ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- NUMBER 23 - - Κινηματογράφος -

- NUMBER 23 - - Κινηματογράφος -

another star42 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
31/05/2015, 20:05:34
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΓΑΜΏ ΤΟ ΚΈΡΑΤΌ ΜΟΥ ΜΈΣΑ ΓΑΜΏ!!!!!

Φέρτε μου κόκκινες, κίτρινες κάρτες, να μοιράσω.

Ρε θα πάω μόνος μου στο Δαφνί και θα ζητήσω προστασία και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη αντιψυχωτικής δράσης.

Αμαν πια ρε διολοπαρμένα!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

draryanΝέο Μέλος
31/05/2015, 20:07:22
μπορει να ηταν και σταδιο αστρικης προβολης οπως ειπε ο italos και να μην εχει καμια σχεση με δαιμονες τις σφραγιδες κτλ

draryanΝέο Μέλος
31/05/2015, 20:15:41
Νικομαχε δεν καταλαβαινω την εκρηξη σου, δοκιμασες κατι απο σολομωνικη και ειδες οτι ειναι μπουρδες? να αποριπτεις κατι και να εισαι απολυτος ειναι ευκολο, το δυσκολο ειναι να ψαξεις

ενα ον που ζει στις 3 διαστασεις δεν μπορει να ειναι απολυτο για τιποτα, ποσο μαλλον οταν υπαρχουν αποδειγμενα πανω απο 10

31/05/2015, 20:27:57
Αληθνή ιστορία:

Προ ημερών νοσηλευόμουν στην ΜΕΘ του Αγία Ολγα.
Ενα βράδυ, επικρατούσε στον θάλαμο, άκρα του τάφου σιωπή.Δεν ακουγόταν τίποτα.Ούτε καν ο επιθανάτιος ρόγχος του γεράκου με το εγκεφαλικό στο απέναντι κρεββάτι.Ξαφνικά βλέπω έναν τύπο με μαύρο μανδύα, κουκούλα και ένα δρεπάνι περασμένο στην μέση του.Πήγε πάνω από τον γεράκο, τον σήκωσε, τον πήρε και έφυγαν περπατώντας, αλλά τα πέλματα των ποδιών τους δεν ακουμπούσαν στο πάτωμα.

Σκιάχθηκα λίγο και δεν ήξερα τι ακριβώς είδα.Δεν είπα τίποτα σε κανέναν.Σε ένα άλλο κρεββάτι ήταν μια γιαγιά έτοιμη και αυτή για...άτα
.Το βράδυ το ίδιο σκηνικό, με την διαφορά πως ο τύπος γύρισε και μου έρριξε μια ματιά όλο νόημα.

Τον περίμενα λοιπόν και μόλις εμφανίσθηκε, άρχισε να περπατάει προς το μέρος μου.Σηκώθηκα μόνος μου και τον σταμάτησα με την χαρακτηριστική κίνηση του χεριού.

-Τι θες? τον ρώτησα.
-Ηρθα να πάμε άτα, μου λέει.
-Είσαι πολύ μαλάκας του λέω αυθόρμητα. Ο τύπος φάνηκε να κλονίσθηκε και πήγε να πιάσει το δρεπάνι.Ξαφνου, εμφανίσθηκε ο Ταξιάρχης ο Μιχαήλ με την σπάθα από το Μανταμάδο.
_ Χαρούλη, βάλε το δρεπάνι στη θέση του αμέσως, γιατί σε κάνω παϊδάκια στο άψε σβήσε, του λέει.Κόκαλο ο...κοκαλιάρης.Μούγκα.

-Να κάνω μια συμφωνία μαζί του Αρχάγγελε του λέω εγώ και θα είσαι μάρτυρας?
-Ναι κάνε μου λέει, αφού κατάλαβε την σκέψη μου.Γυρνάω στον τύπο και του λέω:
-Χαρούλη, πήγαινε σε άλλο νοσοκομείο να παίξεις μέχρι να βγώ και θα έρχεσαι ποτέ σε όποιο νοσοκομείο παραθερίζω εγώ.Σαν αντάλαγμα, θα σου δώσω το πρώτο μου παιδί.Καταχάρηκε ο Χαρούλης.
-Ενα φρέσκο μωρό μου λέει?
-Ναι του απαντώ.
-Σύμφωνοι μου λέει.Κλείσαμε.Και έφυγε με έκδηλη την χαρά στο πρόσωπό του.

Ο Αρχάγγελος κρυφογελούσε και τον μιμήθηκα.Ο Χαρούλης δεν ήξερε ότι δεν μπορώ να κάνω παιδιά.

Εχει κανείς παρόμοια εμπειρία, να την συζητήσουμε ή σας ξεπέρασα όλους?

drayan?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

31/05/2015, 20:32:56
quote:

Νικομαχε δεν καταλαβαινω την εκρηξη σου, δοκιμασες κατι απο σολομωνικη και ειδες οτι ειναι μπουρδες? να αποριπτεις κατι και να εισαι απολυτος ειναι ευκολο, το δυσκολο ειναι να ψαξεις

ενα ον που ζει στις 3 διαστασεις δεν μπορει να ειναι απολυτο για τιποτα, ποσο μαλλον οταν υπαρχουν αποδειγμενα πανω απο 10

Αυτό με τις διαστάσεις με εξέπληξε όντως.Αλήθεια πως έχει αποδειχθεί η ύπαρξη τόσων πολλών?Υπήρξαν διαστασιακά ταξίδια?Είμαι περίεργος.

Οσο για την σολομωνική, φυσικά και είναι μπούρδες.Ακριβώς τόσο μπούρδες, όσο και η θρησκεία που την...πραγματεύεται!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

31/05/2015, 22:19:13
quote:
Ο Χαρούλης δεν ήξερε ότι δεν μπορώ να κάνω παιδιά.

Νικομαχε δεν συμορφωνεσαι με το τιποτα ε!!!

Αλλα μου αρεσεις ρε μπαγασα

Αν ημουνα σειχης και ειχα λεφτα θα σε προσλαμβανα να με διασκεδαζεις

Edited by - xristosxatz on 31/05/2015 22:24:37

31/05/2015, 23:02:45
...χρατς, χρατς, χρατς

ΝΙΚΟΜΑΧΕ συμφωνούμε σε όλο και περισσότερα πράγματα και αρχίζω να ανησυχώ...

31/05/2015, 23:12:06
xristosxatz

Δηλαδή, αν δεν ήσουν σεΐχης και είχες λεφτά, πρόσληψη γιόκ?

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

draryanΝέο Μέλος
01/06/2015, 00:00:33
η εμπειρια σου νικομαχε ηταν οντως συγκλονιστικη, δεν περιγραφω αλλο

01/06/2015, 00:09:00
Για να σας αποδειξω ποσο σας εκτιμω ,θα αρχισω να γραφω και παλι

01/06/2015, 00:24:40
Αυτό ήταν προειδοποίηση, ή απειλή?

01/06/2015, 00:24:49
quote:

απλα εψαξα να δω μεσα απο εμπειριες αλλων που εχουν ασχοληθει αν υπαρχει αυτος ο κοσμος των πνευματων και της μεταφυσικης...

αν δουλευει δηλαδη η σολομωνικη και αν υπαρχει ο κοσμος των πνευματων γενικοτερα.

Φυσικά και υπάρχει κόσμος των πνευμάτων. Εγω το οσμίστηκα, αλλά απορώ πως δεν το έκαναν και άλλοι που τώρα γκρινιάζουν. Drayran, υπάρχουν πολλά εκτός από αυτά που δεν βλέπουμε, όμως δυστυχώς (ή ευτυχώς) δεν συμπεριφέρονται όπως τα μαθηματικά που ξέρουμε. Είναι ο χώρος που 2+2 κάνει μερικές φορρές 4, και άλλες φορρές παραπάνω ή λιγότερα. Θα πρέπει να βγάλεις την δεισιδαιμονία και να πας λίγο πιο μπροστά από τα ημερολόγια των μάγων του μεσαίωνα. Διάβασε αρκετά σύγχρονα βιβλία και θα καταλάβεις τι εννοώ, χρειάζεσαι όμως και μια εύλογη ηλικία για να το κάνεις αυτό.

01/06/2015, 00:27:53
quote:
να πας λίγο πιο μπροστά από τα ημερολόγια των μάγων του μεσαίωνα

Γρηγοριανός, Heretic, γρηγοριανός?

15/11/2008, 20:06:07
Ενδιαφερουσα θεωρια, κατα τη θεωρία σου τι συμβαινει μεταθάνατον στη ανθρωπινη ψυχη.. αλλα και γιατι καποιες ψυχες γινονται ανθρωποι? Επισης, τοτε ποιος ειναι δημιουργος του κοσμου?
15/11/2008, 21:14:47
quote:
Ενδιαφερουσα θεωρια, κατα τη θεωρία σου τι συμβαινει μεταθάνατον στη ανθρωπινη ψυχη.. αλλα και γιατι καποιες ψυχες γινονται ανθρωποι? Επισης, τοτε ποιος ειναι δημιουργος του κοσμου?

Αυτά που περιγράφω, αγαπητέ Dr Jekyll Mr Hyde, είναι οι απόψεις περί της Ειμαρμένης των αρχαίων Ελλήνων. Δεν αφορούν τις περί κοσμογονίας απόψεις τους ούτε τις περί ψυχής, (θέματα με τα οποία έχω ασχοληθεί σε άλλο topic εκτενώς) .

Αλλά για να επανέλθουμε στον Νόμο της Ειμαρμένης, αυτός αποτελεί πνευματικό θεσμό που λειτουργεί σύμφωνα με ορισμένες διατάξεις , τις οποίες έθεσαν οι μεγάλες Πνευματικές Προσωπικότητες με σκοπό να επανορθώνεται η αδικία και να εξυπηρετείται η πρόοδος της ανθρώπινης ψυχής .

Δηλαδή σύμφωνα με τα παραπάνω εφ’όσον δεχόμαστε ότι υπεράνω των ανθρώπων ζει και λειτουργεί ολόκληρος κόσμος , ο πνευματικός , ο οποίος ενδιαφέρεται για την κατάσταση του ανθρώπινου γένους και κάθε ανθρώπου ατομικά , πρέπει κατ’ανάγκην να δεχθούμε ότι ο κόσμος αυτός , ενδιαφερόμενος για την πρόοδο των ψυχών , λόγω αγάπης και αλληλεγγύης , προσδιορίζει με την επιρροή του ένα προορισμό για κάθε άνθρωπο .

Φιλικά

Κηφεύς

Ου τα πάντα τοις πάσι ρητά.

21/11/2008, 21:37:26
Αγαπητοί φίλοι

Δηλαδή μία εκ των προτέρων καθορισμένη σύνθεση των λεπτομερειών της ζωής του , οι οποίες δεν εξαρτώνται από τη θέλησή του και την οποία σύνθεση επιβάλλει με την Ειμαρμένη , για να αναιρείται η αδικία , η οποία χαρακτηρίζει τις ανθρώπινες συνθήκες και ένεκα της οποίας οι ψυχές καθυστερούν στην πρόοδο .

Και συνάμα για να αποδίδεται δικαιοσύνη με την τιμωρία των κακών και την αμοιβή των αγαθών .

Και ακόμη για να απολαμβάνουν όλες οι ψυχές των δωρημάτων της ζωής τα οποία στερεί η αδικία και η ανισότητα που επικρατεί στην ανθρωπότητα .

Επομένως ο νόμος της Ειμαρμένης ο οποίος στηρίζεται στον νόμο της θείας Δικαιοσύνης εξυπηρετεί την πρόοδο της ανθρώπινης ψυχής . Και μπορεί να θεωρηθεί νόμος της ζωής .

Στην φύση λειτουργούν ορισμένοι φυσικοί νόμοι , οι οποίοι επηρεάζουν την ανθρώπινη ζωή . Για να ζεί ο άνθρωπος σαν ζωϊκός οργανισμός είναι υποχρεωμένος να ακολουθεί τις διατάξεις της φύσεως . Εάν τις παραβεί επέρχονται κυρώσεις αυτόματα , από αυτήν την ίδια τη λειτουργία των φυσικών νόμων και χωρίς επέμβαση καμιάς συνείδησης .

Φιλικά

Κηφεύς

25/11/2008, 00:46:32
Αγαπητοί φίλοι

Για τις παραβάσεις του ηθικού και βιοτικού νόμου , τις κυρώσεις επιβάλλει ο θεσμός της Ειμαρμένης , δια μέσου επιφορτισμένων , γι’αυτό το λόγο , θείων πνευμάτων , των Μοιρών . Διότι προϋποθέσεις για την παραδοχή του θεσμού της Ειμαρμένης αποτελούν :

α) Η αιωνιότητα της ψυχικής ατομικότητας
β) Η μετενσάρκωση και
γ) Η ύπαρξη Πνευματικών Κριτών .

Η Ειμαρμένη δεν βλάπτει τις ψυχές διότι η αγάπη την οποία έχει η πνευματική Αρχή δεν επιτρέπει να κάνει κακό , αλλά επιβάλλει τις κυρώσεις μόνο για να διδάξει τις ψυχές και να τις βοηθήσει στην πρόοδό τους .

Η Ειμαρμένη δεν αποτελεί πράξη εκδίκησης , αλλά αυτά τα οποία υπαγορεύονται από αυτήν οδηγούν πάντοτε στο καλό , διότι όλα είναι αρμονικά στην φύση και κατατείνουν σε ένα σκοπό : τον σκοπό της .

Δηλαδή η ενέργεια της Δίκης , των κυρώσεων , επενεργεί στις ψυχές εκείνες που λησμόνησαν τον ηθικό νόμο και «εξέλεξαν την χείρονα ζωήν , αντί της αμείνονος» όπως λέγει ο Πρόκλος .

Γι’αυτό οι Αρχαίοι Έλληνες θεωρούσαν τις Μοίρες θυγατέρες της Ανάγκης και κατ’άλλους του Διός και της Δίκης .

Επομένως , η επέμβαση της θεότητας για τη δημιουργία του νόμου της Ειμαρμένης είναι αποτέλεσμα της φυσικής αναγκαιότητας και της σχέσεως αιτίου προς αποτέλεσμα .

Φιλικά

Κηφεύς

26/11/2008, 13:07:21
Αγαπητοί φίλοι

Η διαδοχή αιτίου προς αποτέλεσμα βγαίνει και από αυτήν την ίδια την ετυμολογία της λέξης .

Η Ειμαρμένη , «αιτία των όντων ειρομένη ή λόγος καθ’όν ο κόσμος διεξάγεται …» . Το ρήμα είρω , σημαίνει πλέκω , συνδέω το ένα μετά , κατόπιν , του άλλου .

Η Ειμαρμένη δηλαδή καθενός , προσδιορίζεται από αίτια τα οποία προέρχονται από την κατάσταση κάθε ψυχής . Δηλαδή κάθε άνθρωπος δημιουργεί μόνος του την Ειμαρμένη του .

Και συνεπώς ο άνθρωπος δεν πρέπει να αγανακτεί γι’αυτήν .

Τουναντίον μάλιστα , πρέπει να ασπάζεται με γαλήνη κάθε τι που συμβαίνει σ’αυτόν . Κάθε τι που η Ειμαρμένη προσδιόρισε γι’αυτόν . Διότι οι ποινές που επιβάλλονται από την Ειμαρμένη είναι σωφρονιστικές .

Όσοι υφίστανται έναν κατατρεγμό της τύχης , πάσχοντες κακά ή θεωρούμενα κακά , τα υφίστανται για να αντιληφθούν το κακό που έκαναν σε άλλους και να διορθωθούν .

Η Ειμαρμένη τιμωρεί τον άνθρωπο για να τον βοηθήσει να προσαρμοσθεί στην κοσμική τάξη και έτσι να προοδεύσει και να εξελιχθεί . Διότι καμιά διδασκαλία από «άμβωνος» και καμιά ηθική διδασκαλία ισχύει για να διαπαιδαγωγηθεί κανείς και εξαναγκασθεί να αντιληφθεί το κακό το οποίο κάνει , όσο οι δοκιμασίες και ο πόνος .

Αυτά και μόνο διδάσκουν τον άνθρωπο να μην κάνει στους άλλους το κακό το οποίο δεν θέλει να του κάνουν οι άλλοι σ’αυτόν .

Οι δοκιμασίες επομένως τις οποίες επιβάλλει η Ειμαρμένη αποτελούν μέσον εκπαίδευσης των ψυχών , έτσι ώστε να γίνουν αυτές αγαθότερες και δικαιότερες .

Φιλικά

Κηφεύς

28/11/2008, 15:01:47
Φίλοι μου

Οι πνευματικοί νόμοι υπαγορεύουν την αγάπη , την δικαιοσύνη , την ελευθερία . Οι άνθρωποι όμως παραδέχονται μεν , ότι οι αρχές αυτές είναι υψηλές και ωραίες , αλλά λόγω αδυναμιών τις παραβαίνουν . Έτσι παρατηρούμε στην ανθρώπινη κοινωνία κακία , αδικία , δουλεία , εκμετάλλευση κ.τ.λ.

Επεμβαίνει τότε ο πνευματικός νόμος της Ειμαρμένης , ο οποίος συνετίζει τον άνθρωπο και έτσι συν τω χρόνω θα εκλείψει το κακό που παρατηρείται σήμερα στη Γη .

Αμοιβές και κυρώσεις δεν επιβάλλει η Ειμαρμένη κατά τη διάρκεια αυτής της ζωής αλλά κατά την επομένη ενσάρκωση .

Η Ειμαρμένη βασίζεται στον νόμο του Αντιπεπονθότος :

Ο νόμος αυτός ρυθμίζει την εναλλαγή των ψυχών σε διάφορες εκάστοτε καταστάσεις , εις τρόπον ώστε όλοι να διέρχονται από τις ίδιες περιπτώσεις και τιμωρεί τις ψυχές για τις κακές πράξεις , τις οποίες έκαναν σε προηγούμενες ενσαρκώσεις .

Δηλαδή αυτός ο νόμος της Ειμαρμένης ,ο νόμος του αντιπεπονθότος, είναι ο κυριότερος δάσκαλος των ψυχών , διότι υπαγορεύει να υφίσταται η ενσαρκούμενη ψυχή τα δεινά τα οποία έκανε αυτή σε άλλους κατά τις προηγούμενες ενσαρκώσεις της .

Βεβαίως , ο άνθρωπος δεν έχει επίγνωση της ευθύνης του , για τα δεινά τα οποία υφίσταται . Όταν όμως η ψυχή του μεταβεί στον πνευματικό κόσμο , βοηθείται από ανώτερα πνεύματα να ανακεφαλαιώσει και να βγάλει συμπεράσματα ωφέλιμα για την μετέπειτα ψυχική της ζωή .

Σημείωση: Αντιπεπονθός ίσον : (Αρχαίο Δίκαιο) – Αντιπεπονθός ίσον ήταν κατά το αρχαιότερο Ρωμαϊκό Δίκαιο παραδεκτή η γενόμενη αρχή κατά την οποία ο αιτήσας και επιτυχών κάποιο άδικο (jus iniquum) , υπόκειται και αυτός στις ποινές που επιβάλλει το δίκαιο .

Φιλικά

Κηφεύς

01/12/2008, 13:03:50
Αγαπητοί φίλοι

Καθένας δηλαδή ανάλογα με τις πράξεις του υφαίνει την Ειμαρμένη της προσεχούς ενσάρκωσής του , κατά την οποία δρέπει τους καρπούς των έργων του .

Εάν επομένως , οι άνθρωποι γνώριζαν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι νόμοι της Ειμαρμένης , θα ήταν καλύτεροι , διότι θα καταλάβαιναν ότι καμιά πραγματική ωφέλεια υπάρχει από τις κακές πράξεις τους εφ’όσον κάποτε θα υποστούν τις συνέπειές τους .

Σύμφωνα με έναν άλλο νόμο της Ειμαρμένης , που αποτελεί πόρισμα του προηγούμενου , οι ψυχές ενσαρκούμενες στον ανθρώπινο κόσμο , εναλλάσσουν θέση σε εθνικότητα και κοινωνικά στρώματα και έτσι παίρνουν διδάγματα για τη συμπεριφορά τους προς τους άλλους ανθρώπους και για την κοινωνική δικαιοσύνη .

Γι’αυτό οι ηγήτορες των εθνών και οι άρχουσες τάξεις , έχουν υποχρέωση να βελτιώνουν την κατάσταση του λαού και να μην εκμεταλλεύονται την αδυναμία και την αμάθεια των άλλων .

Διότι μεταπίπτοντες σε νέα ενσάρκωση σε κατώτερα κοινωνικά στρώματα , υφίστανται με τη σειρά τους , όλα τα δεινά , τα οποία προκάλεσαν στις λαϊκές μάζες , σε προηγούμενη ενσάρκωση .

Φιλικά

Κηφεύς