ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Χρεοκοπεί η Ελλάδα.(Λόγοι-Αιτίες.) - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Χρεοκοπεί η Ελλάδα.(Λόγοι-Αιτίες.) - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
01/02/2015, 02:46:39
Οι πατέντες δεν είναι πλάνο. Κάπου πήρε το μάτι μου ένα εύστοχο σύνθημα:

Ήρθανε τα αύρια, να διώξουνε τα σήμερα...

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

01/02/2015, 02:58:10
Νικόμαχε σταματώντας να κάνω τον αμπελοφιλόσοφο σου απαντάω κανονικά.

Είμαι μαζί σου φίλε. Δίπλα σου. Είμαι της ίδιας άποψης.
Θες να σου πω τι τους αξίζει;
Να κόψουμε δραχμή και να τους ξεχρεώσουμε σε κωλόχαρτο.
Οσο πιο πολύ θα υποτιμούν το νόμισμα, τόσο πιο πολύ κωλόχαρτο να παίρνουν χωρίς ανταλακτική αξία σε χρυσό. Να σκουπίζουν τον κ@λο τους.
Να δεις τι έχει να γίνει μετά. Πανηγύρι.

ΚΑι να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε με τις δυνάμεις μας. Που ειμαι σίγουρος και επιχειρηματολογώντας ακόμα, πολλά.

Η Ελλάδα ήταν, είναι και αν δεν γίνει επανάσταση θα παραμεινει αιχμάλωτη.
Από οπου και να την πιάσεις. Θες γεωπολιτικά; Θες οικονομικά; Είμαστε προτεκτοράτο από ιδρύσεως.

Το θέμα πιο είναι τώρα. Δεν είμαστε έτοιμοι για επανάσταση. Ολοι κοιμούνται όρθιοι. Το χεις πει και μόνος σου, μίλησες για 2%. Ο ραγιαδισμός έχει γίνει επίσημο σπορ πλέον.

Δεν γουστάρω επαναστάσεις που θα αποτύχουν. Η επανάσταση είναι πρωτίστως εσωτερική.

Χθες ο Μπαρουφάκης όπως τονε λες έριξε μια εικονική καρπαζιά στον μπλουμ και την άλλη μέρα σηκώνανε ελληνικές σημαίες όλοι οι Ισπανοί.
Αν δεν πάρει μυρωδιά το πόπολο δεν πρόκειται να πετύχει καμία επανάσταση. 2% ήταν και οι μπολσεβίκοι, και είδαμε τα χαίρια τους. Καταντήσανε βασιλικότεροι του βασιλέως.

Πως θα κάνεις τον μέσο έλληνα καρεκλοκένταυρο να παλέψει για την αξιοπρέπεια του όταν κλαίει για το iphone που θα χάσει και δεν θα έχει facebook; Ακόμα και οι αγανακτισμένοι και καλά του συντάγματος, να τους ξαναδώσουν τον ύπνο τους θέλανε.

Ο ραγιαδισμός είναι πλέον τρόπος ζωής. Πρέπει να τον αλλάξουμε πρώτα μέσα μας, και μετά να διεκδικήσουμε αυτό που δικαιούμαστε. Οι σκλάβοι πάντα θα ναι σκλάβοι.

Αν πετύχει το Σύριζα ευνοικότερη θέση στο σύστημα θα ξεχαστεί το θέμα για κάποιο καιρό.
Αν αποτύχει θα ξεχωρίσουν οι ραγιάδες από τους έλληνες. Αλλα΄δεν έιμαι σίγουρος ότι το θέλω αυτό αυτή τη στιγμή που η πλειοψηφία του κόσμου ειναι στον κόσμο του. Εδω δεν καταλαβαίνει ότι το να ψηφίσεις κάποιον ΕΚΤΟΣ από τους ίδιους και τους ίδιους είναι επικίνδυνο. Μιλάμε για την απόλυτη αποβλάκωση.

Μετά Τιμής...ο μικρός Κθούλου

01/02/2015, 03:02:56
quote:
Δεν γουστάρω επαναστάσεις που θα αποτύχουν.

Ρε λεβαντίνε, μήπως να το επαναδιατυπώσεις αυτό?

01/02/2015, 03:05:54
Μαλακισμένε Ελληνα, παρτο χαμπάρι κι ας μην σου αρέσει.

Από το 164 παχχ, που κατέλαβαν οι Ρωμαίοι αυτήν την Γη, εσύ έπαψες να έχεις ανεξαρτησία έως και σήμερα.

Επαψες να είσαι ο φωτοβόλος νους της ανθρωπότητας.Είσαι ραγιάς πλέον, εκτός κι γράψεις πάλι ιστορία.Δεν χρωστάς, σου χρωστάνε.Μην πληρώνεις.Τι θα σου κάνουν?Θα σου κλάσουν τα *******.

Θα σου πάρουν τη γη?Παπαριές.Σκέτη απειλή και πολύ κούφια μάλιστα.

Χρωστάς επίσημα 324 δις κι ανεπίσημα 900 δις.που τα χρωστάς βρε μαλακισμένο?Σε ποιόν?

Κι όχι μόνο εσύ, αλλά και όλα τα κράτη του κόσμου χρωστάνε.Σε ποιόν γαμώ το διάολό μου?Ξύπνα μαλάκα, αν όλη η Γη χρωστάει, οι δανειστές που είναι?
Σε άλλο πλανήτη?
πράσινοι Αρειανοί είναι ή κόκκινοι Κρόνιοι, ή από άλλο σύστημα?

Αν είναι έτσι, να βάλουμε σε έναν πύραυλο μερικές χιλιάδες τόννους χρυσό και να τον στείλουμε στο υπερπέραν να ησυχάσουμε.

Σκέψου...

Καληνύχτα, με εκνευρίσατε γαμώ τις πολιτικές σας απόψεις του κώλου και τις φαεινές σας ιδέες για απεμπλοκή μέσα από το σύστημα.Σκατά.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

01/02/2015, 03:34:28
ΚΑτ'αρχάς διόρθωση: Δεν καταλαβαίνει ότι το να σταματήσεις να ψηφίζεις συνέχεια τα ίδια δεν είναι επικίνδυνο.

quote:
Δεν γουστάρω επαναστάσεις που θα αποτύχουν.
Ρε λεβαντίνε, μήπως να το επαναδιατυπώσεις αυτό?

Τι εννοείς Μάνο;
Είμαστε αυτό που προβάλλουμε, το οποίο επί του προκειμένου μας έχουν φυτέψει μέσα μας. Θεωρείς ότι τη δεδομένη στιγμή δύναται ο κοιμισμένος να ξυπνήσει; Η κρίση είναι πρωτίστως κοινωνική. Εδώ ένα καλημέρα δεν λέμε καλά καλά. Εδώ δεν κλέβω και με θεωρούνε καθυστερημένο. Θα βάλουμε πλάτη ο ένας για τον άλλο για το κοινό καλό μας;
Το θέμα είναι να γίνει κοινωνικός αναβρασμός, να σφαχτούμε μεταξύ μας;
Πάλι θα βρεθούν κάποιοι να καπελώσουν, να κουκουλώσουν, και πάλι απ'την αρχή. Το θέμα δεν έιναι να πάρουμε τα όπλα, το θέμα είναι να ξυπνήσουμε.

Νικόμαχε:

quote:
Μαλακισμένε Ελληνα, παρτο χαμπάρι κι ας μην σου αρέσει.

Από το 164 παχχ, που κατέλαβαν οι Ρωμαίοι αυτήν την Γη, εσύ έπαψες να έχεις ανεξαρτησία έως και σήμερα.

Σωστά.

quote:
Επαψες να είσαι ο φωτοβόλος νους της ανθρωπότητας.Είσαι ραγιάς πλέον, εκτός κι γράψεις πάλι ιστορία.Δεν χρωστάς, σου χρωστάνε.Μην πληρώνεις.Τι θα σου κάνουν?Θα σου κλάσουν τα *******.

Θα σου πάρουν τη γη?Παπαριές.Σκέτη απειλή και πολύ κούφια μάλιστα.

Η ιστορία έχει δείξει ότι αν τους ενοχλήσεις θα σε ξεκάνουν.Εδώ έχουν ξεκάνει λαούς και πολιτισμούς έτσι για το χαβαλέ. Το ότι έχουμε σθένος σαν λαός είναι αποδεδειγμένο.
Το ότι δεν θα στείλουν οι γνωστές οικογένειες τους τούρκους αν τις ενοχλήσουμε, δεν είναι αποδεδειγμένο.
Ξέρεις, αυτές που δίναν λεφτά στον Χίτλερ, και μετά σους αμερικανούς κτλ.Οι απάτριδες.

Μόνο με ρεύμα σε ευρύτερο επίπεδο μπορείς να τους νικήσεις.

quote:
Χρωστάς επίσημα 324 δις κι ανεπίσημα 900 δις.που τα χρωστάς βρε μαλακισμένο?Σε ποιόν?

Κι όχι μόνο εσύ, αλλά και όλα τα κράτη του κόσμου χρωστάνε.Σε ποιόν γαμώ το διάολό μου?Ξύπνα μαλάκα, αν όλη η Γη χρωστάει, οι δανειστές που είναι?
Σε άλλο πλανήτη?

Σε αυτοπυς που δημιουργούν το χρήμα. Τους ανέφερα και παραπάνω.

quote:
Καληνύχτα, με εκνευρίσατε γαμώ τις πολιτικές σας απόψεις του κώλου και τις φαεινές σας ιδέες για απεμπλοκή μέσα από το σύστημα.Σκατά.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ

Καληνύχτα Μάριε, και δεν είναι όλα σκατά, σκατόψυχοι είναι αυτοί που μας πίνουν το αίμα. Θα το γυρίσουμε.

arteΜέλος
01/02/2015, 03:37:46
Αν ενεργοποιηθούν οι Αμερικανοί , αυτό θα το κάνουν μόνο και μόνο γιατί θορυβίθηκαν απο την ακύρωση των μέτρων πίεσης, που επιβάλουν εδώ και αρκετό καιρό μέσω της εύρωπης, στην Ρωσία. Το ΝΑΤΟ θέλει να κάνει μέλος την ουκρανία, η οποία βρίσκεται σε πόλεμο αυτή την στιγμή, και αυτό θα το κάνει για να εγκατασταθεί αντιπυραυλική ομπρέλα εναντίον της Ρωσίας. Ο τσίπρας με το καλημέρα ακύρωσε τα νέα μέτρα πίεσης και αυτό θορύβισε τους Νατοϊκους. Η Αμερική αυτή τη στιγμή πιέζει με πετρέλαιο και ευρώπη. Αν αποσταθεροποιηθεί η ελλάδα αύριο , τότε υπάρχει σοβαρός κίνδυνος φυγής και απο το ΝΑΤΟ. Αυτό αυτόματα αλλάζει τις γεωπολιτικές ισορροπίες της περιοχής θετικά για την Ρωσία και πολύ αρνητικά για το ΝΑΤΟ. Εκεί ποντάρει η ελλάδα αυτή τη στιγμή.

01/02/2015, 03:48:36
quote:
Τι εννοείς Μάνο;

Εννοώ, λεβαντίνε, πως τα κερδισμένα παιχνίδια δεν αξίζει να παιχτούν.

01/02/2015, 03:52:35
Να προσθέσω σε αυτά που λες arte, ήδη στις προγραμματικές δηλώσεις ο Καμμένος τόνισε ότι θα ψαχτεί για συναλλαγές και συμμαχίες και με ΕΚΤΟΣ ΝΑΤΟ δυνάμεις. Η δε Ρωσία μας έχει κάνει πρόταση για αγορά της γεωργικής παραγωγής σε διπλάσιες τιμές.

Κανείς δεν μας αγαπάει, και το παιχνίδι έιναι δίκοπο μαχαίρι και τζόγος. Απλά ΑΦΟΥ το παίζουμε, δεν βλέπω τι άλλο μπορούμε να κάνουμε εκτός του να ρισκάρουμε. Ετσι κι αλλιώς πριν τζογάρουμε για σφαγή μας πήγαιναν.

01/02/2015, 03:57:20
Μάνο δεν μιλάω για κερδισμένα παιχνίδια. Μιλάω για προετοιμασμένους παίχτες. Αν είσαι 120 κιλά δεν θα γίνεις ποτέ ποδοσφαιριστής.

Η επανάσταση θα χει το ρίσκο της. Ας γίνει καθολικά ή έστω πλειοψηφικά και όχι με μισή καρδιά. Και νομίζω καταλαβαίνεις ότι δεν αναφέρομαι σε μένα. Εγώ τάσσομαι καθολικά υπέρ της. Αρκεί να συνοδεύεται και από κοινωνική. Αλλιώς δεν βλέπω τον λόγο.

arteΜέλος
01/02/2015, 04:00:03
Κοίτα , αν ο στόχος για την διαπραγμάτευση του χρέους είναι ρεαλιστικός , δηλαδή μια παύση για ένα διάστημα μέχρι την ανάπτυξη του ΑΕΠ , ώστε να μπορούμε να το εξυπηρετούμε, αυτές οι εν δυνάμει απείλες, μπορούν να κεφαλαιοποιηθούν . Το θετικό είναι οτι το παιχνίδι μεταφέρθηκε εκτός του στενού οικονομικό-χρηματοπιστοτικού τομέα. Είναι πλέον παιχνίδι γεωστρατηγικού κινδύνου και ασφάλειας.

[size=5][ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΚΟΜΑ!!!/size=5]

ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΚΟΜΑ!!!!

ΗΧΩΜέλος
20/02/2016, 15:23:01
Και μετά, και μετά????

quote:

Και μετά, και μετά????

Ουρα κατω απο τα σκελια,αποχωρηση απο τα φορουμς,και βουλωμα ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

ΗΧΩΜέλος
20/02/2016, 15:59:01
Αυτά είναι τα σχέδια σου σε μια βδομάδα?

quote:

Αυτά είναι τα σχέδια σου σε μια βδομάδα?

Ναι,αυτα!Αν 28 Φλεβαρη (οπως λεει το νημα) δεν ειναι η πρωτη μερα του τριτου παγκοσμιου πολεμου,ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!Αν δεν εχουμε ΓΕΓΟΝΟΣ εναρκτηριο του μαζεματος των 200 εκατομμυριων στην Συρια,ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΟΛΑ,ΜΑ ΟΛΑ!

20/02/2016, 16:23:24
Κι αν δεν υπάρξει γεγονός, πρέπει να το προκαλέσεις εσύ. Ζώσου με εκρηκτικά, στην ανάγκη με πυροτεχνήματα, πήγαινε στη Μοσούλη, καβάλα ένα αμάξι, ακομα και μοτοσακό μας κάνει. Από πίσω θα έχεις άλλον ένα μουσάτο να διαβάζει το Κοράνι την ώρα της θυσίας, «Αλλάχου Ακμπάρ», ή τη Βίβλο, «ο Θεός είναι μεγάλος» (τα ίδια λένε μέσα) παίρνετε φόρα από 100μ min, μπουκάρετε άτσαλα σε στρατόπεδο κι ότι γίνει. Στη χειρότερη θα πας αμέσως στον παράδεισο και ο Αλλάχ/Γιαχβέ θα σας ανταμείψει πλουσιοπάροχα. Με αυτά που γράφεις εδώ πάντως, μη περιμένεις ανταμοιβή. Κοίτα, ούτε μια σύντροφο ομοιόπληκτη δεν σου έχει στείλει τόσα χρόνια. Μάλλον η μόνη ελπίδα σου είναι τα Ουρί του παραδείσου.

Δεν εχω να προκαλεσω κανενα γεγονος,αν δεν μπορειτε να αντιληφθειτε οτι στην Συρια ο κομπος εχει φτασει στο χτενι και δεν παει αλλο να μην ξεκινησει ο γππ,δεν φταιω εγω,αλλα η αντιληψη σας για αυτα που συμβαινουν στον πλανητη μας.....

ΗΧΩΜέλος
20/02/2016, 17:13:08
Ναι ρε πες μας και βαμμένα που δεν θέλουμε έναν πόλεμο.

Άμα γουστάρεις να βλέπεις νεκρά άτομα, ανθρώπους να χαροπαλευουν τράβα εθελοντής στα εκαβ.
Μπας και διάβασες τα μαύρα του αρκα?

quote:

Ναι ρε πες μας και βαμμένα που δεν θέλουμε έναν πόλεμο.

Άμα γουστάρεις να βλέπεις νεκρά άτομα, ανθρώπους να χαροπαλευουν τράβα εθελοντής στα εκαβ.
Μπας και διάβασες τα μαύρα του αρκα?

όχι,απο Αρκά τίποτα.και δεν θέλω πόλεμο...άλλο όμως είναι το Τι θέλω,και άλλο το τι πιστεύω!Θα ήθελα παραδείγματος χάρη να μην υπήρχε Θεός,αλλά πιστεύω οτι υπάρχει!αν έφταναν στο σημείο να πιστευω μονο αυτά που θέλω, θα είχα χάσει κάθε επαφη με την πραγματικότητα!