- Ροδοσταυρικό τάγμα AMORC, μικτή στοά κ.α - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
quote:
έχω καταφέρει να αναγνωρίζω το σωστό λόγο άσχετος του ποιος τον εκφέρει.
Το σωστό είναι :
έχω καταφέρει να αναγνωρίζω το σωστό λόγο ασχέτως του ποιος τον εκφέρει.
To edit μου μέσα !!!!! ( ορίστε με κάνετε και μιλάω άσχημα ) ![]()
Η Ακακία μοι είναι γνωστή
quote:
Και φυσικά δεν αναφέρομαι στον Gothic, ο οποίος, εξ όσων έχω προσέξει, είναι γενικά καθ' όλα αξιοπρεπής.
Αναφέρομαι, όμως, σε άλλους εξ αιτίας της συμπεριφοράς των οποίων, το forum αντιμετώπισε διάφορες τρικυμίες.
Και οι τρικυμίες απαραίτητες είναι για να απολαύσεις τη μπονάτσα, όχι στο φόρουμ βέβαια που πιθανότατα πάντα θα έχει τρικυμίες αλλά και ήσυχα λιμανάκια.
Ολα είναι στο παιχνίδι και οι μικρές λεκτικές επιθέσεις είναι μερικές φορές απαραίτητες για να προκαλέσεις τον άλλο να σου αποκαλύψει την άλλη όψη, ίσως αυτή που κρύβει πίσω από τις λέξεις. Αν το καταλάβει τόσο το καλύτερο γι' αυτόν. Έχει μεγάλη σημασία η αντίδραση σ' αυτές.
Μικρές φράσεις που ξυπνούν τον εγκέφαλο, προκαλούν μια μικρή δημιουργική αναδιάταξη, μερικές φορές και την τρικυμία.
thoth
quote:
Λάθη και παραλείψεις από τους συντονιστές γίνονται αλλά αυτοί οι άνθρωποι έχουν κάνει κάτι χειροπιαστό και είναι εδώ και ο τελικός ισολογισμός είναι θετικός. Έχουν συλλέξει άρθρα, συνεντεύξεις, ειδήσεις, ανθρώπους που έχουν κάποια ποιότητα και έλκουν τους ανθρώπους εδώ. Δεν μπορούν να κάνουν κάτι παραπάνω χωρίς να γίνουν τελικά τύραννοι.
Τα σέβη μου thoth.
Ramoglou
quote:
To edit μου μέσα !!!!! ( ορίστε με κάνετε και μιλάω άσχημα )
Δεν κρατάμε κακίες! ![]()
Ας αρχίσω λοιπόν.Διαβασα τα link για τις στοές που δώθηκαν και οφείλω να πώ οτι...όσα γράφωνται είναι έξοχα.ΤΟυλάχιστον στα χαρτιά η μασονία είναι άκρως φιλανθρωπική οργάνωση και επίσης εμπεριέχει μορφωτικά σεμινάρια για τα μέλη της με θέματα φιλοσοφίας και ανάπτυξης των έσω.Τα μονα μυστικά των στοών είναι τα σημάδια αναγνώρισης των μελών της και κάποια δικά τους διοικητικά ζητήματα.Πολύ όμορφα ως εδώ! Αν όντως αυτά ισχύουν και πρακτικά τότε αναρωτιέμαι πραγματικά γιατί η κοινωνία μας δεν πάει απτο καλό στο καλύτερο με τέτοια υπέροχη προσφορά των ταγμάτων (όχι,δεν το λέω ειρωνικά ,είναι πραγματική μου απορία).Θέλω λοιπόν κάποιες απαντήσεις απο αυτούς που γνωρίζουν.
1)ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ: είναι όντως έτσι όπως τα περιγράφουν στα πρακτικά τους? Στην πραγματικότητα ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ είναι αυτά τα τάγματά χωρίς να υπάρχει κάτι σκοτεινό?
2)Γιατί η κοινή γνώμη τα βάζει με την Μασονία και έχει τόσο κακό όνομα αν είναι όντως τόσο φιλανθρωπική και πανάγαθη οργάνωση? ΓΙατί πχ η κοινωνία βάλετε με τόσο μένος κατα των Στοών και όχι κατά του Ρείκι,κατά οποιουδήποτε άλλου συλλόγου?
3)Μπορεί καποιος να φύγει ανενόχλητος απο ένα τάγμα? Εδώ ας μιλήσουμε πρακτικά και τι συμβαίνει πραγματικά,όχι τι είναι γραμμένο σε χαρτιά.
4)Ακούω συχνά οτι οι Αδελφοί αλληλοβοηθώνται και έτσι ανεβαίνουν σε υψηλές θέσεις.Καμμία αντίρηση ώς εδώ μακάρι όλο το ανθρώπινο γένος να δρούσε έτσι,σαν Αδέλφια που όλοι είμαστε.Το θέμα που προκύπτει ειναι το εξής:Αν πχ εγώ διεκδικώ μια πανεπηστιμιακή θέση και την διεκδικεί και ένας μασόνος ,και όντως εγώ είμαι καλύτερος απο αυτόν έχω πιο πολλά προσόντα ,και στην κριτική επιτροπή υπάρχουν άτομα απο την στοά του θα υποστιρίξουν αυτόν ή εμένα? Με απλά λόγια θα ήταν ελαφρώς άδικο κάποιο ,excuse my francais, κολόπαιδο να προοδεύει επειδή ανοίκει σε στοά ενώ εγώ να μένω στάσιμος επειδή είμαι "outsider".Πιστέψτε με έχω γνωρίσει αρκετά ατομάκια που αν και ανοίκουν σε στοά ο χαρακτήρας τους και το ήθος τους είναι χείριστο και ίσα ίσα η άνοδός τους σε υψηλές θέσεις θα έπρεπε να σαμποταριστούν και όχι να βοηθηθούν επειδή απλά καναν την σωστή χειραψία.
Αυτά απο εμένα!
Reality: A serotonine induced Hallucination?
quote:
Αν όντως αυτά ισχύουν και πρακτικά τότε αναρωτιέμαι πραγματικά γιατί η κοινωνία μας δεν πάει απτο καλό στο καλύτερο με τέτοια υπέροχη προσφορά των ταγμάτων
1. Με ποιό κριτήριο σκέφτεσαι ότι δεν πάει απ' το καλό στο καλύτερο η κοινωνία;
2. Ο Τεκτονισμός, όπως και κάθε αποκρυφιστική μέθοδος, δεν έχει κάποιο "μαγικό ραβδάκι". Απλά, θεωρεί (και ορθώς κατά την άποψή μου) ότι αν ο καθένας κατέβαλλε τις προσπάθειες, οι οποίες του αναλογούν, τότε θα επιτυγχάναμε σημαντικά βήματα προόδου από κοινού.
quote:
1)ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ: είναι όντως έτσι όπως τα περιγράφουν στα πρακτικά τους? Στην πραγματικότητα ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ είναι αυτά τα τάγματά χωρίς να υπάρχει κάτι σκοτεινό?
Δεν ξέρω σε ποιά πρακτικά αναφέρεσαι και η ερώτηση είναι πολύ γενική.
Γενικά απαντώ λοιπόν, καταφατικά.
Τί εννοείς σκοτεινό;
quote:
2)Γιατί η κοινή γνώμη τα βάζει με την Μασονία και έχει τόσο κακό όνομα αν είναι όντως τόσο φιλανθρωπική και πανάγαθη οργάνωση? ΓΙατί πχ η κοινωνία βάλετε με τόσο μένος κατα των Στοών και όχι κατά του Ρείκι,κατά οποιουδήποτε άλλου συλλόγου?
Υπάρχουν πολλοί λόγοι γιατί κάποιοι δημιουργούν την εντύπωση ότι "η κοινή γνώμη τα βάζει με την Μασονία και έχει τόσο κακό όνομα", αλλά ο κυριώτερος νομίζω ότι είναι το γεγονός ότι στο δυτικό κόσμο κυριαρχεί στο χώρο του αποκρυφισμού τουλάχιστον τα τελευταία 300 χρόνια, οπότε το θέμα γενικά "πουλάει".
Πάντως, οι περισσότεροι που έχω ακούσει ή διαβάσει να εκφράζονται αρνητικά, δεν έχουν καν ιδέα σε τί ακριβώς αναφέρονται.
quote:
3)Μπορεί καποιος να φύγει ανενόχλητος απο ένα τάγμα? Εδώ ας μιλήσουμε πρακτικά και τι συμβαίνει πραγματικά,όχι τι είναι γραμμένο σε χαρτιά.
Ασυζητητί ναι.
quote:
4)Ακούω συχνά οτι οι Αδελφοί αλληλοβοηθώνται και έτσι ανεβαίνουν σε υψηλές θέσεις.
Σκέψου τί θα έκανες στην οικογένειά σου...
Οι αδελφοί αλληλοβοηθούνται όταν υπάρχει ανάγκη για αρρωγή.
Από κει και πέρα, ένα σημαντικό δίδαγμα του αποκρυφισμού οποιασδήποτε "σχολής" είναι η ευθυκρισία και η δικαιοσύνη. Δεν είναι σωστό λοιπόν, να γίνονται διακρίσεις, κυρίως όταν αυτές δεν πληρούν τα προσόντα ή τα δεδομένα κριτήρια.
Αν κάποιος Τέκτων έχει κάνει αποδεδειγμένα κάτι τέτοιο, είναι δική του επιλογή και όχι θεσμός ή κανονισμός τον οποίο καλείται να ακολουθήσει λόγω της τεκτονικής του ιδιότητας.

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Είπες
quote:
ΓΙατί πχ η κοινωνία βάλετε με τόσο μένος κατα των Στοών και όχι κατά του Ρείκι,κατά οποιουδήποτε άλλου συλλόγου?
Δυστυχώς η κοινωνία ασχολείτε ακόμα και με το Ρέικι, απλά είναι
περισσότερο αποδεκτό διότι στο Ρέικι σου λένε: "Παίρνεις τον 1ο
βαθμό και αποτέλεσμά σου είναι αυτό.. Παίρνεις τον 2ο και μπορείς
επιπλέον να Χ και Υ.. Στον 3ο γίνεσαι Master και μπορείς να δώσεις και σε άλλους το Ρέικι..
Σε ένα τάγμα όμως που δεν ξέρουν (η μάλλον δεν ψάχνουν) ποιοί είναι μέσα η έστω πως να επικοινωνήσουν με άτομα οποία ανήκουν σε αυτό τον χώρο και δεν έχουν ιδέα ούτε πως μπαίνει κάποιος εκεί ούτε πως έχει μπει ούτε τι κάνει μετά απο αυτό.. Κοινός δεν έχουν κανένα στοιχείο, είναι φυσικό στην κοινωνική διαμόφωση που ζούμε να υπάρχει τουλάχιστον καχυποψία..
Όσον αφορά το Ρέικι τώρα.. Επειδή ασχολούμαι εδώ και 4 χρόνια, έχω ακούσει πάρα πολλά πράγματα.. Μην νομίζεις πως και αυτό δεν το κατακρίνει η κοινωνία.. Η εκκλησία το θεωρεί αίρεση και η κύρια κατηγορία είναι πως "και καλά λένε πως χρησιμοποιούν την θεϊκή δύναμη ενώ δεν έχουν δικαίωμα για αυτό" διότι τα θαύματα έχουν © μόνο απο την εκκλησία. Αλλά αυτό είναι μεγάλο θέμα και καλύτερα να το αφήσουμαι εκεί. Το κύριος θέμα είναι πως το Ρέικι το κυνηγάν, απλά λιγότερο διότι σου ξεκαθαρίζει εξ'αρχής ποιό είναι το αποτέλεσμα.. Τουλάχιστον μέχρι και τον 2ο βαθμό![]()
Να ευχαριστήσω όλους όσοι αναφέρθηκαν σε αυτά που είπα και είπαν την δική τους θέση που θα με βοηθήσει να έχω υλικό για να επαναπροσδιορίσω και την δική μου θέση. Δεν θέλω να ξεχνώ ότι ο αυτοπροσδιορισμός είναι σιαμαίο αδερφάκι με τον ετεροπροσδιορισμό και λαμβάνω σοβαρά υπόψη μου και τις διαφορετικές οπτικές όλων των αξιόλογων συνομιλητών μου.
Κυρίως οφείλω να ευχαριστήσω τον Gothic που έδειξε κατανόηση, και καλή πίστη στην τοποθέτησή μου. Έτσι κι αλλιώς, τον ενημερώνω, με... βαριά καρδιά
, ότι τέτοια ατοπήματα κάνω κι εγώ πάρα πολύ συχνά και θα ήθελα κι εγώ να έχω απέναντί μου καλόπιστους ανθρώπους που θα έχουν τη γενναιότητα να μου τα δείξουν.
Καλό ταξίδι Ramoglou. Θα λείψω κι εγώ, μόνο όμως το Σ-Κ, οπότε εύχομαι να σας βρω όλους λίγο πιο σοφούς όταν σας... ξαναδώ, για να σας "ζηλέψω" και έτσι να τρέξω να σας "φτάσω" ![]()
αλλά και...
Tria capita exsculpa sunt,unum intra alterum et alterum supra alterum

Ένα ξέρω, οτι δε ξέρω τίποτα"
quote:
1. Με ποιό κριτήριο σκέφτεσαι ότι δεν πάει απ' το καλό στο καλύτερο η κοινωνία;2. Ο Τεκτονισμός, όπως και κάθε αποκρυφιστική μέθοδος, δεν έχει κάποιο "μαγικό ραβδάκι". Απλά, θεωρεί (και ορθώς κατά την άποψή μου) ότι αν ο καθένας κατέβαλλε τις προσπάθειες, οι οποίες του αναλογούν, τότε θα επιτυγχάναμε σημαντικά βήματα προόδου από κοινού.
1.Με το κριτήριο του Ανθρωπισμού...Δυστηχως βλέπω καθημερινά οτι το μόνο που ενδιαφέρει τους ανθρώπους είναι να περνάνε καλα αυτοί και μόνο αυτοι.Σεβαστό ,όχι όμως Αγαθό.Μπορούμε και καλύτερα ως είδος.Απόδειξη? Όταν πρόκειτε για μηχανοραφίες,κομπίνες και υποσκελισμούς δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και οι μέθοδοι μας (ως είδος) είναι εφυέστατες και πάνω απο όλα...δουλευουν!
2.Φυσικά δεν έχει το μαγικό ραβδάκι,αλλα έχει πανίσχυρα μέλη.Μέλη που κόβουν και ράβουν...Μέλη που αν θέλουν να κάνουν κατι το καταφέρνουν.Αν έχεις μέσα υψηλή τάξη με χρήμα και εππιροή τότε έχεις κάνει το πρώτο βήμα για υλοποίηση πολλών σχεδίων.Μακάροι λοιπόν οι σκοποί να είναι Αγαθοί.
quote:
Δεν ξέρω σε ποιά πρακτικά αναφέρεσαι και η ερώτηση είναι πολύ γενική.
Γενικά απαντώ λοιπόν, καταφατικά.Τί εννοείς σκοτεινό;
Με τον όρο πρακτικό αναφέρθηκα σε αυτά που δηλώνουν στην σελίδα τους.Οτι δηλαδή τα μέλη πρέπει να είναι φιλαληθή,με χρηστά ήθη και γενικότερα απο ότι αυτοπεριγράφωνται οι στοές είναι κάτι πολύ καλό,δε θα διστάσω ακόμα να πώ οτι είναι παράδειγμα για μιμηση αν όντως ισχύουν!
Περι σκοτεινού τώρα...Φυσικά και δεν αναφέρομαι σε ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ σκοτεινούς σκοπούς...Είμαι αρκετά μεγάλος έτσι ωστε να ξέρω οτι το πιο απτό και το πιο αληθινό πράγμα που έχει να φοβιθεί κάποιος δεν είναι παράξενα φαινόμενα,διαβολάκια και φαντάσματα αλλα ο ίδιος ο άνθρωπος (προσωπικά θα φοβόμουν περισότερο τον πανικό που σπέρνει πχ ο Μπους στην μέση ανατολή με το εξασθενημένο Ουράνιο παρά κάποιο πλασματάκι με κέρατα και ουρές).Όταν λέω "σκοτεινό" εννοώ ανθρώπινα σκοτεινό.Αναρωτιόμουν δηλαδή μήπως είναι ένα κλάμπ για πλούσια κακομαθημένα παιδάκια που κοιτάν καθαρά το συμφέρον τους υποσκελίζοντας όλους τους άλλους.ΓΙατί θα με πείραζε αν ήταν κάτι τέτοιο? Επειδή πολύ απλα έχουμε γεμίσει απο δαυτους ,δεν θα τους θέλαμε οργανωμένους και ισχυρούς!
quote:
Σκέψου τί θα έκανες στην οικογένειά σου...Οι αδελφοί αλληλοβοηθούνται όταν υπάρχει ανάγκη για αρρωγή.
Από κει και πέρα, ένα σημαντικό δίδαγμα του αποκρυφισμού οποιασδήποτε "σχολής" είναι η ευθυκρισία και η δικαιοσύνη. Δεν είναι σωστό λοιπόν, να γίνονται διακρίσεις, κυρίως όταν αυτές δεν πληρούν τα προσόντα ή τα δεδομένα κριτήρια.
Αν κάποιος Τέκτων έχει κάνει αποδεδειγμένα κάτι τέτοιο, είναι δική του επιλογή και όχι θεσμός ή κανονισμός τον οποίο καλείται να ακολουθήσει λόγω της τεκτονικής του ιδιότητας.
Συμφωνώ σε αυτό.ΠΡΑΚΤΙΚΑ όμως συμβαίνει?ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΑΤΑ δηλαδη θα έπερνα εγώ την θέση με την υποστίριξη των μασόνων επειδή αντικειμενικά είμαι καλύτερος ή ο αδερφός τους? Θα σου πώ ένα παράδειγμα,απειροελάχιστο φυσικά αλλα που ισχύει.Κάποτε για μια όμορφη και καλοπληρομένη δουλειά μου ζητήθηκε απο φιλικό πρόσωπο να του προτείνω κάποιον.Η δουλειά ήταν καλλιτεχνικής φύσεως και υπήρχαν δύο άτομα.Ο ένας αγαπητός μου φίλος αλλα όχι τόσο καλός σε αυτό το θέμα,και κάποιος απλά γνωστός μου που ήταν όμως εξάισιος.Πρότεινα λοιπόν τον "γνωστό και εξαίσιο" γνωστοποιώντας την απόφαση στον φίλο μου (δεν είμαι "πίσω απτην πλάτη σου" ΄τύπος) καθώς και τους λόγους μου.
Φυσικά θα ήταν πιο ανώδυνο να πρότεινα τον φίλο μου,τον Αδερφό μου αλλα δεν τον είχα κρίνει άξιο για την δουλειά.Τι έγινε? Μου κάκιωσε,μου είπε πικρές κουβέντες.Αναμενόμενο...Μετά απο κάποιους μήνες όμως ανακαλύπτω οτι ο φίλος που δεν πρότεινα δούλεψε τόσο πολύ πάνω στα ταλέντα του απο πείσμα και απο στανιό που πραγματικά ξεπέρασε τον γνωστό.Τα είπαμε και γελούσαμε αγκαλιά γιατί μου έλεγε οτι αυτό που του έκανα αποτέλεσε κινητήριο δύναμη για να προοδεύσει οπότε πρακτικά του έκανα καλό.Οι πικρές κουβέντες που είπε έσβησαν σε κάποια ποτηράκια κρασί και την επόμενη φορά που μου είπαν να προτείνω κάποιον σε ανάλογης φύσης εργασία πρότεινα αυτόν,λέγωντας όχι μόνο οτι είναι εξάιρετος αλλα και οτι ξέρει να προοδεύει.
Επισημένω ξανά οτι ευκολότερο και πιο "νεοελληνικό" θα ήταν να προτείνω τον φίλο εξαρχής επειδή ήταν κολλητός...
Αν κάποιος τέκτωνυποστίριξε άδικα κάποιον απλά επειδή ανοίκει στο ίδιο τάγμα κατα την άποψή μου θα πρέπει να τιμωρηθεί.Θέλω μια κοινωνία που αν επιβραβέυονται οι "καλοί και αγαθοί" αν προτιμάς ,αλλα οι καιροσκόποι και τα "θέλω απλά την μπανάνα μου" μαιμουδάκια να υφίσταντε κυρώσεις.Αυτό φυσικά με την προυπόθεση οτι θέλουμε να λεγώμαστε Δίκαιοι.
Προς Κούφια Γή:Στον τεκτονισμό αναφέρεται οτι οΤεκτωνας μπορεί να δηλώσει την ιδιότητά του ελέυθερα όπως και να μιλήσει για αυτό ελέυθερα άν του ζητηθεί.Μάλιστα πρέπει να είναι περήφανος για την ιδιότητά του (που αν όντως ο τεκτονισμός είναι όσα πρεσβέβει στα χαρτια θα έλεγα οτι οφείλει να το θεωρεί ο τέκτονας χαρά του και τιμή του(
Reality: A serotonine induced Hallucination?
Ο καθένας έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να αυτοδιατίθεται και να αυτοπροσδιορίζεται.
Αυτό που απαγορεύεται σαφώς γιατί δεν είναι δικαίωμα, είναι να κατονομάζεις άλλους και να τους αποδίδεις ιδιότητες.
Από κει και πέρα, όταν κάποιος δηλώνει κάτι σε μία Διαδικτυακή Αγορά χρησιμοποιώντας έναν ψηφιακό λογαριασμό, ουσιαστικά δεν αποκαλύπτει τίποτε.
Νομίζω, ότι όλοι μας συζητώντας στο esoterica, ερευνούμε διάφορα ζητήματα και αναζητούμε την αλήθεια πίσω από κάθε πληροφορία, οπότε οι αναξιόπιστοι απλά ξεσκεπάζονται...
Το συγκεκριμένο θέμα είναι και ζωντανό παράδειγμα.

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
ΦΙΛΗ Κούφια Γη ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ...
quote:
Όταν ανήκεις σε μια στοά ή τάγμα ή τετοιου είδους φύσεως οργάνωση δεν διαφυλάτεις μυστική αυτή την ιδιότητά σου?Του στυλ εκφράσεις "είμαι τεκτων και το χαίρομαι" να τις διαβάζω σε ένα πολυπληθές φορουμ με αφήνουν άναυδη.Μήπως κάποιοι απο τα μέλη επιχειρούν να εντυπωσιάσουν?Δεν ευδοκιμεί έτσι ένας διάλογος αν ολοι μας προκύψουν υποτιθέμενοι τέκτονες και όλο το κακό συναπάντημα
ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΟΣ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.
ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΦΗΣΕ ΑΝΑΥΔΗ ΑΥΤΟ ????
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ...
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ (ΜΕ ΥΠΟΥΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΩΣ) ΤΟΝ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟ ΜΕ ΜΑΓΕΙΑ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ...
ΤΑ ΛΟΓΟΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΦΙΛΗΣ Zadok ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ
quote:
Από κει και πέρα, όταν κάποιος δηλώνει κάτι σε μία Διαδικτυακή Αγορά χρησιμοποιώντας έναν ψηφιακό λογαριασμό, ουσιαστικά δεν αποκαλύπτει τίποτε.Νομίζω, ότι όλοι μας συζητώντας στο esoterica, ερευνούμε διάφορα ζητήματα και αναζητούμε την αλήθεια πίσω από κάθε πληροφορία, οπότε οι αναξιόπιστοι απλά ξεσκεπάζονται...
Το συγκεκριμένο θέμα είναι και ζωντανό παράδειγμα.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΠΩ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ