ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αιχμηρά Χρήσιμα Αντικείμενα... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Αιχμηρά Χρήσιμα Αντικείμενα... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Avallon30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
16/05/2005, 09:53:51
Mε ένα πολύ καλό φίλο που συζήτησα το θέμα (γιατί δε τολμώ να το συζητήσω με όποιον όποιον) με ρώτησε πως ακριβώς έγινε η επιστροφή κάποιων αντικειμένων στον ιδιοκτήτη τους...

Στον κρεοπώλη π.χ.:

- "Eε... γειά σας, ξέρετε την τελευταία φορά που ήμουν εδώ ο μπαλτάς αυτός μπήκε κατά λάθος στην τσάντα μου ..."

ή μήπως:

- "Aυτόν τον μπαλτά να τον προσέχετε... Με έχει βάλει στο μάτι... Κάθε φορά που έρχομαι εδώ με παίρνει από πίσω..."

ή μήπως:
-" Kύριε κρεοπώλα την τελευταία φορά που ήρθα μαζί με το μοσχαράκι μου τυλίξατε και τον μπαλτά σας..."

Ολα αυτά μπορεί να φαίνονται αστεία αλλά εγώ αυτό που θέλω να ρωτήσω τον κύριο Χ και ευελπιστώ σε μιαν απάντησή του είναι να μας περιγράψει με ακριβή στοιχομυθία πως ακριβώς έγινε η επιστροφή των αντικειμένων...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

"H Γνώση είναι δύναμη...1234 + γω ξέρω να μετρώ μόνο ως το 4"
astral-projectΜέλος
16/05/2005, 20:51:56
και υπαρχει παντα η περιπτωση ο αγαπητος κος χ, να χει μπλεξει πουθενα περιεργα και να ψαχνει συναδελφους για να μοιραστει το προβλημα του....

ή να το μεταβιβασει...

καλο ειναι να προσεχουμε τα διαφορα... "διχτυα"...

ainigmatikiΝέο Μέλος
17/05/2005, 16:30:34
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ Ή ΤΖΑΜΠΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ????????????????

keep walking.....

17/05/2005, 20:14:05
ainigmatiki ... ΚΕΕP SLEEPING...
(Κοινώς: πολλά ζητάς!)

who knowsΜέλος
18/05/2005, 03:16:59
quote:

και στο 4 θα μείνουμε...

never say never **

LibrarianΝέο Μέλος
20/05/2005, 16:16:51
Μάντις,Galadriel,
περιμένουμε απάντηση απο τον Χ...
Επισπεύστε το,σας παρακαλώ...
διεκόπησαν τα φαινόμενα;
τί έγινε,επιτέλους;;;

Με εκτίμηση και ανυπομονησία,
Lbrarian

servatis a periculis,servatis a maleficum...denn die Todten reiten schell.

20/05/2005, 18:17:30
Αγαπητέ librarian,

και όλοι οι υπόλοιποι....

κάθε μία από τις ερωτήσεις σας θα απαντηθεί πολύ σύντομα..
βρισκόμαστε στο στάδιο ανάλυσης όσων μας έχετε καταθέσει και ελπίζουμε πως ακόμα και μέσα στο σαββατοκύριακο θα μπορέσουμε να έχουμε κάποια νέα...

αγαπητέ librarian, παρακολουθώ το θέμα σου, με την περίπτωση που αντιμετωπίζεις με μεγάλο ενδιαφέρον και ελπίζω πως σύντομα θα μπορέσω να απαντήσω σχετικά και εκεί...

καλή μου avallon, άσε στην άκρη τα "περσινά ξυνά" που λες κι εσύ, και κάνε έναν κόπο να διαβάσεις σε προηγούμενα ποστ της mantis την απάντηση που ζητάς για την επιστροφή του μπαλτά...

αυτά προς το παρόν

σας εύχομαι καλό απόγευμα

Galadriel

πολλές φορές το Φως είναι
πιο απειλητικό απ' το σκοτάδι

who knowsΜέλος
23/05/2005, 04:15:55
αληλουιααα...
Το παν.. είναι να κρατάς το ενδιαφέρον του αναγνώστη..
Ε ψιτ.. κύριε Άγνωστε Χ .. κάνε κάτι πια..
σου δίνω ιδέες..
α) γράφεις ΕΣΥ ..
β) αλλάζεις εκπροσώπους
γ) πες μας ότι τζάμπα ασχολούμαστε
δ) γράψε ένα ψεύτικο ''ΕΙΜΑΙ Κ ΠΙΑ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ'' να είμαστε όλοι κομπλέ!

never say never **

23/05/2005, 08:09:08
quote:
αληλουιααα...
Το παν.. είναι να κρατάς το ενδιαφέρον του αναγνώστη..
Ε ψιτ.. κύριε Άγνωστε Χ .. κάνε κάτι πια..
σου δίνω ιδέες..
α) γράφεις ΕΣΥ ..
β) αλλάζεις εκπροσώπους
γ) πες μας ότι τζάμπα ασχολούμαστε
δ) γράψε ένα ψεύτικο ''ΕΙΜΑΙ Κ ΠΙΑ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ'' να είμαστε όλοι κομπλέ!

23/05/2005, 13:05:05
Πολύ καλημέρα σε όλους

τς τς τς... τι είναι αυτά ? γιατί τόση γκρίνια?

για σκεφτείτε λίγο αγαπητοί μου συνοδοιπόροι ότι είμαστε άνθρωποι με τις υποχρεώσεις μας, τις καθημερινές μας δουλειές αλλά και δυσκολίες....

πέραν αυτού μένουμε αρκετά μακρυά ο ένας από τον άλλο (εγώ ειδικά) και δεν είναι τόσο εύκολο να συναντηθούμε για να συζητήσουμε το θέμα που μας απασχολεί...

και το οποίο στο κάτω κάτω, είναι ένα θέμα που κι εδώ απλά το συζητάμε.. δεν περιμένουμε ότι θα βγει κάποια ετυμηγορία επ' αυτού , ούτε ότι ντε και καλά θα βρεθεί λύση...

και μην ξεχνάμε και κάτι ακόμα... αυτό που για σας είναι μια απλή διήγηση, για τον Χ και ως ένα σημείο και για μας είναι μια πραγματικότητα, που σημαίνει πως χρειάζεται όχι μόνο παρατήρηση των φαινομένων, αλλά και σκέψη και διάθεση (που ειδικά αυτή κι αν ταλαιπωρείται με τα συμβαίνοντα)...

και σίγουρα χρειάζεται να είναι κανείς σε μία κατάλληλη ψυχολογική διάθεση για να απαντάει σε ερωτήσεις καλοπροαίρετων και μη συμμετεχόντων...

και σ'αυτό έχουν μερίδιο όλοι... δεν νομίζω πως είναι δύσκολο να καταλάβετε πως μετά από κάποιες αντιδράσεις στο παρόν θέμα, επανεξετάσαμε πολλές φορές και πολύ σοβαρά το αν κάναμε καλά να το κοινοποιήσουμε ... σε σημείο που οδηγηθήκαμε να υποθέσουμε ότι ίσως κάποιες από αυτές τις αντιδράσεις, εκδηλώθηκαν σκόπιμα ακριβώς για να μας αποθαρρύνουν από την συνέχιση του...

λοιπόν,
γκρινιάξατε εσείς, γκρίνιαξα κι εγώ...
ώρα να συνεχίσουμε..

Galadriel

23/05/2005, 13:23:15
Εχουμε λοιπόν, προσπαθήσει να μοιράσουμε κάπως τις απαντήσεις στα ερωτήματα σας και γι'αυτό εδώ εγώ θα απαντήσω σε κάποια, η καλή φίλη Mantis σε κάποια άλλα και ο Χ όπου κρίθηκε απαραίτητο...

quote:
channeling?
δεν ξερω κατα ποσο σοφο ειναι. μπορει να κουβαληθει σε μας αυτο το πλασμα....
θεωρω οτι αφου τα πραγματα ειναι τοσο σοβαρα, πρεπει να το διωξει ενας ειδικος.

αγαπητή astral project,
όταν αναφέρομαι στο channeling δεν εννοώ κανενός είδους επίκληση..
αυτό είναι μία "τεχνική" κατά την οποία κάποιος λειτουργεί σαν διάμεσο προκειμένου να επιτευχθεί επικοινωνία με οποιονδήποτε από την "άλλη πλευρά" θα μπορούσε να μας δώσει σχετικές πληροφορίες ή να βοηθήσει στο ζήτημα μας...
επίσης δεδομένου του ότι δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς είναι αυτό που προκαλεί τα φαινόμενα και γιατί, δεν μπορούμε να προβούμε σε ενέργειες "δίωξης" του και επιλογής του ειδικού (αυτό από μόνο του είναι ένα τεράστιο θέμα συζήτησης...

quote:
ΈΧΟΥΜΕ 3 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ (κατά την άποψή μου πάντα..)
1. είναι πνεύμα
2. είναι άνθρωπος
3. είναι ο ίδιος ο χ
ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ -ΜΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΚΡΗ...,ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ,ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΙΘΑΝΑ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΚΡΗ..

αγαπητέ who knows,
ας κάνουμε λοιπόν μια αρχή πάνω σ'αυτό το σκεπτικό...
και στις τρεις περιπτώσεις που αναφέρεις όπως και να 'χει η εκδήλωση των φαινομένων γίνεται μέσα από μη "απτά" κανάλια,
στο θέμα "πνεύμα" αυτό είναι αυτονόητο,
στο θέμα "άνθρωπος" και στο θέμα "Χ" είναι αποδεδειγμένο (όσο είναι εφικτό φυσικά) καθώς δεν έχουμε παρατηρήσει την παρουσία κανενός τρίτου στο χώρο του Χ, ούτε και κινήσεις του Χ που θα μπορούσαν να εξηγήσουν τα γεγονότα...

τώρα, αν είναι πνεύμα με αυτόνομη συνείδηση και επιλογές σημαίνει πως κάτι προσπαθεί να περάσει σαν μήνυμα, γιατί όπως πολύ σωστά αναφέρει και η ainigmatiki αν ήθελε να προξενήσει κακό θα το είχε ήδη κάνει τόσο καιρό...

στην περίπτωση του κάποιος άνθρωπος να προκαλεί τα φαινόμενα αυτά, είναι κάτι που το συζητάμε σοβαρά... καθώς δεν είναι σπάνιο φαινόμενο να αντιμετωπίζει κανείς αντιδράσεις από εκπροσώπους του σκοτεινού μονοπατιού όταν είναι αφοσιωμένος στο φως...

όσο για τον ίδιο... προσωπική μου εκτίμηση είναι πως δεν τα προκαλεί ο ίδιος, αλλά σίγουρα μετά το ατύχημα έγινε πολύ πιο δεκτικός σ'αυτά...

περιμένω παραπέρα βοήθεια στο συλλογισμό σου

Galadriel

23/05/2005, 14:12:08

Αγαπητή pyramid,
ευχαριστούμε πολύ που μοιράστηκες εδώ τις εμπειρίες σου...

όταν λέω συγχρονιστικά φαινόμενα εννοώ το εξής: αυτό που πρώτα επεσήμανες μόνη σου ότι τα φαινόμενα άρχισαν τρεις μήνες μετά το ατύχημα και ότι έχουμε καταλήξει να είμαστε τρεις που ασχολούμαστε ενεργά μ'αυτό...

ή ότι τη στιγμή που εγώ καταθέτω μια άποψη, εσύ έχεις σκεφτεί κάτι παρόμοιο...

όλα αυτά σίγουρα δεν είναι από μόνα τους διαφωτιστικά, αλλά εμένα με έχουν βοηθήσει πολλές φορές στην κατεύθυνση που πρέπει να πάρει η σκέψη μου...

ή αν κάνω κάτι βοηθούν στην επιβεβαίωση ότι όντως μπήκαν σε λειτουργία οι "μηχανές"...

quote:
Αν ισχύουν αυτά που λέτε θα έπρεπε να είναι όλα τα αιχμηρά αντικείμενα στα πόδια του,εφόσον θα ήταν αδύνατη η αποθήκευση.
Η μήπως έχει χρησιμοποιήσει κλειδιά και σφραγίδες και δεν μας το λέτε?
Οταν ρώτησα για τον χρόνο πρίν το ατύχημα αν υπήρχε κάποιο γεγονός που θα μπορούσε να αποτελέσει <<αφετηρία>> του φαινομένου εννοούσα μήπως όλοι είχατε κάνει <<κάτι>> που πήγε στραβά.
Επίσης λέτε πως τα αποτυπόματα μοιάζουν με γάτας,μήπως μοιάζουν περισσότερο με τρία κυκλάκια???

αγαπητή livia
αυτό που σκέφτηκες είναι πολύ λογικό, όμως μην ξεχνάμε πως περπατάμε σε ένα δρόμο που η απλή λογική πολλές φορές δεν έχει θέση...
το σύμπαν έχει τη δική του λογική που πολλές φορές δεν είναι αντιληπτή από τον φυσικό εγκέφαλο του ανθρώπου..
και δεν έχουν χρησιμοποιηθεί "σφραγίδες" κανενός είδους καθώς διαπιστώσαμε ότι δεν είναι αναγκαίο..
όσο για το χρόνο πριν το ατύχημα, εμείς μεν, αφενός, δεν γνωρίζαμε τότε τον Χ, ο ίδιος, αφετέρου, δεν είχε κάνει "κάτι" που να είχε την πιθανότητα να πάει στραβά ..
τέλος, για τα αποτυπώματα που λέμε, για μένα που έχω γάτες είναι ό,τι πιο κοντινό θα μπορούσα να περιγράψω, όχι στο μέγεθος μιας κοινής οικιακής γάτας αλλά σαφώς μεγαλύτερα... και αρκετά "φλου" καθώς το αίμα είχε απλώσει και δεν είχε αφήσει σαφή περιγράμματα...
όμως σε όσα έχω δει εγώ, δεν έμοιαζε με το σχήμα που αναφέρεις

τέλος,
αγαπητή boukitsa το θέμα αυτό έχει ανοιχτεί προκειμένου να ανταλλάξουμε απόψεις με έναν ευρύτερο κύκλο ανθρώπων που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα... αν αυτό οδηγήσει σε κάτι που θα βοηθήσει την κατάσταση ακόμα καλύτερα, αν πάλι μέσα από αυτά που καταθέτουμε εδώ κάποιος τρίτος πάρει ένα μήνυμα που τον αφορά είναι κι αυτό μια πιθανότητα όπως έχουμε πει...
και ας έχουμε στο μυαλό μας εδώ ότι είναι λογικό να υπάρχει από μέρους μας μια "αμυντική επιθετικότητα" όπως αναφέρεις, καθώς το τελευταίο που θα θέλαμε θα ήταν ο φίλος Χ να μετατραπεί σε ατραξιόν τσίρκου (κάτι σαν την γυναίκα με τα γένια )...
και βέβαια, για μας που έχουμε μια εμπειρία στην ανταλλαγή απόψεων εντός των φόρουμ του esoterica, ο τρόπος γραφής αλλά και η χρήση των emoticon έχει μία συγκεκριμένη χρησιμότητα, το να καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλο... δεδομένου μάλιστα ότι δεν μυρίζουν τα νύχια μας τις προθέσεις του καθενός κάπως θα πρέπει αυτές να παρουσιάζονται....

αυτά...

καλό μεσημέρι προς το παρόν

Galadriel

Υ.Γ. καλή μου Avallon παραλίγο να σε ξέχναγα...
ξέρω ότι όταν θες μπορείς να συμμετέχεις ουσιαστικά κι αυτό θα ήταν ευπρόσδεκτο αλλιώς γιατί χάνεις τον χρόνο σου εδώ?

23/05/2005, 16:05:38
quote:
Υ.Γ. καλή μου Avallon παραλίγο να σε ξέχναγα...
ξέρω ότι όταν θες μπορείς να συμμετέχεις ουσιαστικά κι αυτό θα ήταν ευπρόσδεκτο αλλιώς γιατί χάνεις τον χρόνο σου εδώ?

Μα... γιατί είναι ενδιαφέρον!
Και φυσικά περιμένω με αγωνία τις απαντήσεις του κυρίου Χ...

23/05/2005, 21:01:30
Καλησπέρα και από εμένα...

scare face
Από την προηγούμενη εβδομάδα είμαστε σε ένα αναβρασμό... ο Άγνωστος Χ αποφάσισε να εγκαταστήσει στο σπίτι του ένα συστημα ασφαλείας... πόρτες και παράθυρα είναι παγιδευμένα με φωτοκύτταρα...

Δύο κάμερες παρακολουθούν κάποια σημέια του σπιτιου, η μία το σαλόνι και την τζαμαρία, απο την οποία είχαμε μια εισβολή, και η άλλη, τον διάδρομο που οδηγεί στην κρεβατοκάμαρα του Χ... και ελπίζουμε σύντομα να έχουμε κάποια αποτελέσματα...

quote:

Επίσης κάπου μπερδεύτηκα όσον αφορά το σπίτι του Χ.
Μάλλον είναι δίπατο, και επάνω είναι τα υπνοδωμάτια.
Αλλά μάλλον και κάτω έχει κάποιον χώρο για ύπνο, ας πούμε ξενώνα.
Είναι έτσι?

Το σπίτι είναι μια διόροφη μονοκατοικία με αυλή... στο ισόγειο υπάρχει το σαλόνι, η τραπεζαρία, η κουζίνα, το γραφείο του Χ, μια αποθηκούλα και ένα μπάνιο, στον επάνω όροφο υπάρχουν 3 κρεβατοκάμαρες με τα μπάνια τους, ένα μικρό καθιστικό, ένας διάδρομος και ένας αποθηκευτικός χώρος...

quote:

Επίσης στο ημερολόγιό του ο Χ έχει καταγράψει κάποια άμεσα επιθετική ενέργεια?
Αν ναι, προς ποιο άτομο και με ποιον τρόπο?

Δεν βρήκα κάποια σχετική αναφορά κατά την ανάγνωση των ημερολογίων...

quote:

Αν το έχει ήδη κάνει, τα αντικείμενα που έχει φυλαγμένα στο σπίτι του, εμφανίστηκαν και στο νέο τόπο διαμονής?

Όταν έμεινε στο σπίτι μου για 2 εβδομάδες είχαμε εμφάνιση αντικειμένων, αλλά όχι αυτά που ήταν κλειδωμένα στο χρηματοκιβώτιο... αυτό που δεν είχαμε ήταν αιμάτινες σταγόνες ή ίχνη...

.
.
.
The She Mantis...

Είμαι ο Λόγος και το Πυρ
Είμαι ζενίθ, είμαι ναδίρ

Ανάβω γίνομαι πυρσός
Πνίγω το ψέμα μες στο φως

23/05/2005, 21:27:13
Φίλτατε Alos,

quote:

1) Μήπως τα "ξυράφια" προστατεύουν το σώμα όσο το
όν βρίσκεται στον Χ εν υπνώσει;

Δεν έχουμε καταλήξει στο αν υπάρχει ή όχι ξενιστής, άρα δεν μπορούμε να απαντήσουμε με σιγουριά...

quote:

2) Τί όνειρα βλέπει ο Χ ώς ασπρόμαυρα?

Τίποτα περίεργο, απλά όνειρα, εικόνες της ημέρας που πέρασε, εντυπώσεις...

quote:

3) Είσαστε δίπλα ΤΟΥ ή έχετε παρατηρήσει τον Χ την ώρα
του ύπνου του;

Στα πλαίσια της προσπάθειας για την επίλυση του προβλήματος, έχουμε περάσει αρκετές ώρες καταγράφοντας τον Χ... δεν έχει παρατηρηθεί κάποια περίεργη συμπεριφορά κατά την διάρκεια του ύπνου...

quote:

4) Μήπως το όν μπαίνει σε άλλες μορφές ζωής (γάτες)
κατα βούληση;
(Έχετε ψάξει άν κάποια γάτα πχ.της πολυκατοικίας είχε
ματώσει το μέτωπό της στο κεφάλι της?)

Είναι πολύ πιθανον... αλλά μιας και ο Χ δεν έχει κάποιο κατοικίδιο, δεν μπορούμε να βγούμε και να κινηγάμε όλες τις γάτες της γειτονιάς...

.
.
.
Τhe She Mantis...

Είμαι ο Λόγος και το Πυρ
Είμαι ζενίθ, είμαι ναδίρ

Ανάβω γίνομαι πυρσός

Edited by - Mantis on 23/05/2005 21:46:04

who knowsΜέλος
24/05/2005, 00:35:48
quote:
... σε σημείο που οδηγηθήκαμε να υποθέσουμε ότι ίσως κάποιες από αυτές τις αντιδράσεις, εκδηλώθηκαν σκόπιμα ακριβώς για να μας αποθαρρύνουν από την συνέχιση του...

xmxmm... ας μην το παρατραβάμε... μπας και βγάλουμε καμια άκρη..

quote:
αγαπητέ who knows,

ανήκω στο άλλο φύλο..

quote:
περιμένω παραπέρα βοήθεια στο συλλογισμό σου

Λοιπόν.. ο συλλογισμός μου είναι ότι πρέπει να το πάμε λίγο μεθοδικά το θέμα για να πλησιάσουμε σε κάποιο αποτέλεσμα..
Αφού λοιπόν αποκλείουμε το ενδεχόμενο να το προκαλεί ο χ...
έχουμε την περίπτωση να είναι πνεύμα ή κάποιος άλλος ο οποίος θέλει χμχμ να βλάψει τον χ?αφού δεν το έχει κάνει ως τώρα.. μου φαίνεται λίγο απίθανο αυτό...
Άρα καταλήγουμε ότι (πάντα υποθετικά) έχει σχέση με κάποιο πνεύμα το οποίο θέλει να περάσει ένα μήνυμα?α ζητήσει βοήθεια ίσως?
Μήπως υπάρχει τρόπος επικοινωνίας με το πνεύμα?Δεν τα κατέχω καλά τα σχετικά με επικλήσεις και τρόπους επικοινωνίας..

never say never **

24/05/2005, 09:06:21
Καλημέρα ,

χίλια συγνώμη αγαπητή who knows!!!

quote:
έχουμε την περίπτωση να είναι πνεύμα ή κάποιος άλλος ο οποίος θέλει χμχμ να βλάψει τον χ?αφού δεν το έχει κάνει ως τώρα.. μου φαίνεται λίγο απίθανο αυτό...
Άρα καταλήγουμε ότι (πάντα υποθετικά) έχει σχέση με κάποιο πνεύμα το οποίο θέλει να περάσει ένα μήνυμα?α ζητήσει βοήθεια ίσως?

μην αποκλείουμε την περίπτωση νομίζω και κάποιος άλλος να είναι να προσπαθεί εξίσου να περάσει ένα μήνυμα...

βέβαια, όπως έχω ξαναπεί, υπάρχει η περίπτωση να εκλάβουμε ως "επιθετική" την τακτική απομώνησης του Χ από το περιβάλλον του...
καθώς κανείς σώφρον άνθρωπος δεν θα καθόταν κοντά σε κάποιον που "τραβάει" τόσα κοφτερά αντικείμενα....

και εδώ ξαναγυρίζω την σκέψη μου στην τοποθέτηση του tsepe noyon...
δεν θα ήταν απίθανο να δημιουργεί κάποιος αυτά τα φαινόμενα ώστε αυτό που πολύ επιτυχημένα ανέφερε ως "άντε πέθανε" να λειτουργήσει σαν υποβολή για να κάμψει τις όποιες αντιστάσεις του Χ...
ακόμα και αυτή την αίσθηση του Χ πριν το ατύχημα ότι η ζωή του τελειώνει θα μπορούσα να την εντάξω στο παραπάνω πλαίσιο, καθώς προετοιμάζει το έδαφος για την υποβολή στο συγκεκριμένο πλαίσιο σκέψης...

μην ξεχνάμε αυτό που ανέφερε ο jonniebegood, ο καθένας διαμορφώνει την πραγματικότητα του...
αυτό είναι μία πολύ μεγάλη αλήθεια, που πολύ πιθανόν να προσπαθεί να "εκμεταλλευτεί" κάποιος τρίτος...
υποβάλλοντας δηλαδή μία σκέψη θανάτου στον Χ, αυτός τελικά (και εφόσον καμφθούν οι αντιστάσεις του) διαμορφώνει την πραγματικότητα του έτσι ώστε να εκπληρωθεί η αρχική σκέψη, ή έστω να "αποδυναμωθεί" τόσο ώστε να θεωρείται "ακίνδυνος" για αυτόν που το προσπαθεί....

το πρόβλημα στην όλη ιστορία είναι πως σε τέτοιες περιπτώσεις δεν είναι απαραίτητο να γνωρίζει προσωπικά ο Χ αυτό το τρίτο άτομο...
μπορεί δηλαδή, απλά να δέχεται επίθεση από έναν (ή ακόμα και από μια ολόκληρη ομάδα ατόμων) μόνο και μόνο γιατί έχει διαλέξει να περπατάει το δρόμο του φωτός...

οι διαδικασίες εντοπισμού μίας τέτοιας περίπτωσης δεν είναι εύκολες και συνήθως είναι και αρκετά χρονοβόρες, καθώς πρέπει να γίνονται με προσοχή προκειμένου να μην εμπλακούν "αθώοι" στο "πανηγύρι"...

περιμένω, απόψεις πάνω σ'αυτό

και πάλι πολύ καλημέρα μας

Galadriel

24/05/2005, 15:14:36
Να κάνω μια ερώτηση;
Έτυχε ποτέ να υπάρχει κάποιο ζώο μέσα στο σπίτι την ώρα που γινόντουσαν όλα αυτά;
Θα μπορούσατε να καταλάβετε κάτι παραπάνω από τις αντιδράσεις του...
24/05/2005, 17:49:49
quote:

Έτυχε ποτέ να υπάρχει κάποιο ζώο μέσα στο σπίτι την ώρα που γινόντουσαν όλα αυτά;

Καλή μου Valnta, χαίρομαι που σε "βλέπω", έστω κι αν αυτό γίνεται σπάνια πια...

Όχι δεν το είχαμε σκεφτεί και ο Χ δεν έχει κάποιο ζώο... είναι μια καλή ιδέα που αξίζει να εξερευνήσουμε...

.
.
.
Τhe She Mantis...

Είμαι ο Λόγος και το Πυρ
Είμαι ζενίθ, είμαι ναδίρ

Ανάβω γίνομαι πυρσός

24/05/2005, 18:07:08
Βρε φιλενάδα τι είναι αυτά που λες?

ζώο μέσα στο σπίτι του Χ και σύστημα συναγερμού μαζί?

συν το ότι για να λειτουργήσει σωστά αυτό που αναφέρει η αγαπητή valnta, προϋποθέτει το ζώο (κατά προτίμηση γάτα) να έχει μείνει αρκετό καιρό στο σπίτι ώστε να να οικειοποιηθεί το χώρο, αλλά και να αναπτύξει προσωπική επαφή με τον Χ ....

μέχρι να γίνει αυτό.. μην έχουμε πεθάνει κι από βαθειά γεράματα...
κι όχι τίποτα άλλο αλλά εγώ έχω πάρει ήδη το δρόμο για κει

Galadriel....