ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΦΙΛΙΑ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΚΦΡΑΣΗ: ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ; - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΦΙΛΙΑ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΚΦΡΑΣΗ: ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ; - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

wicca30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
09/09/2003, 16:53:02
quote:
Οι αντρικές φιλίες είναι συνήθως σταθερές, χωρίς ίχνος ανταγωνισμού και ζήλειας και πολύ συχνά είναι μακροχρόνιες!

Αντιθέτως μεταξύ των γυναικών υπάρχει πάντα έντονο το στοιχείο της ζήλιας, είτε για την εμφάνιση, είτε για έναν άντρα κλπ.!

ΦΙΛΕ MOEBIUS,
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ;ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...
ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ,ΕΧΟΥΜΕ ΦΙΛΑΡΕΣΚΕΙΑ,ΕΓΩΙΣΜΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ,ΕΝΤΟΝΟ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ(ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ...),ΚΑΙ ...ΖΗΛΕΙΑ!!!ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!
ΜΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.π.χ. ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΑ ΘΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ,ΑΚΟΜΗ ΚΊ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ.ΕΝΩ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΘΑ ΤΡΩΝΕ Η ΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟ ΤΙ ΦΩΡΑ,ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ,ΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ Μ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟ "ΛΟΥΚ" Κ.Λ.Π.
ΕΙΔΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΟΡΑ,ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

moebius 1Μέλος
09/09/2003, 17:07:53
Είναι παρηγορητικό και αισιόδοξο μαζί, φίλη Καποδίστρια, το ότι μια γυναίκα παραδέχεται μια σειρά χαρακτηριστικών (δεν γράφω ''ελαττωμάτων'' όχι άπο τακτ, αλλά γιατί θεωρώ πως μια και σας τα χάρισε ο Πανάγαθος, είναι δικαιότερο να τα ονομάσουμε χαρακτηριστικά) του φύλου της!

Όμως το περίεργο είναι πως το μίγμα από όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, καταφέρνει τελικά να σας κάνει στα μάτια μας γοητευτικές, χαριτωμένες και αξιαγάπητες!

Τι να πω?

Τα πάντα εν σοφία εποίησε...

09/09/2003, 18:30:31

ΦΙΛΕ MOEBIUS1
ΕΜ,ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ "ΟΠΛΑ" ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ,ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ... ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...
ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ,ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΠΟ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΑΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ...ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩ ΚΑΤ'ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ!!!
ΜΠΟΡΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΖΩΔΙΑΚΙ ΜΟΥ,ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ,ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ "ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ"!!!

09/09/2003, 20:29:15
:)))))))))))))))))))))

ειναι πολυ ομορφο και σπανιο το να τα εχεις βρει με τον εαυτο σου,αυτο απο μονο του κανει ολα τα υπολοιπα απλα-δευτερευοντος σημασιας.

προσωπικα δεν το εχω καταφερει ,οχι γιατι δεν το προσπαθησα.

το ομορφο ειναι πως μια γυναικα διαισθανεται ποτε ενα αγορι την προσεγγιζει με σκοπο την φιλια ,απο εκει και περα ειναι στον χαραχτηρα-στην προσωπικοτητα της και στην επιλογη της αν θα συνεχισει και πως.

το ανεφερα το παραπανω ,διοτι οι γυναικες βιολογικως ειναι πιο μπροστα απο εμας.

μακαρι να ηθελαν ολες οι γυναικες να προσφερουν την φιλια τους εκει που πραγματικα αξιζει.μην το εκλαβετε αυτο ως παραπονο η οτιδηποτε αλλο,μια διαπιστωση απλα εκανα.

σας ευχαριστω που μου δωσατε την ευκαιρια να πω αυτα που ενιωθα:)

να προσεχετε,με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

MaraΜέλος
10/09/2003, 00:15:05
Βρε τροπη που πηρε το θεμα !

quote:
ειναι πολυ ομορφο και σπανιο το να τα εχεις βρει με τον εαυτο σου,αυτο απο μονο του κανει ολα τα υπολοιπα απλα-δευτερευοντος σημασιας.

Θεωρω πως παιζει μεγαλο ρολο οι πραγματικοι φιλοι που εχουμε - ανεξαρτητα απο το γενος - στο να μας βοηθησουν (και σαφως να βοηθησουμε εμεις) να "δουμε" χαρακτηριστικα του εαυτου μας που εμεις δεν τολμαμε να δουμε η ακομα χειροτερα να παραδεχτουμε.
Το ειχα γραψει στο "περι αγαπης" αλλα πιστευω πως και εδω ισχυει:
"Και όσο και να δείχνει δυνατή η σχέση, είτε φιλική - είτε ερωτική , αν δε με οδηγεί προς τα εμένα, δεν οδηγεί τον άλλο προς τον εαυτό του, δεν είναι πραγματική αγάπη! "
Αναφερομενη στην αγνη εννοια της αγαπης, αυτη που απορεει μεσα απο την πραγματικη φιλια!

Εδω θα ηθελα να ευχαριστησω τους φιλους που εχω στην ζωη μου για την βοηθεια που μου δινουν να δω τον εαυτο μου ακομα βαθυτερα!

quote:
μακαρι να ηθελαν ολες οι γυναικες να προσφερουν την φιλια τους εκει που πραγματικα αξιζει.μην το εκλαβετε αυτο ως παραπονο η οτιδηποτε αλλο,μια διαπιστωση απλα εκανα.

Καλε μου Μανο, χωρις να ακουστει σαν παραπονο εγω θα ελεγα
"Μακαρι να ηθελαν ολοι να προσφερουν την φιλια τους..."
Ασχετα απο το αν ειναι αντρες οι γυναικες...μακαρι ολοι να ειχαν την διαθεση να δωσουν αντι για να παρουν... για να υπαρξει φιλια θα πρεπει να υπαρχει επαφη, επικοινωνια, διαθεση και δυστιχως ζουμε σε μια εποχη που ολοι μας χωμενοι στις δουλειες και στα βασανα μας στην καθημερινοτητα μας που φτανουμε στα σημεια να μην ρωταμε καν αν ο αλλος/η ειναι καλα!
Ας δουμε λοιπον τριγυρω μας και αρχισουμε με το να χαρισουμε ενα χαμογελο σε καποιον που νοιωθουμε πως το αξιζει!! Ακουγετε ρομαντικο? Ισως...

Strike like lightning and leave the thunder to those that like loud noises.

wiccaΜέλος
10/09/2003, 14:38:45
quote:

ΜΠΡΑΒΟ WICCA,
ΙΣΩΣ Η ΜΟΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΣΟΒΑΡΟ ΣΕ ΘΕΜΑ ΜΟΥ...(ΑΝ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΤΙΜΗ,ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ...)
ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΦΙΛΙΑ...
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ...

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ

...ΕΙΜΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΓΙΑΤΙ Η ΦΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ...
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΚΙ ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ... ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

Πέθανε μια άλλη μέρα
moebius 1Μέλος
10/09/2003, 17:15:45
Συγχώρησέ με, καλή μου Καποδίστρια, αλλά δεν μπορώ να πιστέψω -χωρίς φυσικά να σε διαψεύδω- ότι υπάρχει γυναίκα η οποία δεν ζηλεύει το φόρεμα, τον άντρα, το σπίτι, τα παιδιά, την οικονομική κατάσταση κλπ. της καλύτερής της φίλης...

Εγώ δεν θα σας κατηγορήσω γι' αυτό (ίσα-ίσα έχετε την πλήρη κατανόησή μου), γιατί όπως είπαμε ,αυτό είναι μέσα στη φύση σας...

Χαίρομαι πάντως που θεωρείς τον εαυτό σου αρκετά δυνατό για να είναι πάνω από τέτοιες καταστάσεις...

Θα έλεγα πάντως στις γυναίκες -με όλο το σεβασμό- να κάνουν φιλίες με άντρες γιατί θα βγούνε κερδισμένες...

Οι άντρες, το έχουν αποδείξει, είναι καλοί φίλοι...

10/09/2003, 17:30:54
quote:
το ομορφο ειναι πως μια γυναικα διαισθανεται ποτε ενα αγορι την προσεγγιζει με σκοπο την φιλια ,απο εκει και περα ειναι στον χαραχτηρα-στην προσωπικοτητα της και στην επιλογη της αν θα συνεχισει και πως.

ΝΑΙ,ΚΑΛΕ ΜΑΣ ΜΑΝΟ
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ...ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΠΛΗ ΚΙΝΗΣΗ...ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ...
ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΟΛΛΑ...

10/09/2003, 17:38:50
quote:
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΚΙ ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ... ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

ΕΛΑ ΜΩΡΕ WICCA,
ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Σ'ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ;
ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΠΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ...

quote:
Συγχώρησέ με, καλή μου Καποδίστρια, αλλά δεν μπορώ να πιστέψω -χωρίς φυσικά να σε διαψεύδω- ότι υπάρχει γυναίκα η οποία δεν ζηλεύει το φόρεμα, τον άντρα, το σπίτι, τα παιδιά, την οικονομική κατάσταση κλπ. της καλύτερής της φίλης...

ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΦΙΛΕ MOEBIUS,
ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ...

quote:
Θα έλεγα πάντως στις γυναίκες -με όλο το σεβασμό- να κάνουν φιλίες με άντρες γιατί θα βγούνε κερδισμένες...

Α, ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΒΙΩΝΩ,ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΚΡΙΒΕΣ...

wiccaΜέλος
10/09/2003, 19:46:43
ΟΙ ΘΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΙΑ;

Πέθανε μια άλλη μέρα