- Περίεργες φωνές κατα τη διάρκεια του ύπνου! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Ειπώθηκε..............."οι ψευδαισθήσεις προκείπτουν και στα αρχικά στάδια του ύπνου (βέβαια λιγότερο συχνά)."........ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑΛΟ.....ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΧΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ...ΥΠΝΑΓΩΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΥΠΝΟΠΟΜΠΙΚΕΣ.
Αγαπητέ ΛΟΜΒΑΡΔΟΠΟΥΛΟΣ, μίλησα για υπνοπαράληση όπου οι ψευδεσθήσεις προκείπτουν μετά το ξύπνημα και λιγότερο συχνά στα αρχικά στάδια του ύπνου.
-Στο μέλλον η τεχνολογία θα προχωρήσει, αλλά δυστυχώς όχι η ανθρωπότητα.-
quote:
[quote]Ειπώθηκε..............."οι ψευδαισθήσεις προκείπτουν και στα αρχικά στάδια του ύπνου (βέβαια λιγότερο συχνά)."........ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑΛΟ.....ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΧΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ...ΥΠΝΑΓΩΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΥΠΝΟΠΟΜΠΙΚΕΣ.
Αγαπητέ ΛΟΜΒΑΡΔΟΠΟΥΛΟΣ, μίλησα για υπνοπαράληση όπου οι ψευδεσθήσεις προκείπτουν μετά το ξύπνημα και λιγότερο συχνά στα αρχικά στάδια του ύπνου.
-Στά αρχικά στάδια του ύπνου μιλάμε πλέον γά ΟΝΕΙΡΑ.Μίλησα για ακόμη πιό πρίν.
Επίσης θέλω να μου εξηγήσει αυτός που έσβησε το μήνυμα μου, με ποιά λογική το έκανε? Ελπίζω να μην αμφισβητεί ολόκληρη επιστήμη (ψυχιατρική) γιατί είναι το λιγότερο άμυαλος κ επικίνδυνος.
quote:
Όταν σου πονάει η καρδιά, δεν πάς στον καρδιολόγο? Αφού έχεις ψευδαισθήσεις (ακουστικές, οπτικές...) δεν πρέπει να επισκεφτείς έναν ψυχίατρο και αυτός να σε κατευθύνει ανάλογα. Στην τελική μπορεί να είναι τίποτα, έως να είναι κάποια σοβαρή οργανική πάθηση. Ποιός είναι αυτός που θέτει τα όρια μεταξύ πάθησης και μεταφυσικού. Μήπως είσαι εσύ Λομβαρδόπουλε?Επίσης θέλω να μου εξηγήσει αυτός που έσβησε το μήνυμα μου, με ποιά λογική το έκανε? Ελπίζω να μην αμφισβητεί ολόκληρη επιστήμη (ψυχιατρική) γιατί είναι το λιγότερο άμυαλος κ επικίνδυνος.
Στο Stavro13 και τον Anaxunamon αναφερόμουνα κ όχι στον Λομβαρδόπουλο.
quote:
Όταν σου πονάει η καρδιά, δεν πάς στον καρδιολόγο? Αφού έχεις ψευδαισθήσεις (ακουστικές, οπτικές...) δεν πρέπει να επισκεφτείς έναν ψυχίατρο και αυτός να σε κατευθύνει ανάλογα.
Αγαπητέ aspirin, απ' όσο θυμάμαι δεν έχει δηλώσει ο θεματοθέτης ότι έχει κάποιες παραισθήσεις...
Πέραν τούτου, όπως και να 'χει το θέμα, δεν είναι κι ό,τι καλύτερο να συστήνουμε σε έναν άνθρωπο να επισκεφθεί έναν ψυχίατρο για ένα φαινόμενο, το οποίο μπορεί να συμβαίνει πράγματι στο στάδιο του non-REM ύπνου...
quote:
Επίσης θέλω να μου εξηγήσει αυτός που έσβησε το μήνυμα μου, με ποιά λογική το έκανε? Ελπίζω να μην αμφισβητεί ολόκληρη επιστήμη (ψυχιατρική) γιατί είναι το λιγότερο άμυαλος κ επικίνδυνος.
Στις Συζητήσεις του Esoterica δεν γίνεται διαγραφή μηνυμάτων.
Η μόνη περίπτωση για να διαγραφεί ένα μήνυμα είναι με πρωτοβουλία του ίδιου του αποστολέα εντός 15 λεπτών από την ώρα αποστολής κι αυτό γίνεται ώστε να έχει την δυνατότητα να διαγράψει πχ μια διπλή αποστολή μηνύματος που έγινε κατά λάθος.
Από κει και πέρα, όταν γίνεται κάποια επέμβαση από έναν Διαχειριστή/Συντονιστή ώστε να αφαιρεθεί όλο ή μέρος του περιεχομένου του μηνύματος (εξαιτίας άκρως υβριστικού περιεχομένου που δεν εντάσσεται στη νοοτροπία του Χώρου, υβριστικών χαρακτηρισμών κι εκφράσεων κλπ), το πρωτότυπο περιεχόμενο φυλάσσεται πάντα σε δεσμευμένο χώρο κι αναγράφεται κάποια σχετική ένδειξη στην θέση του μηνύματος.
Όσον αφορά όμως κάποιο δικό σου μήνυμα, δεν έχει γίνει καμία επέμβαση.
Σε ποιό μήνυμα σου αναφέρεσαι; ![]()

In anticipation of my resurrection...