ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- OSAKIS.... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- OSAKIS.... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

ryche30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
16/05/2004, 19:11:51
lencolas καλή μου σε ευχαριστώ!
Αχ! χαράμι πάει τέτοιο μανάρι...
Αντε να πω κι άλλη μια κακία για να αξίζει τον κόπο η "σταύρωση" που θε επέλθει...
Αν κουτούπωνε την Ουκρανέζα... εκείνη ούτε φωνή αλλά και ούτε ακρόαση θα είχε πάνω στη σκηνή... και έτσι θα έβγαινε πρώτος...

Γεγονός είναι ότι το άτομο είναι σταρ και μεγάλος performer...για τη φωνή του λίγο έχω ένσταση αλλά με τέτοια προσόντα ποιός κοιτάει τη φωνή...

Οσο για το περιοδικό που αναφέρεται κάποιος ότι είχε δώρο το μπλουζάκι δεν το ήξερα όταν το πήρα γιατί δε διαβάζω τέτοια περιοδικά.
Ομως απ'ότι έμαθα ήταν one size (κοινώς κουτσοί στραβοί όλοι στον Αγιο Παντελεήμονα...) με αποτέλεσμα να μην μου κάνει...
Ετσι λοιπόν κορίτσια και σεις που έχετε πλούσια κάλη με μόνο 15€ μπορείτε να το βρείτε στο FAZ Λεωφ.Ηρακλείου 256 Ν.Ιωνία. σε 2 νούμερα...

"Τάδε έφη Avallon"
16/05/2004, 19:24:18
quote:
για τη φωνή του λίγο έχω ένσταση αλλά με τέτοια προσόντα ποιός κοιτάει τη φωνή...

Καλή μου, είναι ανθρωπίνως αδύνατον να κινείσαι τόόόσο χορεύοντας και να έχεις άψογο ήχο χωρίς εξωτερική παρέμβαση.

Τηρουμένων των αναλογιών και για το συγκεκριμένο διαγωνισμό ήταν τέλειος.

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

16/05/2004, 19:50:22
quote:
Τηρουμένων των αναλογιών και για το συγκεκριμένο διαγωνισμό ήταν τέλειος.

ΣΥΜΦΩΝΩ Α Π Ο Λ Υ Τ Ω Σ!!!

"Τάδε έφη Avallon"
Darkangel_78Μέλος
16/05/2004, 23:23:31
quote:

Δε θυμάμαι ποιά συμμετοχή ήταν που είχε ξεκάθαρα "χαλί" το Raspoutin των Boney M.

("χαλί" λέγεται μία ρυθμική μελωδία που μπαίνει σα βάση για να χτιστεί το τραγούδι)

Χμ...στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν ήταν χαλί αυτό...ήταν χάλι!
Έχω κάτι best των Boney M σε βινύλιο αν ενδιαφέρεστε!

"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

16/05/2004, 23:45:35
quote:
Χμ...στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν ήταν χαλί αυτό...ήταν χάλι!
Έχω κάτι best των Boney M σε βινύλιο αν ενδιαφέρεστε!

Άσχετο: δεν ξέρω αν θυμάστε την ταινία "Μάθε παιδί μου γράμματα" και την απίστευτη σκηνή του Νίκου Καλογερόπουλου με τις μπότες, το κασετόφωτο στον ώμο και την υπόκρουση του Raspoutin να κάνει ερωτική εξομολόγηση στις τουρίστριες...

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

Edited by - Zadok on 16/05/2004 23:47:57

κώσταςΜέλος
17/05/2004, 13:35:58
Τα εσωτερικά μηνύματα των τραγουδιών της Eurovision

Ο βασικός λόγος που δεν πήραμε την 1η θέση είναι ότι δε δόθηκε η απαραίτητη έμφαση στα εσωτερικά μηνύματα που πέρασε η συμμετοχή μας.

Ο Σάκης την είχε δει την 3η θέση και φώναζε απελπισμένα
Give me more (points)

Η Μπάρμπαρα πάλι τραγουδούσε
No matter where I am
Που σημαίνει πως δεν την ενδιέφερε ποια θέση θα έπαιρνε

Ενώ η Ζήνα με σίγουρη την 1η θέση φώναζε
Dance forever, come and be mine (εννοεί το 1ο βραβείο)

Προτείνω στον επόμενο διαγωνισμό να στείλουμε ένα τραγούδι με πιο θετικά μηνύματα όπως το "Είμαστε πια πρωταθλητές" του Ν. Πορτοκάλογλου ή το "We are the champions" των Queen.

gnothe seauton
ΝemertesΜέλος
17/05/2004, 15:03:17
Είπα και εγώ, είναι δυνατόν ούτε μια αναφορά στη γιουροβίζιον; (Είδα μία αλλά αυτός δεν έκανε αναφορά, ήταν αγ*μήτου και απ*ρτου γωνία).

Λοιπόν αν και είμαι εκ γενετής rockou και εντεχνουάρ άτομο, ένα έχω να πω. Κρίμα.

Ναι Σάκη, εγώ είμαι που σε γιουχάριζα στη συναυλία στον Πειραιά, που κουβά σε ανέβαζα κουβά σε κατέβαζα, που έψαχνα να βρω τη φωνή σου στα τυρογαριδάκια, που οι σπουδές μου στη μουσική ουδέποτε συναντήθηκαν με τα μακαρόνια με κιμά, που αμφέβαλα για τον ανδρισμό σου, που δεν μπορούσα να καταλάβω πώς αν και μελαχρινός και σωματαράς με άφηνες αδιάφορη.

Ναι Σάκη εγώ. Που παρόλο που δεν είσαι ο τύπος μου, το παραδέχομαι. Είσαι μεγάλος SHOWMAN.

Η γιουροβίζιον αυτό ήθελε, αυτό της δώσαμε. Ό,τι καλύτερο είχαμε.

Μετά από εσένα τι; Ούτε η Βόσσου τους συγκίνησε, ούτε η Μαντώ, ουτε καν ο Ρακιντζής.

Μήπως να στέλνουμε όποια τραγούδια θεωρούμε εμείς ποιοτικά και να μπορούμε να έχουμε τουλάχιστον το κεφάλι μας ψηλά για τη μουσική που παράγουμε;
Μήπως να τους δώσουμε τα παπούτσια στο χέρι όπως έκαναν οι Ιταλοί;

Εσείς τι λέτε αγαπητοί;

-------------------------
...The Unerring Nereis...

17/05/2004, 15:33:40
Μήπως να "κόψουμε" τη Εurovision αφού μας χαλάει?
Η Ιταλία νομίζω ότι δεν καταστράφηκε μετά απ'αυτό...

Μήπως να το πάρουμε απόφαση ότι αφού δεν πήραμε φέτος το βραβείο με το Ρουβά δεν πρόκειται να πάρουμε μελλοντικά το βραβείο με τον Κουβά?...

Ποιά Eurovision τελικά?
Ποιές είναι όλες αυτές οι χώρες της Ασίας(βαλτικές χώρες και μογγολικές φυλές) που θέλουν να συγκαταλέγονται στην Ευρώπη?
Για ποιό λόγο?
Αφού τα έχουν τόσο πολύ κιμιάσει και αλληλοϋποστηρίζονται δεν μαζεύονται να κάνουν ένα δικό τους διαγωνισμό και να δούμε τότε αν θα βγει από το παράθυρο η αλληλεγγύη τους...
Η ακόμα καλύτερα δε ξαναμαζεύονται πάλι κάτω από την ίδια σημαία?
Αϊ σ....ρ με τους Ούνους του Αττίλα...

"Τάδε έφη Avallon"
17/05/2004, 17:02:16
Καλή μου, διακρίνω ρατσισμό ή ιδέα μου είναι;

Πάντως μου φαίνεται ότι "τσάμπα καίει η λάμπα"...

Όταν στείλαμε το Ρακιντζή με τα δερμάτινα δεν τους άρεσε, τώρα τους άρεσε η Ζήνα!

Ακούσατε και τα σχόλια του Sky news και των αμερικανών περί κιτς, προκλητικού στριπτήζ και ενδυματολογικού λάθους στο σκίσιμο του σακακιού του Σάκη;
Ποιοί μιλάνε;;; Να 'τανε η ζήλια ψώρα...

17/05/2004, 20:35:23
quote:
Καλή μου, διακρίνω ρατσισμό ή ιδέα μου είναι;

"Ετσι είναι αν έτσι νομίζετε..." Λ.Πιραντέλλο

Δε θα μπω στον κόπο να σου πω τι πιστεύω περί ρατσισμού... όποιος ενδιαφέρεται για την άποψή μου την έχω καταθέσει στο ανάλογο τόπικ - και όχι μόνο-. Οι υπόλοιποι ας με κρίνουν από τις παραπάνω δηλώσεις... μου είναι παντελώς αδιάφορο...

"Τάδε έφη Avallon"