ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΤΙ ΖΩΔΙΟ ΕΙΣΑΙ; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΤΙ ΖΩΔΙΟ ΕΙΣΑΙ; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

plane54 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
GirtosΜέλος
17/03/2004, 17:03:26
ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΣ ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΕΧΕΜΒΡΟΤΕ;ΛΕΣ ΝΑ ΕΠΕΣΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΡΟΥΣΗ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΣΘΕΝΗΣ ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΔΟΝΗΣΗ;ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ.

http://www.jackassthemovie.com

gK

17/03/2004, 17:41:32
Παρακαλείται ο Mπαρμπαστάθης να επιστρέψει στο χώρο του εγκλήματος...

17/03/2004, 17:41:36
Ε…..χμ…καλά το σκέφτηκα αρχικά να βάλω γελαστούλι….( )

Ε… δεν συνέβη κάτι τέτοιο… χμ… αστειευόμενος το έγραψα βρε παιδιά…

17/03/2004, 18:17:28
Μιλησε κανεις για ΜπαρμπαΣταθη?
Που ειναι καλε και εχω ελλειψη απο λαχανικα?

ΜπαρμπαΣτααθη για εμφανισου!

17/03/2004, 18:17:41
quote:
Κολωνός
17 Μαρτίου
ώρα 14:24

Δύο αγνώστου ταυτότητος ιπτάμενα αντικείμενα εθεάθησαν να κατευθύνονται προς νότο
έχοντας ταχύτητα σταθερά. Κατόπιν εξαφανίσεως αυτών, σημειώθηκε σεισμική δόνηση της τάξεως 3,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

Η κυβέρνηση διαψεύδει.

είδες; τελικά φίλε μου δικαιώθηκες!!!

Λάρα Κροφτ -η αποθέωση!!!
click ^

17/03/2004, 19:23:46
Καλοί μου φίλοι.

Εμείς εδώ στην Κρήτη κουνηθήκαμε λίγο τις πρωινές ώρες
Νομίζω πως ήταν 6,3 ρίχτερ, Νότια των Χανίων.
Ευτυχώς είχε μεγάλο εστιακό βάθος και δεν καταλάβαμε και πολλά πράγματα

Λέτε, κάποια στιγμή, να βυθιστούν χερσαία τμήματα νησιών και να ανυψωθούν άλλα υποθαλάσσια;

Ζήσε τη στιγμή!

katiaΜέλος
17/03/2004, 19:41:41
ΣΤΕΦΑΝΕ ΗΜΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.

17/03/2004, 21:15:27
Μετα-σεισμική ήταν.
Ο απόηχος της νίκης της ΑΕΚ,κατά του εχθρού της Ελλάδος,μισητού και μιαρού γάβρου.

drumx13Μέλος
17/03/2004, 21:27:11
quote:
Λέτε, κάποια στιγμή, να βυθιστούν χερσαία τμήματα νησιών και να ανυψωθούν άλλα υποθαλάσσια;

απο το στομα σου και στου θεου το αυτι

βλεπεις εχω φραξει κατι υποθαλασια οικοπεδα νοτια της κρητης και περιμενω με την ανοδο της κρητης συν τον χρονο καθως η λιθοσφαιρικη πλακα της ευρωπης πιεζεται προς τα πανω απο την αφρικανικη να ανεβουν και να γινουν.... παραθαλασια

αλλα αν γινει νωριτερα απο σεισμο θα ηταν ευχης εργον

by the way

πωλουνται σε τιμη προσιτη υποθαλασια οικοπεδα εκτος σχεδιου σε ονειρικη περιοχη στην Ν κρητη μακρια απο τον πολιτισμο και την ατμοσφαιρικη ρυπανση

δεν ειμαστε ρατσιστες αυτοι ... ειναι γαυροι

GlorfindelΜέλος
17/03/2004, 22:26:08
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!

ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΙ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΒΑΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ 6 ΡΙΧΤΕΡ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΝ ΟΛΟΙ,ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΣΤΙΑΚΟΥ ΒΑΘΟΥΣ...ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΙΩΣΑΝ ΣΤΟ ΤΑΔΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΔΛΔ;

ΠΟΛΥ ΕΥΣΤΟΧΟ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΣΟΥ ΕΧΕΜΒΡΟΤΕ...ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ

ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΠΩΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΨΑΧΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΒΑΛΛΩΝΤΑΣ ΠΡΩΤΑ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΕΣ...

ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΦΙΛΕ/Η SUNNY ΑΣ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΙΣ ΥΠΟΝΟΙΕΣ ΣΟΥ Η ΑΛΛΙΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΣ ΣΤΟ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Η ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ....

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!

SUNNYΜέλος
18/03/2004, 09:58:24
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ GLORFINDEL ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΟ ΟΤΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΝΩ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΓΙΝΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΑΙΣΘΗΤΟΣ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΩΘΗΣΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΠΙΚ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑ.

18/03/2004, 11:15:30
quote:
ΣΤΕΦΑΝΕ ΗΜΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.

Ε, βέβαια, katia, τόσα χρόνια γιατί μαθαίναμε κολύμπι, άραγε;

quote:
απο το στομα σου και στου θεου το αυτι

βλεπεις εχω φραξει κατι υποθαλασια οικοπεδα νοτια της κρητης και περιμενω με την ανοδο της κρητης συν τον χρονο καθως η λιθοσφαιρικη πλακα της ευρωπης πιεζεται προς τα πανω απο την αφρικανικη να ανεβουν και να γινουν.... παραθαλασια

αλλα αν γινει νωριτερα απο σεισμο θα ηταν ευχης εργον

Drumx13, σκέψου τί θα γίνει!

Όλοι οι κάτοικοι της Νότιας Κρήτης θα έρθουν και θα λένε πως η γη είναι δικιά τους
Χαμός

Ζήσε τη στιγμή!

SAUDiΜέλος
18/03/2004, 18:12:54
Η αληθεια ειναι οτι εγινε σεισμος με επικεντρο την περιοχη της Παρνηθας αλλα απο οτι ακουσα γυρω στα 3,5 ριχτερ
Αυτοι που μενουν σε ψηλα κτιρια-οροφους σιγουρα θα τον καταλαβαν..
Εγω που μενω Μαρουσι και στον 1ο δεν καταλαβα τπτ

-=Rabigh , D4 lost C1ty in Da D3sert o Ar4bia=-

18/03/2004, 19:39:10
Και γω δεν κατάλαβα κάτι... ίσως να ήταν πάλι "κατευθυνόμενο" το κύμα και να τον αισθάνθηκαν μόνο όσα μέρη βρέθηκαν στην πορεία του...

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-