ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Πρέπει ή δεν πρέπει να τρώμε τα ζώα. - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Πρέπει ή δεν πρέπει να τρώμε τα ζώα. - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

terpandros92 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/5
25/05/2007, 19:46:49
www.nightwish.com απλά....

14/05/2003, 15:36:13
Παρατήρησα ότι για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα τα forums μοιάζουν να πλέουν ακυβέρνητα. Τι συμβαίνει;

Μετά λύπης μου παρακολουθώ μέλη να έχουν κατά κάποιων τρόπο αποθρασυνθεί χρησιμοποιώντας, είτε υπονοούμενα χυδαίων χαρακτηρισμών, είτε ευθέως υβριστικών και το βασικότερο, προσβλητικά σχόλια που θίγουν αν όχι το μέλος που δέχτηκε το σχόλιο, θίγουν τον απλό επισκέπτη.

Της παλιές καλές μέρες σβήνονταν εκφράσεις και χαρακτηρισμοί που έθιγαν αρνητικά πρόσωπα και καταστάσεις. Η έστω γίνονταν κάποιες παρατηρήσεις η παραπομπές στους όρους λειτουργίας των forums.

Προσωπικά παρακαλώ τον admin να δώσει το πολύτιμο παρόν του σε τούτο το topic και είμαι σίγουρος ότι δεν είναι μόνο δική μου επιθυμία.

14/05/2003, 17:45:06
ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΧΕ...
ΗΜΑΡΤΟΝ!
ΒΟΗΘΗΣΑ ΠΟΛΥ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ "ΠΑΝΣΠΕΡΜΙΑ"...
ΡΩΤΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟ!...
ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΓΡΑΨΑ ΗΔΗ...

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΒΕΒΑΙΑ..ΑΦΟΥ ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ...

ΤΟ ΤΥΡΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ + ΤΟ ΑΧΛΑΔΙ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΧΗΜΑ ...

....ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΣΤΟ ΒΥΘΟ ...

aummmmmmm

14/05/2003, 18:09:36
Η ειρωνεία ξέρεις δεν είναι και ότι καλύτερο ΑΤΜΑ

14/05/2003, 23:08:06
ΛΥΠΑΜΑΙ ΜΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ.
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ...
ΕΙΝΑ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΑΜΥΝΕΣΑΙ ΩΣ ΕΙΡΩΝ..ΠΑΡΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΛΑΒΩΜΕΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ.
+Η ΕΙΡΩΝΙΑ ΑΥΤΗ...ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΣΤΟΧΕΥΣΕ ΤΟΝ ΕΧΕΜΒΡΟΤΟ.

ΛΥΠΑΜΑΙ.
ΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ
ΑΥΤΟ ΚΑΤΟΥΣΙΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ...
ΑΝ ΘΕΣ ΟΜΩΣ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ
(ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΩΝΙΚΟ-ΑΠΛΗ "ΠΑΡΟΜΟΙΩΣΗ")

ΦΩΣ!

ΑΤΜΑ

aummmmmmm

Edited by - ΑΤΜΑ on 14/05/2003 23:09:25

14/05/2003, 23:08:28
Την καλησπέρα μου Εχέμβροτε...

Είναι ένα θέμα (αυτό που ανοίγεις) ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ...
Καταρχάς ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ, είναι το ΜΟΝΙΜΟ θέμα συζήτησης μεταξύ ορισμένων συντονιστών...

Πρίν τοποθετηθώ όμως να πώ απλά μια σκέψη που ήρθε ΑΜΕΣΩΣ μόλις διάβασα την τοποθέτησή σου-ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΟΥ, αλλά και ...ΜΟΥ ή ορθότερα και ...ΜΑΣ

Πόσες φορές είναι φίλε μου που ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ έχω δεχθεί "βολές" και "μομφές" για την ΣΤΑΣΗ που τηρώ απέναντι σε κάποιες ΑΡΧΕΣ;;;;
Κάποιος φίλος κάποτε (σε άσχετο θέμα μάλιστα) έγραψε ότι έχω κάνει πολλούς εχθρούς...

Εδώ ζητάμε ΣΤΟΙΧΕΙΑ (το απλούστερο όλων όταν έχεις ΑΠΟΚΡΥΣΤΑΛΟΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ και ΘΕΣΗ) στα όσα λένε τα μέλη και τρέχουν να μας κολήσουν ταμπελίτσες...

Εδώ ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΜΕΣΑ και όχι ΕΜΕΣΑ όπως αφήνεις να εννοηθεί καί όταν τους ζητάμε το λόγο, μας αποκαλούν ΦΑΣΙΣΤΕΣ κλπ...

Πάντως ΠΡΙΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΩ (και να είσαι σίγουρος ότι θα το πράξω φίλε μου), θα ήθελα να ακούσω ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ για την σοβαρότατη τοποθέτησή σου...
Θα εκτιμούσα μάλιστα δεόντος εάν έκανες τον κόπο και ΕΘΕΤΕΣ ΑΠΟ ΜΕΡΙΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για το ΠΩΣ θα μπορούσε να περιοριστεί η τόσο μεγάλη έκταση του θέματος, που ομολογώ το βλέπω να πέρνει τη μορφή αυτή της ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑΣ...

Ως ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑ λοιπόν έχει παρασύρει ΚΑΘΕ θέμα που δεν είναι του "ανάλαφρου ρεπερτορίου"....
Αυτή είναι η οπτική που δίνω και που ΔΕΝ ΘΙΓΕΙ κανέναν....

Φιλικά και με εκτίμηση

Κέλσος ο Φιλαλήθης

AlastisΜέλος
15/05/2003, 00:08:11
Εχεις δικιο ρε ΕΧΕ...

Οταν το forum φτανει να εχει ας πουμε 1500 μελη και ο ογκος των posts να ειναι τεραστιος, τι να προτοκοιταξουν οι Admins??

Βεβαια, ολα αυτα αρχιζουν απο την αδιαλακτη σταση καποιων σε καποιο θεμα, μη θελοντας να δεχτουν και την αλλη "τραβηγμενη" αποψη. Τσιτωνονται μεταξυ τους τα μελη και ανταλλασουν διαφορα "γαλλικα"...
Οταν ενας ειρωνευεται την αποψη που εκφραζει καποιος αλλος, ειναι φυσικο επακολουθο να εχουμε τετοια εξελιξη μετα.

Εγω ,ας πουμε, με τον Κελσο και τον Avatar εχουμε ανταλλαξει "λιγα..." επειδη δεν του αρεσε του πρωτου η αποψη μου καπου και επειδη ο δευτερος ηθελε σωνει και καλα στοιχεια. Δεν βριστηκαμε ομως μεταξυ μας ,δεν τα χωσαμε στεγνα ο ενας στον αλλο () και το θεμα εληξε συντομοτατα.

Eχω την εντυπωση, οτι λυση δεν ειναι η διαγραφη μελων βεβαια... Δεν ξερω τι μπορουν να κανουν οι διαχειριστες, καθως ειναι ενα προβλημα με παρα πολυ δυσκολη λυση...

...open minds are better minds!

15/05/2003, 00:11:03
Καλησπέρα!

Χαιρετώ τον Κέλσο και την ΑΤΜΑ που ανταποκρίθηκαν, και συμφωνούν ότι όντως το πρόβλημα είναι υπαρκτό και όπως αναφέρεις Κέλσο, παίρνει διαστάσεις χιονοστιβάδας.

Ας ξεκινήσω λοιπόν…….

Καταρχήν δεν έχω κανένα προσωπικό με κανέναν. Και επειδή είμαι ειλικρινείς και τίμιος, θέλω να πω ότι εάν! έχω κάποιου είδους ‘διαφορές’ με οποιοδήποτε μέλος, μένει επί προσωπικού επιπέδου και δεν το μεταφέρω στα φόρουμ.

Είναι ολοφάνερο πως τα πράγματα γενικά στα φόρουμ έχουν λιγάκι χαλαρώσει όσον αφορά την συχνότητα των επισκέψεων. Αυτό βέβαια είναι λογικό, εάν λάβουμε και τον παράγοντα Άνοιξη και γενικός καλοκαιρία. Παρατηρείτε το φαινόμενο όπως προανέφερα στο αρχικό μου μήνυμα, των προκλήσεων σεξουαλικών υπονοουμένων. Αυτό δεν θα με ενοχλούσε εάν δεν είχε πάρει της διαστάσεις που είδη έχει πάρει. Έτσι δεν είναι ΑΤΜΑ;
Παρατηρείτε κάτι σαν διαγωνισμός γονιμότητας.Και μετά έρχεται ο ανταγωνισμός των θηλυκών.

Παρατηρείτε επίσης το φαινόμενο προσβλητικών χαρακτηρισμών ή χρίση όμορφων και μοναδικής χάρης! επιθέτων.

Γνώμη μου είναι ότι όλα αυτά θα πρέπει να πάρουν ένα τέλος, διότι το esoterica θα καταντήσει κάτι σαν dating club κτλπ. Δεν λέω, πολύ καλό το φόρουμ ‘μετάξι τύρου και αχλαδιού’ και εγώ φυσικά συμμετέχω ενεργά στο προαναφερθέν. Το κακό όμως έχει παραγίνει. Πρέπει να δεχτούμε το γεγονός, ότι πολλά μέλη δυσανασχετούν με αυτήν την κατάσταση. Πρέπει επιτέλους να μάθουμε, που! και τι! γράφουμε.

Βρε συ ΑΤΜΑ, πες μου σε παρακαλώ, τι εννοείς ακριβός λέγοντας ‘’’ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ
ΑΥΤΟ ΚΑΤΟΥΣΙΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ...’’’ μα εάν δεν με γελούν τα μάτια μου, όπου ΑΤΜΑ και υπονοούμενο σεξουαλικής φύσης. Η κάνω λάθος; και μετά ορισμένα αρσενικά μέλη τσιμπάνε το δόλωμα. Χωρίς να θέλω να πω ότι όλα σου τα μηνύματά είναι αυτής της φύσης. Σε διαβάζω και μου αρέσεις. Θα έλεγα ότι ένα πάρα πολύ μικρό ποσοστό τον μηνυμάτων σου ανήκουν στην κατηγόρια που προανέφερα, μα είναι αρκετά για να κάνουν την ζημιά. Εάν πω ότι δεν επηρεάσθηκα από την υπάρχουσα κατάσταση, θα είμαι ψεύτης.

Δεν προσπαθώ να ‘επιπλήξω’ κανέναν! Πρώτον απ’όλους βάζω τον εαυτό μου μπροστά για ‘λιθοβολισμό’! Απλός εκφράζομε ευθέως ο άνθρωπος. Που είναι το κακό; Απολύτως υγιές δεν είναι;

Δεν μπορεί ένα μέλος να λέει για παράδειγμα την γνώμη του και ως απάντηση να παίρνει είτε ειρωνεία, είτε ‘’κακά’’ λόγια.

Κέλσο, δεν έχω σκεφτεί κάποια λύση, είμαι ακόμα μπερδεμένος και προβληματισμένος.
Απλός αναφέρω το υπάρχον πρόβλημα.
Θέλω να ακούσω και την δική σου άποψη Κέλσο επάνω σε όλα τούτα και την δική σου ΑΤΜΑ, καθώς και τον υπολοίπων μελών.

Ας μην παρεξηγηθώ. Δεν είμαι αναμάρτητος. Την πρώτη πέτρα πετάξτε την σε’μένα.

Ας βρούμε όλοι μαζί μια μέση οδό. Δεν νομίζω ότι είναι δύσκολο.

Σας χαιρετώ προσωρινά.

Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 15/05/2003 00:20:27

15/05/2003, 00:17:50
Να κάνω μια ερώτηση. Υπάρχουν φόρουμ για σοβαρά θέματα?

Φυσικά και υπάρχουν, ένα σωρό μάλιστα.

Αν λοιπόν υπάρχουν, και κάποιος αισθάνεται να γράφει μόνο εκεί μέσα, στα σοβαρά, ας γράφει μόνο εκεί μέσα!

Για ποιο λόγο να τον παρασύρει κάποια χιονοστιβάδα…που προσωπικά την βλέπω σαν μια βαλβίδα ασφαλείας… και τίποτα παραπάνω! Στη ζωή δεν φιλοσοφώ μόνο, μα αστειεύομαι, πειράζω και με πειράζουν, ερωτοτροπώ πάντα με καλή διάθεση, κρατά χαμηλά την πίεση!

Αν κάποιος έρθει στο εσωτερικά, για εσωτερικούς λόγους, εκεί στο βάθος θα πάει, που γράφει

Εδώ φιλοξενούνται οι Συζητήσεις που δεν σχετίζονται με την ευρύτερη θεματολογία του ESOTERICA.gr αλλά δεν είναι παντελώς "άσχετες"... και πάντα, φυσικά, συμφωνούν με τους κανονισμούς που διέπουν τις Ομάδες Συζήτησης!

Το λέω, γιατί καλύτερα να είναι το Τσακωθείτε εκεί μέσα, παρά στα σοβαρά θέματα, που θα διαβάσει και ίσως αν τα βρει μέσα στα σοβαρά, τσακωμούς, αψιμαχίες και τέτοια, να τον απομακρύνουν!

Τέλος, θέλω να πω, πως προσωπικά ΠΑΙΖΩ…και το κάνω με τα μέλη που καταλαβαίνω πως θέλουν να παίξουν με όμορφο τρόπο και χιουμοριστική διάθεση! Ακόμα και ορισμένες αψιμαχίες, ελαφριάς μορφής που παρατηρούνται, είναι σε φόρουμ ΤΣΑΚΩΜΟΥ…η της Κ. ΛΟΥΚΑΣ….και που για αυτό δημιουργήθηκαν…. και ακόμα κατι, ίσως ορισμένες λεπτομέρειες, που στους περισσότερους ξεφεύγουν, (ευτυχώς όχι όλους)….. εκεί μέσα είναι καθαροί, μάλλον πεντακάθαροι!

ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟ!

Για όσους φυσικά βλέπουν!

LoucasΜέλος
15/05/2003, 00:22:35
ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟΨΗ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΕΧΕΜΒΡΟΤΟ.

ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΛΗΦΤΕΙ Η ΕΣΤΩ ΝΑ ΜΟΙΩΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.

THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.

15/05/2003, 00:29:49
Posted - 14/05/2003 : 15:16:53
quote:

[ΜΑ ΑΤΜΑ ΜΟΥ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΑΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ... Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΕΔΩ ΝΟΙΩΘΩ ΜΙΑ ΕΚΤΡΟΠΗ ... ΚΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ...ΕΠΑΝΑΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΜΑΣ ... ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ...ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΞΑΝΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ....]

[ΑΡΧΟΝΤΑ ΜΟΥ...ΠΟΣΟ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ...
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ +ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΜΑΣ...
ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΦΩΤΙΑ...
ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΕΧΩ ΗΔΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ
"Η ΠΑΝΔΩΡΑ/ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ+Η ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΦΥΛΟΥ"]

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΓΙΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ.
ΑΝ ΟΧΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΝΑ ΟΛΑΚΕΡΟ ΤΟΠΙΚ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ .
ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΔΩ +ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ...
ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ... ΖΩ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΔΙΑΒΑΖΩ...
(ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΑΡΧΙΚΑ "ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ").

ΛΥΠΑΜΑΙ ΜΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΦΕΘΩ/ΕΚΤΕΘΩ ΣΤΗ ΡΟΗ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ Μ'ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΑΡΠΑΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ
ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΣΚΟΜΙΣΟΥΜΕ
ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ
ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΝ..
+ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ Η ΠΟΛΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ...
ΤΟ ΦΥΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ...

ΠΑΡΕΞΗΣΗΜΑ ΟΛΑ ΝΑΙ,ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΝΑΙ,
ΛΑΘΗ/ΠΑΘΗ/ΜΙΣΗ/ΑΓΑΠΕΣ///ΟΛΑ ...
ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ...
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ....

ΦΩΣ!

aummmmmmm

Edited by - ΑΤΜΑ on 15/05/2003 00:37:09

sofia7Μέλος
15/05/2003, 00:34:13
Καλέ μου φίλε Εχέμβροτε,

η ανησυχίες και οι προβληματισμοί σου όσον αφορά την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί εδώ μέσα να είσαι σίγουρος ότι δεν είναι μόνο δικοί σου. Πολλοί από εμάς προβληματιζόμαστε και το δείχνουμε ο καθένας με τον δικό του τρόπο.
Ο χώρος αυτός δεν διαφέρει, παρόλο που οι περισσότεροι απο μας το επιδιώκουμε, απο την ζωή εκεί έξω. Όπως έξω έτσι και μέσα κατά το όπως επάνω έτσι και κάτω. Δεν μπορούμε να αποφύγουμε την διαφορετικότητα του καθενός. Μπορούμε όμως να αντιδράσουμε σε σημεία που δεν μας εκφράζουν. Πολλές φορές έχω κάνει κατ' ιδίαν συζητήσεις με μέλη των "εσωτερικά" και η δική μου άποψη, ίσως λανθασμένη αλλά δική μου, είναι η "μη δράση".
Διαλέγω να μην συνδιαλαγώ με άτομα που συμπεριφέρονται με ασέβεια, με απρέπεια και με απολυταρχία. Δεν κάνω κριτική απλά δεν συμμετέχω.
Πιστεύω ότι αν δεν μπούμε στο παιχνίδι τους, γιατί για τέτοιο πρόκειται, κάποια στιγμή όταν δεν θα έχουν συμπαίκτες θα φύγουν απο μόνοι τους η στην καλύτερη περίπτωση θα συμμορφωθούν με το πνεύμα του χώρου αυτού.

HeliosΜέλος
15/05/2003, 00:44:26
Πριν αποφασισετε να στησετε επιτροπες λογοκρισιας,εβραιοχριστιανικου τυπου,καντε εναν κοπο να διαβασετε παλιοτερες συζητησεις 'αξιων'μελων και συνεργατων,που τωρα κοπτονται για την ηθικη σωτηρια του τοπου.
Λιγη ειλικρινεια απο μερους τους,θα τους ηταν ωφελιμη.
Και εν τελει,για τους αυτοκλητους ηθικολογους Μακκαρθιστες,οτι δεν μας αρεσει το προσπερναμε και δεν το διαβαζουμε,μην τυχον και μας μολυνει.
Εμας τις αγνες παρθενικες και αμολυντες αθωες ψυχες.

15/05/2003, 00:51:51
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΧΕΜΒΡΟΤΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ...
ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΣΥΜΦΟΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΚΕΛΣΟΥ.

ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΥΔΑΙΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ......

ΑΛΛΑ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΚΑΤΙ ΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ..
Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ....
Η ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΠΤΩΝ ΤΟΥ ....

Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ...
ΑΛΛΟΣ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ........

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΝΙΑΣ....
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ....
ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΕΧΕΜΒΡΟΤΕ ....
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ESOTERICA.gr ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΦΟΒΙΘΕΙ ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**

onomaΜέλος
15/05/2003, 02:38:55
Χωρις να ειμαι και ο πλεον αρεστος εδω περα , θα πω καποια πραγματα για το θεμα...

Καλο ειναι να μην υπαρχουν φραγμοι (ως ενα σημειο βεβαια , ακραιο σημειο)

Ο καθενας να εκφραζεται οπως θελει, αν εχει κατι να πει θα το πει με το δικο του τροπο και αυτος που θα μπορει να το καταλαβει θα το καταλαβει.

Και εγω εχω παρεξηγησει και εχω παρεξηγηθει..ομως ετσι ειναι και η πραγματικοτητα... εκτος των φορουμ

Το τι ειναι σοβαρο και τι οχι ειναι εξαρταται απο πολλα πραγματα και αντικατοπτριζει ως ενα βαθμο και την προσωπικοτητα του ανθρωπου...

Καλυτερα να αφεθουν τα πραγματα οπως ειναι , νομιζω οτι εχουν παρει το δρομο τους...

15/05/2003, 05:05:39
Γεια σας!

Για την ώρα έχω να πω μόνον τα εξής(θα επανέλθω στο θέμα σίγουρα):

- Καταρχήν ευχαριστώ ειλικρινά τον ΕΧΕΜΒΡΟΤΟ που ξεκίνησε ένα τέτοιο θέμα!

- Πιστεύω ακράδαντα πως δεν υπάρχει κανένας, τουλάχιστον σοβαρός, λόγος ανησυχίας.

- Το ESOTERICA, ή τα Εσωτερικά εάν προτιμάτε, είναι κατάκτηση, προσπάθεια και ευθύνη όλων των ενεργών Μελών των Forums, Συνεργατών του site, Μελών και Φίλων της Ομάδας του!
Υπ'αυτήν την έννοια νομίζω ότι είναι καιρός πλέον και οι Ομάδες Συζήτησης να αποδείξουν αυτό που έχουν ήδη κατακτήσει: την δυνατότητα "Αυτοοργάνωσης" και "Περιχαράκωσης" του Μοναδικού (και συγχωρέστε με εάν το τονίζω λίγο παραπάνω αυτό) αυθεντικού χώρου Αναζήτησης στο Ελληνικό Διαδίκτυο για όλους τους Οδοιπόρους του Μεταφυσικού, του Παράξενου και της Εσωτερικής Πορείας. Η κατάσταση πλησιάζει προς μία πρώτη φάση ωριμότητας. Ας δώσουμε την ευκαιρία να εκφραστεί... αλλά και να δοκιμαστεί!

- Οι υπεύθυνοι του ESOTERICA βρίσκονται και θα βρίσκονται κοντά στην προσπάθεια αυτή για πολύ καιρό ακόμη, δεν υπάρχει περίπτωση να παραιτηθούν από το ίδιο τους το Όνειρο!

- Οι ίδιοι άνθρωποι ασχολούνται και με τα υπόλοιπα Τμήματα του Τόπου και ως εκ τούτου μερικές στιγμές θα υπάρχει(όπως υπήρξαν και στο παρελθόν) μία κατάσταση ή ανάγκη που θα τους προτρέπει να ρίξουν το "βάρος" της δράσης τους κάπου αλλού.

- Κάποιες τέτοιες ανάγκες (σε συνδυασμό με τα προηγούμενα) υπάρχουν αυτήν την περίοδο και, πιστέψτε με, είναι για καλό του Τόπου και των Σκοπιμοτήτων του (και για να μην ξεχνιόμαστε: Το "Μήνυμα" της Ομάδας του ESOTERICA.gr )!
Έχουν να κάνουν(εν συντομία) με τα εξής:
1. Δημιουργία και οργάνωση των υποδομών για ανάπτυξη των Ομάδων Συζήτησης και προς την κατεύθυνση των Εμπεριστατωμένων Μελετών πάνω σε Θέματα του Πεδίου ενδιαφέροντος του Τόπου! Αυτό θα χρειαστεί οπωσδήποτε την συμμετοχή των Ενεργών Μελών των Forums.
2. Ανάπτυξη της Υποδομής για την φιλοξενία όλης αυτής της, ανεκτίμητης, ερευνητικής προσπάθειας που ήδη έχει γίνει ή πρόκειται να γίνει στο μέλλον. Ο απώτερος στόχος είναι να αποτελέσει τον σοβαρό κόμβο για όλον τον ελληνικό χώρο γύρω από θέματα Ανεξήγητα, Παραφυσικά, Παραψυχολογικά, Ουφολογικά κ.ό.κ.
3. Υποστήριξη μίας συνεργασίας με Τηλεοπτικό Μέσό, όπως αυτές που υπήρξαν στο παρελθόν, μόνο που αυτή την φορά οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργαζόμαστε είναι πράγματι αξιόλογοι, έχουν όραμα και το όλο θέμα υπόσχεται μελλοντική προοπτική! (πάντα στα πλαίσια των στόχων μας).

Αυτά για την ώρα Φίλοι και Φίλες, ελπίζω να κάλυψα ένα μέρος των αναρωτήσεων που "γέννησε" η συζήτηση, θα παρακολουθώ το συγκεκριμένο θέμα και θα τοποθετηθώ και στα υπόλοιπα σκέλη των ερωτημάτων.

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------

15/05/2003, 05:47:47
KΑΛΗΜΕΡΑ KAΛE MOY,ΑΝΤΜΙΝ!
(ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΗΣΥΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΝΟ...ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ...)

ΦΩΣ ΕΚ ΦΩΤΟΣ
ΑΤΜΑ JNANI

aummmmmmm

15/05/2003, 10:16:39
Tην καλημέρα μου σε όλους...

Μια παρατήρηση- ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ...

Απο πολλούς που απάντησαν στο θέμα του φίλου Εχέμβροτου, βλέπω την προσπάθεια "δικαιολογίας" ή της "εύρεσης άλοθι"....
Και αυτό γίνεται το πιό ΕΥΚΟΛΟ, όταν επικαλούντε την ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ διαβίωση στον Κόσμο της "πραγματικότητας" και έτσι η "εικονική πραγματικότητα" αυτή του Διαδυκτίου (σύμφωνα με τα γραφώμενά τους) γίνεται ένα "ALTER EGO"...

Μα καλά, αναρωτιέμαι (φωναχτά)...
Ο κόσμος ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ (που μας δίνει το άλοθι) μας αρέσει;;;;;
Είναι αυτό που ΕΜΕΙΣ θέλουμε;;;;;;;
Αν όχι, γιατί τότε μεταφέρουμε τον ΕΞΩ ΚΟΣΜΟ μέσα σε αυτόν του Διαδυκτίου;;;;;;;

Σε πολλά τόπικς έχει γίνει αναφορά για τον Κόσμο και τα "κακά" που τον μαστίζουν...
Πείνα...
Δίψα...
Πόλεμος...
Μίσος...
Πάθη...
'Εχθρες...
Δολοπλοκίες...
Διαπλοκές...
Με μία λέξη, ο ΘΑΝΑΤΟΣ του εσωτερικού ΑΓΝΟΥ εαυτού ΜΑΣ...

Απορία μου λοιπόν είναι το ΓΙΑΤΙ συγκαλύπτουμε την ΕΔΩ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΑΣ, με αυτή που έχουμε όταν ζούμε στον "έξω κόσμο";;;

Πώς δηλαδή ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ να ΚΑΛΥΤΕΡΕΨΟΥΜΕ τον κόσμο που ΖΟΥΜΕ, είτε ΕΞΩ είτε ΜΕΣΑ στο διαδύκτιο;;;
Δηλαδή ΠΩΣ θέλουμε να καλυτερέψουμε τον ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ (ως μονάδα του κοινωνικού συνόλου, κατ'επέκταση καλυτερεύουμε ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ), όταν κρυβώμαστε πίσω απο τα καμώματά μας που έχουμε στον κόσμο που ζούμε;;;;;;

Και κάτι ακόμα...
Δε νομίζω να μίλησε ΚΑΝΕΝΑΣ για διαγραφή μελών, άσχετα αν κάποιοι πιθανά να το αποζητούν δίκην ΗΡΩΟΠΟΙΗΣΗΣ...........

Απλά συζητούμε ένα ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΘΕΜΑ που έθεσε ο φίλος Εχέμβροτος και προσπαθώ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ (άσχετα αν γίνομαι κουραστικός) να το ΣΥΝΔΙΑΣΩ με τον σκοπό που έχουμε εγγραφεί μέλη του Εsoterica.gr...

Αλήθεια, ΓΙΑΤΙ ΕΓΓΡΑΦΤΗΚΑΤΕ μέλη στο Esoterica.gr;;;;
Τι ήταν αυτό που σας ΤΡΑΒΗΞΕ στο Esoterica.gr;;;;
Αυτοί οι λόγοι ή ο λόγος που σας έφερε σε αυτή τη μεγάλη, τη ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ Ελληνική διαδυκτιακή παρέα για την Μεταφυσική Αναζήτηση και τον Εσωτερισμό, συνεχίζει να ΥΦΙΣΤΑΤΕ, να ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΕΡΓΟΣ;;;;

Απλές σκόρπιες σκέψης, στην οθόνη του υπολογιστή σας...

Φιλικά,
Κέλσος ο Φιλαλήθης

EoNΜέλος
15/05/2003, 10:28:00
μάλιστα...
Ο Εχέμβροτος...που είχε όλο το ελεύθερο να διακομωδήσει τα μέλη του Εσωτέρικα με το πραγματικά εκπληκτικό ταλέντο του...διαμαρτύρεται και διερωτάται...τι πρέπει να γίνει...
καλό και αυτό...

Τελικά η Ανοιξη έχει πολύ μεγάλη δύναμη...

"Μαθαίνω ελεύθερα να ανασαίνω..."

ananasssΜέλος
15/05/2003, 10:52:54
Συγγνώμη, μα για τί πράγμα "είναι καρός να γίνει κάτι";
ΤΙ να γίνει δηλαδή; Πρέπει; Φίλε Εχέμβροτε, καλύτερα να γίνεις λίγο πιο σαφής, γιατί έτσι "γενικεύονται" και "ισοπεδώνονται" εύκολα όλα... Γιατί, κοίτα τι λες:
quote:
Παρατήρησα ότι για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα τα forums μοιάζουν να πλέουν ακυβέρνητα.

Αν πάντως αναφέρεσαι ΜΟΝΟ στη συγκεκριμένη κατηγορία "Μεταξύ τύρου και αχλαδιού", ε δεν νομίζω να υπάρχει κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα, μιας και ο συγκεκριμένος χώρος, για τον σκοπό που αναφέρεται στην αρχή του ανοίχθηκε... Όποιος δεν θέλει να συμμετέχει (ούτε να γράφει, μα ούτε και να αναγνώσκει), ας μην κάνει κλικ με το ποντικάκι του εκεί πάνω... Είναι τόσο απλό!

Νομίζω πως η τοποθέτηση του Admin είναι σαφής, και δεν συντρέχει λόγος περαιτέρω ανάπτυξης τους θέματος:

quote:
- Πιστεύω ακράδαντα πως δεν υπάρχει κανένας, τουλάχιστον σοβαρός, λόγος ανησυχίας.

- Το ESOTERICA, ή τα Εσωτερικά εάν προτιμάτε, είναι κατάκτηση, προσπάθεια και ευθύνη όλων των ενεργών Μελών των Forums, Συνεργατών του site, Μελών και Φίλων της Ομάδας του!
Υπ'αυτήν την έννοια νομίζω ότι είναι καιρός πλέον και οι Ομάδες Συζήτησης να αποδείξουν αυτό που έχουν ήδη κατακτήσει: την δυνατότητα "Αυτοοργάνωσης" και "Περιχαράκωσης" του Μοναδικού (και συγχωρέστε με εάν το τονίζω λίγο παραπάνω αυτό) αυθεντικού χώρου Αναζήτησης στο Ελληνικό Διαδίκτυο για όλους τους Οδοιπόρους του Μεταφυσικού, του Παράξενου και της Εσωτερικής Πορείας. Η κατάσταση πλησιάζει προς μία πρώτη φάση ωριμότητας. Ας δώσουμε την ευκαιρία να εκφραστεί... αλλά και να δοκιμαστεί!

Προσωπικά αναμένω με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την συνεργασία -που μόλις ανακοινώθηκε- με Τηλεοπτικό Μέσο, και ελπίζω η εμβέλεια του μέσου να μας επιτρέπει κι εμάς τους... μακρινούς να παρακολουθούμε τα τεκτενόμενα...

"Να'μαι καλά, να σ' αγαπώ..."