ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ..... - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ..... - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

ΑΤΜΑ61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
PavlosEΝέο Μέλος
16/12/2006, 02:34:33
Φίλε James_Hetfield με ενδιαφέρει το zippaki. Τι μέγεθος έχει; Έχουν ενδιαφέρον οι μηχανές κενού αλλά δεν ξέρω τι αλήθεια υπάρχει σε όλη αυτήν την ιστορία. Ακούγονται πάρα πολλά, αλλά δεν έχεις την δυνατότητα να επαληθεύσεις τους ισχυρισμούς των κατασκευαστών τους. Χαίρομαι που ξαναγύρισες!
«Μετά από τόσα λάθη, καλό θα είναι να ρυθμίσεις και τη διαπροσωπική σου στάση. Δεν είσαι σε σχολείο, δεν είμαστε μαθητές σου. Εγώ έχω PhD στην μοντελοποίηση δυναμικών συστημάτων, αλλά δεν βγαίνω να το διαλαλώ κάθε τρεις και λίγο»
Αγαπητέ μου δεν υποστήριξα ποτέ το αλάθητο μου. Αν έχεις PhD μπράβο σου. Αυτό όμως δεν σε κάνει καλύτερο άνθρωπο. Πότε ακριβώς σου συμπεριφέρθηκα αλαζονικά; Σου κοκορεύτηκα εγώ για τις γνώσεις μου ή σου φέρθηκα σαν μαθητή μου; Ξέρεις αλήθεια πως φέρομαι στους μαθητές μου; Διαγωνισμό γνώσεων κάνουμε εδώ ή συζητάμε; Τι ακριβώς επιζητάς; Να εκθέσεις τις γνώσεις σου και να δείξεις πόσο σπουδαίος είσαι; Που κόλλησες, στην ορθογραφία μου; Στην φυσική για το ανάδελτα χρησιμοποιούμε το ανάποδο δέλτα. Δυστυχώς δεν μπορούσα να μεταφέρω το σύμβολο και υπέπεσα σ΄ αυτό το τραγικό λάθος για σένα. Εγώ όταν σου είπα για την δυναμική ενέργεια δεν αναφέρθηκα πουθενά στα διαγράμματα σου (κοίτα το μήνυμα μου). Εσύ μου είπες ότι έχεις ολοκληρώσει στην ενέργεια και εγώ απλά το πίστεψα. Και όσον αφορά το σχήμα σου με την σφαίρα, με την στερεά γωνία που παραθέτεις, μην παίρνεις σημεία αλλά όλη την μάζα (ολοκληρώνοντας) από τις δύο στερεές γωνίες. Θα δεις τότε ότι η ολική σου δύναμη και από τις δύο στερεές γωνίες είναι 0.
Και τελειώνοντας θα σου πω κάτι, που ατυχώς μάλλον το είπα σε ένα φίλο. Επειδή έχεις PhD πιστεύεις ότι τα γνωρίζεις όλα και μόνο οι δικές σου απόψεις είναι σωστές; Δεν σε άκουσα να παραδέχεσαι λάθη σου. Όποτε επισήμανα λάθη στους συλλογισμούς σου τους ανασκεύασες με λόγια : δεν εννοούσα αυτό, δεν κατάλαβες, δεν είπα αυτό, εδώ φιλοσοφούμε. Ειλικρινά πάντως αν θες να τερματίσουμε τον διάλογο πες το μου ή αν προτιμάς συζητάμε για πράγματα που συμφωνούμε. Αν είσαι αμετάπειστος στις θέσεις σου δεν έχει νόημα ο διάλογος.
Παύλος