- EΡΩΤΟΛΟΓΙΑ ,,ΜΙΑ ΘΕΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Το πρωί θα σε...λούσει!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Το θέμα αυτό τελικά θα απενεργοποιηθεί.
Για την ώρα θα παραμείνει ενεργό μέχρις ότου ξεκαθαριστούν κάποια ζητήματα που ανέκυψαν εδώ.
Για το εάν θα δοθεί η δυνατότητα να ανοιχτεί καινούργιο θέμα της αυτής θεματολογίας με την πρέπουσα/ταιριαστή εισαγωγή σε κατάλληλη θεματική κατηγορία (σίγουρα πάντως όχι στο "ΠΑΡΑΞΕΝΟ") θα κριθεί στη συνέχεια.
Θα επανέλθω.
Για την ώρα και για όσους/όσες αρέσκονται στη σεβαστή τέχνη του Διαλογισμού παραθέτω (προς Διαλογισμό) τις -γνωστές φυσικά- περιγραφές σχετικών θεματικών κατηγοριών του ESOTERICA και επισημαίνω πως:
Tα θέματα τα οποία θεωρούμε απρεπή, ασόβαρα, κ.λπ. δεν τα φιλοξενούμε καν στα forums.
Όλες οι κατηγορίες που υπάρχουν είναι σοβαρές και καμία δεν φέρει κάποιον απαξιωτικό χαρακτήρα!
Εδώ φιλοξενούνται οι Συζητήσεις που δεν σχετίζονται με την ευρύτερη θεματολογία του ESOTERICA.gr αλλά δεν είναι παντελώς "άσχετες"... και πάντα, φυσικά, συμφωνούν με τους κανονισμούς που διέπουν τις Ομάδες Συζήτησης!
.-= Η ΨΥΧΗ =-.
Εσωτερική Ψυχολογία και Παραψυχολογία - Η αιώνια Αναζήτηση της Ψυχής

quote:
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΕΡΩΤΑς??????????????????????????????????
ειναι το κενο της ψυχης μας που συγκαλυπτουμε με φαγητο,θεωριες για ουφο,νανοκλωστηρηδια και αλουμινια στον αερα,πνευματα ιπταμενα μαυροφορεμενα...
οντως ειναι ευκολο να το απορριπτουμε και να καταπιανομαστε με εσωτερισμους.
Edited by - panosfromlydian on 23/12/2013 06:59:10
quote:
Προσυπογράφω τη δίκαιη αγανάκτηση του AitheroVamon.
Το θέμα αυτό τελικά θα απενεργοποιηθεί.
Για την ώρα θα παραμείνει ενεργό μέχρις ότου ξεκαθαριστούν κάποια ζητήματα που ανέκυψαν εδώ.
Για το εάν θα δοθεί η δυνατότητα να ανοιχτεί καινούργιο θέμα της αυτής θεματολογίας με την πρέπουσα/ταιριαστή εισαγωγή σε κατάλληλη θεματική κατηγορία (σίγουρα πάντως όχι στο "ΠΑΡΑΞΕΝΟ") θα κριθεί στη συνέχεια.Θα επανέλθω.
Για την ώρα και για όσους/όσες αρέσκονται στη σεβαστή τέχνη του Διαλογισμού παραθέτω (προς Διαλογισμό) τις -γνωστές φυσικά- περιγραφές σχετικών θεματικών κατηγοριών του ESOTERICA και επισημαίνω πως:
Tα θέματα τα οποία θεωρούμε απρεπή, ασόβαρα, κ.λπ. δεν τα φιλοξενούμε καν στα forums.
Όλες οι κατηγορίες που υπάρχουν είναι σοβαρές και καμία δεν φέρει κάποιον απαξιωτικό χαρακτήρα!
__________________________________________________________________.-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Ανεξήγητα Φαινόμενα - Θεωρίες συνομωσιών - U.F.O. - Επιστημονική Φαντασία - Προφητείες ..."Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Εδώ φιλοξενούνται οι Συζητήσεις που δεν σχετίζονται με την ευρύτερη θεματολογία του ESOTERICA.gr αλλά δεν είναι παντελώς "άσχετες"... και πάντα, φυσικά, συμφωνούν με τους κανονισμούς που διέπουν τις Ομάδες Συζήτησης!.-= Η ΨΥΧΗ =-.
Εσωτερική Ψυχολογία και Παραψυχολογία - Η αιώνια Αναζήτηση της Ψυχής
δημοσιευτηκε σε αυτο το πεδιο του ΠΑΡΑΞΕΝΟΥ επειδη ηθελα να δωσω μια συνομωσιολγικη εκδοχη ερμηνεια στην ανεραστη ζωη μας ,,, και δε ηθελα να το εμπλεξω με τα υπολοιπα θεματα της παραδεδεγμενης κι ακινδυνης για το ο συστημα σοφιας η γνωσης ,,,
..θεωρησα χμμμμ οτι ανηκει στο χωρο του εναλλακτικου προβληματισμου και του παραξενου ως θεμα ...με ποιο δικαιωμα αναποσδιοριζετε τις θεσεις και διαθεσεις του νηματοθετη??? ...η εισαγωγη μου ηταν σοβαροτατη τεθηκαν ερωτηματα ...αλλα μαλλον επεσαν σε τοιχος ανεραστιας .. ... ...........Η ΟΠΟΙΑ ΒΕΒΕΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΣΩ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ <<ΠΑΡΑΞΕΝΟΥ>> ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑι ΚΑΤΙ ΟΝΤΩΣ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΣΤΗ ΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ...
Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤυΣΣΩ ΕΙΝΑ ΜΑΙ ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑ ΒαΘΟΣ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩθει ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΧΡΟΙΑ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΤΟ ΑΝΔΡΟΠΡΕΠΕΣ ΚΙΑ ΣΕΞΙΣΤΙΚΟ ...ΟΠΟΥ Ο ΕΡΩΤΑΔ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΑΦΑΙΜΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΜΙΑΣ ΙΕΡΑΧΡΙΑΣ ΑΦΑΙΜΑΚΤΩΝ..
ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΑΘΑΓΙΑΣΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΟΦΙΑΣ ΤΗΣ ΑΚΙΝΔΥΝΗΣ !!!!!!!ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΑΝΤΙ-ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ-ΓΝΩΣΗΣ ...ΑΡΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟΥ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ..
ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ <<ΧΑΡΑΓΜΑ>> <<ΡΩΓΜΩΣΗ>> ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΜΙ ΑΚΑΛΗ ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΟΥΣΙΑ ... ..ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΗΝ ΒΙΟΝΕΡΓΕΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΑΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΗ ΚΙ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΑ ΣΩΨΥΧΑ
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ???
ΟΙ ΙΔΕΕς ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗς ΖΩΗς...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕς ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΕΙς ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ...............
Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 23/12/2013 10:47:50
Τι θα λέγατε να παει το θέμα στο μύθος και θρησκεία?
quote:
Διαβάζω... και φρίττω!!!Λοιπόν για να ξανά πούμε μερικά πράγματα, γιατί το μέλος ΜΥΘΗΡΑ
έχει μπερδέψει ρόλους, φύλα, και γενικότερα τους μηρούς της!!!Κατ'αρχην να συστηθώ (ως προς το φύλο τουλάχιστον) μια και τα τελευταία 40plus χρόνια
είναι η πρώτη φορα που με αποκαλεί κάποιος "γλυκιά του"
και να το έκανε εν τρικυμία, δεν θα ετίθετο ζήτημα, το να το κάνει κατ΄εξακολούθηση, εγείρει ερωτήματα...Παμε παρακάτω,
η φρασεολογία που χρησιμοποιείς ΜΥΘΗΡΑ
απο τον χαρακτηρισμό που απέδωσες στο μέλος ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
σε αλλο θεμα,
μεχρι τα παραπάνω αμελέτητα που με τόση ηδονή (θα)ήθελες να κακοποιήσεις, δείχνει οτι μάλλον έχουμε παραγνωριστεί,
το κακό είναι οτι αυτός ο πλεονασμός πηγάζει μονόπλευρα!
Ποιος σου εχει δώσει το δικαίωμα να χρησιμοποιείς τέτοιες εκφράσεις?
απο ποιο μέλος εχεις δει τέτοια φρασεολογία πεζοδρομίου?Τελος, τα σχόλια σου περι των συντονιστικών παρεμβάσεων
δεν θα μπω καν στον κόπο να τα σχολιάσω, μια και είναι ακατάληπτα
οταν καταλάβεις τι σημαίνει δημόσιο φόρουμ συζητήσεων,
οταν καταλάβεις ποιος ο ρόλος συντονιστή, διαχειριστή, admin
οταν καταλάβεις τις υποχρεώσεις και τους κανόνες που ακολουθούν τα μέλη
οταν...
οταν...
όταν πέσουν τα φύλλα τα φθινοπωρινά... ελα να το κουβεντιάσουμε!Οσον αφορά την αποπομπή μου,
να σε πληροφορήσω οτι η πορεία μου στο esoterica.gr κρίνετε καθημερινά 10 χρόνια τώρα,
και είσαι το μόνο μέλος (επι συνόλου 7000+)
που έχει πρόβλημα επι προσωπικού, αυτό κάτι λέει,
γι αυτο σου λέω.... ψαξτο, μην τ'αφηνεις!Α και μην το ξεχάσω,
καλά εμένα θες να με αποπέμψεις, με την ΔΟ πως ακριβώς θα το κάνεις?
και πόσο "ψηλά" οπως λες θα φτάσεις ???
μη με τρομοκρατείς βραδιάτικο!
αμα ειναι να βαλώ τα μεγάλα μεσα,
αλλα τι λεω... ο Λιάπης λιάζετε στην Κουάλα Λουμπούρ, που να τον βρωnot asked to learn how deep the secrets ... there are no
ΣΧΟΛΙΟ 8
... δε θα διαμρτυρηθω εδω στην δικης σας ομαδα ..δεν εχει νοημα ...θα ρωτησω ενα φιλο πιο εμπειρο σε αυτα τι μπορω να κανω .. σε αλλο επιπεδο... σε επιπεδο καποιων ενωσεων φορουμς για τα διαιωματα των χρηστων .. θα εκθεσω το προβλημα που ειχα με το <<εσωτερικα>> ...δε το εχω ξανακανει ..θα δω ...μπορει να παρουν το μερος σας μπορει ομως και το δικο μου ...σημασια εχει οτι οι ενωσεις αυτες δρουν κατα της αυθαιρεσιας των διαχειριστων κια υπερασπιζονται την ελευθερια του λογου και βεβαια οχι δικαστικα αλλα διαμαρτυρονται εκει που πρεπει σε ενα ανωτερο επιπεδο διαιχειρισης και πιεζουν για αλλαγη της διαχειριστικης ομαδας ... εχω αποθηκευσει ολες τι ενοχλητικες προς εμε παρεμβολες καταρχην του ΝΙΚΟΜΑΧΟΥ αλλα και του Αιθεροβαμονα εχω δειγμα πολυ καλης συμπεριφορας απεναντι σε αλλα μελη ...( χτε ςτο βραδυ μαλιστα συνελεξα ...σημεια οπου με εμποδιζετε ειρωνευτικα να αναπτυξω τις ιδεες μου) .. ....βεβαια οι ενωσεις αυτες δε ξερω τι ρολο βαρανε κι αν μπορουμε να βρουμε το δικιο μας εμεις οι χρηστες ςπου θελουμεν αμιλαμε ελευθερα ...χωρις να προσβαλλουμε προσωπικα κανεναν...θα αντιδρασω μοναχα βεβαια αν αποβληθω απο το φορουμ...αν οχι απλα θα κανω τα στραβα ματια ..... στο τοπο αυτο κρατησα μια σοβαροτητα ,,ΑΛΛΑ ΑΣΚΗΣΑ ΚΑΤΑ ΠΕΙΛΟΓΗΝ ΤΗ ΕΡΙΣΤΙΚΗ ΒΥΒΡΙΣΤΙΚΗ ΦΡΑΣΕΟΛΟΓΙΑ ... υπεραμυνθηκα δηλαδη ναι ..αντεδρασα με πιο σκληρη ειρωνια απο αυτη που δεχτηκα .. και να εξηγηθω γιατι ..
..βαζει καποιος τα καλα του ρουχαλακια για να μιλησει δημοσιως αυτα τα ρουχα τα αγορασε με κοπο προσπαθωντας μοναχικα μια ολοκληρη ζωη ...
...ανεβαινει στο βημα να μιλησει για θεμα που θεωρει οτι κρινουν την τυχη της εξελιξης της ζωης κι ερχονται απερισκεπτα χωρις να ακουνε καν τι λεει ο ομιλητης καποια παιδαρια με τηλεκατευθυνομενο αρνητικο πνευμα ... αρχιζουν να κατουρανε πανω στον ομιλητη ...ο ομιλητης εξαιτιας του οτι τα ρουχα τα εχει πληρωσει με πονο ψυχης..... τα παιρνει αγρια κι βγαζει μαχαιρι και τους το χωνει στο πισινο τους .. η ειρωνια μου ηταν αναντιστοιχη και πιο σκληρη απο την δικη σας .ΣΥΜΦΩΝΩ ηταν ακρως εριστικη !!!!!!! .......ΑΠΛΩΣ ΥΠΕΡΑΜΥΝΘΗΚΑ ....ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ Η ΦΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΙΡΩΝΕΥΣΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΑΝ Η ΑΦΟΡΜΗ !!!
ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΔΕ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΩ !!!!!!!!...
...( νομιζα οι εισουν γυναικα οκ γραψε λαθος ,,δεν υπονοουσα κατι αλλο )
ΟΙ ΙΔΕΕς ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗς ΖΩΗς...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕς ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΕΙς ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ...............
Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 23/12/2013 10:54:39
quote:
http://www.youtube.com/watch?v=URvC-7lcrvIquote:
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΕΡΩΤΑς??????????????????????????????????ειναι το κενο της ψυχης μας που συγκαλυπτουμε με φαγητο,θεωριες για ουφο,νανοκλωστηρηδια και αλουμινια στον αερα,πνευματα ιπταμενα μαυροφορεμενα...
οντως ειναι ευκολο να το απορριπτουμε και να καταπιανομαστε με εσωτερισμους.Edited by - panosfromlydian on 23/12/2013 06:59:10
σχολιο 9
........παιδια λυπαμαι ,, που αντι να εχουμε σε ενα φορουμ εσωτερισμου μια συνετη αντριμετωπιση αυτου του διακριτου θεματος του τοσο σοβαρου .. οι ιθυνοντες αρχισαν να γκινιαζουν για την μη σοβαροτητα να το θεωρουν ασχετο περι ανεμων κι υδατων με αποτελεσμα να δημιουργηθει μια τρομερη ανασχεση ..χμμ τυχαιο ???αντεδρασε το ανεραστικο μεσα σε ορισμενους ανθρωπους ...
..ο ερωτας πανο ,,, δε ειναι απλα το κενο τη ψυχης ,,, αλλα η κινηση για την εξευρεση τη εσωτερικης μας ουσιας της δικης μας κια των αλλων ...μεσα στο σεξιστικα αλλοτριωμενο κοσμο μας τον εντειχισμενο απο τεχνητες συχνοτητες η/μ πεδιων η ερωτικη κινηση ειναι σε πληρη ανασχεση ...με το θεμα αυτο θελουμε να επισημανουμε να διαγνωσουμε τη οικτρη αυτη κατασταση αναστολης και να διερευνησουμε τροπους υπερβασης της και διασχισης του ΤΕΙΧΟΥΣ που μονωνει τις ψυχες μας,,,
Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 23/12/2013 11:08:35
quote:
Gremlin
[...]
Kατά μία έννοια αυτή η πρόταση τοποθέτησης είναι αρκετά ταιριαστή, τουλάχιστον εάν λάβουμε υπόψη τη στάση της ΜΥΘΗΡΑΣ που έθεσε και το θέμα. Διότι μόνο θρησκευτική και μάλιστα εμμονικά θρησκοληπτική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η οργή που επιδεικνύει στην περίπτωση επανατοποθέτησης του θέματος σε άλλη κατηγορία! Σα να επρόκειτο για θρησκεία που απειλείται με βεβήλωση!

quote:
ΜΥΘΗΡΑ:ΣΧΟΛΙΟ 8
... δε θα διαμρτυρηθω εδω στην δικης σας ομαδα ..δεν εχει νοημα ...θα ρωτησω ενα φιλο πιο εμπειρο σε αυτα τι μπορω να κανω .. σε αλλο επιπεδο... σε επιπεδο καποιων ενωσεων φορουμς για τα διαιωματα των χρηστων .. θα εκθεσω το προβλημα που ειχα με το <<εσωτερικα>> ...δε το εχω ξανακανει ..θα δω ...μπορει να παρουν το μερος σας μπορει ομως και το δικο μου ...σημασια εχει οτι οι ενωσεις αυτες δρουν κατα της αυθαιρεσιας των διαχειριστων κια υπερασπιζονται την ελευθερια του λογου και βεβαια οχι δικαστικα αλλα διαμαρτυρονται εκει που πρεπει σε ενα ανωτερο επιπεδο διαιχειρισης και πιεζουν για αλλαγη της διαχειριστικης ομαδας ... εχω αποθηκευσει ολες τι ενοχλητικες προς εμε παρεμβολες καταρχην του ΝΙΚΟΜΑΧΟΥ αλλα και του Αιθεροβαμονα εχω δειγμα πολυ καλης συμπεριφορας απεναντι σε αλλα μελη ...( χτε ςτο βραδυ μαλιστα συνελεξα ...σημεια οπου με εμποδιζετε ειρωνευτικα να αναπτυξω τις ιδεες μου) .. ....βεβαια οι ενωσεις αυτες δε ξερω τι ρολο βαρανε κι αν μπορουμε να βρουμε το δικιο μας εμεις οι χρηστες ςπου θελουμεν αμιλαμε ελευθερα ...χωρις να προσβαλλουμε προσωπικα κανεναν...θα αντιδρασω μοναχα βεβαια αν αποβληθω απο το φορουμ...αν οχι απλα θα κανω τα στραβα ματια ..... στο τοπο αυτο κρατησα μια σοβαροτητα ,,ΑΛΛΑ ΑΣΚΗΣΑ ΚΑΤΑ ΠΕΙΛΟΓΗΝ ΤΗ ΕΡΙΣΤΙΚΗ ΒΥΒΡΙΣΤΙΚΗ ΦΡΑΣΕΟΛΟΓΙΑ ... υπεραμυνθηκα δηλαδη ναι ..αντεδρασα με πιο σκληρη ειρωνια απο αυτη που δεχτηκα .. και να εξηγηθω γιατι ..
..βαζει καποιος τα καλα του ρουχαλακια για να μιλησει δημοσιως αυτα τα ρουχα τα αγορασε με κοπο προσπαθωντας μοναχικα μια ολοκληρη ζωη ...
...ανεβαινει στο βημα να μιλησει για θεμα που θεωρει οτι κρινουν την τυχη της εξελιξης της ζωης κι ερχονται απερισκεπτα χωρις να ακουνε καν τι λεει ο ομιλητης καποια παιδαρια με τηλεκατευθυνομενο αρνητικο πνευμα ... αρχιζουν να κατουρανε πανω στον ομιλητη ...ο ομιλητης εξαιτιας του οτι τα ρουχα τα εχει πληρωσει με πονο ψυχης..... τα παιρνει αγρια κι βγαζει μαχαιρι και τους το χωνει στο πισινο τους .. η ειρωνια μου ηταν αναντιστοιχη και πιο σκληρη απο την δικη σας .ΣΥΜΦΩΝΩ ηταν ακρως εριστικη !!!!!!! .......ΑΠΛΩΣ ΥΠΕΡΑΜΥΝΘΗΚΑ ....ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ Η ΦΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΙΡΩΝΕΥΣΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΑΝ Η ΑΦΟΡΜΗ !!!
ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΔΕ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΩ !!!!!!!!...
...( νομιζα οι εισουν γυναικα οκ γραψε λαθος ,,δεν υπονοουσα κατι αλλο )
Ερμηνεία του παραπάνω μηνύματος με μια κάποια οικονομία στα πολλά λόγια:
"Είμαι πολύ σημαντικότερη από όλους τους άλλους και δεν ανέχομαι να μου λένε τι να κάνω".

quote:quote:
Gremlin
[...]
Kατά μία έννοια αυτή η πρόταση τοποθέτησης είναι αρκετά ταιριαστή, τουλάχιστον εάν λάβουμε υπόψη τη στάση της ΜΥΘΗΡΑΣ που έθεσε και το θέμα. Διότι μόνο θρησκευτική και μάλιστα εμμονικά θρησκοληπτική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η οργή που επιδεικνύει στην περίπτωση επανατοποθέτησης του θέματος σε άλλη κατηγορία! Σα να επρόκειτο για θρησκεία που απειλείται με βεβήλωση!
ΣΧΟΛΙΟ 10
.........οχι δε θελω να μπει στο πεδιο περι θρησκειας ακριβως γι να μην εννοηθει σα κατι τετοιο ...αμαν πια μπειτε στο νοημα .. εδω σρο στο παραξενο τοποθετωντας ολες τιε θεωρησεις μου ...θεωρω οτι εινια μια κινησ που θελει να προκαλεσει τις λιγοτερες ενστασεις ..ειναι μια κινηση αυτο υποτιμησης ...δε δημοσιευω καν στο πεδιο γνωσης ... αντι αυτου εσεις επιμενετε να θελετε να το βλεπετε σα κατι διαφορετικο πχ σα ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΝΩΣΗΣ ... κτλ νομιζω αυτο φοβαστε μπας κι εχετε να κανετε με καμμια νεα αιρεση σεχτα κτλ κια γιαυτο αυτη η καχυποψια .. ποπο.. καλα εντελως εξω πεφτετε ......
.........μωρε αν υπηρχε σεχτα και οργανωμενη κατασταση θα ειχε το δικο της τοπο και ΜΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΔΩΘΕΙ ΚΑΙ ΔΝΕ ΘΑ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΩ ΤΟ ΤΣΟΥΚΑΛΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΡΤΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΡΩΝΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ...και ναι αυτη η γλωσσα του πεζοδρομιου ειναι η εριστικη τεχνη μου!! κι υπεραμυνα μου ..καθε μοναχικος κορακας το δικαιουται να εχει ενα τετοιο οπλο διαθεσιμο ,,
quote:
Δεν διαφωνώ.
Ομως δεν μου απάντησες!!!ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Και ομως !!!
Διαφωνεις και μαλιστα κατα κορον !!!
Οχι μονο δεν προσπαθεις να τηρεις το δευτερο [το ''προαιρετικο'' μερος
] αυτου του γνωμικου, αλλα ,οποτε σου διδεται η ευκαιρια ,καταπατας και το πρωτο !!!
Ομως σκεψου λιγακι !!!!
Τα δεινα αυτου του κοσμου οφειλονται στο γεγονος ,του οτι καταπατουμε τον πλησιον μας ,απλα επειδη μπορουμε !!!!
quote:
ΔΕΜΟ 3..τελος παντων συνεχιζω αναδημοσιεοντας απο ενα αλλο φορουμ ...με μαυρη καρδια ,,χμ ενα μικρο ερωτικο μανιφεστι στο οποιο αναδεικνυουμε την πολεμικη φυση και απελευθερωτικη του ερωτα ως πραγματωση της ροικης δυναμης της ψυχης ...
..τουτα τα Χριστουγενα ολοι οι εραζομενοι οσοι εχετε μονιμες συγκλινες υπαρξεις διπλα σας,, συζυγους, εραστες, η ερωμενες πλησιαστε τους με μια επαναστατικη διαθεση για να ανακαλυψετε μαζι και σε κοντρα με την εξουσια του θανατου των ψυχων μας ,,,που επιβαλλει ολη αυτη η πλαστικη γιορτινη οχλαγωγια ,,πλησιαστε τους με μια διαθεση να ανακαλυψετε την κοινη φλογα που σιγοκαιει στα καταβαθα της ψυχης ...με μια λαχταρα να αφησετε πισω το εγκλειστικο εγωικο σας σωμα να ρωγμωσετε το τειχος και να γλιστρησετε εξω απο αυτο !!!
...οσο για μας τους μοναχικους ας ενωθουμε με τα στοιχεια της φυσης με το ηλιο, με το ουρανο με τα δεντρα με τη θαλλασσα με τους παλμους μιας καταπονημενης πολης ,με το συλλογικο ασυνειδητο της ποθο τον αλυτρωτικο της ,,απο τουτο το καταραμενο θορυβωδικο συστημα του λαμπυριζοντος μαζικοποιημενου θανατου της ψυχης !!!!!
ΕΝ ΕΙΔΕΙ ΕΡΩΤΙΚΟΥ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟΥ !!!
<<ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΕΡΩΤΑ ΤΗΝ ΡΟΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΠΡΟΣ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΤΟΥΣ>>
...
....Ο ΕΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΘΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΤΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΘΕΟ .......Ο ΕΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ..Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΕΡΩΤΙΚΑ ΔΙΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΛΛΟΤΡΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ....ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ ........ΑΛΙΜΟΝΟ ΑΛΙΜΟΝΟ ΑΛΙΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΕΛΕΙ ΕΝΤΕΧΝΑ ΚΑΙ ΑΣΥΔΩΤΑ ΤΟ ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΣ ΑΥΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ....ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΑΡΓΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΑΓΕΛΑΙΑ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ .............ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ...ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΝΙΓΕΙ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΖΩΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ ...ΤΗΝ ΠΝΙΓΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ ΤΕΧΝΗΤΑ ΠΕΔΙΑ ΤΟΥ ΚΙΑ ΤΙΣ ΨΕΥΔΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ,,,
ΑΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΜΕΤΑΛΛΑΧΘΕΙ ΕΚ ΒΑΘΟΥΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ
Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ......................ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΝΙΓΕΙ ΤΟ ΓΕΦΥΡΟΠΟΙΟ ΕΡΩΤΑ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ !!!
=====================
ΔΕΜΟ 4
ΕΝ ΕΙΔΕΙ ΕΡΩΤΙΚΟΥ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟΥ !!!
Ο ΕΡΩΤΑΣ ...ΕΙΝΑΙ Η ΥΣΤΑΤΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ...ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΨΥΧΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ως ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗς ΚΑΙ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗς ΩΣ ΜΕΤΑΛΛΑΚΤΗς ΚΑΙ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗς
ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΙΚΩΝ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΩΝ ΖΩΗς ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ως ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΤΗς ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ .......
ΝΑ ΓΙΑΤΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΗ ,ΓΙΑΤΙ ΣΥΖΗΤΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ,ΜΕ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΕς ΙΔΕΟΛΗΨΙΕς ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΕς ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΓΙΩΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΑς ,ΔΕΣΠΟΖΟΥΝ ΠΝΙΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΡΩΤΙΚΗ ΙΕΡΟΤΕΛΕΣΤΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗς ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΘΕΙ ....
ΝΑ ΜΕΡΙΚΕς ΤΕΤΟΙΕς ΙΔΕΟΛΗΨΙΕς :
-H ΙΔΕΟΛΗΨΙΑ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΝΕΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣΧΗΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΗ ΑΤΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΥΡΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ..ΟΤΙ Ο ΓΕΡΟΣ Ο ΚΑΚΟΣΧΗΜΟΣ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΗς ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΝΗΜΠΟΡΙΑ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΙΑ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ....
-Η ΙΔΕΟΛΗΨΙΑ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΡΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΥΝΕΥΡΕΘΟΥΝ ΕΡΩΤΙΚΑ...ΚΙ ΟΤΙ ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΕς ΣΥΝΕΥΡΕΣΕΙς ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΤΗς ΦΥΣΗς (ΦΕΕΕΥΥΥ!!!!)..
-Η ΙΔΕΟΛΗΨΙΑ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΕΝΕς ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΕς ΦΥΣΕΙς ....ΕΝΩ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΦΥΛΟ ...ΟΙ ΔΥΟ ΦΥΣΕΙς ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΣΕς ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΕς ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ
-ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΗΨΙΑ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΡΑΣΤΑ ...ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕ
ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ,Η ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΝΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΨΥΧΟΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΚΑΙ ΑΠΟΠΟΜΠΗ.....
ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΤΗς ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΝΕΧΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚ ΒΑΘΟΥΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ !!!!!
quote:
αλλα η κινηση για την εξευρεση τη εσωτερικης μας ουσιας της δικης μας κια των αλλων ...
Ειναι αληθεια οτι ο ερωτας ,μπορει σε καποιες στιγμες να αποδειχθει , ο μονος δρομος που θα μας δειξει ενα φως μεσα στο σκοταδι που εχει επικρατησει στην ζωη μας
Ειναι τρομερες οι δυναμεις που αναπτυσονται κατω απο παρομοιες συνθηκες ,και σαν τετοιες ,μπορουν να συντελεσουν σε ενα μεγαλο φασμα δημηουργικοτητας
Ειναι αυτη η καποιου ειδους δυναμη που αναπτυσεται ,λογω των συναισθηματων [υποθετω] που βεβαια δεν θα μας διδαξει την αυτογνωσια η οποιδηποτε αλλο ζητημα μας ενδιαφερει , μπορει ομως να αποδειχθει σαν ενα απο τα βασικα συστατικα που θα μας οδηγησουν εκει !!
Ειναι πραγματικα να απορουμε με την δυναμη , και με την αντοχη που εκλειεται απο αυτα τα συναισθηματα
Αυτο εχει υπαρξει σαν εμπειρια ,πιστευω στον περισσοτερο κοσμο !!
Το ζητημα ομως φιλη ΜΥΘΗΡΑ ισως και να μην βρισκεται ΟΛΟ εδω
Ας μην ξεχναμε ,οτι σαν ατομα ειμαστε ασυνειδητοι !!
Σαν τετοιοι λοιπον εχουμε και αναλογα συναισθηματα !!
Ασυνειδητα!!!
Αν δεν εχουμε εστω και μια μικρη ιδεα για το τι γινεται μεσα μας ολα αυτα που μας συμβαινουν θα ειναι τυχαια ,τυχαια ,τυχαια
Τι ενοω με αυτο !!!!
Ακομα λοιπον ................,[και αν θα μπορεσει καποιος να αναπτυξει παρομοια συναισθηματα ,που κατα την αποψη μου ,θα πρεπει, αν μη τι αλλο, να εχει... ,τυχαια, η μη ,''φυλαχθει'' απο την υπερβολικη αλλοτριωση της κοινωνιας μας !!!
Αυτην δηλαδη που θεωρει το σεξ σαν ενα ευτελες παιχνιδι στο οποιο μπορουμε να συμπεριφερομαστε ο καθενας κατα το δοκουν
.............ας μην ξεχναμε οτι για τον ερωτα χρειαζονται δυο !!!!
Και δεν μιλω για ανθρωπους συνειδητους αλλα για ανθρωπους που θα ''τυχει να εχουν παρομοια συναισθηματα για λιγο η για περισοτερο
!!!!
Αν βεβαια θελουμε να μιλησουμε για πραγματικο ερωτα ,που ο καθενας θα εχει επιγνωση για το τι κανει θα πρεπει να μιλησουμε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
Για να ανακαιφαλαιωσω λοιπον για να υπαρξει ερωτας θα πρεπει να υπαρξουν και συνειδητοι ανθρωποι !!!!!
Αυτο το ειδος ανθρωπων κατα την αποψη μου ,εχει εκλειψει οριστικα !!!!
Ετσι ........ακομα και το τυρι με το αχλαδι ,μας πεφτει πολυ
quote:
ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ,Η ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΝΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΨΥΧΟΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΚΑΙ ΑΠΟΠΟΜΠΗ.....
Είσαι εντελώς τρελή και ψυχικά διεφθαρμένη, αν νομίζεις, πώς πράγματι δεν είναι επικίνδυνη ψυχοπαθολογική συμπεριφορά, που αξίζει την κοινωνική κατακραυγή, η ερωτική εκδήλωση, ανάμεσα σε παιδιά και μεγάλους.
Προσωπική μου άποψη, είναι ότι οι μεγάλοι που έρχονται σε ερωτικές επαφές με παιδιά, πρέπει να υποστούν λοβοτομή και ευνουχισμό.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:quote:
ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ,Η ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΝΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΨΥΧΟΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΚΑΙ ΑΠΟΠΟΜΠΗ.....Είσαι εντελώς τρελή και ψυχικά διεφθαρμένη, αν νομίζεις, πώς πράγματι δεν είναι επικίνδυνη ψυχοπαθολογική συμπεριφορά, που αξίζει την κοινωνική κατακραυγή, η ερωτική εκδήλωση, ανάμεσα σε παιδιά και μεγάλους.
Προσωπική μου άποψη, είναι ότι οι μεγάλοι που έρχονται σε ερωτικές επαφές με παιδιά, πρέπει να υποστούν λοβοτομή και ευνουχισμό.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
σχολιο 11
..επιτελους πιασαμε τα σοβαρα .. να γιατι ειπα εξαρχης θελει τολμη και ανοικτο μυαλο η συζητηση περι ερωτος να γιατι το θεμα τοτοποθετησα εδω ...στο <<παραξενο -εναλλακτικο >>
... η ερωτικη αναγκη των παιδων ειναI ενα απονεμενο θεμα που αυτοι που εχουν δωσει μαχη με τα οιδιποδεια τους για να τα ξεπερασουν δεν θα μπορεσουν ποτε να πισωγυρισουν θα νιωσουν το εδαφος να τριζει κατω απο τα ποδια τους κι ολη την ψυχονοητικη τους προσωπικοτητα να καταρρεει .. ΚΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΨΩΜΑΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΝΑΓΚΗ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ .. ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΝΕ ΕΧΙΕ ΟΡΙΣΜΑΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΓΕΝΕΤΗΣΙΟ KI ΟΡΜΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ...Η ΕΡΩΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ ΕΙΝΑΙ(κατα κανονα ) ΠΗΓΑΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΘΩΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ..(
...και καμμια σχεση βεβαια δεν εχει με τις εκφυλες σεξιστικες ηδονοθηρικες και διεστραμενες ορεξεις των μεγαλων που εκδηλωνου παιδιαραστικες τασιες ...ο ιδιαιτερος ερωτισμος των παιδιων εινα κτι που το υπαρχον συστημα το καταπνιγει με αποβλεψη την γενικοτερη καταπνιξη του ερωτιμσου των ενηλικων σε ενα ποτερο μελλον ...
Ο ΕΡΩΤΙΣΜΟς ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΕΚΑΔΣΕ ΕΡΩΤΟΓΕΝΕΙΣ ΖΩΝΕΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΕΤΗΙΣΑ ,,ΣΟ ΣΤΟΜΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΤΟΣ ΣΤΗΘΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ
ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΑΝΑΤΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΙΚΗ ΑΠΟΛΑΣΥΣΗ ΑΝ ΤΟ ΧΑΙΔΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΠΟΛΥ ΜΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΡΩΜΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΕΞΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΕΝΗΛΙΚΑ ..ΠΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΕΙΣΙΑΣΕΤΣΙΑΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΓΕΝΝΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΟ
ξαναλεω .. η παιδικος ερωΤισμος εινα ενα θεμα αληθινα ταμπου που βεβεια καποια ατομα εινια ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΣΟΥΝ ΩΣ ΝΗΜΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ .. ειναι πολυ περα κια πανω απο τις αντιληψεις τους τις γηινες ...προσγειωμενες ..κια τις ψυχλογικιε ςτοιυς αμυνες ..θελει να εχεις πολυ ουρανο μεσα σου για να αντιληφθεις κατι ως αναγκη των παιδων καταπνιγμενη ...
...μη ξεχναμε οτι ολοι μας κι εγω κι εσεις ειμαστε γαλουχημενοι με τις σεξιστικες εικονες και προτυπα ιδεοληψιες ενηλικιωσεως τις πρεπεουσε και α καταπιεστικες ....κι εινα πολυ δυσκολο να κανουμετεοια αλματα σκεψης ..
...το φαινομενο σεξουαλικα διεστραμμενων ενηλικων ιδαιτερως ανδρων που στην κυριολεξια ασυδωτουν πανω στα σωματα των ανηλικων προσπαθωντας μ να αποσπασουν σεξιστικη ηδονη ..περα απο τη ναπεχθεια θα πρεπει να το δουμε ως ψυχοπαθολογικη απορροια μιας ερωτικης καθηλωσης και διαστροφη που εγινε κατα την παιδικη ηλικια των ατομων αυτων ...απορροια του καταπνιγμενου τους παιδικου ερωτισμου ...τετοια ατομα μονο σε ενα συστημα που πνιγει γενικα τον ερωτα μπορουν να εκδηλωθουν .. ειναι συμφυτα με αυτο !!!
Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 23/12/2013 15:09:48
Τίποτα καινοφανές και ρηξικέλευθο δεν υπάρχει στα λόγια σου. Όλα όσα προσπαθείς να περιγράψεις ως πρωτότυπες και προσωπικές σου σκέψεις, έχουν ειπωθεί και τεκμηριωθεί εδώ και έναν αιώνα.
Αλλά δεν σου φτάνει αυτό, η απύθμενη και επικίνδυνη, όπως φαίνεται πλέον, βλακεία και ημιμάθειά σου, σε οδηγούν σε απίστευτα λάθη, εκτός ορίων, εκτός πραγματικότητας, εκτός ήθους, εκτός συμβατότητας και λειτουργικότητας.
Το χειρότερο από όλα, είναι πως κατά δικό σου ισχυρισμό, που καμία διάθεση δεν έχω να αμφισβητήσω, ψωμίζεσαι ως εκπαιδευτικός.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
quote:
ΚΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΨΩΜΑΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΝΑΓΚΗ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ ..
quote:
ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΑΝΑΤΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΙΚΗ ΑΠΟΛΑΣΥΣΗ ΑΝ ΤΟ ΧΑΙΔΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΠΟΛΥ ΜΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΡΩΜΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΕΞΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΕΝΗΛΙΚΑ ..
Είμαστε σοβαροί ?
Μπερδεύεις την ανακάλυψη του σώματος που διενεργεί απο βρεφική ηλικία
ένα άτομο με την "αισθησιακή σωματική απόλαυση" ???
Είσαι παντελώς ΛΑΘΟΣ, και εντελώς εκτός θέματος!
αλλού θες να το πας...
και κάπου εδω το θέμα θα κλειδώσει, για να μην έχουμε άλλα ... κρούσματα
που λέει και ο σοφός Notirk