- Μαγικά βιβλία... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Ζήσε και φτιάξε το μέλλον σου όσο καλύτερα μπορείς,γιατί όταν δεν θα χεις πια μέλλον θα θυμάσαι το παρελθόν
quote:
Αλήθεια,ακούμε συνέχεια για το νεκρονομικό την σολωμονική.Για white magic η chaos έχει γραφτεί τπτ ή όλοι οι μάγοι καλούσαν δαίμονες
Ε όσο νά ναι είναι πιο εύκολα εξαγοράσιμοι, άντε τώρα να ορκιστείς πλήρη πίστη, ενώ οι δαίμονες με μία ψυχή είναι ευχαριστημένοι και δεν σου κοστίζει τίποτα
μπρρρρρ......![]()
Ότι γράφει δεν ξεγράφει
Thanks
Ζήσε και φτιάξε το μέλλον σου όσο καλύτερα μπορείς,γιατί όταν δεν θα χεις πια μέλλον θα θυμάσαι το παρελθόν
Υποτίθεται ότι τα τελευταία 6 χρόνια ψάχνομαι όσον αφορά τον πνευματικό και εσχάτως τον πνευματιστικό κόσμο. Με τα βιβλία (εν γένει) είχα παιδιόθεν ιδιαίτερο δέσιμο.
Όσο περνούν τα χρόνια οι επιλογές μου γίνονται όλο και πιο συγκεκριμένες και πρόσφατα αποφάσισα ότι έχω τα απαιτούμενα ψυχικά αποθέματα ώστε να αρχίσω να εμπλουτίζω την βιβλιοθήκη μου αλλά και τους γνωστικούς μου ορίζοντες με βιβλία επονομαζόμενα "Μαγικά". Ο Μοναδικός συγγραφέας που διαβάζω και αποδέχομαι είναι ο Ελιφά Λεβί. Μάλιστα μέχρι προ ολίγων λεπτών θεωρούσα ότι τα έργα του ήταν το απαύγασμα της μαγείας!! Αλλά με τα όσα διάβασα εδώ, από εσάς, μάλλον θα ανθεωρήσω.
Ειλικρινά θα ήθελα αν μπορεί κάποιος από εσάς ο οποίος είναι γνώστης του έργου του Λεβί, να με κατευθύνει. Γνωρίζει κάποιος με τι βιβλίο θα μπορούσα να συνεχίσω τις "Σπουδές" μου. Όχι απαραίτητα σατανιστικό!
Πάντως άσχετο, αλλά από την μέχρι τώρα πορεία μου στο θέμα (την μικρή και ασήμαντη, αναγνωρίζω)έχω να σημειώσω τα εξής:
1ον) Υπάρχουν όντα που ονομάζονται άγγελοι ή δαίμονες αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα και το αυτό. Προσοχή (όσον αφορα τις επικλήσεις ή προσευχες) στα ονόματα. Ένα εξώκοσμο ον μπορεί να έχει εκατομμύρια ονόματα άλλα αγγελικά και άλλα δαιμονικά.
2ον)Καλό είναι να επικοινωνούμε μαζί του ΜΟΝΟ οταν ΔΕΝ θελουμε τίποτα από αυτούς. (Κάτι σαν δημόσιες σχέσεις)
quote:
Καλό είναι να επικοινωνούμε μαζί του ΜΟΝΟ οταν ΔΕΝ θελουμε τίποτα από αυτούς. (Κάτι σαν δημόσιες σχέσεις)
Α δεν έχω παράπονο, στις δημόσιες σχέσεις οι τύποι είναι πολύ καλοί, δεν χρειάζεται να κάνουμε κάτι, αμα θέλουν αυτοί έχουν τα κλειδιά του σπιτιού μας.
Παρ'ολα αυτά θα ήθελα πολύ τη βοήθειά σας καθότι (απ'ότι μπορώ να συμπεράνω από τα μηνύματά σας) είστε γνώστες.
Κάποιο καλό βιβλιαράκι;;;
μαγικό καταντήσει έχει!
Μυαλό στο έφερε μου, περιστατικό ένα, μου όνειρο στο είδα που:
"Ένα μυητικό παραμύθι"...
Ένα βιβλίο, που το διάβαζα, το βράδυ κοιμόμουνα και την επόμενη
ημέρα συνέχιζα το διάβασμα. Το παράξενο ήταν ότι το βιβλίο στις
επόμενες σελίδες φαινόταν να είναι ενημερωμένο σε σχέση με αυτά
που έβλεπα εγώ στον ύπνο μου!!!
Από μόνο του αυτό είναι ένα ενδιαφέρον όνειρο. Το πιό ενδιαφέρον
όμως σχετικά με αυτό το όνειρο, για το παράξενο βιβλίο, είναι ότι
αρκετό καιρό μετά, διαβάζοντας κάτι άσχετο, ανακάλυψα κάποιους από
τους χαρακτήρες, που βρίσκονταν στό όνειρό μου, ή στο βιβλίο του