ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΦΙΛΙΑ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΚΦΡΑΣΗ: ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ; - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΦΙΛΙΑ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΚΦΡΑΣΗ: ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ; - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

wicca30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
wiccaΜέλος
07/09/2003, 19:54:25
ΦΙΛΙΑ...

ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΥΤΟ;
ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
ΑΛΛΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
ΠΡΟΣΟΠΗΚΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ, Η ΦΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ!

Πέθανε μια άλλη μέρα
07/09/2003, 22:07:06
quote:

ΦΙΛΙΑ...

ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΥΤΟ;
ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
ΑΛΛΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ, Η ΦΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ!

ΜΠΡΑΒΟ WICCA,
ΙΣΩΣ Η ΜΟΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΣΟΒΑΡΟ ΣΕ ΘΕΜΑ ΜΟΥ...(ΑΝ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΤΙΜΗ,ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ...)
ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΦΙΛΙΑ...
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ...

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

07/09/2003, 22:37:26
ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ...

ΘΑ ΣΕ ΦΥΛΩ...
ΘΑ ΣΕ ΦΙΛΩ
ΘΑ Σ'ΕΧΩ ΦΙΛΟ..

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΠΟΛΛΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΣΟ ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ...

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ HΜΟΥΝ ΕΓΩ

08/09/2003, 15:16:03
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ....

ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**

moebius 1Μέλος
08/09/2003, 15:44:46
Φίλη Καποδίστρια, πολύ όμορφο το θέμα που δημιούργησες, συγχαρητήρια...

Το θέμα της φιλίας είναι πολύ πλατύ, πολύ βαθύ και εξαιρετικά σοβαρό...

Οι φίλοι μας βοηθάνε να διαβούμε πιο εύκολα, αν θέλεις πιο ευχάριστα, το δύσκολο ταξίδι της ζωής...όταν είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ φίλοι...

Γιατί πολλοί έχουν γνωστούς και νομίζουν πως έχουν φίλους...

Νομίζω πως είναι ιδιαίτερα δύσκολο να δημιουργηθεί μια πραγματική φιλία, να δέσει και να ζήσει μακροχρόνια...

Όταν όμως συμβεί, είναι ευλογία στη ζωή των ανθρώπων που απαρτίζουν αυτή τη φιλία...

Αυτός που νομίζεις ότι είναι φίλος σου, θα έρθει οπωσδήποτε η στιγμή που θα σε πληγώσει βαθιά...

Ας έχουμε όμως την καρδιά μας ανοιχτή στη φιλία...

Είναι από τα πιο ευγενικά αισθήματα...

oneiric1Μέλος
08/09/2003, 16:49:24
Φίλοι μου καλησπέρα σας.

Ευτυχώς έχω την τύχη να έχω φίλους, φίλους καρδιακούς που λέμε.

Πρόσφατα είχα την δυστυχία να "διαλύσω" μία φιλία 10 χρόνων, την οποία πίστευα πολύ & στην οποία είχα "επενδύσει". Δεν έχω ακόμα ξεκαθαρίσει το γιατί... Ίσως κάποια από τις δυο μας να άλλαξε, ίσως να αλλάξαμε και οι δύο. Δεν θα ξεχάσω ποτέ όμως, ούτε και θ' αρνηθώ, τα συναισθήματα που μου έδωσε αυτή η σχέση.

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

moebius 1Μέλος
08/09/2003, 17:10:50
Δυστυχώς, καλή μου Oneiric, είναι σπάνιο -αν και συμβαίνει καμιά φορά-να κρατήσει μια φιλία για όλη μας τη ζωή!

Το αίσθημα της απώλειας είναι επώδυνο βέβαια, αν αυτόν που χάνεις τον θεωρούσες πραγματικό φίλο! Και είναι χειρότερα ακόμα αν υπάρχει στη μέση και κάποιο είδος ''προδοσίας''...

Όμως, συνήθως, όταν κλείνει μια πόρτα, ανοίγει μια άλλη...

Ποτέ δεν ξέρεις τι σε περιμένει στη στροφή του δρόμου...έτσι δεν είναι?

alati13Μέλος
08/09/2003, 17:19:46
Θα ήθελα να σας κάνω μερικές απλές αλλά αρκετά πονηρές ερωτήσεις . Γι αυτό προσοχή….

Πιστεύετε ότι υπάρχει διαχωρισμός ανάμεσα στην αντρική και την γυναικεία φιλία;; και αν ναι ποιος;;;

Μήπως οι αντρικές φιλίες κρατάνε περισσότερο , και γιατί;;;

Γιατι μερικές γυναίκες έχουν φίλους μόνο άντρες;;;

Και τέλος το καλύτερο..
Πιστεύετε ότι μπορεί να υπάρξει ΜΟΝΟ (προσέξτε το ΜΟΝΟ) φιλία ανάμεσα σε ένα άντρα και μια γυναίκα;;;

oneiric1Μέλος
08/09/2003, 17:37:48
Καλέ μου φίλε moebius.

Όπως ακριβώς τα λες... είναι σπάνιο (και υπέροχο θα προσθέσω) να κρατήσει μια φιλία για όλη μας τη ζωή!

Ευτυχώς στην προσωπική μου ιστορία δεν υπήρχε το αίσθημα της προδοσίας, οπότε ίσως να μην ήταν τόσο πολύ επώδυνο, όσο θα ήταν στην περίπτωση πο αναφέρεις.

Όμως, δεν πιστεύω πως μία τέτοια φιλία θα μπορούσε να ξαναχτιστεί, τουλάχιστον όχι "εύκολα". Σίγουρα θα υπάρξουν άλλοι άνθρωποι που θα συναντήσω στη ζωή μου και θα μου "προσφέρουν" την φιλία τους, όπως το ίδιο θα κάνω και 'γω απλόχερα. Απλά επειδή πιστεύω ότι από τον κάθε άνθρωπο "παίρνεις" κάτι ξεχωριστό, η συγκεκριμένη σχέση δεν θα υπάρξει ποτέ ξανά....

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

08/09/2003, 19:45:42
quote:

Θα ήθελα να σας κάνω μερικές απλές αλλά αρκετά πονηρές ερωτήσεις . Γι αυτό προσοχή….

Πιστεύετε ότι υπάρχει διαχωρισμός ανάμεσα στην αντρική και την γυναικεία φιλία;; και αν ναι ποιος;;;

Μήπως οι αντρικές φιλίες κρατάνε περισσότερο , και γιατί;;;

Γιατι μερικές γυναίκες έχουν φίλους μόνο άντρες;;;

Και τέλος το καλύτερο..
Πιστεύετε ότι μπορεί να υπάρξει ΜΟΝΟ (προσέξτε το ΜΟΝΟ) φιλία ανάμεσα σε ένα άντρα και μια γυναίκα;;;

ΕΔΩ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΦΙΛΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΔΡΩΝ.ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΥΝ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΙΔΟΣ ΦΙΛΙΑΣ,ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ...ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΙΝΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ...ΑΝΤΙΖΗΛΙΑΣ.ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΦΟΥ ΕΚΤΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΥΠΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΩΝ(ΕΝΝΟΩ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ),ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΥΝ ΕΝΑ ΔΕΣΜΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΟΙΝΕΣ ΣΥΝΙΣΤΑΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.
Η ΑΝΤΙΖΗΛΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΡΟΛΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ,ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ (ΧΡΟΝΙΚΑ) ΟΙ ΦΙΛΙΕΣ ΤΟΥΣ.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΑΡΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ;ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΔΙΟΤΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ...ΕΩΣ ΑΠΙΘΑΝΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ...(ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ,ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ 1-2 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΦΙΛΕΣ.)
ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΦΙΛΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑΣ,ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΜΟΝΟ ΦΙΛΙΑ.ΤΟ ΒΙΩΝΩ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΣ 10ΕΤΙΑΣ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ.

ΑΛΑΤΙ13 ΣΕ ΚΑΛΥΨΑ;ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ...

MaraΜέλος
08/09/2003, 22:26:43
Καλη μου Καποδιστρια με καλυψες εν μερη με τις απαντησεις σου, ομως για το θεμα απολυτης φιλιας μεταξυ αντρων και γυναικων δεν ειμαι και οσο σιγουρη.

Θεωρω οτι τις περισσοτερες φορες υποβοσκει κατι παραπανω απο την φιλια απλα κανουμε τις επιλογες μας ως προς το τι ειναι το πιο σημαντικο για μας - η φιλικη μας σχεση ή ενα ερωτικο παιχνιδι.

Οντως ερωτηση παγιδα alati13

Strike like lightning and leave the thunder to those that like loud noises.

alati13Μέλος
08/09/2003, 23:09:06
Όλα αυτά που έγραψες φίλτατη kapodistria με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο. Έκτος από το τελευταίο. Σε αυτό θα συμφωνήσω με την φίλη Μάρα. Νομίζω ότι πολύ βαθιά μέσα μας κάτι υπάρχει, διαφορετικό από την φιλία. Ή ίσως απλά κάπου να τα μπερδεύουμε. Δεν είναι Αλήθεια ότι τους ερωτικούς συντρόφους που έχουμε αγαπήσει (όχι ερωτευτεί μόνο) τους θεωρούσαμε και φίλους μας;;;

Πόσες φορές δεν πονέσαμε όχι τόσο επειδή χωρίσαμε, αλλά περισσότερο επειδή χάσαμε και μια καλή φίλη/ο.

Και δεν σας έχει τύχει κάποτε να μπερδέψετε μια φιλία με το ερωτικό στοιχείο;;

Και μετά…. Πάει η φιλία ή πάει το ερωτικό.
Όπως λέει και η γιαγιά μου «δεν χωράνε δύο καρπούζια σε μια μασχάλη».

moebius 1Μέλος
09/09/2003, 10:39:49
Σίγουρα, καλή μου Ειρήνη, κάθε φιλία είναι εντελώς ξεχωριστή περίπτωση και αυτό φυσικά γιατί όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ίδιοι! Ευτυχώς, θα έλεγα...

Ότι και να συμβεί πάντως, πάντα όταν ''χάνεις'' ένα φίλο μένει μια πίκρα...

Στο θέμα τώρα που αναφέρουν και οι υπόλοιποι φίλοι, αν δηλαδή μπορεί να υπάρξει φιλία μεταξύ άντρα και γυναίκας, θα έλεγα πως το πρόβλημα είναι σύνθετο...

Πάντα, κατά την ταπεινή μου άποψη, όταν υπάρξει κάποιου είδους προσέγγιση, κυρίαρχο είναι το ερωτικό στοιχείο! Αν αυτό δεν προχωρήσει, αλλά υπάρχει μια έλξη μεταξύ των δύο ατόμων, για χίλιους δυο λόγους, τότε υπάρχει σοβαρή πιθανότητα η σχέση να εξελιχθεί σε φιλία...

Ναι, πιστεύω πως μπορεί να υπάρξει φιλία μεταξύ των δύο φύλων, ακόμα κι αν υποβόσκει το ερωτικό στοιχείο...

09/09/2003, 11:21:16
quote:

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΠΟΛΛΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΣΟ ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ...

RICHE,ΧΑΙΡΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ,
ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ,http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1958&whichpage=3&ARCHIVE=,
ΤΗΝ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ...
"ΕΙΜΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..."
ΑΡΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΕΜΕΝΑ...
ΠΑΝΤΩΣ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ,ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ...

Edited by - kapodistria on 09/09/2003 11:26:47

09/09/2003, 11:33:18
quote:
Και δεν σας έχει τύχει κάποτε να μπερδέψετε μια φιλία με το ερωτικό στοιχείο;;

Και μετά…. Πάει η φιλία ή πάει το ερωτικό.
Όπως λέει και η γιαγιά μου «δεν χωράνε δύο καρπούζια σε μια μασχάλη».

ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΑΛΑΤΙ13,
ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ...
ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΓΙ'ΑΥΤΟ,ΠΩΣ Η ΦΙΛΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ...
ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΛΕΙΨΕΙ ΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΙΚΗ ΣΧΕΣΗ
ΑΝΔΡΑ-ΓΥΝΑΙΚΑΣ Ή ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ...

09/09/2003, 11:41:10
quote:

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ....

ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**

ΦΙΛΕ ΑΒΑΤΑΡ,
ΛΙΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΑΤΟΣ...ΤΕΛΕΙΑ!!!

MaraΜέλος
09/09/2003, 12:48:08
quote:
ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ...

Καλη μου Καποδιστρια τις περισσοτερες φορες δεν θελουμε να το παραδεχτουμε. Ισως απο ενστικτο για να προστατευσουμε την φιλικη μας σχεση χωρις να την χασουμε βαζωστας την σε διαδικασιες των ερωτικων συναισθηματων !

Μην ξεχναμε οτι στις περιπτωσεις που η φιλια εχει μετατραπει σε ερωτικη σχεση και δεν ευδοκιμησε...τοτε χανονται τα παντα!

Strike like lightning and leave the thunder to those that like loud noises.

katzeΜέλος
09/09/2003, 12:56:17
Νομίζω πως η φίλη Kapodistria έχει λίγο δίκιο. Ξερετε, έχεις έναν φίλο για πολύ καιρό που σε καταλαβαίνει και περνάτε καλά, και κάποια στιγμή μπαίνεις στη διαδικασία να σκεφτείς "΄φαντάσου να ήταν σύντροφός μου, θα ήταν όλα τέλεια. Περνάμε καλά, τον αγαπω και μ' αγαπάει, με κατανοεί και με σκέφτεται - τι πιο εγγυημένη συνταγή για μια ωραία σχέση ". Ε, και μετά κατά πάσα πιθανότητα συμβαίνουν όλα αυτά που λέτε με τα .."καρπούζια". Παρολα αυτά μου έχει τύχει αρκετές φορές φίλος να γίνει σύντροφος και μετά ξανά φίλος...(ίσως να είμαι τυχερή δεν ξέρω)

cubeΜέλος
09/09/2003, 12:56:20
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΦΙΛΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΝΟΣ ΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΟΝΟ "ΦΙΛΙΚΟ". ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΤΥΧΕΙ. ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΙΓΟ "ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ" ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΤΕΛΗΓΕ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ. ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΛΑΘΟΣ ΑΥΤΟ.
ΤΙ ΕΝΝΟΩ...
ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ/ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΑΣΤΗΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ? ΜΟΝΟ ΕΡΩΤΑ? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.
ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΖΕΡΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ.

ΠΑΝΤΩΣ Η ΦΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΚΑΛΙΑ! Η ΠΙΟ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ!

ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ/ΚΟΛΛΗΤΟΣ/ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ....ΑΣΧΕΤΟ!

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ.

ΦΙΛΙΚΑ ΚΥΒΟΣ.

moebius 1Μέλος
09/09/2003, 13:08:37
Φίλοι μου γεια σας

Εκείνο που θα ήθελα να συζητήσουμε είναι η ποιοτική διαφορά που υπάρχει στις φιλίες μεταξύ αντρών και γυναικών!

Οι αντρικές φιλίες είναι συνήθως σταθερές, χωρίς ίχνος ανταγωνισμού και ζήλειας και πολύ συχνά είναι μακροχρόνιες!

Αντιθέτως μεταξύ των γυναικών υπάρχει πάντα έντονο το στοιχείο της ζήλιας, είτε για την εμφάνιση, είτε για έναν άντρα κλπ.!
Ακόμα και οι πραγματικές φίλες, δεν υπάρχει περίπτωση να μη τσακωθούν έστω και μία φορά στη διάρκεια της φιλίας τους!

Τέλος, θέλω να προσθέσω ότι βασικό συστατικό για την επιτυχία ενός γάμου, είναι και το πόσο φίλοι είναι ο άντρας και η γυναίκα!
Κι αυτό, γιατί εκ των πραγμάτων είναι ''αναγκασμένοι'' να κάνουν πολλή παρέα μεταξύ τους...