ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο "ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟΣ ΚΑΡΠΟΣ"; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο "ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟΣ ΚΑΡΠΟΣ"; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

ΑΤΜΑ56 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
Definetely_maybeΝέο Μέλος
25/05/2018, 07:02:14
** επισης δεν ξερω αν λεμε για τον ιδιο νομο αλλα ο Νομος της ελξης λεει πως οτιδηποτε επιθυμεις αν το πιστεψεις και το θες θα συμβει- αλλα οχι μονο αυτο στο γενικό. Δεν νομιζω οτι λεει αν και εφοσον συγκλινουν ή μοιαζουν κτλ. Καθ μιλαει ειδικα γι αυτα που μοιαζουν αδυνατα...
Το να εξηγω κατι «αγνωστο» εδω σημαινει οτι εχω μπει καπου λαθος, ομως οταν εκανα την αναζητηση αυτο το φορουμ μου εβγαλε. Οπότε θα πρεπει να βρω αλλο που πραγματευεται αυτο, γιατι μονο γελοιο φαινεται εδω και το μονο που διαβαζει κανεις ειναι οτι ηταν ολα στο μυαλο μου...

Ευχαριστω παντως θα το δω

ilias1990Μέλος
25/05/2018, 12:03:11
Εγώ πάλι βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα την ιδέα του kost, να διοργανωθεί δηλαδή ένας διαγωνισμός του στιλ "Βρες το τρολ".
Σίγουρα καλύτερο απ'το να ασχολείσαι σοβαρά και να ξοδεύεις φαιά ουσία για κάποιον που ήρθε να τρολλάρει.

25/05/2018, 14:30:31
Αγαπητη ντεφινετλι,
στενοχωρηθηκα που εγραψα αυτο το κειμενο παρασυρμενη απο αισθηματικες εξομολογησεις ανωριμων γυναικων σε περιοδικα.

Σε παρεξηγησα και σε αδικησα χωρις να ηταν ο σκοπος μου.

Απ τη συνεχεια φανηκε οτι εισαι λογικο και ευγενικο ατομο οσο και πληγωμενο.
Σου ζητω συγνωμη και μεινε οσο θες, εγω πρεπει να σιωπω μετα τη γκαφα μου.

Επισης αν με δικαιολογει ειμαι κλινηρης λογω αρωστιας και αυτης στο ..κεφαλι.

Οποτε οπως ξερεις ..ασθενης και οδοιπορος

Σε χαιρετω.

----αυτο με το νομο της ελξης, γιατι το πιστεψες?

Θεωρησες οτι ειναι μια ευκολη προσβαση ικανοποιησης επιθυμιων?

Δοκιμασε πρακτικοτερους τροπους, χωρις μαγειες, τηλεπαθειες, ψυχικες προσπαθειες.

Επιπλεον ΜΗ ΧΑΦΤΕΙΣ οτι σερβιρεται στα μαγαζακια που πουλαν 'θεωρειες

Μπουμπου
χηρα ενωμοταρχη

Edited by - Asiret_ose 1 on 25/05/2018 14:34:16

25/05/2018, 14:56:48
Κι αν μου επιτρεπεις, μετα τη ******* που εκανα :-)
να εξιλεωθω σου συστηνω να πας δια της ευθειας οδου.

Στη γεωμετρια ειναι η συντομοτερη και κερδιζεις χρονο και κοπο.

Οταν τον δεις να του πεις.

Κυριε Ταδε, μου εδωσες καθαρα να καταλαβω οτι σε ενδιαφερω και αυτο με εβαλε σε διαδικασια να ψαχτω να σε προσεξω να ανταποκριθω
Απο κει και μετα ησουν πισω μπρος και με μπερδεψες.
Επειδη η ζωη δεν ειναι για χασιμο χρονου και διαθεσης, εξηγησε μου το ολο σκεπτικο σου.

Ετσι να του πεις ντεφινετλι.

Κι ισως -και πρεπει να σου εξηγησει.

Μετα εσυ θα κρινεις αν αξιζει ή αξιζε να ασχοληθεις.

Αλλα μην κολλας. Μερικοι τετοιοι ειναι κινουμενες παγιδες για αθωες γυναικες

Μη σου φαει χρονο απ τη ζωη σου.

Κι ακου κι εμενα τη γρια.
Γλεντα τη ζωη σου και κατι τετοιοι, δεν θα εχουν σε αυτη θεση ουτε τα παπουτσια να σου λουστραρουν.

Edited by - Asiret_ose 1 on 25/05/2018 14:58:18

25/05/2018, 15:48:48
Ariret....

Δεν γνωρίζω κανέναν σας προσωπικά και δεν μπορώ να σας παρεξηγήσω. Δεν έχει να κάνει μόνο με τη δική σας απάντηση, είδα να γράφουν κιόλας ότι ήταν όλα στο μυαλό μου. Και απλώς είναι δύσκολο να ξέρει κανείς όλη την ιστορία για να βγάλει συμπέρασμα.

Δεν είναι ότι πιστεύω ό,τι μου λένε, ούτε έψαξα αυτό με τον νόμο σαν τρόπο εύκολης εκδήλωσης επιθυμιών. Αλλά επειδή έχω δει στη ζωή μου να συμβαίνει ό,τι πιστεύω ή θέλω πολύ. Και επειδή διάβασα προσωπικές ιστορίες που έμοιαζαν αδύνατες, αλλά έγιναν δυνατές επειδή ο ένας από τους δυο δεν έχασε την ελπίδα του κόντρα στα εμπόδια (κάτι που σχετίζεται με όλο αυτο) Και έτυχε να διαβάσω και να ασχοληθω με αυτό.

Πολύ σοφή η συμβουλή και μακάρι οι ανθρώπινες σχέσεις να ήταν τόσο αληθινές. Αλλά νομίζω όταν καποιος αλλάζει γνώμη για κάτι (αν είναι αυτό), δύσκολα θα παραδεχτεί τι εννοούσε, μάλλον τρελή θα σε βγάλει ότι ακόμα κι ένα φιλί δεν σήμαινε κάτι. Τότε ίσως να πληγωθώ και πιο πολύ από όσα ήδη άκουσα. Δεν έχω το σθένος να ανοίξω ξανά το θέμα και να αναμετρηθώ ξανά. Μάλλον θα μείνω στη θέση μου σε μια στάση αναμονής κι αν είναι να αλλάξει κάτι ας αλλάξει... Δεν ξέρω αν είναι όντως τελειωτικό.

Λυπάμαι για την κατάσταση που βρίσκεστε. Και εμένα να με συγχωρείτε αν μπήκα εδώ με ένα άσχετο θέμα (έβγαλε αυτό το φορουμ στην αναζήτηση)
Να είστε καλά

Edited by - Definetely_maybe on 25/05/2018 15:52:42

25/05/2018, 19:20:32
Την ξένη γνώμη αγροίκα την και τη δική σου κράτει,
κι εκείνην όπου σε ωφελεί, με δαύτηνε περπάτει.

Ελληνική παροιμία

27/05/2018, 10:01:53
Πολύ σοφή και αυτή!
Σας ευχαριστώ....

Edited by - Definetely_maybe on 27/05/2018 10:04:26

Bed RullΜέλος
31/05/2018, 21:49:13
quote:

Εγώ πάλι βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα την ιδέα του kost, να διοργανωθεί δηλαδή ένας διαγωνισμός του στιλ "Βρες το τρολ".
Σίγουρα καλύτερο απ'το να ασχολείσαι σοβαρά και να ξοδεύεις φαιά ουσία για κάποιον που ήρθε να τρολλάρει.

Κι αυτό εδώ τι είναι; Συνεισφορά στη συζήτηση;
Εσύ τι κάνεις εδώ; Τι είπες ότι είναι τρολ; Είπες, ή κοκοκο;
Συγγνώμη αλλά δεν μπορώ αυτή τη βλακία. Να τρολαρεις "ψάχνοντας για τρολ"???
δλδ ποσο ζdουπ.

Edited by - Bed Rull on 31/05/2018 21:51:06

04/06/2018, 11:43:11
quote:
Την ξένη γνώμη αγροίκα την και τη δική σου κράτει,
κι εκείνην όπου σε ωφελεί, με δαύτηνε περπάτει.

Ελληνική παροιμία

Σοφή η παροιμία,
αλλά με μια προϋπόθεση: Να είμαστε εις θέσιν να διακρίνουμε/καταλάβουμε τι μας ωφελεί σε κάθε περίπτωση.
Κάτι το οποίο δεν είναι πάντα δεδομένο, και για όλους (άρα δεν μπορούν να αξιολογήσουν ούτε ξένες γνώμες ούτε και τις δικές τους πολλές φορές)

Τώρα, σχετικά με την "έλξη" και την τροπή που πήρε αυτό το θέμα.

Θυμίζει προφανώς εκείνη την Κοελιανή πιπίλα με το Σύμπαν που στα φέρνει όπως θες, αν το θες κάτι πάρα πολύ. ΟΚ, αυτό συμβαίνει κάποιες φορές, αλλά έχει μερικές προϋποθέσεις.

Κυριότερη των οποίων είναι ο έλεγχος των περισσότερων παραμέτρων/μεταβλητών/βαθμών ελευθερίας του συστήματος επάνω στο οποίο θέλουμε να "επέμβουμε" ή να το "κατευθύνουμε" προς κάτι επιθυμητό.

Παράδειγμα: Είναι ευκολότερο να λειτουργήσει αυτό σε κάτι που αφορά μόνο ή κατά κύριο λόγο τον εαυτό μας, παρά όταν εμπλέκονται και άλλοι (που δεν ελέγχουμε). Δηλαδή, αν ας πούμε αποφασίσει κάποιος να κάνει μια δίαιτα και να χάσει 15 κιλά, και το θέλει πολύ, και είναι συγκεντρωμένος σε αυτό, κλπ, είναι πολύ πιο εύκολο και σίγουρο να το πετύχει, από το να επιθυμεί κάτι που δεν εξαρτάται τόσο πολύ από αυτόν και είναι έξω από αυτόν.

Τα των σχεσεων είναι μια ιδιότυπη κατηγορία, γιατί ναι μεν αφορούν ξεχωριστά άτομα, αλλά ακριβώς επειδή μιλάμε για συναισθηματική σύνδεση και έλξη (εάν και εφόσον υπάρχουν, και εάν και εφόσον είναι αμοιβαία) τότε μπορεί να παρατηρηθούν κι εκεί επιβεβαιώσεις Κοελικών φαινομένων.

Όχι στον πάσα ένα όμως, και ιδίως όχι όταν ο ένας έχει χτίσει παλάτια με πριγκίπισσες και ιππότες στο μυαλό του ενώ ο άλλος σφυρίζει κλέφτικα ή είναι ένας απλός τυχοδιώκτης ή παρτάκιας ή μπλεγμένος σε περίεργες καταστάσεις, όπου ούτε θέλει αλλά ίσως ούτε και να μπορεί να "ανταποκριθεί" στην έλξη και στα όνειρα του άλλου.

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

04/06/2018, 15:15:10
quote:

quote:

Κι αυτό εδώ τι είναι; Συνεισφορά στη συζήτηση;
Εσύ τι κάνεις εδώ; Τι είπες ότι είναι τρολ; Είπες, ή κοκοκο;
Συγγνώμη αλλά δεν μπορώ αυτή τη βλακία. Να τρολαρεις "ψάχνοντας για τρολ"???
δλδ ποσο ζdουπ.

Πολύ σωστή η παρατήρηση. Αλλά μιας και ανέφερες τα troll, μπες από το άλλο σου ψευδώνυμο να γράψεις τη συνέχεια.

Τόσο ζdουπ

Η κόλαση είναι άδεια και όλοι οι διάβολοι είναι εδώ (Ουίλιαμ Σαίξπηρ)

04/06/2018, 19:57:23
Επειδή η συζήτηση τείνει προς το να σοβαρευτεί, ας γράψω σοβαρά μια εμπειρία που είχα μέχρι πριν κάνα δυο μέρες πριν ανοιχτεί το θέμα, που η θεά Τύχη έφερε να μου τύχει.

Αυτή την περίοδο κάνω ντελιβεράκυ, μιας και δεν βρίσκω κάποια δουλειά στον τομέα μου.
Σε μια παραγγελία που πηγαίνω, έλαχε μια παντρεμένη να με γουστάρει.
Στην αρχή μου είπε να ανταλλάξουμε τηλέφωνα, γιατί ένας φίλος της έψαχνε άτομο για δουλειά για να συνεννοηθούμε κτλ, μετά με βρήκε στο Facebook για να μιλάμε πιο άνετα αφού βολεύει, καθαρά για το επαγγελματικό μέρος .

Σιγά σιγά άρχισαν τα μυνήματα να γίνονται πιο προσωπικά.
Μετά ήρθε και η εξομολόγηση του έρωτα.

Για να το βάλω εντός του θέματος, η κυρία ήτο μια αρκετά όμορφη και γοητευτική γυναίκα, όπου η έλξη αν ήταν ο κύριος παράγοντας θα έπρεπε να είχα ενδώσει. Γιατί οι όμορφες γυναίκες τυχαίνει να μας αρέσουν.

Ελα όμως που έχω κοπέλα, και αυτή είναι παντρεμένη!
Της είπα ευγενικά ότι είναι πολύ όμορφη, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να την δω ερωτικά καθώς είμαι ερωτευμένος με την κοπέλα μου κτλ.

Συνέχισε να στέλνει απτόητη φιλικά κυρίως, στα οποία απαντούσα, και κατά διαστήματα ερωτικά στα οποία δεν απαντούσα καν και τη γείωνα.

Κατά διαολεμένη σύμπτωση, κάποια στιγμή μου είπε να βγούμε και της είπα ότι δεν παίζει.

Τελικά, σταμάτησα να απαντάω και επειδή έστελνε μόνη της για κάποιες μέρες της εξήγησα ότι το φλερτ μέσω facebook δεν είναι του χαρακτήρα μου, και απλά δεν κερατώνω, και δεν προδίδω ανθρώπους που αγαπάω.

Κάπου εκεί τελείωσε.
Εδώ βασικά όσον αφορά το θέμα που άνοιξε η συμπαθεστάτη κοπέλα, την οποία δεν γνωρίζω και φυσικά δεν συγκρίνω παρά καταθέτω και τη δική μου εμπειρία, θα ήθελα να πω ότι είμαστε οι επιλογές μας, και όπως είπε κάποιος σε κάποιο βιβλίο, δεν είναι αυτά που κάνουμε που μας κάνουν να διαφοροποιούμαστε από τους πολλούς, αλλά αυτά που διαλέγουμε να μην κάνουμε.

Αν το παλληκάρι της παρούσας ιστορίας δεν έτρεφε τα ίδια συναισθήματα με την κοπέλα, τότε επέλεξε να μην την εκμεταλλευτεί, και αυτό είναι κάτι που πρέπει να μετρηθεί στα συν.

Αν πάλι είχε σουβλίσει τον οβελία και μετά την έκανε με ελαφρά, θα μιλούσαμε για έναν άνθρωπο που δεν σεβάστηκε τα αισθήματα της.

Η ζωή για όλους μας, έτσι και αλλιώς συνεχίζεται θέλουμε δε θέλουμε. Και ο δρόμος αν το επιλέξουμε και έχουμε το θάρρος να τη ζήσουμε, θα φέρει σε όοους μας την ευκαιρία για ευτυχία.

https://www.youtube.com/watch?v=KtJhy4TmUo0

Νιάου νιάου νιάου φρρρρρρρ...

07/06/2018, 11:41:29
quote:
Κάπου εκεί τελείωσε.
Εδώ βασικά όσον αφορά το θέμα που άνοιξε η συμπαθεστάτη κοπέλα, την οποία δεν γνωρίζω και φυσικά δεν συγκρίνω παρά καταθέτω και τη δική μου εμπειρία, θα ήθελα να πω ότι είμαστε οι επιλογές μας, και όπως είπε κάποιος σε κάποιο βιβλίο, δεν είναι αυτά που κάνουμε που μας κάνουν να διαφοροποιούμαστε από τους πολλούς, αλλά αυτά που διαλέγουμε να μην κάνουμε.

quote:
Αν το παλληκάρι της παρούσας ιστορίας δεν έτρεφε τα ίδια συναισθήματα με την κοπέλα, τότε επέλεξε να μην την εκμεταλλευτεί, και αυτό είναι κάτι που πρέπει να μετρηθεί στα συν.

Αν πάλι είχε σουβλίσει τον οβελία και μετά την έκανε με ελαφρά, θα μιλούσαμε για έναν άνθρωπο που δεν σεβάστηκε τα αισθήματα της.

Μα γι'αυτό είχα τοποθετηθεί και ενωρίτερα, και μάλλον με παρεξήγησε η δεσποινίς, ότι εφόσον δεν ξέρουμε την πλήρη ιστορία, δεν μπορούμε να κρίνουμε με ασφάλεια. Και δεν εννοώ φυσικά "διευθύνσεις και ονόματα" αλλά τουλάχιστον μια ακριβέστερη περιγραφή των καταστασεων και των ενεργειών/πράξεων που έγιναν ή δεν έγιναν και από ποιον προς ποιον, ώστε να μπορούμε τουλάχιστον να εχουμε μια εικόνα ικανή να μας δώσει κάποιο συμπέρασμα.

Στα υπόλοιπα, καλά έκανες Ιταλέ, δεδομένων των συνθηκών και κατά το "παντρεμένοι κι οι δυο...",
αλλά η γκαντεμιά είναι ότι δεν τυχαίνει σε ελεύθερους ντελιβεράδες να κάθεται και καμιά όμορφη και ελεύθερη κυρία να της δώσουμε να καταλάβει... .

Όλα συμβαίνουν ανάποδα και με λάθος timing σε αυτόν τον κόσμο

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

inner worldΝέο Μέλος
30/08/2004, 23:43:58
kalispera paidia

eimai kainourgios sto site kai apla ithela kai ego na sas po tine empeiria mou apo tin spilia...gia na eimai eilikrinis pote den pistevo efkola se kati kai pragmatika exo paei giro stis 10 fores alla den exo dei kati to paraxeno...omos tin paraskevi apofasisame me ta paidia na grapsoume tin episkepsi se video..pigame 3 atoma ekei kai eimastan monoi mas otan ftasame...pigame kanonika se ola ta gnosta meri - se emas vevaia - mexri to tellos stin mikri trypa sto vathhos bikame mesa, sta ekklisakia kai genika kaname tin volta opos tha ginotane aplos grafame stin kammera...den eidame kati to paraxeono pali kai figame kanonika gia na doume to video se kapoia fili...eidame oli tin kaseta xoris provlima ala extes enas apo tous filous me eidopoise oti i kasseta xalase...poly periergo afou eimouna mprosta sto video club pou tin pirame gia na pame pano...ti na po...exo akousei gia entona maginitika paidia sto xoro kai prosexa kai kati paremvoles stin cammera me tin morfi parallilon grammon alla an exei kaneis alli exigisei tha xairomoun poly na tin akouso...opos katalavainete den exo asxolithei idietaira me afto an kai me endiaferei poly i parapsychologia logo spoudon mou stin agglia se tmima psyxologias kai oposdipote den mporo na po oti xero pragmata alla einai safos kati pou arxisei na me endiaferei entona...efxaristo gia ton xrono sas...

JimmerlusΜέλος
31/08/2004, 00:49:42
Η βιντεοκασσέτα που τραβήξατε που βρέθηκε στο βιντεοκλαμπ;
Όταν την είδατε πρώτη φορά ήταν όλα ΟΚ?
Όταν λες χάλασε εννοείς δεν παίζει;

Cthulhu noster qui es in maribus, sancificetur nomen truun, adveniat regnum tuum, fiat voluntas tua sicut in R'lyeh et in Y'ha-nthlei

JimmerlusΜέλος
31/08/2004, 00:52:15
Χίλια συγνώμη αλλά ξέχασα να σε καλοσορίσω στο Esoterica.gr και να σου ευχηθώ καλή αναζήτηση!

Cthulhu noster qui es in maribus, sancificetur nomen truun, adveniat regnum tuum, fiat voluntas tua sicut in R'lyeh et in Y'ha-nthlei

31/08/2004, 02:02:46
quote:
Spilia Daveli - PALI

Αυτό λέω κι εγώ: Πάλι;

Υπάρχουν νέε μας φίλε, ήδη κάποια ενεργά θέματα που αφορούν την Πεντέλη και την περίφημη σπηλιά του Νταβέλη. Μπορείς να συνεχίσεις την εδώ συζήτηση, σε κάποιο από αυτά:
(στα ελληνικά κι όχι στα greeklish παρακαλώ...)

**** Π Ε Ν Τ Ε Λ Η ****

Όρος Πεντελικόν - μέρος 2ο

ανεξηγητες εμπειριες στην Πεντελη

ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΝΤΑΒΕΛΗ ΞΑΝΑ ! ! ! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Όρος Πεντελικόν
(το τελευταίο μόνο για ανάγνωση)

Το παρόν τόπικ κλειδώνεται.

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!