- ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗΣ - - Κινηματογράφος -
ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΧΑΣΜΟΥΡΗΘΗΚΑ.
ΝΤΕΠ ΝΑ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ ΧΑΧΑ
ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΝΕΜΑ?ΟΧΙ
ΕΠΑΘΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΠΑΘΕΙ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΣΩ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑ ΝΑ ΠΑΘΩ?ΟΧΙ
ΑΡΑ?
ΔΙΚΑΙΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΡΑΒΩΜΕΝΟΣ.
CAVI?
Όπως διάβασα χθες η ταινία αναμένεται να γίνει η 3η στην ιστορία του κινηματογράφου που ξεπερνά το 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε εισπράξεις
.Μέχρι στιγμής τα έσοδα είναι στα 965 εκατομμύρια δολάρια και είναι απλά θέμα χρόνου να υλοποιηθεί ο στόχος.
Το 1 δις δολάρια μέχρι στιγμής το έχουν ξεπεράσει οι :
-Τιτανικός (1,8 δις)
-Άρχοντας των δαχτυλιδιών “η επιστροφή του βασιλιά” (1,1 δις)
Και απ’ ότι έλεγε το αρθράκι και στην Ελλάδα δεν πάει άσχημα. Έκανε και εδώ ρεκόρ, αφού το πρώτο τετραήμερο προβολής της, έκοψε 200.000 εισιτήρια.
Που να ήταν, απ’ ότι λέτε και καλή ![]()
![]()
Να 'στε όλοι καλά...
Στράτος

Όπως διάβασα χθες η ταινία αναμένεται να γίνει η 3η στην ιστορία του κινηματογράφου που ξεπερνά το 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε εισπράξεις
.Μέχρι στιγμής τα έσοδα είναι στα 965 εκατομμύρια δολάρια και είναι απλά θέμα χρόνου να υλοποιηθεί ο στόχος.
Το 1 δις δολάρια μέχρι στιγμής το έχουν ξεπεράσει οι :
-Τιτανικός (1,8 δις)
-Άρχοντας των δαχτυλιδιών “η επιστροφή του βασιλιά” (1,1 δις)
Και απ’ ότι έλεγε το αρθράκι και στην Ελλάδα δεν πάει άσχημα. Έκανε και εδώ ρεκόρ, αφού το πρώτο τετραήμερο προβολής της, έκοψε 200.000 εισιτήρια.
Που να ήταν, απ’ ότι λέτε και καλή ![]()
![]()
Να 'στε όλοι καλά...
Στράτος

Θα είναι πολύ καλύτερη σε DVD η 2 & 3 ταινία.
Εξακολουθεί .ομως να είναι πολύ καλύτερη από όσες βγήκαν μέχρι στιγμής.
(Δεν έχω δει την ταινία για τον Αππ)
Ο Depp υπέροχος, τελικά μου αρέσει σε όποια ταινία κι αν έχει παίξει.
Τα δε κοτσιδάκια του... άπαιχτα!

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Αν είναι έτσι να αφήσω τον ντελικάτο κότσο μου και να κάνω κοτσιδάκια.
Κάτι μήπως με μουσάκικαι με μαντήλι στο κεφάλι;
Το πιο πάνω το γράφω αλήθεια γιατί πιστεύω ότι μία ταινία είναι αυτό που δείχνει ανεξαρτήτως των προταγωνιστών. Τι σημασία έχει ποιός είναι ο προταγωνιστής εάν η ταινία είναι καλή; Το κυριότερο δεν μπορώ να καταλάβω την θέση του κόσμου για το ντύσιμο εποχής των προταγωνιστών. Δηλαδή εάν παιζόταν μία ταινία για το Βυζάντιο, θά έπρεπε την επόμενη ημέρα να γράφουμε το πόσο ωραίος ήταν η τάδε ηθοποιός με τα ρούχα της αυτοκράτειρας;
Η ταινία είναι ταινία - μέσο για να βγάλουν κάποιοι λεφτά, δεν το κάνουν για την ψυχή της μάνας τους. Όσο πιο αληθοφανής είναι μία ταινία - τόσο το καλύτερο.
Στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε για μία σπιντάτη κωμωδία που έχανε σε σχέση με την αρχική ταινία. Μπορεί με το Νο3 να εξισωθεί με το Νο1.
Αλλά μέχρι τότε για τα κοτσιδάκια του ηθοποιού θα μιλάμε;
quote:
Το πιο πάνω το γράφω αλήθεια γιατί πιστεύω ότι μία ταινία είναι αυτό που δείχνει ανεξαρτήτως των προταγωνιστών. Τι σημασία έχει ποιός είναι ο προταγωνιστής εάν η ταινία είναι καλή;
Κι όμως αν το σκεφτείς τι εννοούμε με το "αυτή η ταινία είναι καλή"; Σενάριο, σκηνοθεσία, φωτογραφία και ηθοποιοί. Αν το σκεφτείς, οι καλοί ηθοποιοί μπορούν να ανέβασουν μία μέτρια κατά τ΄ άλλα ταινία. Αν οι ηθοποιοί είναι κακοί, τότε χάνει πολλούς πόντους μια κατά τ' άλλα καλή ταινία.
Οσο για το ενδυματολογικό παίζει μεγάλο ρόλο σε μία ταινία εποχής παρέα με τα σκηνικά. Λογικά ο κάθε ηθοποιός μπορεί να μεταμορφωθεί σε ήρωα της κάθε εποχής, απλώς μερικοί όπως ο johny depp είναι υπέροχοι ότι κι αν φορέσουν! ![]()
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Τωρα βεβαια...για καποιους θα ηταν καλυτερα να μην υπηρχαν σικουελ (αρκει να μην σπαει το περιεχομενο της ταινιας) αλλιως ειναι μια καινουρια ταινια απο την αρχη !!!

...and the Predators will prevail...
Το μοναδικό κακό που βρήκα ήταν το απότομο τέλος της,και να πω ότι το ήξερα;Εμ,δεν το ήξερα η γυναίκα!!Έμεινα κόκκαλο όταν τελείωσε η ταινία.Δεν πειράζει όμως,αφορμή για περισσότερους Πειρατές,του χρόνου!!!
****Αγαπητέ μου JBG,επειδή παρατήρησα μια εμμονή με τα κοτσιδάκια του Σπάρροου,αν θες,μπορείς να κοιτάξεις στα αποκριάτικα κοστούμια,στο Ebay.Υπάρχει ένα κομμάτι(original merchandise από την ταινία),το οποίο είναι το καπέλο του Σπάρροου,μαζί με την περούκα/κοτσιδάκια και το μούσι/κοτσιδάκια του.Είναι καταπληκτικό αντίγραφο.
Ούτε κρύο ούτε ζέστη σε αντίθεση με το πρώτο μέρος το οποίο είχα δει στον κινηματογράφο και μου άρεσε αρκετά.
Καλές οι ερμηνείες απλά κάπου με κούρασε...
Οπότε αναμένω το τρίτο μέρος σε dvd μόνο!
Υ.Γ. Το τέλος απότομο και μέτριο... ![]()

In anticipation of my resurrection...