ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Το επικινδυνο παιχνιδι "Ποτηρακι"..Αληθινη ιστορια - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Το επικινδυνο παιχνιδι "Ποτηρακι"..Αληθινη ιστορια - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

VIKING30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
VIKINGΜέλος
05/12/2003, 15:55:29
quote:
Ο Aleister Crowley έχει αναφέρει και σίγουρα η γνώμη του έχει βαρύνουσα σημασία λόγω του ότι ήταν εμπειροτέχνης και κοίταγε την πράξη ήταν ότι τα 72 πνεύματα που περιγράφονται στην Σολομωνική είναι τμήματα του ανθρώπινου μυαλού.
Αρα εάν κάποιος θέλει να επικαλεστεί π.χ τον δαίμονα Σίτρι με το Σολομωνικό σύστημα ο οποίος έχει τη δύναμη να έλξει σεξουαλικά δύο ανθρώπους του αντίθετου φύλου, ουσιαστικά επικαλείται το τμήμα εκείνο του εγκεφάλου του, το οποίο θα μας συμμαζέψει στο να γίνουμε πιο προσεκτικοί με την εμφάνιση μας, να προσεγγίζουμε πιό όμορφα, να κάνουμε καλύτερο φλέρτ, να γνωρίζουμε τεχνικές "καμακώματος" έτσι ώστε να επιτευχθεί το ποθούμενο.
Ας υποθέσουμε ότι είναι μία σοβαρή άποψη, αλλά εάν ισχύει η σχέση μακρόκοσμου και μικρόκοσμου "Ως εν ουρανώ και επι της γής ή αλλιώς As above so below" ουσιαστικά μέσα μας υπάρχει μια μικρή αναπαράσταση του σύμπαντος. Εάν λοιπόν ο δαίμονας Σίτρι είναι εκείνος που φερνει δύο άτομα αντίθετου φύλου σε επαφή, ουσιαστικά επικαλούμαστε εκείνο το τμήμα του μικρόκοσμου μας που αντιστοιχεί σε εκείνη την προαιώνια δαιμονική ενέργεια που ονομάζεται Σίτρι και έχει την τάδε ή δείνα δύναμη με σκοπό να εκδηλωθεί αυτή η δύναμη στο υλικό -φυσικό πεδίο

Φιλε μου YHVH πολυ ενδιαφεροντα αυτα που μας παρεθεσες.
Ενδιαφερουσα η εξηγηση του Aleister Crowley.Ισως να ειναι πολυ
κοντα στην αληθεια.

Μηπως φιλε μου εχεις να μου προτεινεις σε παρακαλω κανενα καλο βιβλιο του Aleister Crowley και εκδοσεις;

YHVHΜέλος
05/12/2003, 22:07:04
Ρε παιδιά του Yngwie είναι αυτά τα ενδιαφέροντα ποστ! Δεύτερη φορά! Μετράω!

Solve et Coagula
eViLΜέλος
06/12/2003, 02:50:55
Χεχεχε...Καλο και αυτο...

Χαιρετω..eViL one

...The eyes are the only truth...
endoramaΜέλος
06/12/2003, 03:30:26
quote:
Ρε παιδιά του Yngwie είναι αυτά τα ενδιαφέροντα ποστ! Δεύτερη φορά! Μετράω!
ποιος Yngwie? αστα αυτα λες να κανανε λαθος δυο φορες? μηπως κανεις λαθος εσυ?

μυριζομαι διχασμενη προσωπικοτητα

Edited by - Administrator on 12/12/2020 20:18:49
Reason - Your head will collapse But there's nothing in it

YngwieΜέλος
06/12/2003, 04:02:45
quote:

Φιλε μου YHVH πολυ ενδιαφεροντα αυτα που μας παρεθεσες.
Ενδιαφερουσα η εξηγηση του Aleister Crowley.Ισως να ειναι πολυ
κοντα στην αληθεια.

Μηπως φιλε μου εχεις να μου προτεινεις σε παρακαλω κανενα καλο βιβλιο του Aleister Crowley και εκδοσεις;

Φίλε VIKING είναι η δεύτερη φορά που με μπερδεύεις με τον αγαπητό φίλο YHVH άν και στο επισήμανα στο πρoηγούμενο post.
To nickname μου είναι YNGWIE

Anyway άν τα αγγλικα σου είναι καλά τότε προτεινω ανεπιφύλακτα το κορυφαίο δοκίμιο του Aleister Crowley "Magick in Theory and Practice".
Υπάρχει τόσο σε μορφή αρχείου html όσο και σε pdf. Προτείνω τη δεύτερη λύση. Μία αναζήτηση με κάποιο search engine όπως το yahoo ή το google θα σου το εμφανίσει.

Το βιβλίο αυτο είναι κορυφαίο για μερικούς λόγους. Πρώτον είναι γραμμένο απο τον Crowley ο οποίος ήταν ένας σπάνια ταλαντούχος αποκρυφιστής παρά τα απειρα ελαττωματα του χαρακτήρα του. Δεύτερον πολλοί εσωτεριστές του καιρου του τον μίσησαν γιατί βγηκαν στην φόρα μυστικά αιώνων που ήταν ζυλότυπα κρυμμένα στα διάφορα ιερατεία και μυητικά τάγματα. O Mc Gregor Mathers ιδρυτής του τάγματος της Golden dawn τον καταράστηκε για την αποκάλυψη αυτών των μυστικών σε αυτο το βιβλίο. O Crowley γράφει πυκνά,πολύπλοκα και αφοπλιστικά. Συχνά μία αράδα χρειάζεται δύο και τρείς φορές διάβασμα για να την κατανοήσει κανείς σε μερικά σημεία, αλλά το φιλολογικο ύφος του και τα παραδείγματα του αφοπλίζουν τον αναγνώστη με τη λογική τους και την περιγραφή τους.
Καλό είναι να επισημάνουμε εδώ ότι ο Crowley ειναι καλός για διάβασμα αλλά όχι και για πρακτική όσον αφορά τα τελετουργικά του σε αυτό το βιβλίο. Συχνά αναφέρει τους κινδύνους αλλά υπάρχουν πολλές παγίδες για τον αμύητο αναγνώστη. Αποφύγετε τα πάση θυσία, εκτός μόνο εάν έχετε βαθιά και πολύχρονη γνώση εσωτερισμού για να ξεχωρίσετε την ήρα απο το σιτάρι όπως έλεγε και η αείμνηστη Dion Fortune για τα γραπτά του. Η φιλολογική επιστημονική προσέγγιση όμως του εσωτερισμού είναι ένα απο τα πολύ καλά χαρτιά του Crowley και αυτο ήταν που τον έκανε διάσημο σε όλο τον αποκρυφιστικό κόσμο.

Είναι αξιο απορίας πως επετύγχανε τη σύνδεση φιλοσοφίας,επιστήμης,εσωτερισμού,μαθηματικών και άλλων επιστημών σε λίγες γραμμές. Απο την πρώτη επαφή με τα γραπτά του είναι δύσκολο να μην αναγνωρίσει κανείς την σπάνια ιδιοφυία του αλλά και τον εγωκεντρισμό του.
Στο Internet υπάρχουν χιλιάδες σελίδες για αυτόν και το έργο του καθώς και σχεδόν όλα του τα γραπτά στην Αγγλική.

Βιβλία του Crowley στην ελληνική δεν έχω δεί εκτός απο ένα μικρό βιβλιαράκι με τον τίτλο 4 και το βιβλίο Ταρώ του Θώθ που συνοδεύεται απο την αντίστοιχη τράπουλα δικής του επινόησης και σύλληψης.
Επειδή ήταν πολυγραφότατος και ποιητής επίσης καλό θα ήταν να το δεί αυτο κάποιος εκδοτικός οίκος στην Ελλάδα και να κάνει μία προσπάθεια έκδοσης των βιβλίων του που στο εξωτερικό πουλάνε ακόμα σαν τρελά παρά το ότι γράφτηκαν στις αρχές του 19ου αιώνα.

scullyΜέλος
06/12/2003, 09:38:43
πω! πω! Μπερδεμα...!
Μας μπερδεψατε βρε παιδια...!
ουφ!

Στην Αφρικη θα παω με τους Massai

VIKINGΜέλος
06/12/2003, 15:52:52

Φιλε μου YNGWIE σου ζητω συγνωμη που σε μπερδεψα.Ευχαριστω
για τις πληροφοριες.

eViLΜέλος
07/12/2003, 02:08:15
Καλησπερα φιλοι μου...Το ολο θεμα ναι οντως μπερδευτηκε...Χαιρομαι που αναφερονται καποια βιβλια και πληροφοριες...Παρακαλω ομως να μην το αφησουμε ετσι το post...Φιλε Ο ΩΝ χαθηκες...Τι εγινε με τους φιλους σου???Τους μετεπεισες ή οχι?

Χαιρετω..eViL one

aerikoΝέο Μέλος
07/12/2003, 18:10:44
καλησπέρα σε όλους,όλοι ξέρουμε που από την στιγμή που υπάρχει το καλό θα υπάρχει και το κακό,από την στιγμή που το καλό κανει την παρουσία του με καλές πράξεις σιγουρα το κακό θα προκαλεί τι κακές.
Από την στιγμή λοιπόν που ξέρουμε τα αποτελέσματα αυτησ μασ τησ επικαλεσεις γιατί πρεπει να την πραγματοποιησουμε,υπαρχουν πολυ ποιο ομορφα πραγματα με τα οποια θα μπορουσαμε να ασχοληθουμε με τουσ φιλους απο το να καλεσετε πνευματα.
Τελος παντων εγω δεν το εχω κανει ουτε εχω την περιεργια να κανω κατι τετοιο.

"Η ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ"

paidi-thaymaΝέο Μέλος
07/12/2003, 18:31:55
Γεια σου αερικό, σωστή η τοποθέτησή σου.Κανείς δεν πρέπει να ανοίγει πόρτες που δεν είναι έτοιμος να διασχίσει.Όποιος ασχολείται με αυτά τα "παιχνίδια" πρέπει να είναι έτοιμος να δεχτεί και τις συνέπειες.
Πρέπει να σου πω οτι κι εγώ παίζω με ποτηράκια.Προτιμώ όμως να έχουν μέσα μπύρα και να μην κινούνται για να μπορώ να την πιώ εύκολα...

Για να γίνει το θαύμα,τα πάντα ξεκινούν απο την καρδιά.Η φαντασία είναι το παιχνίδισμά της.Μετά είναι η σειρά του μυαλού να αναλάβει το κατασκευαστικό μέρος.

aerikoΝέο Μέλος
07/12/2003, 18:43:03
Γεια σου paidi-thayma συμφωνώ μαζι σου οτι ο καλυτεροσ τροποσ ειναι να παιζεισ ετσι με τα ποτηρακια.φροντιζεισ και να εχεις και μια καλη πραγματικη παρεα που να σε κοιταζει και να την κοιτασ κι οχι τα φαντασματα ή τα πνευματα.Εγώ παντως πιστευω οτι η περιεργια σκοτωνει.
Πιστευε και μη ερευνα οπςσ λεει και η εκκλησια μας,οχι παντα βεβαια

wishmakerΝέο Μέλος
07/12/2003, 20:19:04
Υπαρχει τροπος να καλεσουμε ενα συγκεκριμενο πνευμα αν8ρωπου;;;
Αν ναι ειμαστε σιγουροι για το αν ειναι καλο ή κακο ξεροντας τον χαρακτηρα του αν8ρωπου οταν ζουσε;;;
Αυτο πιστευω ειναι κατι που πρεπει να απαντη8ει γιατι ταυτοχρονως σωζει και πολλουςπου κα8ονται και κανουν πειραματα με πολυ ανεπι8υμητες εωεργειες (Ενας φιλος γνωστου περασε αρκετες μερες νοσοκομειο απο ξυλο!!!)
Εγω δεν το ειδα ωστε να ειμαι σιγουρος αλλα δυστυχως δεν μπορω να μην το πιστευω......

kittyΝέο Μέλος
08/12/2003, 14:54:47
ΓΕΙΑ ΣΑΣ.....ΜΕ ΛΕΝΕ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ (ΕΧΘΕΣ ΜΠΗΚΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ...).
ΕΙΜΑΙ 25 ΧΡΟΝΩΝ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΕΡΕΥΝΕΣ Κ.Τ.Λ ΑΛΛΑ.....

ΣΑΣ ΙΚΕΤΕΥΩ, ΠΑΡΤΕ ΜΕ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΡΕΥΝΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.....ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ....

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΥ......
ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΗ,
ΨΟΦΑΩ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....
katerinavip@woman.gr ΕΙΝΑΙ ΤΟ EMAIL ΜΟΥ.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ......

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Duke NukemΝέο Μέλος
08/12/2003, 21:04:10
ΠΑΙΔΕΣ, ΕΓΩ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ {ΜΕΤΑ/ΠΑΡΑ}-ΦΥΣΙΚΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΑ!!! ΕΧΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΒΙΒΛΟ ΤΟΥ SIMON ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΛΕΣΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΑ... ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΣΕ ΑΣΤΡΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΧΩ "ΝΙΩΣΕΙ" ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ (ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΙΜΑΙ)!!! ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ: ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΛΥΣΩ ΜΑΓΕΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 12.35-3 ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ POLTERGEIST!!! ΕΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΜΟΥ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ, ΝΑ ΚΟΠΑΝΑΕΙ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ! ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΟΥΣΕ, ΕΝΩ ΕΓΩ ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΙΛΙΣΩ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΟΘΩ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ! ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΡΕΙΣ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΕΙΔΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΙΑ ΛΑΜΨΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ! ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ, ΣΤΟ ΑΦΡΑΤΟ ΧΩΜΑ ΕΙΔΑ ΠΑΤΗΜΑΣΙΕΣ ΤΡΑΓΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΑΙΜΑΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΕΡΙΞΑ ΑΓΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΛΑΤΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΜΑ,,, ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΒΡΑΔΥ Ο "ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΣ ΜΑΓΟΣ" ΕΙΧΑΙ ΚΟΠΕΙ ΚΑΤΑΛΑΘΩΣ! ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΗΤΑΝ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ,Η ΛΑΜΨΗ ΠΟΥ ΕΙΔΑ!! ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΩ ΟΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΗΤΑΝ ΔΙΑΛΥΜΕΝΑ! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΛΕΣΩ ΠΝΕΥΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΒΛΟ ΤΟΥ ΣΙΜΟΝ ΑΛΛΑ ΜΑΤΑΙΑ! ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ "ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ, Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΣΟΥ ΠΕΙΡΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΚΑΛΕΙΣ ΤΑ 50 ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ MURDUK."!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΓΦΩ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΑΣΑΡΚΕΣ ΟΝΤΩΤΗΤΕΣ, Η ΜΕΡΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΣΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ!!! ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΨΕΥΔΟΝΥΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΜΟΥ ΑΝΥΨΙΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΣΕ ΠΟΣΤ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ Η ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΣΤΟ Ε-ΜΑΙΛ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ!!!

eViLΜέλος
09/12/2003, 01:30:10
Φιλοι και φιλες καλησπερα...

Καταρχην να καλοσορισω μερικα καινουργια μελη... aeriko,paidi-thayma,wishmaker,kitty καλως ηρθατε στην παρεα μας και στον χωρο του esoterica...

Ολοι σας αναφερατε καποια πολυ σωστα πραγματα...
aeriko και paidi-thayma συμφωνω μαζι σας φιλοι μου

wishmaker απο οσο ξερω για την επικαλεση συγκεκριμενου πνευματος θελει αλλες διαδικασιες τις οποιες δεν θα αναφερω γιατι δεν ειμαι απολοιτα σιγουρος(και αν ειναι λανθασμενες καποιοι απο δω μεσα θα μου παρουν το κεφαλι)

kitty το να ψαχνεσε ειναι καλο...αλλα οι ερευνες ειναι επικινδυνες

Duke_Nukem ευχαριστουμε που μοιραστηκες μαζι μας την εμπειρια σου...
Φαινομενο POLTERGEIST...Μπορεις να πεις μερικα πραγματα γι'αυτο το φαινομενο?

Χαιρετω..eViL one

kittyΝέο Μέλος
09/12/2003, 20:07:20
ΓΕΙΑ ΣΑΣ!
ΑΓΑΠΗΤΕ EVIL ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΜΑ! ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ Η ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ EVIL ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!!!!!
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ, ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΑ ΧΩΡΑΦΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ UNEXPLAINED "ΦΟΒΙΣΤΙΚΑ" ΘΕΜΑΤΑ. ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ Κ.Τ.Λ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ, ΠΝΕΥΜΑΤΑ, ΞΩΤΙΚΑ, ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ....ΜΕ ΣΟΛΩΜΟΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΙΟΜΟΥΝΑ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΕΞΩ ΑΠΟ ΔΩ, ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΗΣΩ...ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΕΝΑΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΕ!
ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΑ ΕΝΟΧΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ "ΜΑΓΚΑΣ" ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΩΞΕΙΣ!
ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΜΑΣ ΒΓΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ,ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΒΑΛΕ ΜΑΣ!!!!
ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΩ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ, Ή ΣΕ ΕΝΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ, ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΑΡΕΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 3 ΑΤΟΜΩΝ(!!!!!!!!!) ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ΜΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΘΡΙΛΕΡ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ...ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.

ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΣΚΗΝΙΚΟ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ (ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ) ΟΠΩΣ ΕΓΩ....ΑΛΛΑ ΤΟ ΨΑΧΝΩ.......
ΠΑΝΤΩΣ ΜΗΝ ΝΟΜΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ Κ.Τ.Λ.! ΕΙΜΑΙ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΣΤΟ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ, ΣΤΟ ΠΤΥΧΙΟ (ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΤΗΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ...)ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΨΑΞΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΛΥ..........ΕΞΑΛΛΟΥ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΟΛΑ, ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗ ΞΕΡΩ ΓΩ ΦΟΡΑ ΓΙΑ CLUBBING Π.Χ. ΣΤΟ VENUE....ΨΑΧΝΩ ΑΛΛΕΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ!!!

ΑΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΚΑΤΙ.....PLEASE....LET ME KNOW!!!

ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΕΔΩ ΚΑΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΝ ΚΛΙΔΟΝΑ!
ΞΕΡΕΤΕ, ΠΑΛΙΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΕ ΠΗΓΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΑΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΣΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΑΦΟΥ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΝΤΑΝ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΝΙ. ΕΠΡΕΠΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΣΗΜΕΡΙ (ΝΟΜΙΖΩ 12). ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ (ΔΡΑΚΟΝΑ ΚΙΣΣΑΜΟΥ, ΧΑΝΙΩΝ), ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ 2 ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ, ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΒΙΩΣΑΝ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΕΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ. ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΟΥΣΑ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΑΜΙΛΗΤΟ ΝΕΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ.....

ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!!!

Duke NukemΝέο Μέλος
09/12/2003, 20:08:18
ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ EVIL,

ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ POLTERGEIST (ΘΟΡΥΒΟΔΗΣ ΠΝΕΥΜΑ) ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΡΟΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ!!!! ΠΟΛΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΝΘΡΟΠΩΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΙΕΣΗΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΦΟΡΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟΥ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ!!!! ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΞΦΕΝΤΩΝΙΣΕΙΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΙΕΣΗ, ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΗΛΕΚΙΝΗΣΗΣ!!... ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ, ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ -ΑΚΑΚΟ- ΠΝΕΥΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΑΜΗΧΑΝΙΑΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ Η ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΠΟΛΥ!!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ POLTERGEIST ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΕΩΣ ΚΑΙ 6 ΩΡΕΣ!!!! ΤΟ ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΕΙΝΑΙ: ΔΥΝΑΤΟΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΕΚΚΟΦΑΝΤΙΚΟΙ ΗΧΟΙ ΚΑΙ ΘΟΡΥΒΟΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΑΤΗ ΑΙΤΙΑ, ΠΟΡΤΕΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΟΥΝ, ΜΙΚΡΕΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΦΩΤΙΕΣ, ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΣ ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΦΩΤΗΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ, ΑΝΟΙΓΜΑ ΚΑΙ ΣΒΗΣΙΜΟ ΦΩΤΩΝ, ΕΝΤΟΝΕΣ ΜΥΡΟΔΙΕΣ, ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΕΠΙΠΛΩΝ, ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΙΩΝ ΚΑΙ ΕΞΦΕΝΔΟΝΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΝΤΟΝΟΥΣ ΧΤΥΠΟΥΣ ΣΕ ΤΟΙΧΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!

ΓΙΑ ΠΕΡΕΤΑΙΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ LINK: http://homepages.pathfinder.gr/DUKEMNUKEMgr/PolterGeist.doc ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΑΙ ΕΝΑ DOC FILE ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΕ ΤΟ MS-WordPad

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΛΥΣΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ!!!

YHVHΜέλος
09/12/2003, 20:58:00
quote:
ΜΕ ΣΟΛΩΜΟΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΙΟΜΟΥΝΑ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΕΞΩ ΑΠΟ ΔΩ, ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΗΣΩ

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ??? Όπως ελέχθη νωρίτερα, μ'ένα μαχαίρι μπορείς να κόψεις ψωμί αλλά και να δολοφονήσεις κάποιον! Δεν θα απαγορέψουμε τα μαχαίρια τώρα!

Solve et Coagula
eViLΜέλος
10/12/2003, 02:28:52
Καλησπερα φιλοι μου...

Πως ηταν η μερα σας σημερα?Εμενα οχι και τοσο καλη γιατι δεν περασα το proficiency..Δεν πειραζει ομως δεν πτοουμαστε...

Αγαπητη kitty δεν ειμαι eViL μην φοβασαι..

quote:
ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΑ ΕΝΟΧΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ "ΜΑΓΚΑΣ" ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΩΞΕΙΣ!

Μεγα λαθος...Οπως ειπαμε και στην αρχη...Δεν ειναι μαγκια η επικαλεση πνευματος...Μπορεις να το πεις περιεργια,μπορεις να το πεις διευρυνση του πνευματικου σου κοσμου,αναζητηση του χαμενου παρελθοντος,ομιλια με καποιο συγκεκριμενο πνευμα...η δεν ξερω και γω τι...Αλλα οχι μαγκια

Φιλε Duke_Nukem σε ευχαριστω για την αναπτυξη της ερωτησης μου..Καταλαβα πολλα πραγματα και με βοηθησαν να αλλαξω γνωμη για καποια αλλα...Thanx και παλι...

YHVH τι επαθες φιλε μου? Οπως βλεπεις η μις kitty ειναι νεο μελος...μην της φοναζεις...Τουλαχιστον δωσε να καταλαβει τι εννοεις με την απαντηση σου...

Καλη σας μερα..

Χαιρετω..eViL one

scullyΜέλος
10/12/2003, 11:18:08
quote:
Τελος παντων εγω δεν το εχω κανει ουτε εχω την περιεργια να κανω κατι τετοιο.

"Η ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ"

Τοτε σιγουρα δεν θα με βρει φυσικος θανατος...!

Στην Αφρικη θα παω με τους Massai