- Το επικινδυνο παιχνιδι "Ποτηρακι"..Αληθινη ιστορια - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤIGI ΔΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ
ΚΑΝΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ (ΑΝ ΚΑΙ Ο DYING HTAN ΕΤΟΙΜΟΣ
ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΦΥΛΑΚΗ)
ΕΛΑ ΑΣΤΙΕΥΟΜΑΙ
ΞΕΡΕΙΣ ΤΠΤ ΑΛΛΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΑΚΙ ?
ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΦΙΛΩΝ ,ΚΑΜΟΙΑ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΑ ΤΕΣΠΑ..ΚΑΤΙ?...
AME ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΟΣΕΣ ΘΕΣ Κ ΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ....
ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ Κ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΜΟΥ Κ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ...
ΕΠΕΣΕ ΜΕΣΑ ΑΚΟΜΑ Κ ΣΤΙΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΜΑΣ..... ΠΑΝΤΩΣ Κ ΤΙΣ 2 ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΠΕΣΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ.... Κ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΚΑΡΑΤΙΣΕ ΗΤΑΝ 6 ΩΡΕΣ . ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΙ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΝΕ
ΣΥΓΝΩΜΗ TIGI ΜΟΥ
ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ 6 ΩΡΕΣ ΜΙΛΟΥΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ??
ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΡΩΤΗΣΩ ΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ?
Η ΣΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ...
ΑΑΑ!!! ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ ...
ΑΝ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΟΥΝΑ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ
ΝΑ ΚΑΝΩ CHAT ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ
ΝΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ...![]()
![]()
![]()
![]()
Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
ΧΕ!ΧΕ!
ΤΙ ΚΡΙΜΑ .. Α ΡΕ TIGI ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ..
ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ..
ΑΧ!ΑΧ!
ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΕΣ..
CHARMED ONE
quote:ΣΥΓΝΩΜΗ TIGI ΜΟΥ
ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ 6 ΩΡΕΣ ΜΙΛΟΥΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ??ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΡΩΤΗΣΩ ΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ?
Η ΣΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ...
ΑΑΑ!!! ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ ...
ΑΝ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΟΥΝΑ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ
ΝΑ ΚΑΝΩ CHAT ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ
ΝΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ...
Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
ΧΕ!ΧΕ!
ΤΙ ΚΡΙΜΑ .. Α ΡΕ TIGI ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ..
ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ..
ΑΧ!ΑΧ!ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΕΣ..
CHARMED ONE
ΑΚΡΙΩΒΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ 6 ΩΡΕΣ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ 1 ΑΛΛΑ ΑΛΑΖΑΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΤΥΧΕΙ Κ ΠΟΛΛΟΥΣ ''ΨΕΥΤΕΣ'' ΑΛΛΑ Κ ΠΟΛΛΑ ''ΚΑΚΚΑ''.
ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΠΤ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΟΥΝΙΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΞΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ (ΗΤΑΝ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ) ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΟΥΜΕ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΛΕΓΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΣΥΝΑΡΤΙΣΙΕΣ ΓΙΑ 4 ΩΡΕΣ.
ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ Ν ΣΤΑΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΚΑΝΑΜΕ 1 ΤΣΙΓΑΡΟ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΤΡΩΓΕ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ. Κ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΟΜΩΣ ΕΝΩ ΠΡΟΣΑΠΑΘΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΗΡΘΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΞΑΝΑ. ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ (ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΔΙΞΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΥΡΙΑΣΜΕΝΟ) ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ Κ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΒΗΝΟΥΝ Κ ΤΑ ΚΕΡΙΑ.
Η ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΦΡΙΚΑΡΕ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ.ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ.
Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΩΡΟ 3 ΕΤΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΕ ΚΑΠΟΥ ΤΟ 17.. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ Κ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΘΑΨΑΝΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΑΝΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΡΙΓΥΡΝΑΕΙ ΨΑΧΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ....
ΕΝΩ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΙΣΑΜΕ Κ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΑΚΟΘΜΕ ΓΙΑ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΘΟΡΥΒΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝΕ ΕΙΧΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ .....
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ....
ΚΑΛΑ ΡΕ 25 ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΙΔΙ ΚΑΠΝΙΖΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΤΙΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ..
ΑΧ!ΑΧ!ΑΧ1
ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΒΡΕ ΙΕΡΟΣΥΛΟΙ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΒΡΗΚΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ
ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΨΕΙ ... ΑΠΑ ΠΑ ΠΑ..
ΤΙ ΑΣΥΝΑΡΤΙΣΙΕΣ ΕΛΕΓΕ ΔΗΛΑΔΗ?
ΤΥΠΟΥ ΤΟΝ ΡΩΤΟΥΣΑΤΕ "ΠΟΤΕ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ"(ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ)
ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΛΕΓΕ... ΕΧΕΙΣ ΩΡΑΙΑ ΜΑΛΛΙΑ(ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ)
ΓΙΑ ΑΝΕΛYΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
ΟΤΑΝ ΚΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑ ΟΙ ΤΟΙΧΟΙ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΑΝ ΑΣΠΙΔΑ
ΚΑΙ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ-ΠΝΕΥΜΑ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΜΕΣΑ
ΣΤΟ ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΜΙΑ ΣΤΕΓΗ ΟΙ ΘΟΡΥΒΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΗΤΑΝ ΔΕΙΓΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΕΠΕΙΡΕΑΣΜΕΝΟΙ
Η ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟΙ.. ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΤΙΣ ΣΥΖΥΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ESOTERICA ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΥ
ΑΚΟΥΓΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΜΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ (ΠΟΥ ΝΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΠΟΤΗΡΑΚΙ)
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΕΠΕΙΔΡΑΣΕΙΣ ΕΙΧΕ ΣΕ ΣΕΝΑ ΓΛΥΚΙΕ ΜΟΥ TIGI
ΣΗΜΕΡΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΣΗΜΑΔΙ ΑΠΑΝΩ ΣΟΥ...?ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΡΙΝ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ? ΤΑ ΣΥΖΗΤΑΣ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ... ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝΕ?
ΘΑ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΠΟΛΥ ΑΝ ΜΟΥ ΕΛΥΝΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΟΥ
ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΙΛΟΥΣΑΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΟ 3 ΕΤΩΝ?
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ..
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΩΝ..
ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕ..
ΤΕSΠΑ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ...
THE POWER OF TREE
WIIL SET US FREE
quote:ΚΑΛΑ ΡΕ 25 ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΙΔΙ ΚΑΠΝΙΖΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΤΙΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ..
ΑΧ!ΑΧ!ΑΧ1ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΒΡΕ ΙΕΡΟΣΥΛΟΙ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΒΡΗΚΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ
ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΨΕΙ ... ΑΠΑ ΠΑ ΠΑ..ΤΙ ΑΣΥΝΑΡΤΙΣΙΕΣ ΕΛΕΓΕ ΔΗΛΑΔΗ?
ΤΥΠΟΥ ΤΟΝ ΡΩΤΟΥΣΑΤΕ "ΠΟΤΕ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ"(ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ)
ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΛΕΓΕ... ΕΧΕΙΣ ΩΡΑΙΑ ΜΑΛΛΙΑ(ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ)
ΓΙΑ ΑΝΕΛYΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩΟΤΑΝ ΚΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑ ΟΙ ΤΟΙΧΟΙ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΑΝ ΑΣΠΙΔΑ
ΚΑΙ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ-ΠΝΕΥΜΑ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΜΕΣΑ
ΣΤΟ ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΜΙΑ ΣΤΕΓΗ ΟΙ ΘΟΡΥΒΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΗΤΑΝ ΔΕΙΓΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΕΠΕΙΡΕΑΣΜΕΝΟΙ
Η ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟΙ.. ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΤΙΣ ΣΥΖΥΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ESOTERICA ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΥ
ΑΚΟΥΓΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΜΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ (ΠΟΥ ΝΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΠΟΤΗΡΑΚΙ)
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΕΠΕΙΔΡΑΣΕΙΣ ΕΙΧΕ ΣΕ ΣΕΝΑ ΓΛΥΚΙΕ ΜΟΥ TIGI
ΣΗΜΕΡΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΣΗΜΑΔΙ ΑΠΑΝΩ ΣΟΥ...?ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΡΙΝ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ? ΤΑ ΣΥΖΗΤΑΣ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ... ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝΕ?
ΘΑ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΠΟΛΥ ΑΝ ΜΟΥ ΕΛΥΝΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΟΥΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΙΛΟΥΣΑΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΟ 3 ΕΤΩΝ?
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ..
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΩΝ..
ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕ..ΤΕSΠΑ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ...
THE POWER OF TREE
WIIL SET US FREE
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΚΑΠΝΙΣΤΗΣ ΕΔΩ Κ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ...Κ Μ ΑΡΕΣΕΙ
ΝΑΙ ΗΤΑΝ ΞΥΜΕΡΩΜΑΤΑ 15ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Κ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ....
Κ ΟΙ 4 ΜΑΣ. ΟΙ ΑΣΙΝΑΡΤΡΙΣΙΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΙΠΕΣ...ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΖΑΛΙΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΚΡΗ...
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙ ΑΘΤΟ Κ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ... ΑΛΛΑ Κ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. ΝΑ ΣΟΘ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΙ ΕΠΙΡΕΑΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙΣΑ Κ ΠΟΛΛΥ ΒΑΘΕΙΑ ΕΜΕΙΝΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΕΠΙΦΑΝΙΑΚΑ ''ΤΥΠΟΥ ΧΑΒΑΛΕ''. ΟΜΩΣ ΒΡΗΚΑ Κ ΑΛΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΕΣ Κ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΙΝΕΣ....
ΟΝΤΩΣ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΜΕ ΠΑΙΔΙ 3 ΕΤΩΝ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΤΑΝ Κ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ. ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΘΕΣΕ ΔΕΝ ΥΑΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΛΕΧΤΟΙ Κ ΓΛΩΣΣΕΣ ΟΥΤΕ ΗΛΙΚΙΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ. ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΘΣΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΛΕΝΕ ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΦΤΙΚΕ ΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑ 2343 ΧΡΟΝΩΝ?????
ΤΟ ΕΧΩ ΣΥΖΗΤΙΣΕΙ ΜΕ 2-3 ΦΙΛΟΥΣ Κ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΚΑΤΑΛΗΛΟ ΜΕΡΟΣ.
ΟΙ ΘΟΡΥΒΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΘΓΑΜΕ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ(ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΑΣΤΕΙΟ) ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. ΤΟ ΛΕΕΙ Κ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ.
Α!! Σ΄ΑΡΕΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ...
ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ
ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ..?ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ..?
ΔΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΑΥΤΟ..
ΚΟΙΤΑ TIGI ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ
ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΠΝΕΥΜΑ
ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 2343 ΕΤΩΝ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΕΧΕΙ ΗΛΙΚΙΑ
ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΗΛΙΚΙΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΜΕΤΡΑΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ
ΛΕΜΕ ΠΧ ΕΙΜΑΙ 20 ΔΗΛΑΔΗ ΖΩ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ...
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΕΙΧΕΙ ΗΛΙΚΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΖΕΙ...
ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ
ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ..?ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙΣ ΝΑ ΤΟ
ΚΑΝΕΙΣ??
ΚΑΛΑ ΡΕ ΕΧΕΙΣ ΤΑΤΟΥΑΖ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ??
Η ΚΡΑΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ??
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΙΣ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΙΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΕΣ
ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΕΙΣ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΜΙΑ
Α! ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ![]()
![]()
ΝΑ'ΣΕ ΚΑΛΑ ..!!ΦΙΛΕ ΜΟΥ
I AM THE LIGHT
CHARMED ONE
Αν του πειτε:Φανερώσου τωρα μπροστά μας οπως κιαν είσαι! θατο κανει? παιζει να δειτε καμια μορφη σάπια ας πουμε?
quote:
ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ
Αν του πειτε:Φανερώσου τωρα μπροστά μας οπως κιαν είσαι! θατο κανει? παιζει να δειτε καμια μορφη σάπια ας πουμε?
ΝΑΙ ΑΜΕ Κ ΑΜΑ ΘΕΣ ΚΑΛΕΙΣ Κ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΙΑΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΣ Κ ΣΟΥ ΑΠΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΜΠΟΥΓΑΔΑ....... ΕΛΑ ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ!!!!!!![]()
quote:Α!! Σ΄ΑΡΕΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ...
ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ
ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ..?ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ..?
ΔΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΑΥΤΟ..ΚΟΙΤΑ TIGI ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ
ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΠΝΕΥΜΑ
ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 2343 ΕΤΩΝ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΕΧΕΙ ΗΛΙΚΙΑ
ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΗΛΙΚΙΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΜΕΤΡΑΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ
ΛΕΜΕ ΠΧ ΕΙΜΑΙ 20 ΔΗΛΑΔΗ ΖΩ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ...
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΕΙΧΕΙ ΗΛΙΚΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΖΕΙ...ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ
ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ..?ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙΣ ΝΑ ΤΟ
ΚΑΝΕΙΣ??ΚΑΛΑ ΡΕ ΕΧΕΙΣ ΤΑΤΟΥΑΖ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ??
Η ΚΡΑΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ??ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΙΣ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΙΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΕΣ
ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΕΙΣ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΜΙΑΑ! ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΟΥ
ΝΑ'ΣΕ ΚΑΛΑ ..!!ΦΙΛΕ ΜΟΥI AM THE LIGHT
CHARMED ONE
Ε ΝΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!!!!!!!
ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ!!!! ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Κ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ!!!!
ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ Κ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΛΙΣΤΑ!!! ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΗΛΟ ΜΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΑΠΟΘΗΚΗ!!! ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ!!!1
ΤΙΣ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΤΙΣ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑΤΙ ΥΑΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ Κ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΟΥΝ Κ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΤΟ ΨΣΑΞΕΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!!
ΟΧΙ Κ ΤΑΤΟΥΑΖ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΩ ΚΑΤΙ ΒΙΒΛΙΑ Κ ΒΡΗΚΑ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ!!!! Κ ΕΤΣΙ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ FOROUM!!
MHN ME ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΛΕΙΝΩ ΑΠΟΡΙΕΣ ΟΣΕΣ ΜΠΟΡΩ ΒΕΒΑΙΑ!!!
Επίσης, μπορείς να μου πεις πια έκδοση pdf του Επτάμερον σου έστειλα;(έχω δύο).Είναι αυτή που στα δεξιά της έχει σχόλια σε μπλέ φόντο;
Κάθισα χθες και ταξινομούσα τα βιβλία που είχα.Λοιπόν θα γελάσεις αλλά το Επτάμερον το έχω σε πέντε διαφορετικές εκδόσεις,συμπεριλαμβανομένων και των pdf!!!
Μία από το CM
μία από τον Μάγο
δύο από τα pdf
και μία από το "The fourth book of occult philosophy" του Αγρίππα στο οποίο έργο περιλαμβάνεται κλασσικά το Επτάμερον.Είναι πολύ ωραία έκδοση και χαίρει εκτίμησης γιατί ο μεταφραστής έκανε λένε καλή δουλειά.
Ζήτω η τρέλα![]()
![]()
![]()
Η Ζωή είναι ωραία...αλλά τα έχει με άλλον!
Βασικά το "Kαλημερα σε ολους" δεν χρειάζεται.Από ότι φαίνεται είμαστε μόνο οι δυό μας.Άντε να μπαίνει και κανένας που και που να βλέπει τι γράφουμε
Ούφ!Είμαι μόνος στο γραφείο αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα.Πρόβλημα είναι που δεν έχω δουλειά να κάνω!ΚΑΗΛΑ!Ευτυχώς που συζητάμε μέσω Internet.Να δω πως θα αντέξω μέχρι τις 5...![]()
Ναι, αυτό το βιβλίο σου είπα να αγοράσεις αν μπορείς. Ξαναλέω ότι αξίζουν πολύ αυτά που λέει μέσα πριν αρχίσει να αναλύει το Επτάμερον. Θα δεις.Το εξώφυλλο μόνο είναι λίγο περίεργο. Δείχνει έναν
να κρατάει ένα μήλο...
Θα είναι πολύ βοηθητικό να διαβάζουμε ακριβώς το ίδιο αντίτυπο. Άσε που έχει πολλά σχόλια από τον συγγραφέα.
Η έκδοση pdf που σου έδωσα έχει σχόλια στο κάτω μέρος της κάθε σελίδας.Στη σελίδα 6 κάτω κάτω έχει σχόλιο για το ερώτημα που έθεσα σχετικά με τους Αγγέλους.Δεν απαντά.Απλά διατυπώνει κι αυτός την ερώτηση...
Και τώρα θα ήθελα να επικεντρωθώ στον Κύκλο.
Δεν ξέρω αν μπορείς να έχεις μαζί σου το pdf.Οι οδηγείες που δίνει για την κατασκευή του θεωρώ πως είναι επαρκείς.Άμα διαβάσω τι ζητάει να γράψουμε στον Κύκλο και κοιτάξω το παράδειγμα που δίνει μου φαίνεται πως όλα είναι εντάξει.Όμως εδώ αρχίζει το πρόβλημα...
Ο συγγραφέας του CM στα σχόλιά του λέει ότι το παράδειγμα είναι ετελές.Έψαξα στο Internet για συζητήσεις πάνω στο Επτάμερον και είδα ότι και άλλοι έχουν αναφέρει ότι το παράδειγμα δεν είναι ολοκληρωμένο.
Ειλικρινά δεν ξέρω τι λείπει.Εμένα μου φαίνεται εντάξει.
Κι όμως, λένε ότι ο Κύκλος στο παράδειγμα είναι ελλειπής!Τι λείπει; Όταν μπορέσεις ρίξε μια ματιά γιατί εγώ τον βλέπω ολοκληρωμένο...
Όσο για τη μορφή του Κύκλου, στις ερωτήσεις που έστειλα στον συγγραφές αυτή η απορία συμπεριλαμβάνονταν. Θα προσπαθήσω να καταλάβω τι λείπει αλλά χλομό το βλέπω...ελπίζω η απάντηση που θα μου δώσει ο συγγραφέας(γύρω στον Αύγουστο)να είναι κατατοπιστική. Έχω ρωτήσει επίσης και για τους Αγγέλους.Βασικά έχω 2 εκδοχές στο κεφάλι μου.
1.Την πρώτη φορά,καλούμε τους 7 Αγγέλους που κυβερνούν παραδοσιακά τις ημέρες της εβδομάδας,μέταλλα,χρώματα κτλ.
Τη δεύτερη καλούμε αυτούς που αναφέρονται στην κάθε ημέρα(στο δεύτερο μέρος) να κυβερνούν τα 4 σημεία του ορίζοντα.
2.Την πρώτη φορά καλούμε αυτούς που αναφέρονται στην κάθε ημέρα(στο δεύτερο μέρος) να κυβερνούν τα 4 σημεία του ορίζοντα.
Τη δεύτερη καλούμε αυτούς που περιγράφονται στην κάθε ημέρα στο δεύτερο μέρος σαν "The Angels of the Air ruling..." και το λέω αυτό γιατί το απόσπασμα από το Επτάμερον λέει τη δεύτερη φορά ότι καλείς τους Αγγέλους του Αέρα.
Το αστείο βέβαια είναι πως αν δεν το έχεις καταλάβει τα κακά πνεύματα που θα καλέσεις στον Κύκλο είναι...οι Άγγελοι του Αέρα!!!
Έτσι πχ την Δευτέρα τα κακά πνεύματα που θα καλέσεις είναι οι Arcan rex,Bilet,Missabu και Abuzaha.Γιατί όμως αναφέρονται σαν "Οι Άγγελοι του Αέρα";
Τέλος πάντων, εγώ κλείνω προς την πρώτη εκδοχή από τις δύο που αναφέρω.
Έχει σημασία να δεις ότι τα ονόματα των πνευμάτων που θα καλέσεις, τα γράφεις στο εξωτερικό μέρος του Κύκλου που τον χρησιμοποιείς για προστασία...
Επίσης έχει σημασία να δεις και τις διαστάσεις του Κύκλου οι οποίες δεν είναι καθόλου τυχαίες.Ο εξωτερικός κύκλος έχει διάμετρο 9 πόδια και σύμφωνα με τις οδηγίες ο μεσαίος 8, ο επόμενος 7 και η εσωτερική περιοχή όπου δουλεύει ο Εξορκιστής(μέσα στην οποία γράφεται το "Άλφα και Ωμέγα) έχει διάμετρο 6 πόδια.
Το 9 είναι ο αριθμός της Σεφίρα "Γεσούντ"(Θεμέλιο)
Το 8 είναι ο αριθμός της Σεφίρα "Χόντ"(Λαμπρότητα)
Το 7 είναι ο αριθμός της Σεφίρα "Νεντζά"(Νίκη)
και το 6 είναι ο αριθμός της Σεφίρα "Τιφαρέτ"(Ομορφιά)
Στο κέντρο του Κύκλου συντελείται η ένωση του Θείου με το Ανθρώπινο και βρίσκει πλήρη εφαρμογή το Ερμητικό ρητό "Όπως πάνω, έτσι και κάτω".Πρόκειται για την ουσία του Κύκλου.Ο Εξορκιστής ανέρχεται και βιώνει τη Σεφίρα Τιφαρέτ.Για αυτό τον καταλαμβάνει η Θεϊκή Αγάπη για τα πάντα.Εκείνη τη στιγμή, το θέλημα του Εξορκιστή είναι το θέλημα του Θεού, του HGA που ζει μέσα του τη θέαση του οποίου θα την πετύχει αργότερα με το Τυπικό του Αβραμελέν.