- ΤΙ ΖΩΔΙΟ ΕΙΣΑΙ; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Λοιπόν πρόσθεσα στη λίστα της φίλης Δανάης στη 12η σελίδα τις συμμετοχές της split (Κριός),του Smart Alex (Λέων),του Striker (Ζυγός),και εμού (Ταύρος).Ο φίλος Astral θα περιληφθεί στην επόμενη λίστα μια και δε μας έχει πει ακόμα αν είναι Ταύρος ή Δίδυμος.
Τα ¨μέχρι τώρα αποτελέσματα
1-Κριοί 8 μέλη
-Υδροχόοι 8 μέλη
3-Παρθένοι 5 μέλη
4-Καρκίνοι 4 μέλη
5-Αιγόκεροι 3 μέλη
-Λέοντες 3 μέλη
-Δίδυμοι 3 μέλη
-Ζυγοί 3 μέλη
-Τοξότες 3 μέλη
-Σκορπιοί 3 μέλη
11-Ιχθείς 2 μέλη
12-Ταύροι 1 μέλος
Λοιπόν η κατάσταση έχει ως εξής
Ενώ οι (σύμφωνα με ανυπόστατες φήμες) καλύτεροι του ζωδιακού Υδροχόοι κονταροχτυπιούνται ανελέητα με τους Κριούς για την προσωρινή κατάληψη της 1ης θέσης,ένα πραγματικό ζωδιακό δράμα που μέλλει να αλλάξει σε σύντομο χρόνο την (προσωρινή) κατάταξη εκτυλίσσεται στον...πάτο της λίστας.
Οι περήφανοι Ταύροι αρχίζουν και κάνουν πλέον αισθητή την παρουσία τους απειλώντας ήδη τους ταλαίπωρους Ψάρακες με την κατάληψη της προτελευταίας θέσης.Θα τα δώσουν ΟΛΑ οι γοητευτικές Ζυγίνες για να διατηρήσουν την θέση τους στο μέσο της λίστας?Και τι μηχανορραφίες στήνουν στα παρασκήνια οι σατανικόι Σκορπιοί για να διατηρήσουν τα κεκτημένα τους?
Μείνετε συντονισμένοι,η συνέχεια θα είναι συναρπαστική!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Come on you raver,you seer of visions
Come on you painter,you piper,you prisoner and shine
Και είμαι πολύ χαρούμενος, τουλάχιστον δεν είμαι ποτέ μόνος, έχω με κάποιον να μιλήσω βρε αδελφέ

ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ!!!

Καρκίνων αντεπίθεσης ! ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ο κακός λύκος
ουφ λιγοι τελικα ειμαστε (οχι οτι δε το ηξερα
)
Η καταμέτριση είναι λανθασμένη

Πέθανε μια άλλη μέρα
ΑΥΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΑΤΟΜΟ ΣΤΗΝ ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ 6 ΡΙΧΤΕΡ!!!
ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ?
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΝΕΟΤΕΡΟ?
ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΟΧΙ?
"..την ωρα της δυστυχιας μην απελπιζεσαι..σκεψου πως απο μαυρα συννεφα πεφτει κρυσταλινη βροχη.."
Σεισμική δόνηση 3,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 14:32 με επίκεντρο την Πάρνηθα.
Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2004 14:57
Αν ήταν 6 ρίχτερ θα το είχαμε καταλάβει όλοι και
πολύ καλά μάλιστα :)
http://www.jackassthemovie.com
gK
ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΤΙ.
ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΓΙΝΕ ΑΙΣΘΗΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΟΧΙ.
ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ.
17 Μαρτίου
ώρα 14:24
Δύο αγνώστου ταυτότητος ιπτάμενα αντικείμενα εθεάθησαν να κατευθύνονται προς νότο
έχοντας ταχύτητα σταθερά. Κατόπιν εξαφανίσεως αυτών, σημειώθηκε σεισμική δόνηση της τάξεως 3,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.
Η κυβέρνηση διαψεύδει.
Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 17/03/2004 16:40:38
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΣ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΣΑ ΑΠ΄ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ!
ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ
Edited by - SUNNY on 17/03/2004 16:53:26