- Συζήτηση περί "επικλήσεων" προς τον Σατανά... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Αυτό είναι ένα ισχυρό τελετουργικό που μπορείς να πραγματοποιήσεις την νύχτα, και όλα αυτά που χρειάζεσαι είναι ένα ήσυχο μέρος όπου μπορείς να είσαι μόνος, ένα πεντάλφα που θα το φοράς στον λαιμό σου και ένα μαύρο κερί.
Άναψε το κερί και τοποθέτησέ το μπροστά σου. Κάτσε κάτω, ανάπνεε βαθιά και χαλάρωσε. Όπως επικεντρώνεσαι στην φλόγα του κεριού, πές μέσα στο μυαλό σου ή φωναχτά: “Είμαι έτοιμος, Άρχοντα του Σκότους. Αισθάνομαι την δύναμή σου μέσα μου και εύχομαι να σε δοξάζω στην ζωή μου. Είμαι ένας από αυτούς που ανήκουν στον Διάβολο. Χαίρε, Σατανά !!”. Συγκεντρώσου στην εικόνα του Σατανά που φαντάζεσαι στο μυάλό σου και στην λέξη “Δύναμη” και άκουσε τι βγαίνει από μέσα σου. Έχεις απαντήσεις για τον εαυτό σου, που κανένας δεν μπορεί να σου δόσει. Αυτός είναι ένας απλός τρόπος για να επικαλεστείς τον Σατανά στην ζωή σου. Θα σε βάλει σε μια σειρά και θα σου πεί τι πρέπει να κάνεις για να είσαι χαρούμενος, δυνατός και συγκεντρωμένος και θα σου δόσει την ζωτικότητα και το κουράγιο να πιέσεις τον εαυτό σου να το κάνεις.
The Devil made me do it!
- Meus Opus Magnus –
Hail, Satan !!
quote:
Προσοχή !!! Το τελετουργικό που ακολουθεί είναι καλύτερα να γίνεται μόνο από συνειδητοποιημένους ενήλικες και όχι από μικρά παιδιά. Ο σκοπός του τελετουργικού είναι η επίκληση της δύναμης και της σοφίας του Σατανά σε αυτόν που θα το πραγματοποιήσει. Με λίγα λόγια είναι η πρώτη μύηση στο σατανισμό.Αυτό είναι ένα ισχυρό τελετουργικό που μπορείς να πραγματοποιήσεις την νύχτα, και όλα αυτά που χρειάζεσαι είναι ένα ήσυχο μέρος όπου μπορείς να είσαι μόνος, ένα πεντάλφα που θα το φοράς στον λαιμό σου και ένα μαύρο κερί.
Άναψε το κερί και τοποθέτησέ το μπροστά σου. Κάτσε κάτω, ανάπνεε βαθιά και χαλάρωσε. Όπως επικεντρώνεσαι στην φλόγα του κεριού, πές μέσα στο μυαλό σου ή φωναχτά: “Είμαι έτοιμος, Άρχοντα του Σκότους. Αισθάνομαι την δύναμή σου μέσα μου και εύχομαι να σε δοξάζω στην ζωή μου. Είμαι ένας από αυτούς που ανήκουν στον Διάβολο. Χαίρε, Σατανά !!”. Συγκεντρώσου στην εικόνα του Σατανά που φαντάζεσαι στο μυάλό σου και στην λέξη “Δύναμη” και άκουσε τι βγαίνει από μέσα σου. Έχεις απαντήσεις για τον εαυτό σου, που κανένας δεν μπορεί να σου δόσει. Αυτός είναι ένας απλός τρόπος για να επικαλεστείς τον Σατανά στην ζωή σου. Θα σε βάλει σε μια σειρά και θα σου πεί τι πρέπει να κάνεις για να είσαι χαρούμενος, δυνατός και συγκεντρωμένος και θα σου δόσει την ζωτικότητα και το κουράγιο να πιέσεις τον εαυτό σου να το κάνεις.
The Devil made me do it!
- Meus Opus Magnus –
Hail, Satan !!
Απο αυτα και απο τα αλλα επεσε η γρια,απο την σκαλα,ο καθενας με τον πονο του,η αλλιως η αβασταχτη ελαφροτητα του ΕΙΝΑΙ..
ΜΕ ΠΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΕΠΙΚΛΗΣΗΣ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΣΚΟΠΟ;;;;;;;;;;;
ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ.![]()

Ο καθένας πιστεύει ό,τι θέλει κι έχει κάθε δικαίωμα να το υποστηρίζει, όταν δεν βλάπτει φυσικά τους άλλους.
Το θέμα είναι πως ο φίλος μας έχει ανοίξει ένα θέμα στο οποίο δεν θέτει ερωτήματα και δε μπορεί επομένως να προαχθεί ένας εποικοδομητικός διάλογος.
Εκεί υφίσταται το πρόβλημα, αγαπητέ/ή μου!

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...
quote:
από συνειδητοποιημένους ενήλικες
![]()
![]()
![]()
Μωρέ μπράβο..."συνειδητοποίηση"!!!
quote:
και όχι από μικρά παιδιά
Τα παιδιά "τρώνε πόρτα" δηλαδή;;;; ![]()
![]()
Είσαι όμως και πονόψυχος...Τα προφυλάσσεις τα παιδιά με αυτόν τον τρόπο...Κάτι σαν "Το υπουργείο υγείας προειδοποιεί : Το κάπνισμα μπορεί να σκοτώσει" ![]()
![]()
Πίσω μου σ' έχω Σατανάααααα...![]()
Edited by - durden_alie on 24/08/2005 13:15:55

quote:
“Είμαι έτοιμος, Άρχοντα του Σκότους. Αισθάνομαι την δύναμή σου μέσα μου και εύχομαι να σε δοξάζω στην ζωή μου. Είμαι ένας από αυτούς που ανήκουν στον Διάβολο. Χαίρε, Σατανά !!”

Horny είσαι Θεός!!! Keep on posting man, just keep on posting!![]()
quote:
Αυτό είναι ένα ισχυρό τελετουργικό που μπορείς να πραγματοποιήσεις την νύχτα, και όλα αυτά που χρειάζεσαι είναι ένα ήσυχο μέρος όπου μπορείς να είσαι μόνος...

quote:
“Είμαι έτοιμος, Άρχοντα του Σκότους. Αισθάνομαι την δύναμή σου μέσα μου και εύχομαι να σε δοξάζω στην ζωή μου. Είμαι ένας από αυτούς που ανήκουν στον Διάβολο. Χαίρε, Σατανά !!”
Χμ, ας το ξανακοιτάξω λίγο πιο προσεκτικά:
quote:
Είμαι ένας από αυτούς που ανήκουν στον Διάβολο.
Ας το ξαναματακοιτάξω:
quote:
Είμαι ένας από αυτούς που ανήκουν
Και ξαναματαπάλι:
quote:
ανήκουν
ΟΚ, αρκετά με τους συνειδητοποιημένους ενήλικες που ψάχνουν στάνη για να μπουν. Πάμε σ'άλλο θέμα.
No Method, No Guru, No Teacher
Ευχαριστώ.

The love is like a ball. Ul c
.|.
Και τον κύριο mercury για την λακωνική πλην εύγλωττη συμβολή του στο σοβαρό τούτο θέμα.
No Method, No Guru, No Teacher
οποιος δεχετε οτι ο σατανας υπαρχει αυτοματα δεχετε οτι υπαρχει και ο θεος
δεχετε οτι αυτα που λεει η εκκλησια (δευτερα παρουσια καταστροφη του σατανα παντοδυναμια του θεου)ειναι αληθεια
η ερωτηση τωρα
ποσο βλακας πρεπει να ειναι κανεις για να δεχτει οτι ολα αυτα ειναι αληθεια και να παρει το μερος του χαμενου;;;;;;;
παμε παρακατω
αν η επικληση ηταν τοσο ευκολη υποθεση τοτε θα του ειχε φυγει το λαδι του σατανα να πηγενει οπου τον καλουνε
ισως γι αυτο να ειναι κακοκεφος
ποιος ξερει;
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
quote:
ποσο βλακας πρεπει να ειναι κανεις για να δεχτει οτι ολα αυτα ειναι αληθεια και να παρει το μερος του χαμενου;;;;;;;
Μου θύμισες την ταινία Devil's Advocate (Ο δικηγόρος του διαβόλου) τώρα, αγαπητέ μου...Μάλλον αυτό το ρόλο θα παίξω κι εγώ τώρα...![]()
Λέει ο Κιάνου Ριβς στον Αλ Πατσίνο, που υποτίθεται είναι ο Διάβολος : "In the Bible we lose, father!"
Και του απαντάει ο "παλιός" Αλ, δείχνοντας προς τον ουρανό : "Consider the source, my son!"
![]()
![]()
===
δηλ όποιος πιστεύει στο Χριστό ή όπου αλλού θέλει είναι τόσο γελοίος; Έτσι κρίνονται οι άνθρωποι; Νομίζω ότι στα θέματα πίστης του καθενός θα πρέπει να υπάρχει ένας σεβασμός και να αποφεύγονται τέτοιοι χαρακτηρισμοί ειδικά σε φόρουμ όπου εύκολα γίνονται και παρανοήσεις. Οι συγγενείς σου και οι δικοί σου γενικώς δεν πιστεύουν κάπου; Κι αυτούς έτσι τους αποκαλείς;
Και όσον αφορά τον Horn είναι δικαίωμά του να πιστεύει και να επικαλείται όποιον θέλει, μολονότι πιστεύω ότι έχει πέσει σε μεγάλη πλάνη και εύχομαι να απομακρυνθεί γρήγορα από αυτή, δε θα τον πω όμως γελοίο.