- Mας ταπρηξες αγαπημενο και αδικο esoterica... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
και το μήνυμα της ΑΤΜΑ (Posted - 08/09/2004 : 18:45:10)
διαγράφηκαν εφόσον έγινε αποστολή από λάθος δύο φορές.
Λόγω εργασιών που γίνονται στη δομή των forums και αφορούν μεταξύ άλλων τον χρονικό περιορισμό στη δυνατότητα διαγραφής και επεξεργασίας (edit) μηνυμάτων, για κάποιο χρονικό διάστημα οι δύο λειτουργίες αυτές δε θα είναι ενεργές. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας, αλλά και την προσοχή στην αποστολή διπλών μηνυμάτων για το διάστημα αυτό.
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Θεωρώ πως θα πρέπει να επανεξετάσετε αυτή σας την απόφαση.

ΕΓΙΝΕ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΤΗ ΛΕΞΗ:"επανεξετάσετε"
quote:
Βεντετα";
...με ξερεις απο παντα ,αδερφε ;
πως υποθετεις οτι "κραταω μανιατικα";(
Ας πω λοιπον οτι..αυτο που πραττω παντα ειναι να ξεδιαλυνω εντελως τυχον παρανοησεις και να προχωρω,ετσι ειμαι αλλα εδω λενε πως δεν ειμαι//παρε οποιο θες/αυτο που ειμαι η αυτο που υποθετουν...διαβασε ομως στα ψιλα γραμματα..και λαβε υποψιν και το γεγονος της αληθειας που δεν μεταβιβαζεται ...
Εχεις πάρει φόραααα... φόρα κατηφόρααααα.... πάτα λίγο φρένο .. ή εκτός και αν λειτουργούν...
Δε μίλησα για σένα αδερφούλα.. δεν σε ξέρω .. και ούτε θέλω να σε ξέρω... νομίζω οτι τώρα σου έχω φερθεί με το γάντι...μην καταπιάνεσαι και μην σε τρώει η πλάτη σου...
quote:
Δηλαδή αγαπητή amalia εν ολίγοις αν θέλω να διορθώσω ένα συντακτικό ή ορθογραφικό λάθος (που πολλές φορές δύναται να αλλοιώσει και το νόημα) πού θα πρέπει να απευθυνθώ ;
Oannes όπως έγραψα και στο προηγούμενο μήνυμά μου, η απενεργοποίηση της δυνατότητας edit είναι προσωρινή. Οπότε για όσο χρονικό διάστημα γίνονται τεχνικές εργασίες σχετικά, απλά θα πρέπει να προσέχουμε λίγο παραπάνω στη συγγραφή των μηνυμάτων. Η χρήση της προεπισκόπησης σ'αυτό το διάστημα είναι μία καλή λύση για την αποφυγή γραμματικών, συντακτικών ή και άλλων λαθών.
Πάντως μην ανησυχείς. Σύντομα θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις που αφορούν πολλές από τις εργασίες οι οποίες γίνονται τις τελευταίες μέρες στα forums και που, αν και συχνά μπορεί να προκαλούν αντιδράσεις, όταν ολοκληρωθούν το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο για όλους.
![]()
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Βεντετα";
...με ξερεις απο παντα ,αδερφε ;
πως υποθετεις οτι "κραταω μανιατικα";(
Ας πω λοιπον οτι..αυτο που πραττω παντα ειναι να ξεδιαλυνω εντελως τυχον παρανοησεις και να προχωρω,ετσι ειμαι αλλα εδω λενε πως δεν ειμαι//παρε οποιο θες/αυτο που ειμαι η αυτο που υποθετουν...διαβασε ομως στα ψιλα γραμματα..και λαβε υποψιν και το γεγονος της αληθειας που δεν μεταβιβαζεται ...
--------------------------------------------------------------------------------
Εχεις πάρει φόραααα... φόρα κατηφόρααααα.... πάτα λίγο φρένο .. ή εκτός και αν δεν λειτουργούν τα abs σου...
Δε μίλησα για σένα αδερφούλα.. δεν σε ξέρω .. και ούτε θέλω να σε ξέρω... νομίζω οτι τώρα σου έχω φερθεί με το γάντι...μην καταπιάνεσαι και μην σε τρώει η πλάτη σου...
Εσύ δεν είχες καμία σχέση με την βεντέτα μπήκες στο χορό μετά την αποχώρηση της avallon. Τώρα τι λόγους εχεις ... δεν με αφορά και να σου πώ και κάτι .. γενικά δεν μας αφορά... είναι δικό σου πρόβλημα ..
quote:
Δηλαδή αγαπητή amalia εν ολίγοις αν θέλω να διορθώσω ένα συντακτικό ή ορθογραφικό λάθος (που πολλές φορές δύναται να αλλοιώσει και το νόημα) πού θα πρέπει να απευθυνθώ ;
και νομίζω οτι δεν έλαβα σαφή απάντηση παρά μόνο κάτι περί της λειτουργίας "προεπισκόπηση" την οποία γνωρίζω και χρησιμοποιώ.
Tώρα σε ό,τι αφορά το
quote:
Σύντομα θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις που αφορούν πολλές από τις εργασίες οι οποίες γίνονται τις τελευταίες μέρες στα forums και που, αν και συχνά μπορεί να προκαλούν αντιδράσεις, όταν ολοκληρωθούν το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο για όλους.
επέτρεψέ μου να σου πω ότι το αποτέλεσμα των όποιων εργασιών δεν δύναται να προεξοφληθεί ποτέ εκ των προτέρων.

quote:
Θεωρώ πως θα πρέπει να επανεξετάστε αυτή σας την απόφαση.
Θέλω να διορθώσω το "επανεξετάστε" βάζοντας ένα ε (καμιά σχέση με την ...ομάδα) ανάμεσα στο σ και το τ.

ΕΧΩ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΩΣ ΕΧΩ ΠΛΕΩΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ "ΤΣΕΚΟΥ ΑΕ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ"
ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ ,ΟΡΜΟΝΕΣ ΛΗΓΜΕΝΑ ΟΛΑ ![]()
ΑΜΑΛΙΑ ΑΣΤΟ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ 3 ΕΥΡΟ....![]()
ΑΔΙΚΟ esoterica... ΟΛΑ ΤΑ ΣΦΑΖΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΙΣ...![]()
![]()
ΦΙΛΕ ΜΟΥ Oannes ΠΡΟΕΞΟΦΛΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ?????
ΔΕΣΤΟ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙΣ....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
quote:ειπαμε με βρηκες δεν σε βρηκα οποτε το θεμα δεν ειναι το τι νομιζω αλλα το τι πρεπει να σκεφτεις εσυ για αυτο το γεγονος
"Έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε";
αν δεν παιρνεις χαμπαρι τι σημαινει δικο σου προβλημα
οπως τοτε στα πρωτα σου βηματα
θυμασαι?
ΕΙΧΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ
ΕΙΧΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ
ΚΑΙ ΗΡΘΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΝΖΙΣΤΟΡ!!!!!!!!!!!!!
ΗΡΘΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΗΡΗΓΜΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΕΙΧΑ
ΔΙΔΑΧΤΕΙ
ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ
ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ
και αργοτερα ειχα
ΕΡΓΑΣΤΕΙ με αυτο
απο αυτο μονο βγαινουν πολλα συμπερασματα
γιατι οπως λεει και ο λαος μας
ελα παππου να σου δειξω τα αμπελια σου
οποτε δεν με ενδιαφερει τι νομιζεις
με ενδιαφερει αν σεβεσαι μερικα πραγματα
δειξε σεβασμο λοιπον οπως λεει και το τραγουδακι
γιατι δεν σου επιτεθηκα
ουτε σε ειρωνευτικα
εσυ πηρες την πρωτοβουλια να κρινεις
επισης ο σοφος λαος μας λεει και κατι αλλο
λεει για κατι λακους
οποτε προσεχε τι σπερνεις και που γιατι μια μερα τα ζιζανια θα σε πνιξουν

Edited by - Administrator on 12/12/2020 20:18:49
Reason - Your head will collapse But there's nothing in it
quote:
Αν βάζεις και εσύ το χεράκι σου σίγουρα θα γίνει καλό...
quote:
Θέλω να διορθώσω το "επανεξετάστε" βάζοντας ένα ε (καμιά σχέση με την ...ομάδα) ανάμεσα στο σ και το τ.
Μπορείς να απευθυνθείς στην ομάδα Ε καταγγέλοντας το ESOTERICA για σκόπιμη παρεμπόδιση της εμφάνισης του παραπάνω γράμματος!
Ή...
να κάνεις λίγο υπομονή, μιας και το λιγότερο που μπορεί να κοστίσουν στα μέλη οι εργασίες βελτίωσης των forums είναι βραχύχρονες παρενέργειες όπως η συγκεκριμένη.
quote:
επέτρεψέ μου να σου πω ότι το αποτέλεσμα των όποιων εργασιών δεν δύναται να προεξοφληθεί ποτέ εκ των προτέρων.
κι όμως Oannes!
Μία από τις σημαντικότερες τεχνικές εργασίες που γίνονται είναι και η προσπάθεια βελτίωσης της ταχύτητας με την οποία ανοίγουν οι σελίδες.
Πιστεύεις ότι το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας θα μπορούσε να δυσαρεστήσει κάποιον;
κάνε κλικ!![]()
quote:
ειπαμε με βρηκες δεν σε βρηκα οποτε το θεμα δεν ειναι το τι νομιζω αλλα το τι πρεπει να σκεφτεις εσυ για αυτο το γεγονοςαν δεν παιρνεις χαμπαρι τι σημαινει δικο σου προβλημα
οπως τοτε στα πρωτα σου βηματα
θυμασαι?
ΕΙΧΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ
ΕΙΧΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ
ΚΑΙ ΗΡΘΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΝΖΙΣΤΟΡ!!!!!!!!!!!!!ΗΡΘΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΗΡΗΓΜΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΕΙΧΑ
ΔΙΔΑΧΤΕΙ
ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ
ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ
και αργοτερα ειχα
ΕΡΓΑΣΤΕΙ με αυτοαπο αυτο μονο βγαινουν πολλα συμπερασματα
γιατι οπως λεει και ο λαος μας
ελα παππου να σου δειξω τα αμπελια σουοποτε δεν με ενδιαφερει τι νομιζεις
με ενδιαφερει αν σεβεσαι μερικα πραγματαδειξε σεβασμο λοιπον οπως λεει και το τραγουδακι
γιατι δεν σου επιτεθηκα
ουτε σε ειρωνευτικα
εσυ πηρες την πρωτοβουλια να κρινειςεπισης ο σοφος λαος μας λεει και κατι αλλο
λεει για κατι λακους
οποτε προσεχε τι σπερνεις και που γιατι μια μερα τα ζιζανια θα σε πνιξουν
Αφού επιμένεις να το συνεχίσουμε, δε θα στο αρνηθώ.
1. Το ότι δήλωσα ότι δεν είμαι ηλεκτρονικός, δε σημαίνει ότι δεν έχω σπουδάσει σχετικό αντικείμενο.
2. Το ότι δήλωσες ότι είσαι ηλεκτρονικός, δε σημαίνει ότι εννόησες τί έγραφα.
Το θέμα, αν θυμάσαι καλά, το είχα ανοίξει εγώ και μάλλον είχα δικαίωμα να το κατευθύνω όπως έκρινα.
Να μην επαναλαμβάνω βέβαια, ότι κανείς δεν μπορεί να πιστοποιήσει μία ηλεκτρονική ταυτότητα, οπότε αυτά τα εγώ ξέρω κι εσύ δεν ξέρεις, είναι αστεία.
Από κει και πέρα, όλοι έχουν δικαίωμα να συζητήσουν ένα θέμα και δικαιούνται να έχουν τις απόψεις τους.
Να σου θυμήσω, βέβαια, ότι αυτός που "το κράτησε μανιάτικο" στην προκειμένη περίπτωση είσαι εσύ και όχι εγώ, που παρότι είχαμε διαφωνήσει, όποτε συζητήσαμε σε άλλα θέματα, ουδέποτε σε κατέκρινα ή σε πρόσβαλλα.
Συνέχισε λοιπόν, να νομίζεις ότι θέλεις, γιατί το ποιός βρήκε ποιόν σ' αυτό τον κόσμο είναι πολύ σχετικό.
Φιλάκια (ειλικρινά) και ξεκόλλα κάποια στιγμή!

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Μην ανησυχείς! Έχω και ζιζανιοκτόνα... ![]()

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
H απλή ερώτηση που υπέβαλα σχετικά με το πού πρέπει να απευθύνομαι όταν θέλω να διορθώσω κάτι που έγραψα δεν έχει ακόμη απαντηθεί. Aντί απαντήσεως έγινα δέκτης ειρωνίας από την συντονίστρια amalia
quote:
Μπορείς να απευθυνθείς στην ομάδα Ε καταγγέλοντας το ESOTERICA για σκόπιμη παρεμπόδιση της εμφάνισης του παραπάνω γράμματος!
Mε ρωτάς καλέ φίλε AVATARGR
quote:
Aυτό κατάλαβες ;
Δεν προεξόφλησα ότι δεν θα γίνει κάτι καλό. Mια απλή, απλούστατη ερώτηση έκανα σχετικά με το πού θα πρέπει να απευθύνομαι αν θέλω να διορθώσω ένα post γιατί παρά το γεγονός ότι υπάρχει η λειτουργία της "προεπισκόπησης" δεν είμαι σε θέση να δηλώσω αλάνθαστος - μιάς και δεν είμαι ...Πάππας - και πολύ απλά θέλω να συνεχίσω να έχω τη δυνατότητα να διορθώσω τα δικά μου posts, αν κρίνω οτι επιδέχονται διόρθωσης. TOΣO AΠΛO.

quote:
quote:
...να κάνεις λίγο υπομονή, μιας και το λιγότερο που μπορεί να κοστίσουν στα μέλη οι εργασίες βελτίωσης των forums είναι βραχύχρονες παρενέργειες όπως η συγκεκριμένη.
η λέξη σου διορθώθηκε, παρόλα αυτά θα επιμείνω στην προηγούμενη σύστασή μου για υπομονή.
κάνε κλικ!![]()
Λυπάσαι για ποιό πράγμα; Kι εγώ λυπάμαι διότι μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες και επανέλθει η προτέρα δυνατότητα της διόρθωσης (edit) , θα απέχω από το forum γιατί το μόνο edit που δέχομαι για τα δικά μου posts είναι το "edited by Oannes", ιδιαίτερα μάλιστα όταν δεν έχω δώσει ποτέ το δικαίωμα να γίνουν επεμβάσεις λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς ή λόγω μη συμφωνίας με τους κανόνες του forum.

quote:
Aγαπητή μου amalia σε ευχαριστώ για την έστω έμμεση και ολίγον καθυστερημένη απάντηση στο αρχικό μου ερώτημα. Eύχομαι από βάθους καρδιάς κάθε επιτυχία στις εργασίες που κάνετε για τη βελτίωση του esoterica.gr
H απάντησή μου Oannes υπάρχει γραμμένη ήδη από την κορυφή αυτής της σελίδας. Είναι η ίδια που επανέλαβα και σε όλα τα υπόλοιπα μηνύματά μου.
Το μόνο που άλλαξε, είναι η ορθογραφική επέμβαση που έκανα στο μήνυμά σου.
Ωστόσο, λυπάμαι που ούτε και με αυτόν τον τρόπο κατάφερα να σε ικανοποιήσω...
quote:
Kι εγώ λυπάμαι διότι μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες και επανέλθει η προτέρα δυνατότητα της διόρθωσης (edit) , θα απέχω από το forum γιατί το μόνο edit που δέχομαι για τα δικά μου posts είναι το "edited by Oannes"
κάνε κλικ!![]()
quote:φυσικα και εχουν ολοι το δικαιωμα να πουν την αποψη τους
Από κει και πέρα, όλοι έχουν δικαίωμα να συζητήσουν ένα θέμα και δικαιούνται να έχουν τις απόψεις τους
αλλα
υπαρχουν και ορια
αν κανεις μια βολτα στα παλιοτερα θεματα και post θα τα δεις αυτα τα ορια
και φυσικα διαφορα λουκετα και παρατηρησεις δεν εχουν υπαρχουν για λογους φιμωσης.
quote:ειχες δηλωσει οτι δεν εισαι ηλεκτρονικος
Το ότι δήλωσα ότι δεν είμαι ηλεκτρονικός, δε σημαίνει ότι δεν έχω σπουδάσει σχετικό αντικείμενο
οποτε δεν με ενδιαφερει τι σπουδασες
απο την στιγμη που εγω εχω σπουδαζα μερικα χρονακια κατι και εσυ εψαχνες για απαντησεις στο διαδυκτιο αφου ανοιξες το θεμα
δεν σε κανει ατομο με γνωσεις στα ηλεκτρονικα.
quote:οταν ο αλλος επιμενει για θεμα που δεν γνωριζει φυσικα και θα εκνευριστω
Να σου θυμήσω, βέβαια, ότι αυτός που "το κράτησε μανιάτικο" στην προκειμένη περίπτωση είσαι εσύ και όχι εγώ, που παρότι είχαμε διαφωνήσει
και δεν βρισκω τον λογο να συνεχισω μια ανουσια συζητηση
και δεν βρισκω τον λογο να εχω προβλημα σε τυχον διαφορετικα θεματα συζητησης
quote:μεχρι προσφατα γιατι ενω δεν αναφερθηκα στο ατομο σου με σχολιασες
όποτε συζητήσαμε σε άλλα θέματα, ουδέποτε σε κατέκρινα ή σε πρόσβαλλα
προσοχη δεν ειπες την γνωμη σου αλλα με σχολιασες
quote:σε αυτον τον κοσμο μπορει
Συνέχισε λοιπόν, να νομίζεις ότι θέλεις, γιατί το ποιός βρήκε ποιόν σ' αυτό τον κόσμο είναι πολύ σχετικό
στο forum αυτο ομως δεν ειναι καθολου σχετικο
και οταν λεω οτι με βρηκες δεν εχω το υφος της παλιοσειρας με την νοοτροπια του ξερολα και του ανθρωπου που εχει παντα δικιο μονο και μονο λογο αριθμων μηνυματων
απλα να σεβεσαι μερικα ατομα και να μην τα σχολιαζεις χωρις να σου εχουν δωσει την αδεια για αυτο
απλα πραγματα
οτι πρεπει να κανεις δηλαδη και με τα νεα μελη.
αν ειναι κολημα να στραβωνω με αυτα που δεν μου αρεσουν
τοτε ναι εχω χοντρο κολημα και καμια διαθεση να ξεκολησω.
και υποθετω οτι η συνεχεια αυτης της συζητησης ειναι ανουσια
και επειδη γνωριζω οτι θελεις παντα να εχεις τον τελευταιο λογο
ελευθερα απλα μην περιμενεις απαντηση
το λεω για να μην νομιζεις διαφορα
και
δεν μπορεις να εχεις παντα τον τελευταιο λογο
μονο ενας το καταφερε και αυτον τον σταυρωσανε
και αν νομιζεις το αντιθετο θα αναλωνεσαι σε απαντησεις απαντησεων

Edited by - Administrator on 12/12/2020 20:18:49
Reason - Your head will collapse But there's nothing in it
quote:
ειχες δηλωσει οτι δεν εισαι ηλεκτρονικος
οποτε δεν με ενδιαφερει τι σπουδασες

quote:
οταν ο αλλος επιμενει για θεμα που δεν γνωριζει φυσικα και θα εκνευριστω
και δεν βρισκω τον λογο να συνεχισω μια ανουσια συζητησηκαι δεν βρισκω τον λογο να εχω προβλημα σε τυχον διαφορετικα θεματα συζητησης
1. Να προσέχεις τα νεύρα σου. Χαμογέλα με την ανοησία των άλλων. Όταν γνωρίζεις, δεν χρειάζεσαι οτιδήποτε άλλο,
2. Δε σε ανάγκασε κάποιος και σίγουρα όχι εγώ να συνεχίσεις κάποια συζήτηση,
3. Σ' αυτό το θέμα τώρα, γιατί συζητάς τα ίδια, αφού δεν έχεις πρόβλημα;
quote:
μεχρι προσφατα γιατι ενω δεν αναφερθηκα στο ατομο σου με σχολιασες
προσοχη δεν ειπες την γνωμη σου αλλα με σχολιασες
Γιατί να μη σε σχολιάσω, παρακαλώ;
Σε έβρισα; Σε έθιξα; Σε προσέβαλλα; Όχι.
Ανακατεύτηκες σε ένα θέμα το οποίο αγνοείς, απλά και μόνο για να βγάλεις τ' απωθημένα σου και δεν επιτρέπεται να σε σχολιάζουν;
quote:
απλα να σεβεσαι μερικα ατομα και να μην τα σχολιαζεις χωρις να σου εχουν δωσει την αδεια για αυτο
Το γράφουν οι κανονισμοί, ε;;;
quote:
αν ειναι κολημα να στραβωνω με αυτα που δεν μου αρεσουν
τοτε ναι εχω χοντρο κολημα και καμια διαθεση να ξεκολησω.
και υποθετω οτι η συνεχεια αυτης της συζητησης ειναι ανουσια
και επειδη γνωριζω οτι θελεις παντα να εχεις τον τελευταιο λογοελευθερα απλα μην περιμενεις απαντηση
το λεω για να μην νομιζεις διαφορακαι
δεν μπορεις να εχεις παντα τον τελευταιο λογο
μονο ενας το καταφερε και αυτον τον σταυρωσανεκαι αν νομιζεις το αντιθετο θα αναλωνεσαι σε απαντησεις απαντησεων
Ηρέμησε, άνθρωπέ μου. Ήμαρτον!!!!
Ανήγαγες ένα θέμα διαφωνίας, σε μέγα θέμα αντιπαράθεσης, θρησκευτικού συμβολισμού και δεν ξέρω κι εγώ τί άλλο...

quote:
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ "ΑΛΗΘΕΙΑ" ΛΟΙΠΟΝ;
ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΜΩΣ..
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ...ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ...
ΚΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ... ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΣΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ...:(
ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕ-ΜΑΣ ΕΤΣΙ-ΕΤΣΙ...τι ορμονες του Ηλιου! + πρασινα αλογα του Ερμη -"μαιμου"!(αφου ο "γνωριμος" λειπει..):
Η ΛΥΣΗ ΜΙΑ:
G*_*GERMANOS
(ΣΑΣ ΣΥΝΔΕΕΙ"--ΚΑΝΟΝΙΚΑ--ΜΕ ΤΗΝ... ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ)
quote:
Δεν μίλησα, κάθισα ήσυχα με αυτό το συναίσθημα…και σε 10 λεπτά…πέρασε.
ΕΧΩ ΥΠΟΜΟΝΗ/ΕΣΥ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ.(ΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΔΟΧΗ ΝΑ ΠΡΟΠΟΝΟΥΜΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΟΥ...ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΕΞΑΣΚΗΘΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ..:)
...ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΑΥΤΟ ΑΛΛΕΣ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΦΟΡΕΣ...ΤΩΡΑ ΟΡΑΜΑΤΙΣΟΥ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ....ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΟΥ....//ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ ΣΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΟΥ ΕΣΥ ΝΑΙ ΜΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ "ΝΑ ΜΑΘΕΙ"..ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙΣ...ΙΝ THISWAY>>YOUR WAY...>>
KAI ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΣΕ ΠΑΙΖΟΥΝ...ΑΝ ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ "ΦΩΤΙΑ" ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΟ " ΝΕΡΟ"...ΕΚΤΟΣ ΚΙΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΞΦΕΝΔΟΝΙΣΤΕΙ...ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ.-(ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΟ "ΑΙΩΝΙΑ"...ΟΣΟ ΚΑΙ "ΠΕΠΕΡΑΣΜΕΝΑ")
ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑΝΕ ΑΥΤΗΝ ΡΕ?
Θα προσπαθησω να κρατησω επιπεδο απεναντι στον ΝΙΧΙΛΙΣΜΟ της ανθρωπινης νοημοσυνης....
ΝΙΣΑΦΙ,ΝΙΣΑΦΙ,ΝΙΣΑΦΙ....!!!!!!!!!!
ΑΤΜΑ = ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΛΟΙΔΟΡΙΑΣ
Αγαπητη ΑΤΜΑ...
Οι τακτικες σου πλεον ειναι γνωστες σε εμας...ειδαμε και την σταση σου απεναντι στην Avallon...εισαι σιγουρα 30+...το λεω γιατι εμενα μου κανεις 60-70,σαν της γιαγιαδες της γειτονιας μου ...ξερεις με το καφεδακι θαβουν και οποιον περασει απ εξω...
Γιαυτο λοιπον αλλαξε το στοματακι σου απο "πικροχρωμο" σε "μελιρρυτο"...και ολα θα πανε καλα...
ΑΤΜΑ...κατα τα αλλα πληρες μελος ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ...
3000 εικονες.
2000+ μηνυματα.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...δεν πας να φτιαξεις κανα καρτουν λεω εγω...
Ρε συ ΑΤΜΑ...Μπας και εισαι "Σαραφης",και λες οτι λες...?
η...μπας και εισαι κανενας "Θωκος"...το επιασες?
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΜΙΛΑΓΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ 5000+ POST ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ...ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΝ ΕΦΤΙΑΧΝΕΣ ΕΝΑ ΝΕΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ...?
ΜΗΠΩΣ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ 5000+ ΜΗΝ. ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ "ΠΑΙΖΕΙΣ" "ΔΥΝΑΜΗ"...ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΕΙΣΑΙ ΣΚΕΤΗ "ΦΤΩΧΙΑ"...

... Κι είπε ο Ερμης ο φτερωτός θερμά και λυπημένα: Ελα
καλή μου Καλυψώ, μη τα'χεις πια χαμένα ...