- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 5ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Όσο για την Ιστορία της καλής μας Τινα πρώτος αναγνώρισα το προσωπικό περιεχόμενο τους, και γιαυτό αρνήθηκα να τα σχολιάσω.
Μην με κατηγορείς άδικα. Είμαι ευαίσθητο άτομο...και πικραίνομαι με το παραμικρό.
Οσον αφορα την τελευταια μου ιστορια αλλα και αλλα τετοια συμβαντα,ετυχαν σε μια φαση που ημουν μικρη και δεν ηξερα καν για αστρικες προβολες ουτε καν ψαχνομουν για τετοια θεματα.
Οσον αφορα τωρα την αισθηση οταν ξυπναω δεν ειπα φιλε Γιαννη οτι παντα νιωθω καλα.ειπα για ενα συγκεκριμενο σκηνικο,οπου μαλιστα δεν πεταγα απλα εβλεπα και μετα ενιωσα αβολα που ξαναγυρισα στο σωμα μου..Φυσικα και εχουν τυχει φασεις οπου ξυπναω ασχημα και δεν μου αρεσε καθολου αυτο που ειδα ή το μερος οπου πεταξα...γι'αυτο και στο τελος ειπα οτι εχω δει και αλλα τετοια περιεργα κατα καιρους...
quote:
Εύχομαι καλές συζητήσεις σε όλους μας.
Φαντάζομαι οτι όσοι ασχολείστε με την α.π. χρόνια ή και μήνες,έχετε λίγο πολύ κάποιες εμπειρίες.Η πραγματική αστρική προβολή,είναι όταν μπορείς και κινείσαι με το αστρικό σου σώμα στην τέταρτη διάσταση,και ώς φυσικό επακόλουθο αυτής της δυνατότητας είναι να κάνεις απίστευτα πράγματα στο φυσικό επίπεδο,θάυματα ας πούμε.Θελω να πώ δηλαδή,οτι αυτό που πολλοί περιγράφουν ως αστρική προβολή,δεν είναι πραγματική αστρική προβολή.Είναι το ονειρικό επίπεδο,πιό πάνω απο αυτό είναι το διαυγές ονειρικό επίπεδο και ακόμα πιό πάνω απο αυτό,είναι το επιπεδο που συμβαίνουν ταυτόχρονα άνειρα και έχουμε την επίγνωσή τους.ο νους μας προχωράει μέσα τους καθώς αναπτύσεται απο τον διαλογισμό και μπορεί να πάει πολύ μακριά πέρα απο το αστρικό επίπεδο.
Πάντως η πραγματική αστρική προβολή γίνεται μόνο αφού έχεις ανεβάσει την κουνταλίνη.Για να κάνεις κάτι τέτοιο υπο κανονικές συνθήκες θέλει χιλιάδες χρόνια,τώρα όμως είμαστε σε μια φάση που όλλα μπορουν να συμβούν πολύ γρήγορα σχετικά.
Αlex22 eχεις Msn?Eπειδη βλεπω οτι εχουμε παρομοιες ''αποψεις'',θελω ν δω τη γνωμη σου γ καποια πραγματα.(δν μπορω ν σ στειλω πμ)
"Ο σοφός κυβερνά τα άστρα του"
Edited by - DarkEternity on 21/05/2011 01:57:37
Ειμαι αυτο που ειμαι κ δεν προκειται να αλλαξω για κανεναν...
Πολυ φοβαμαι πως κανεις μας εδω μεσα δεν εχει κατορθωσει αληθινη αστρικη προβολη.Ποτε δεν ξερεις βεβαια....Για διαφορες εμπειριες και τεχνικες μπορεις να διαβασεις σε προηγουμενα ποστς....
quote:
Αlex22 eχεις Msn?Eπειδη βλεπω οτι εχουμε παρομοιες ''αποψεις'',θελω ν δω τη γνωμη σου γ καποια πραγματα.(δν μπορω ν σ στειλω πμ)
DarkEternity,οχι δεν έχω msn. Το esoterica απο οτι βλέπω έχει κάποια προβλήματα στα p.m.,όπως και να χει μπορούμε να συζητήσουμε εδώ ανοιχτά.
Υπάρχουν κάποιες τεχνικές,πχ να πάς για ύπνο και να περιμένεις την κατάλληλη στιγμή για την έξοδο,να φανταστείς οτι ήδη έχει γίνει αυτό και επισκέπτεσαι τοπία σε άλλες διαστάσεις και άλλα τέτοια.
Όλα αυτά έχουν ως σκοπό τον προγραμματισμό του υποσυνείδητου και να το απελευθερώσουν απο τα αρνητικά πιστεύω,τα οποία εντυπώνονται σε καθημερινή βάση απο την τηλεόραση και το γενικό κοινωνικό status της ανθρωπότητας όπως αυτό έχει κρυσταλωθεί μέχρι τώρα,(που σου λέει οτι είσαι ενας απλός ανθρωπάκος και πρέπει να υπακούς,ΔΕΝ μπορείς να πετάξεις με το αστρικό,ΔΕΝ μπορείς να πιστεύεις σε τέτοια πράγματα γιατί πολύ απλά ΔΕΝ υπάρχουν,και αν το κάνεις τότε θεωρείσαι τρελός.)
Ομως με την ενέργεια που έχουμε τώρα,δεν μπορούμε να κάνουμε μια τέτοια υπέρβαση,για να χρησημοποιούμε τις πραγματικές δυνάμεις του αστρικού σώματος,θα πρέπει πρώτα να έχουμε αφιερώσει χιλιάδες ώρες διαλογισμού.Είναι όλα θέμα ενέργειας,όσο πιό πολύ διαλογίζεσαι τόσο αυξάνεται η ενεργειά σου,και ανάλογα με το αντικείμενο του διαλογισμού σου αυξάνοται και οι λεπτότερες δονήσεις,δηλαδή η ποιότητα.
Με αυτές τις απλές τεχνικές προγραμματισμού του υποσυνείδητου,μπορούμε να καταφέρουμε να εισέλθουμε στο ονειρικό επίπεδο για αρχή,για την πραγματική αστρική προβολή όμως θα χρειαστεί μια μεγάλη σε χρόνο εργασία με τον εαυτό με το κυρίως εργαλείο τον διαλογισμό.
Αν βλέπεις την διάκριση ανάμεσα στο όνειρο και στην αστρική προβολή,τότε καθώς προγραμματίζεις το υποσυνείδητο κάθε βράδυ,αυτό στο τέλος σε οδηγεί στα σωστά βήματα.
Και κατι άλλο,μπορείς να διανοηθείς τις πραγματικές δυνατότητες του αστρικού σώματος, και γενικότερα του ψυχικού επιπέδου?Να μπορείς να επισκέπτεσαι οποιοδήποτε μέρος του σύμπαντος με τηλεπάθεια,να διαβάζεις τα ακασικά αρχεία σαν να ανοίγεις ενα βιβλίο,να έχεις όλες αυτές τις δυνάμεις που λένε τα βιβλία της γιόγκα, καταλαβαίνεις οτι κάτι τέτοιο,μια τέτοια μεγάλη δύναμη,δεν είναι δυνατόν να την έχει κάποιος που δεν έχει μάθει βασικά πράγματα για το σύμπαν και τους νόμους,για το τί είναι σωστό και τί είναι λάθος.Θα ήταν καταστρεπτικό αν κάποιος που δεν ξέρει να χειρίζεται τέτοιες δυνάμεις να τις έχει,και για τον ίδιο και για τους άλλους.
Όπως λέει και κάποιος,αν θέλεις την δύναμη,πρώτα ανέλαβε την ευθύνη.
Αυτό σημαίνει αγνότητα στις πράξεις και στις σκέψεις.Απόλυτη αγνότητα για να μην βλάψεις κανέναν.
Οι δυνάμεις του αστρικού σώματος και γενικότερα του ψυχικού επιπέδου.
Τα Σίντις, που είναι οι εσωτερικές δυνάμεις, διαχωρίζονται σε μεγάλα και μικρά.
Τα οκτώ μεγάλα Σίντις, όπως απαριθμούνται στη Γιόγκα, είναι τα ακόλουθα:
• Άνιμα: Το να γίνεται κάποιος όσο μικρός επιθυμεί.
• Μάχιμα: Το να γίνεται όσο μεγάλος επιθυμεί.
• Λάγκιμα: Το να γίνεται ελαφρύς σαν φτερό, να περπατά πάνω στο νερό, στο διάστημα, να αιωρείται και να διασχίζει άμεσα τεράστιες αποστάσεις.
• Γκάριμα: Είναι το αντίδετο του προηγούμενου, η ικανότητα να πολλαπλασιάζει κάποιος το βάρος του.
• Πράπτι: Η ικανότητα να ικανοποιεί κάποιος κάδε επιδυμία.
Προλέγει γεγονότα, διαβάζει τις σκέψεις, έχει διόραση, διακοή, τηλεπάδεια, μιλάει τη γλώσσα των πουλιών και των ζώων, θεραπεύει και μπορεί να καταλαβαίνει τις ξένες γλώσσες.
• Πρακάμυα: Η ικανότητα να γίνεται κάποιος αόρατος, να περνάει σε σώματα άλλων και να διατηρείται νέος για απροσδιόριστο χρόνο.
• Βασίτβαμ: Η ικανότητα να ημερώνει τα άγρια ζώα, να ελέγχει τα στοιχειακά και να κυριαρχεί επί των δυνάμεων.
• Ισατβάμ: Η ικανότητα να ανασταίνει νεκρούς και να είναι κυρίαρχος του σύμπαντος.
Τα μικρότερα Σίντις είναι τα εξής:
• Υπέρβαση πείνας και δίψας, ζέστης και κρύου, έλξης κ°ι άπωσης.
• Διακοή, διόραση και οραματισμός από απόσταση.
• Έλεγχος του νου.
• Να πεδαίνει κάποιος εκούσια.
• Να γνωρίζει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον.
• Να προλέγει.
• Να μεταλλάσσει οποιοδήποτε μέταλλο σε χρυσό.
• Να επιλέγει το κάρμα μιας ζωής.
• Να δεραπεύει και να ελαττώνει τη δυστυχία.
• Να γνωρίζει τις προηγούμενες ζωές.
• Να γνωρίζει τα μυστικά των άστρων και των πλανητών, καδώς
επίσης και τους νόμους τους.
• Να αναγνωρίζει τους σοφούς και τους μύστες.
• Να ελέγχει τα Στοιχειακά όπως και το Πράνα.
• Να μεταφέρεται από έναν τόπο σε έναν άλλο.
• Να αιωρείται.
Edited by - alex22 on 22/05/2011 11:43:40
Edited by - alex22 on 22/05/2011 11:45:53
quote:
Αγαπητή DarkEternity, μήπως δεν έχεις πραγματοποιήσει είσοδο στα Forums (επάνω δεξιά στην σελίδα) με το username και το password που έχεις;
Εάν δεν το έχεις κάνει αυτό και συμπληρώνεις σε κάθε φόρμα συγγραφής μηνύματος το username και το password που έχεις, τότε δε μπορείς να διαβάσεις και να στείλεις private message.
Παρόλα αυτά, μπορείς να στείλεις e-mail σε κάποιον συνομιλητή σου το οποίο αυτός θα παραλάβει στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει συμπληρώσει στο προφίλ του.
Κλικάρεις στο nickname του συνομιλητή σου και στο προφίλ του που σου ανοίγει κλικάρεις στην επιλογή "Φόρμα Συγγραφής"
Στο παραθυράκι που σου ανοίγει γράφεις το μήνυμα που θέλεις να του στείλεις και πατάς "Αποστολή".
Ελπίζω να σε βοήθησα.
Εάν θέλεις, μπορείς να δοκιμάσεις είτε να στείλεις private message ή e-mail σε εμένα.
Καλή σου ημέρα! ![]()

In anticipation of my resurrection...
Διοτι αν οσα αναφερεις ειναι ικανοτητες του αστρικου σωματος,ενα ατομο χωρις ηλιακο αστρικο σωμα ειναι αδυνατον να τις αποκτησει(κι αναμεσα σ αυτα και την αστρικη προβολη)....ετσι δεν ειναι?
Πχ υπαρχουν μαντρας που υποτιθεται βοηθανε στην αναπτυξη των ικανοτητων που απαιτουνται για να πετυχει καποιος αστρικη προβολη.Για μενα ομως που δεν εχω αστρικο σωμα,εχουν καμια χρησιμοτητα τα μαντραμς αυτα?
Ο διαλογισμος που τον αναφερεις ως απαραιτητο εργαλειο,το λες για την αναγνωριση σε βαθος και εξαλειψη των Εγω,ετσι?Δεν αρκει ομως για την δημιουργια των ανωτερων σωματων του Ειναι...Ειλικρινα δεν εχω ιδεα πως να διαλογιζομαι.Προσπαθω αυτη τη στιγμη να αυξησω για αρχη τη συγκεντρωση μου.
Dying Incubus,κατι εχει ο υπολογιστης μου...μολις παταω να στειλω e-mail,μου βγαζει κενη καρτελα.Ευχαριστω παντως...
Edited by - DarkEternity on 22/05/2011 16:27:43
Edited by - DarkEternity on 22/05/2011 16:35:20
quote:
Alex22,δηλαδη πιστευεις οτι μόνο με τη διάλυση σταδιακα των ''ψυχικων μας ελαττωματων'' θα μπορουσαμε να επανακτησουμε τις ικανοτητες του αστρικου σωματος?Αφου αυτη τη στιγμη δεν εχουμε ''πραγματικο'' αστρικο σωμα,αν δεν το δημιουργησουμε,τοτε οσα ''Εγω'' κι αν διαλυσουμε οι ψυχικες μας ικανοτητες θα ειναι μηδαμινες?Εχω μπερδευτει....Διοτι αν οσα αναφερεις ειναι ικανοτητες του αστρικου σωματος,ενα ατομο χωρις ηλιακο αστρικο σωμα ειναι αδυνατον να τις αποκτησει(κι αναμεσα σ αυτα και την αστρικη προβολη)....ετσι δεν ειναι?
Πχ υπαρχουν μαντρας που υποτιθεται βοηθανε στην αναπτυξη των ικανοτητων που απαιτουνται για να πετυχει καποιος αστρικη προβολη.Για μενα ομως που δεν εχω αστρικο σωμα,εχουν καμια χρησιμοτητα τα μαντραμς αυτα?
Dying Incubus,κατι εχει ο υπολογιστης μου...μολις παταω να στειλω e-mail,μου βγαζει κενη καρτελα.Ευχαριστω παντως...