ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- EΡΩΤΟΛΟΓΙΑ ,,ΜΙΑ ΘΕΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- EΡΩΤΟΛΟΓΙΑ ,,ΜΙΑ ΘΕΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
23/12/2013, 15:29:55
σχολιο 12

,,,αν το θεμα κλεισει δε θα κανω αποπειρα να το ξανανοιξω καθως ο σκοΤαδισμος καποιων ατομων ΕΔΩ ΜΕΣΑ δεν επιτρεπει συζητηση επι θεματων ταμπου ειναι κουραστικο να μιλαμε με παρενοχλησεις απο την διαχειριση και κατηγοριες προσωπικες του τυπου του DMC ,,κι υπο την σκια αρνητικων πνευματων γενικα που ανηκουν αξιακα στο παρελθον .. ....σας προσκαλω λοιπον εδω να μιλησουμε πιο ελευθερα ...κια μακρυα απο τους χμμ,,, ηθικοπλαστικους μας ...

http://www.phorum.gr/viewtopic.php?f=28&t=281852

εφολης της υλης και επι ερωτολογικων θεματων ταμπου ...
-για την ερωτικη ενωση και τα σταδια της
-τον ομαδικο ερωτα
-για την ομοφυλοφυλια
-τον παιδικο ερωτισμο
-το γεροντικο ερωτισμο
-τον φυσιολατρικο ερωτισμο
κτλ κτλ

και γενικα για την ερωτικη επανασταση η οποια βεβαια δεν ειναι για ολους ...σας περιμενω στο φορουμ αυτο ...

ΟΙ ΙΔΕΕς ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗς ΖΩΗς...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕς ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΕΙς ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ...............

23/12/2013, 15:43:57
σχολιο 13

quote:
Μπερδεύεις την ανακάλυψη του σώματος που διενεργεί απο βρεφική ηλικία
ένα άτομο με την "αισθησιακή σωματική απόλαυση" ???
Είσαι παντελώς ΛΑΘΟΣ, και εντελώς εκτός θέματος!
αλλού θες να το πας...

πιστευετε οτι τα παιδια δε εχουν αισθησεις αρα δε απολαμβανουν αισθησιακα τιποτε ???πιστευετε οτι τα παιδια δνε μπορουν να νιωοσυν ανατριχιλα και ηδονη σε ενα αλλο επιπεδο ...στο δικο τους ,,,απο ενα χαδι στο σωμα ???

....πιστευεις οτι τα παιδια ειναι αποαισθητοποιημενα νεκρα σωματα ??????????κι οτι μονο σαν εφηβοι ξαφνικα ξυπνανε ολες οι αισθησεις και τα ερωτικα τους θελω ????ξερετε αληθεια απο Οιδιποδειο , μηπως αληθεια ξερετε τι ειναι το συνδρομο της Ηλεκτρας ??

ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ???ΑΝ ΟΧΙ να σας πω .... ειναι η ερωτικη επιθυμια των παιδιων για τους ιδους τους γονεις τους .. αλιμονο κι ομως αυτο ειναι .. γκα ?? Φρουντ δεν εχετε διαβασεισιγουρα ???ΜΗΠΩΣ ΞΥΠΝΗΣΑ ΜΝΗΜΕΣ ΑΠΩΘΗΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΦΡΙΚΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΑΚΟΜΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ.... ????

σε πιο ψυχαναλυτικο πλανητη ζειτε ????????

...εσεις εισαστε πονηρεμενοι μεχρι αηδιας και το πατε αλλου ...υπονοοντας οτι ειμαι μια ανωμαλη .. εχετε την μυγα της διαστροφης του κλασσικου σεξοενηλικα του ανεραστου κατα βαθος ...που ολο το συμπαν της ηδονης κρεμεται απο την στυση του ... και γιαυτο μυγιαστηκατε ..!!!ΤΡΟΜΑΞΑΤΕ ...

ΟΙ ΙΔΕΕς ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗς ΖΩΗς...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕς ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΕΙς ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ...............

Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 23/12/2013 15:46:10

23/12/2013, 16:03:46
quote:
....πιστευεις οτι τα παιδια ειναι αποαισθητοποιημενα νεκρα σωματα ??????????κι οτι μονο σαν εφηβοι ξαφνικα ξυπνανε ολες οι αισθησεις και τα ερωτικα τους θελω ????ξερετε αληθεια απο Οιδιποδειο , μηπως αληθεια ξερετε τι ειναι το συνδρομο της Ηλεκτρας ??

ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ???ΑΝ ΟΧΙ να σας πω .... ειναι η ερωτικη επιθυμια των παιδιων για τους ιδους τους γονεις τους .. αλιμονο κι ομως αυτο ειναι .. γκα ?? Φρουντ δεν εχετε διαβασεισιγουρα ???ΜΗΠΩΣ ΞΥΠΝΗΣΑ ΜΝΗΜΕΣ ΑΠΩΘΗΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΦΡΙΚΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΑΚΟΜΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ.... ????

quote:
ειναι κουραστικο να μιλαμε με παρενοχλησεις απο την διαχειριση και κατηγοριες προσωπικες του τυπου του DMC

Πόσο βλαμμένη είσαι? Κατάλαβες τί σου έγραψα?

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

23/12/2013, 16:15:42
σχολιο 14

quote:
Αν βεβαια θελουμε να μιλησουμε για πραγματικο ερωτα ,που ο καθενας θα εχει επιγνωση για το τι κανει θα πρεπει να μιλησουμε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

........ακριβως !!! μιλαμε συνειδητους ανθρωπους που βεβαια βρισκονται σε επαφη με τον ασυνειδητο εαυτο τους και τα απωθημενα τους και πυκνα συχνα τα εξεταζουν και τα αναμοχλευουν ...ξεμπλοκαρωντας τα ...

...το Οιδιποδειο πχ ειναι συμπλεγμα που λαθος οι γιατροι πιστευουν οτι το ξεπερνα το ενηλικο ατομο ...στα ασυνειδητο μας παντα ελοχευει ο ανικανοποιητος ποθος ο αιμομικτικος και η αιμομικτικη απεχθεια και ψυχοσυγκρουση αναμεσα στα δυο αυτα η ..δυστυχως ..που μας καθοριζουν ως προσωπικοτητες.. βεβαια η συζητηση αυτη δεν ειναι για ανωριμους ..και αν ηταν στο χερι μου θα την σφραγιζα ..ελεγχοντας ποιος θα συμμετεχει και ποιος οχι ..το τερας των απωθημενων δεν ξυπναει σε ολους το ιδιο ηπια .. σε καποιους το ξυπνημα μπορει να συνοδευτει με τρομερη ανισορροπια ψυχικη κι επιιθετκοτητα απεντισ εκεινον που προκαλει το ξυπνημα ....θελει προσοχη .

πχ Ο Νικομαχος ο DMC κι ο Αιθεροβαμων τρομαξανε με αυτο το τερας το εσωψυχο που ανακινησε το θεμα τουτο και γιαυτο αντεδρασαν ετσι...απεναντι μου ...σαν καταπελτες φρικιαρισμενοι ..Η ΦΡΙΚΗ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΩΘΗΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΕΠΙΘΥΜΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΚΙΝΗΘΗΚΕ,,

...οπως ελεγε ο Φρουντ αν ο ασθενης δε μισησει τον ψυχαναλυτη κια δε τρομαξει με αυτα που του βγαζει απο μεσα ...σωστη ψυχαναλυση δε εχει γινει ...

Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 23/12/2013 16:38:04

23/12/2013, 16:33:10
σχολιο 15

προσπερνω τις υβρεις(ενδεικτικες του εσωτερικου σας τερατος που ανακινηθηκε ως ηταν αναμενομενο ) και συνεχιζω οσο το θεμα παραμενει ενεργο ...

...την υπαρξη του παιδικου ερωτικου ποθου καταμαρτυρα τι αλλο το γνωστο Οιδιποδειο συμπλεγμα που εισηγαγε ο Φρουντ ως ερμηνεια των νευρωσικων καταστασεων ( ευτυχως δε του εκαναν τοτε λοβοτομη οπως ισως να ηθελαν καποιοι Νικομαχοι της εποχη εκεινης σκοταδιστες θρησκοληπτικοι )αλλα ο ανθρωπος χαραξε την ιστορια της Ψυχολογιας με ανεπαναληπτο τροπο ..

ας τον ακουσουμε τι εχει να μας πει ...

<<
Για τον Οιδίποδα ο Φρόιντ (1900) αναφέρει: “Αν η μοίρα του μας συγκινεί, είναι επειδή θα μπορούσε να ήταν και δική μας μοίρα, επειδή το μαντείο έχει επιτάξει πριν από τη γέννησή μας την ίδια κατάρα για μας όπως γι’αυτόν. Για όλους μας ίσως η μοίρα έχει ορίσει να στρέψουμε την πρώτη σεξουαλική μας παρόρμηση προς την μητέρα, μας πείθουν γι’αυτό τα όνειρα μας>>

Ο Φρόιντ βρήκε μέσα από τον μύθο του Οιδίποδα, την τέλεια απεικόνιση της ψυχικής κατάστασης που βιώνουν τα παιδιά στις ηλικίες, περίπου, 3-6 χρονών. Σ’αυτό το στάδιο το οποίο ο Φρόιντ ονόμασε "Φαλλικό", το αγόρι αρχίζει να έχει ερωτικά συναισθήματα προς τη μητέρα ενώ παράλληλα νιώθει φθόνο και επιθετικότητα προς τον ανταγωνιστή πατέρα ο οποίος κατέχει και την πολυπόθητη μητέρα. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με το κορίτσι αυτής της ηλικίας όπου θα στραφεί ερωτικά προς τον πατέρα και ανταγωνιστικά προς τη μητέρα. Ωστόσο, ο Φρόιντ υποστήριξε ότι το Οιδιπόδειο Σύμπλεγμα αντιμετωπίζεται διαφορετικά από το αγόρι και το κορίτσι αφού στο αγόρι θα αναπτυχθεί άγχος ευνουχισμού (castration anxiety) και στο κορίτσι απογοήτευση που δεν έχει πέος και φθόνο γι’αυτό (penis envy).

ΝΙΚΟΜΑΧΕ για σενα η καμπανα και για τον Αιθεροβαμονα ( αχ διαβασμενοι μου )ναι τα εχουν πει κι αλλοι ας τα θυμηθουμε λοιπον ,,, δεν ειπα οτι η θεωρια για τον ερωτσμο των παιδιων ειναι δικη μου φευ !!..η επαναστατικη ομως χροια που της δινουμε ναι εμπεριεχει μια προσωπικη δικη μας πινελια ...

...παναγια μου τι ειναι τουτοι μωρε γκαγκουραδες τελειοι και με απωθημεν βουνο !!!!!!!!!!!!

Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 23/12/2013 16:34:26

23/12/2013, 16:45:23
σχολιο 16

..ναι DMC καταλαβα καταλαβα χαχα!!!...πολυ καλα εκτεθηκες ...ω ςπρος του τροπους σου ...

..εσυ μου εγραψες οτι ειμαι βλαμενη με απυθμενη βλακεια κι ημιμαθεια και επικινδυνη επειδη ψωνιζομαι ως εκπαιδευτικος ..

quote:
Αλλά δεν σου φτάνει αυτό, η απύθμενη και επικίνδυνη, όπως φαίνεται πλέον, βλακεία και ημιμάθειά σου, σε οδηγούν σε απίστευτα λάθη, εκτός ορίων, εκτός πραγματικότητας, εκτός ήθους, εκτός συμβατότητας και λειτουργικότητας.

Το χειρότερο από όλα, είναι πως κατά δικό σου ισχυρισμό, που καμία διάθεση δεν έχω να αμφισβητήσω, ψωμίζεσαι ως εκπαιδευτικός.

...ο Νικομαχος εγραψε οτι ειμαι τρελη διεφθαρμενη αξια κατακραυγης ...και οτι σε κατι τετοια ατομα που μιλανε για παιδικο ερωτισμο χρειαζεται λοβοτομη ?? κατι τετοιο ..κι ολα αυτα επιεδη τολμησα να μιλησω για τον ερωτισμο των παιδιων ..τον οποιο ετσι κι αλλιως εχουν αποδεκτει κοτζαμ επιστημες ....ας ακουσουμε τον Νικομαχο ..

quote:
Είσαι εντελώς τρελή και ψυχικά διεφθαρμένη, αν νομίζεις, πώς πράγματι δεν είναι επικίνδυνη ψυχοπαθολογική συμπεριφορά, που αξίζει την κοινωνική κατακραυγή, η ερωτική εκδήλωση, ανάμεσα σε παιδιά και μεγάλους.

Προσωπική μου άποψη, είναι ότι οι μεγάλοι που έρχονται σε ερωτικές επαφές με παιδιά, πρέπει να υποστούν λοβοτομή και ευνουχισμό.

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΚΤΕΘΗΚΑΤΕ ΕΤΣΙ !!! ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ !!!ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΣΤΗΝ 1Η ΣΕΛΙΔΑ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑκΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΝ ΜΕΡΟΠΛΗΠΤΙΚΗ εισ βαρος μου ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΟΥ .. ολα αυτα βεβαια τα καταγραφω στο αρχειο μου ...ετσι... σημειωτεον!!!

Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 23/12/2013 16:53:39

23/12/2013, 17:08:48
quote:
..ναι DMC καταλαβα καταλαβα χαχα!!!...πολυ καλα εκτεθηκες ...ω ςπρος του τροπους σου ...

..εσυ μου εγραψες οτι ειμαι βλαμενη με απυθμενη βλακεια κι ημιμαθεια και επικινδυνη επειδη ψωνιζομαι ως εκπαιδευτικος ..

Αν μόνο αυτό κατάλαβες, ουδέν κατάλαβες. Όσο για τους τρόπους μου, δεν είδες τίποτα ακόμα.

23/12/2013, 17:38:22
quote:

Ειναι αληθεια οτι ο ερωτας ,μπορει σε καποιες στιγμες να αποδειχθει , ο μονος δρομος που θα μας δειξει ενα φως μεσα στο σκοταδι που εχει επικρατησει στην ζωη μας

Ειναι τρομερες οι δυναμεις που αναπτυσονται κατω απο παρομοιες συνθηκες ,και σαν τετοιες ,μπορουν να συντελεσουν σε ενα μεγαλο φασμα δημηουργικοτητας
Ειναι αυτη η καποιου ειδους δυναμη που αναπτυσεται ,λογω των συναισθηματων [υποθετω] που βεβαια δεν θα μας διδαξει την αυτογνωσια η οποιδηποτε αλλο ζητημα μας ενδιαφερει , μπορει ομως να αποδειχθει σαν ενα απο τα βασικα συστατικα που θα μας οδηγησουν εκει !!

Ειναι πραγματικα να απορουμε με την δυναμη , και με την αντοχη που εκλειεται απο αυτα τα συναισθηματα

Αυτο εχει υπαρξει σαν εμπειρια ,πιστευω στον περισσοτερο κοσμο !!

Το ζητημα ομως φιλη ΜΥΘΗΡΑ ισως και να μην βρισκεται ΟΛΟ εδω

Ας μην ξεχναμε ,οτι σαν ατομα ειμαστε ασυνειδητοι !!

Σαν τετοιοι λοιπον εχουμε και αναλογα συναισθηματα !!

Ασυνειδητα!!!

Αν δεν εχουμε εστω και μια μικρη ιδεα για το τι γινεται μεσα μας ολα αυτα που μας συμβαινουν θα ειναι τυχαια ,τυχαια ,τυχαια

Τι ενοω με αυτο !!!!
Ακομα λοιπον ................,[και αν θα μπορεσει καποιος να αναπτυξει παρομοια συναισθηματα ,που κατα την αποψη μου ,θα πρεπει, αν μη τι αλλο, να εχει... ,τυχαια, η μη ,''φυλαχθει'' απο την υπερβολικη αλλοτριωση της κοινωνιας μας !!!

Αυτην δηλαδη που θεωρει το σεξ σαν ενα ευτελες παιχνιδι στο οποιο μπορουμε να συμπεριφερομαστε ο καθενας κατα το δοκουν

.............ας μην ξεχναμε οτι για τον ερωτα χρειαζονται δυο !!!!

Και δεν μιλω για ανθρωπους συνειδητους αλλα για ανθρωπους που θα ''τυχει να εχουν παρομοια συναισθηματα για λιγο η για περισοτερο
!!!!

Αν βεβαια θελουμε να μιλησουμε για πραγματικο ερωτα ,που ο καθενας θα εχει επιγνωση για το τι κανει θα πρεπει να μιλησουμε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

Για να ανακαιφαλαιωσω λοιπον για να υπαρξει ερωτας θα πρεπει να υπαρξουν και συνειδητοι ανθρωποι !!!!!

Αυτο το ειδος ανθρωπων κατα την αποψη μου ,εχει εκλειψει οριστικα !!!!

Ετσι ........ακομα και το τυρι με το αχλαδι ,μας πεφτει πολυ

σχολιο 17

..ας αχοληθουμε τωραμε κατι σοβαρο ...

..ναι Χριστο οι δυναμεις που αναπτυσσονταιειν απιστευτες ...οταν η ερωτικη πραξη φτανει σε τελειωση ...θα μιλησουμε για αυτο αν οχι εδω καπου αλλου ..

...χρειαζοναται τουλαχιστον συνειδητοι δυο αληθεια λες για αυτην την ολοκληρωση την θαυματουργο που ανοιγει στην κυριολεξια ενα πιδακα ζωης μεσα μας ..

αλλα ακομη κι ενας να υπαρχει μπορει να ακαθοδηγησει τον αλλο να τον μυησει στην τελετουργια της ερωτικη συνευρεσης που βεβεια δνε εχιε καμμια σχεση με την γνωστη γενετησια επαφη και τριβη ...το σεξ που λεμε ...η γενετησια εισδοχη βεβαια για μας που ειμαστε ακομη μη εξελιγμενοι ανθρωποι ειναι προαπαιτουμενο αλλα μοιραια η εξελιξη θα μας διεξει αλλους δρομους ερωτικης συνουσιας που δεν εχουν ως προαπαιτουμενο την γενεττησια επαφη ...

..με αυτη την λογικη ο ερωτας ειναι ενα ειδος βιοενεργειακης ανταλλαγης κι αλληλοτροφοδοσιας και ταυτοποισης που οι εξελιγμενοι ανθρωποιτου μελλοντος θα εχουν ενταξει σιγουρα μεσα στην καθημερινοτηατ τους ....

αρα καταλαβαινεις που το παω .. ερωτικη συνουσια ενα διαλογιστης θα μπορουσε να πετυχει και μονος διαλογιζομενος μποστα στο ηλιο η μπροστα στη θαλασσα καθως και αυτα τα αυτα τα διαχυτα βιονεργειακα σωματα προσφερονται για την ερωτικη μιξη .....

.. σε επιεπδο ερωτικης επικοινωνια με αλλους ανθρωπους ναι η μιξη αυτη θα μπορουσε να πραγματοποιηθει οχι μονο με ενα αλλα με δυ και με τρια αλλα ατομα ...εστιασμενα και συνειδητα στο ιδιο σκοπο .. αρα μιλαμε για μια ομαδικη ερωτικη συνουσια ...(οι αντιρρησιες θα σκεφτεστε παρτουζες αλλα εμεις μιλαμε για τον ομαδικο ερωτα που ειναι το κατι αλλο ...)

αχχ αυτα ολα βεβαια μας πανε στο μελλον μακρυα απο το ανδροκρατουμενο σεξισμο της εποχη μας κια τα εκτροπα τα οργιαστικα που χαβλωνουν τους εγκεφαλους μας ...

...ενας φιλοσοφος κατεξοχην εχει αναγκη απο αυτη την ερωτικη τελετουργια ...
της ενεργειακης συνουσιας φευ !!........ οι φιλοσοφοι τη Εποχη του Μεταλλου που σκιρτουν στην βαση δε μπορουν να βρουν ευκολα ενεργειακους συντρΟφους επιγνωστες που θα λεγες και συ...και ειναΙ καταδικασμενοι στην μοναξια και στην ερωτικη ερημωση και ξεραιλα ... παρα το ερωτικο τους ανοιγμα καλεσμα προς την φυση ..η φυση δεν μπορει να ανταποκριθει καθως ειναι πλακωμενη με τεχνητες συχνοτητες που την κυριολεξια την παγωνουν..

23/12/2013, 17:47:06
- Κύριε Μάτσιο ισχυρίζεται η Καλαμαριά οτι είχε την καλή διάθεση με το πρόβλημα που προέκυψε και με την παρουσία ενός επόπτη να γίνει. Όμως ο Εδεσσαικός ήθελε να τηρηθεί ο κανόνας με την παρουσία των δύο και την κλήρωση. Έτσι λοιπόν δεν έγινε το μάτς?

- Ναι, ναι, ναι. Εμείς γιατί κοίταξε στην εεε τέτοια αρχή, ούτε, ούτε και κοιτάξτε αυτοί δεν ήθελαν να ακούσ... για να καν.. για να γίνει αυτόοο το παιχνίδι αλλα ύσ.. μόλις, μόλις όπως είπαμε οτι αυτό εμεις δεν καν... θέλαμε, αυτοί είπανε, όχι λεει θέλουμε να γίνει. Και εμείς μετα είπαμε οτι λέμε, δδεε, λέμε, δδεε θα γίνει, θααα κανει, γίνει αυτό πάλι νεοσ.. νεοσ.. διατιτ... για να ορισ..., για να, για να αυτο ξαναγίνει πάλι το παιχνίδι.

-Δέν έπρεπε να υποχωρίσετε και οι δύο, δεδομένο οτι δεν σας επιτρέπουν και οι αγωνιστικές, υπήρχε το κύπελο, όλα αυτά.

-Όχι δεν πειράζει, εμάς δεν μας πειράζει, ας γίνει όποτε θα κανει θα ξορίσει εεε αυτή η ΕΠΑΕ.
-Έτσι λοιπόν οτι Εδεσαικός στην αρχή ήθελε, αλλα απο την πρώτη ? της Καλαμαριάς...

-Ναί, ναί, α μπράβο. Ύστερα ακους μόλις είπανε, είπανε κοιτάξτε αυτή ότι, ότι, ότι όχι δεν θέλαμε για να γίνει το παιχνίδι,ε και μείς ύστερα είπαμε: Ντάξι θέλουμε εεε... δέν θέλουμε και μείς και αυτοί ύστερα, μετα εμείς αφού είπαμε, είπαμε ναι αυτό θελουμε, είπαν.. δέν θέλουμε και εμεις το αλλάξαμε και λέμε εντάξει λεμε ούτε και μείς θέλουμε και μετά είπανε αυτοί παλι οτι: Ξέρετε εμείς θέλουμε να γίνει, μνενεμ.. εμείς μετά δεν δεχτήκαμε, μετά απο όλα αυτα και είπαμε να, να γίνει μετά το παιχνίδι όποτε το κάνει, το ορίσει η ΕΠΑΕ. Αυτό ακριβώς. Τίποτα άλλο.

23/12/2013, 17:50:46
Δεν τα λέω στον αέρα. Έχω αποδείξεις για όλα όσα ισχυρίζομαι:

http://www.youtube.com/watch?v=8Ud2UhW6LIs