαι από τέτοια παιχνίδια μυαλού.
ακριβώς όπως το λες... μέχρι σήμερα δεν έχουμε εντοπίσει... και μέχρι πριν μερικά χρόνια αν έλεγες σε κάποιον ότι θα μπορεί να δει το σπίτι του από το δορυφόρο θα σε πέρναγε για τρελό... επομένως δεν μπορούμε να είμαστε κάθετα κατηγορηματικοί σε κάτι.. απλά δεχόμαστε την υπάρχουσα επιστημονική θέση που επικρατεί, και συμφωνώ ότι αυτό πρέπει να κάνουμε. Πάντα όμως πρέπει να είμαστε και ανοιχτόμυαλοι σε καινούριες ανακαλύψεις, μένει να αποδειχτούν βέβαια.
Edited by - Black_Swan on 11/05/2011 21:02:14
Edited by - Black_Swan on 11/05/2011 21:04:16
Αν με αυτό το νόημα περιγράφεις το “ανοιχτόμυαλος”, τότε ΝΑΙ συμφωνώ.
Αν όμως αποδίδεις στη λέξη το νόημα που η ίδια η λέξη δηλώνει, - δηλαδή ανοιχτό μυαλό εκτεθειμένο στον αέρα ή και εκτός του κρανίου, - τότε θα συνιστούσα προσοχή στους αγέρες και στα ύψη.
Και κυρίως να μην περνάς πόρτα (πύλη) που δεν γνωρίζεις τι επιφυλάσσει από την άλλη πλευρά.
Καλά είναι να έχεις το τιμόνι και τα φρένα σου γερά, και να διατηρείς σώας τας... “φρένας”
Μια γνώμη λέω.....
quote:
Με δεδομένο πως κάθε μια γνωστή μας θεωρία, έχει αντικατασταθεί με μια νεότερη που εξηγεί καλύτερα τα πράγματα, τότε βεβαίως ΟΛΑ τα ενδεχόμενα θα πρέπει να τα έχουμε υπόψιν μας. Αυτό πρέπει να είναι ο κανόνας σε κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο.Αν με αυτό το νόημα περιγράφεις το “ανοιχτόμυαλος”, τότε ΝΑΙ συμφωνώ.
με αυτό ακριβώς το νόημα το περιγράφω συμφωνούμε..
Δεν είναι και κακό αν δεν σε οδηγήσει σε κακές σκέψεις, και το ποιο σπουδαίο αν αυτές οι κακές σκέψεις δεν γίνουν έμμονη ιδέα, και θεωρηθούν πραγματικότητα
Υπό αυτή την αίρεση δεν θα έλεγα πως η φαντασία βλάπτει, αντιθέτως μάλιστα μπορεί και να ηρεμεί.
Είστε σίγουροι παιδιά?
Και εγώ που νόμιζα οτι εχουμε παραδεχθεί τουλάχιστον δέκα
σε ποιό σύμπαν ζώ?
Βέβαια δεν είμαστε σε θέση να τις <<ανακαλύψουμε>>,λόγω
απροσφόρων μέσων,αλλά αυτό δεν σημαίνει και ανυπαρξία.
Ρε Γιαννάκη γιατί φοβίζεις το κορίτσι?
Τι θα πάθει αν πάει μια βόλτα με το μυαλό της?
Εσύ δεν ονειρεύεσαι?Δεν κάνεις ρομαντικές περιπλανήσεις?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
http://www.apocalypsejohn.com/2011/05/video_12.html.
Θα ήθελα τα σχόλιά σας.
Χιλιοειπωμένο θέμα αλλά πάντα επίκαιρο.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Νικομαχος
Δεν έχουμε ανακαλύψει άλλες διαστάσεις στο σύμπαν?
quote:
Νικομαχος
Βέβαια δεν είμαστε σε θέση να τις <<ανακαλύψουμε>>,λόγω
απροσφόρων μέσων,αλλά αυτό δεν σημαίνει και ανυπαρξία.
Τελικά με μπέρδεψες.
Έχουμε ή δεν έχουμε ανακαλύψει άλλες διαστάσεις.?
Αυτό που γνωρίζω είναι πως υπάρχουν θεωρίες φυσικής (θεωρία των χορδών – θεωρία (Μ) ) που προβλέπουν την ύπαρξη 11 διαστάσεων.
Στα πειράματα CERN ελπίζουμε να ανακαλύψουμε την πέμπτη διάσταση.
Αν αυτό γίνει – και βρεθεί αυτή η διάσταση – όπως προβλέπει μια τρίτη θεωρία αυτή των βρόγχων, ίσος βάλουμε τις βάσεις της ενοποίησης και τών τεσσάρων δυνάμεων της φύσης, με μια εξελιγμένη θεωρία κβαντικών βρόγχων.
Εγώ αυτά μόνο ξέρω και αυτά λέω.
Οι μόνες γνωστές μου διαστάσεις ως σήμερα είναι τεσσάρες.
Από θεωρίες έχουμε πολλές και μάλιστα πολύ κομψές και με καλή θεωρητική βάση.
quote:
Νικομαχος
Ρε Γιαννάκη γιατί φοβίζεις το κορίτσι?
Τι θα πάθει αν πάει μια βόλτα με το μυαλό της?
Το κορίτσι φίλε Νικ δεν το φόβισα, είπα απλώς να είναι λίγο προσεκτική, και μάλιστα διατύπωσα και την άποψη, πως αν είναι προσεκτική οι φαντασίες βοηθούν σαν ηρεμιστικό.
Βέβαια το όνομα μπορεί να φοβίζει λιγάκι, αλλά να , έτσι με .... βαφτίσανε.
Άλλωστε όλες τις μεγάλες αλήθειες σαν ψέματα λέγονται
Πόσοι αντέχουν λες την πραγματικότητα από την αρχή?
Για πες?
quote:
ΝικόδημοςΕσύ δεν ονειρεύεσαι?Δεν κάνεις ρομαντικές περιπλανήσεις?
Εγώ αν ονειρεύομαι λέει?
Πολύ !!!
Ειδικά αυτά που είναι χωρίς την “βούλα του παπά”
εγω πιστευω οτι πολλες φορες βγαινω στο αστρικο αλλα χωρις τη θεληση μου.καταλαβαινω δηλαδη οτι βρισκομαι σε ονειρο και προσπαθω να μεινω οσο πιο πολυ μπορω.δηλαδη λεω στον εαυτο μου οτι τωρα βρισκομαι σε ονειρο και ειδικα οταν πεταω,και λεω ασ το χαρω οσο μπορω γιατι συντομα θα επιστρεψω στο σωμα μου..συνηθως πεταω στο νησι μου και κοντα στο σπιτι μου και αρκετες φορες εχω παει και σε μερη που δεν γνωριζω καθως και σε μερη που ειναι σαν τη γη αλλα ακομα πιο ομορφα και με πιο ομορφα τοπια και χρωματα αλλα ποτε δεν μπορω να μεινω πολυ..ξυπναω αμεσως και νιωθω αβολα στο σωμα μου..
Πριν αρκετα χρονια μαλλον ειχα βγει στο αστρικο και ειχα χαθει,,βρεθηκα σε ενα μερος περιεργο με σταυρους και ανθρωπους επανω αλλα δεν φοβομουν καθολου...μεχρι που εμφανιστηκε μπροστα μου μια οντοτητα,καλη θα ελεγα,η οποια εξεπλαγην που με ειδε εκει και με ρωτησε τι εκανα εκει!!!και πως επρεπε να γυρισω αμεσως στη γη γιατι ειχα πολλα να κανω ακομα..μετα γυρισα και ειδα τη γη απο ψηλα,νυχτα οπως οταν πεταμε με αεροπλανο και γυρισα πισω..
βεβαια εχω δει και αλλα περιεργα...κατα καιρους...
Εχουμε ηδη αναγνωρίσει πέραν των 10 διαστάσεων.
Μη με βάζεις τώρα σε αναλυτικές πληροφορίες.
Απλά δέξου το ή ψάξε το μόνος σου.
Αλλα είναι τα θέματα στο παρόν τόπικ.
Τι έχεις να πείς για την ιστορία της TinaGR?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Θα συμφωνήσω όμως πως το θέμα μας δεν είναι αυτό.
Η ιστορία της καλής φίλης Τίνας δεν είναι μια αλλά πολλές.
Σαν πρώτο σχόλιο λέω πώς σε όλες τις ιστορίες ξυπνά μετά σχετικά καλά.
Η τελευταία ιστορία της μου θυμίζει – κάπως – την ιστορία του που έλεγε ο παππούς μου για τον υπηρέτη που είδε στην λαϊκή αγορά το χάρο. Τρόμαξε και γυρνώντας στο σπίτι του αφεντικού του ζήτησε να τον κρύψει, γιατί λέει, όποιον κοιτάξει ο χάρος άγρια, την ίδια ημέρα θα τον πάρει.
Ο αφέντης τον καθησύχασε και του έδωσε το γρηγορότερο άλογο για να πάει από το Αιγάλεω που ήταν, στην Θήβα, για να μην τον βρει ο χάρος.
Μετά κατέβηκε ο αφέντης στη αγορά να δει από περιέργεια τον χάρο.
Πράγματι τον βλέπει και τον ρωτά γιατί αγριοκοίταζε τον Κίτσο και τον κατατρόμαξε.
Και ο χάρος του απαντά.
“ΔΕΝ τον αγριοκοίταζα, απλά ξαφνιάστηκα που τον είδα στο Αιγάλεω, γιατί είναι προγραμματισμένο να τον πάρω αύριο από την Θήβα. Θα προλάβει να πάει εκεί”?
Οπως και να χει σεβαστη η αποψη του καθενος..
Για δες και αυτό το ενδεχόμενο.
Εγώ καλή μου απάντησα στον φίλο Νικόδημο που με ρώτησε για την “ιστορία” σου.
Ο φίλος Νικ που έχει την αίσθηση του χιούμορ (ο ίδιος είναι μέγας πλακατζής) θα κατάλαβε το νόημα της απάντησής μου.
Το ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν τα γνωρίζουμε, δεν σημαίνει πως πρέπει να “κατασκευάζουμε” μια δική μας αυθαίρετη εξήγηση.
Θα ήταν χίλιες φορές καλύτερο να πούμε πως δεν ξέρουμε, ή δεν μπορούμε να το εξηγήσουμε, παρά να φανταζόμαστε θεούς και τέρατα, Κύκλωπες και παράξενες πνευματικές οντότητες, νεράιδες και ξωτικά, καλικάντζαρους και διαβολάκια.
Στην περίπτωση των δικών σου ονειρικών εμπειριών, αυτό που σχολίασα ήταν πως κάθε φορά που ξύπναγες, αισθανόσουν καλά μεν για την “ονειρική πτήση σου”.
Αυτά τουλάχιστον είπες.
Στην τελευταία “πτήση” που αναφέρεις, υπάρχουν κάποια νοήματα που δεν θέλω να τα σχολιάσω, γιατί αναφέρονται σε δικές σου προσωπικές σκέψεις εκείνης της εποχής, πού όπως λες είναι παλιά.
Να διατηρείς καλή μου την άποψη σου, αλλά να είσαι έτοιμη να δεχτείς κριτική και αντίλογο, και όχι μόνο χειροκροτητές.
Αυτό το νόημα έχει δημόσιος διάλογος.
Καλή συνέχεια
kaneis den einai telios
kaneis den einai telios
και η δική μου θέση πολύ μακρυά!
Ομως πρέπει να αναγνωρίσουμε στην Τίνα το κομμάτι της <πτήσης>
της,που είναι πολύ προσωπικό και να δούμε τα πράγματα απο πιό
<υπερβατική> σκοπιά!
Οπως λέμε στη φυσική ΑΝ και στα μαθηματικά ΕΣΤΩ,έτσι κι εδώ
θα πούμε: ΑΝ υπάρχει κάτι,πέρα απο την ανθρώπινη αντίληψη,ΤΟΤΕ
θα ΗΤΑΝ δυνατό να εκφράζεται,αυτό το κάτι,μέσω του <αστρικού>
ταξιδιού της Τίνας και να της μεταφέρει κάποιο δυσνόητο μήνυμα
απο <άλλους> κόσμους,άλλων υποθετικών διαστάσεων.
Και φυσικά Τίνα προσωπικά δεν θεωρώ παραμύθια της Χαλιμάς οτι
δεν εμπορώ να εξηγήσω επιστημονικά.Δεν τους δίνω όμως και
ταμπέλα.Τα ερευνώ με σχολαστικότητα,μέχρις αποδείξεως του
εναντίον!Τι το πιό σωστό απο αυτό?
Δεν μπορείς Κυρ-Γιάννη να αγνοείς και τυχόν δικά σου προσωπικά
ανεξήγητα περιστατικά τέτοιυ είδους!!
Δεν κάνεις <πτήσεις> βρε αχαϊρευτε?Ολο στρινγκάκια πετάνε στον
ύπνο σου και τρέχεις να τα πιάσεις!Πώς το κάνεις,αν πιάνεις και
κανένα?Περπατώντας?
Οχι βέβαια,πετάς κι εσυ όπως όλοι μας.![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΥΚΟΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥΥΥkaneis den einai telios
Πάνω αριστερά στην οθόνη σου υπάρχει μια μηχανή αναζήτησης για οσα
κατα καιρους εχουν γραφει στο φόρουμ για αυτο το θέμα.
Πληκτρολογείς και σε οδηγεί.Εχει εξαντληθει το θέμα στο φορουμ και δεν
υπάρχει λόγος να τα ξαναγράφουμε,αφου μπορείς με ενα κλίκ να τα δείς!
Καλώς ηρθες στην παρέα μας!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Edited by - ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ on 17/05/2011 20:55:52