- **** Π Ε Ν Τ Ε Λ Η **** - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Αγαπητε glinaaea ελαβα τα email σου και σε ευχαριστω .
Η φωτογραφια που μου εστειλες δεν ειναι καθαρη (ειναι απο την σπηλια Νταβελη;).
Οσο για τις αλλες που λες βεβαιως και με ενδιαφερει.
Οτι θες να ανεβασεις εδω στειλε μου το αν δεν τα καταφερνεις και θα το ανεβασω εγω ετσι κι αλλιως χωρο στην pathfinder εχω.
Το ιδιο ισχυει και για τον φιλο jbg οτι βοηθεια θελεις με φωτογραφιες μπορεις να κανεις και εσυ το ιδιο.
Πετρο μην γελας!! τα πραγματα ειναι σοβαρα δεν ακουσες τι ειπαν οι ¨ειδικοι¨ κινδυνευουμε.
Σχετικα με αυτες τις εκπομπες θα πουμε κι αλλα γιατι τα κανανε μπαχαλο με τις ανακριβειες που ειπαν.
Αμ εκεινος ο παρουσιαστης και η συμπαρουσιαστρια καλα ειναι ολα τα λεφτα.
Τι να γινη πουλαει το ¨μυστηριο¨ και το ¨παραξενο¨. Πουλαει σε εκπομπες σε βιβλια σε περιοδικα και οταν δεν εχεις και αλλη θεματολογια για να ασχοληθεις η δοκιμασμενη λυση ειναι μια ¨ΜΥΣΤΗΡΙΟ¨.
Απο την νεα εβδομαδα η εκπομπη θα ασχοληθη με τους ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ.
Φανταζομαι ποιοι θα ειναι οι ¨καλεσμενοι¨ απο τωρα κι ας μην τους εχουν πει ακομα.

Edited by - ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣGR on 08/05/2004 19:25:01
Φίλε φωτογράφε, κάπου εκεί βρίσκεται το παράξενο στις φωτογραφίες της σπηλιάς, ή ανεξήγητη θολούρα και από την οπτική γωνία που τραβήχτικαν
(τυχαία) βγήκαν και παράξενα σχήματα καθαρά. Θα σου στείλω την ίδια με εντοπισμό του σχήματος που θέλω να δεις και δύο άλλες ακόμα. Σε άλλες βλέπω (ίσως είναι ιδέα μου) στην θολούρα νεφελώδεις μορφές.
Ο σκοπός γιά τον οποίον σου έστειλα το e-mail ηταν γιά να δεις μετα από κάποια επαφή το ΦΙΛΜ και αν μπορέσεις να βγάλεις τίποτα από εκεί.
Όσο γιά τις φωτογραφίες αν μπορείς να τις ανεβάσεις Σ ΑΥΤΟ το topic και αν γίνεται ΕΤΟΙΜΕΣ. Αν σε ενδιαφέρει ακόμα μπορείς να με πάρεις τηλέφωνο. Ευχαριστώ.
Και όλες οι φωτογραφίες είναι από την είσοδο μπροστά της σπηλιάς.
Φιλικότατα.
Φυσικά υπάρχουν τέτοιου είδους συσκευές.Βέβαια είναι αρκετά ακριβές
αλλά οι σχετικές μετρήσεις γίνονται και με άλλα όργανα,πλην όμως
όχι φορητά.Εάν υπάρχει μεγάλη ανάγκη για μια τέτοια μέτρηση το μόνο
που μου λείπει είναι ένας converter 12V/220V ώστε να μπορέσουν να
λειτουργήσουν εν υπαίθρω,με την βήθεια μπαταρίας αυτοκινήτου,οι σχετι-
κά ογκώδεις μου συσκευές.
Στο εγγύς μέλλον και μετά την παραλαβή κάποιων ειδικών τεχνικών βιβλί-
από USA,πιθανώς να προβώ σε κατασκευές τέτοιων συσκευών,φορητής δυνα-
τότητας.
Φιλικώτατα
Πέτρος

Μου εστειλες αλλα 8 email αλλα μονο ενα ηρθε με φωτογραφια τα αλλα τα μλποκαρε η hotmail.
Πρεπει να στελνεις 1 φωτο καθε φορα γιατι δεν μπορει να δεχτει πανω απο 1mb.
Στην αλλη φωτο που μου εστειλες εμφανιζεται ενα ατομο θελεις να τηνβαλω οπως τηνεστειλες η να καλυψω το προσωπο του (εσυ εισαι;).
Και κατι τελευταιο περιγραψε μας τι ακριβως δειχνει αυτη η φωτο;

, είναι η κόρη μου. Ευχαριστώ.
Φιλικότατα.

Κανε καποιο σχολιο και για τις δυο εδω σχηματιζεται καποια μορφη αν καταλαβα καλα αυτο δεν εννοεις;

Φίλε φωτογράφε, ναι γι αυτή την μορφή μιλάω και καθώς θα δείτε και στις άλλες δύο πάλι σχηματίζεται κάποια μορφή των πετρωμάτων.Σε άλλες όμως σχηματίζεται κάποια θολούρα που η μηχανή μου και η απόσταση δεν τις δικαιολογεί.
Τωρα γιά νεφελώδεις μορφές δεν θα τις σχολιάσω πριν δεις και εσύ το αρνητικό. Ακόμα όμως δεν ξέρω αν θέλεις να το δείς και πώς.
Και σου στέλνω και άλλη μιά.
Φιλικότατα.
Βλέπω το πρόσωπο... και μου θυμίζει κεφάλι παπαγάλου! lol
Η πέτρα κάτω πίσω από τον νεαρό μου θυμίζει το κεφάλι ενός αραχνοειδούς... και μπροστά φαίνονται κάτι που θα μπορούσαν να είναι τα ποδαράκια του (καλά η φαντασία μου οργιάζει! δεν λέω ότι όντως είναι κάτι περίεργο, απλώς έπεσε το μάτι μου και εκει!)
Μπροστά έχει μπάζα?
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
ΤΙΝ ΓΑΡ ΠΟΤΑΕΙΣΟΜΑΙ ΑΣΥΧΑ ΔΑΙΜΟΝ ΤΑ ΧΘΟΝΙΑ Θ'ΕΚΑΤΑ
Αυτην την μορφη που ειδε η Οστρια εντοπισα και εγω ειναι πραγματι εντυπωσιακο το τι μπορει τυχαια; η οχι να σχηματιζουν οι βραχοι.
Υπαρχουν και αλλα πολλα καταπληκτικα παραδειγματα.
Glinaaea σου εστειλα ενα εμαιλ δοκιμασε στο αλλο email που σου γραφω γιατι συμβαινει και μου μπλοκαρει η hotmail τις φωτογραφιες σου.
Και τωρα κατι σημαντικο που εχει να κανει με εκεινους τους εργατες της ΕΥΔΑΠ.
Για καλη μου τυχη τυχη χτες που περασα απο το σπηλαιο συναντησα εναν ανθρωπο που μου συστηθηκε ως εργαζομενος στην ΕΥΔΑΠ!!
Ειχε ερθει με εναν πολυ μεγαλο σε ηλικια γεροντα και απο οτι ειδα ειχαν μαζεψει χορτα.
Πιασαμε κουβεντα και μου ειπε οτι επισκεπτεται το σπηλαιο εδω και 10 χρονια τουλαχιστον.
Ο ιδιος εργαζεται σε εργα της ΕΥΔΑΠ στην ευρυτερη περιοχη γιατι μενει και σχετικα κοντα (Χαλανδρι).
Τον ρωτησα αν εχουν γινει εργα της ΕΥΔΑΠ εκει πανω.
Μου ειπε σιγουρα οχι γιατι δεν εχει λογο η ΕΥΔΑΠ να κανει εργα εκει γυρω και οτι σιγουρα κατι θα ειχε ακουσει .
Οταν τον ρωτησα αν δικαιολογειτε να υπαρχει αγωγος ομβριων στο εκκλησακι μου απαντησε παλι αρνητικα και οταν του ειπα το περιστατικο που ειχε αναφερει καποιος εδω με τους εργατες που καναν εργασιες του φανηκε παραξενο και ειπε οτι 99% δεν ηταν της ΕΥΔΑΠ οι συγκεκριμενοι ανθρωποι.
Αυτα για την ωρα.
Νταβελη γεια χαρα και σε σενα. Πιστευω οτι η συμμετοχη των περισσοτερων που γραφουν εδω βοηθησε σε αυτο που ανεφερες και οχι εγω.
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ