- admina - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
που εκτος απο ασχετος και αφελης
ειναι και κοτα ![]()
ξερει αυτος γιατι ![]()
![]()
να κατσεις να σε βουλωσει ο αντμιν!!!
![]()
![]()
![]()
ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!!
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΧΝΗ ΑΣΘΕΝΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΑ!!!
ΤΙ ΤΟ ΨΑΧΝΕΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΤΙΣ ΔΩΣΑΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ!!! ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΘΕΡΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ TOY ESOTERICA ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΟΠΙΚ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΝ GNW ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ!!!! ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ GNW ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ!!!!
ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΘΗΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΕΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΣΗ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ!!!!!!
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
...για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος...
Αστειευομαι. Οπως ξαναειπα δε με ενδιαφερει τι κανεις στο κρεβατι σου @-ντ-μην. Ακομα και να το γιαλιζεις το δελφινι δικαιωμα σου. Αλλα ειναι τα περιεργα μ εσενα οπως για παραδειγμα τα οικονομικα της εταιρειας Ντιτζ***λ Αλχ**ι. Ειδες βρε που ξερω πολλα. Γιατι εγω ξερω δεν ειμαι σαν τον ngw που πεταει κουβεντες στον αγερα. Εγω και δυστυχως για παρτη σου και οι δικαστικες αρχες ξερουν πολλα που ετσι και γραφτουν εδω μεσα οχι δε θα ξαναπατησει κοσμος αλλα θα αναγκαστεις να κανεις εγχειρηση αλλαγης προσωπου. Μικρε καραγκιοζακο που θες να παιξεις και πολιτικο ρολο τρομαρα σου. *
Caacrinolaas
αλλη ονομασια του Labolas Glasya που προσπαθησαν να τον φιμωσουν. *
Ο μόνος λόγος που ο λογαριασμός "Caacrinolaas" παραμένει ακόμη ενεργός μετά από νέες κατάφορες παραβιάσεις των κανονισμών λειτουργίας των Forums(υβριστικά σχόλια, συκοφαντική δυσφήμιση κ.λπ. - σε άλλο θέμα Συζήτησης) είναι για να γράψει ακριβώς αυτά που θέλει να γράψει, να τα πει ο άνθρωπος, να μας ενημερώσει και να καταλάβουμε επιτέλους τι κρύβεται πίσω από αυτό το "μυστήριο" που φέρει το Όνομα Μέλους "Admin" και από το ESOTERICA γενικότερα. Εξάλλου, η σκοπιμότητά του ήταν απ'αρχής, ως φαίνεται, να δημιουργήσει μία ατμόσφαιρα εκπληκτικών αποκαλύψεων, τρομερών μυστικών και άλλων τέτοιων "θελκτικών" ζητημάτων, γενικά να προκαλέσει αναταραχές στα Forums του ESOTERICA, να εξυβρίσει και να υποβιβάσει ανθρώπους και ιδέες, "να καταστρέψει".
... ngw, πολύ λυπάμαι που στο λέω αυτό(έπεσες και σε αυτό το "ολίσθημα" αντίληψης με τον Thios και χάλασες όλο το "καλό" image), γνωρίζω πως μάλλον θα το θεωρήσεις απόρριψη από μέρους μου της ικανότητας που νομίζεις πως έχεις... δεν ήξερες, ή δεν κατάλαβες καλά από τις "τρανταχτές πληροφορίες" που έλαβες, που να κοιτάξεις για να πάρεις μαθήματα προβοκάτσιας, λασπολογίας, συκοφαντίας και όλων των συναφών "ευγενών" τεχνών.
Γι'αυτό κι εμείς προσφέρουμε στον Caacrinolaas έναν ελεύθερο και ανοιχτό χώρο να τα πει όλα αυτά ανεμπόδιστα, με κάθε λεπτομέρεια και χωρίς περικοπές.
Ελεύθερα, όπως πάντα.
Να τ'ακούσουμε! Να τ'ακούσουμε αυτά που θέλεις να μας πεις! Ανυπομονούμε!!
Μόνον, θα σε παρακαλούσαμε, με κοσμιότητα και αισθητική. Μην μας δίνεις άλλη εργασία "τροποποίησης μηνυμάτων", γιατί αυτό μόνον δεσμευόμαστε ότι μπορούμε να κάνουμε(και όχι να σε απενεργοποιήσουμε) μέχρι να κάνεις τις αποκαλύψεις σου!
Κάνε, παρολαυτά, λίγο σύντομα, γιατί:
1ον) δεν σε θεωρούμε κομμάτι της "κοινότητας" του ESOTERICA και οι φυσικές διαδικασίες δεν επιτρέπουν για πολύ τη συνύπαρξη ενός ζωντανού οργανισμού με μία οντότητα έντελώς εχθρική προς αυτόν,
2ον) μας έχει δώσει και ο ngw "διορία" έως την Κυριακή... δύο "μέτωπα" μαζί, δυστυχώς δεν θα δεχτούμε να τα αντιμετωπίσουμε. Κάτι πρέπει να γίνει γι'αυτό...
Ένα παράπονο που έχει το Ιδρυτικό Μέλος του ESOTERICA, Μιχάλης Βίνος, είναι ότι έτσι όπως έγραψες την εταιρία του, Ντιτζ***λ Αλχ**ι, οι "Δικαστικές Αρχές", ανάμεσα στα άλλα που θα έχουν να "ψάχνουν" θα είναι και πιθανές σχέσεις με την Αλ-Κάιντα!! ![]()
![]()
"Digital Alchemy"("Υπηρεσίες Διαδικτυακών Εφαρμογών") είναι το σωστό, και σε ευχαριστεί, παρεπιπτόντως, για την διαφήμιση!! ![]()
![]()
Ένα άλλο παράπονο που θα ήθελα εγώ να σου απευθύνω είναι ότι δεν μου λες τι θα ήταν καλό να πω στην εισαγωγική Πολιτική Ομιλία μου... ![]()
![]()
Λες να το ξεκινήσω κάπως έτσι;;
"Γεια σας! Είμαι ο Admin των Forums του ESOTERICA και θα σας εξαφανίσω...
...συγνώμη, θα σας εξασφαλίσω!!"
Η τρέλλα σίγουρα δεν πάει στα βουνά, όπως, πολύ σωστά, λένε...
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, επίσης, εξ ονόματος του Admin και της Αμαλίας. (Admin και Αμαλία θα μου επιτρέψετε, που καμιά φορά, εξ επαγγέλματος, μιλώ εξ ονόματος άλλων, χωρίς τη ρητή συναίνεσή τους. Περιμένω, όμως, εκ των υστέρων, τη νομιμοποίηση από μέρους σας των λεγομένων μου.
)
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, εξ ονόματος όλου του φόρουμ.
Γιατί πολύ απλά, αιώνες μελέτης της ανθρώπινης ψυχολογίας έχουν αποδείξει ότι όταν
ένας οργανισμός, κράτος, κοινωνία, ομάδα, έθνος δέχονται επίθεση από εξωγενείς παράγοντες, αυτό τους κάνει να ενώσουν τις δυνάμεις τους, να γίνουν πιο συμπαγείς και να αισθανθούν πιο κοντά ο ένας στον άλλον, απέναντι στον υποτιθέμενο "εχθρό".
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ, λοιπόν, που συντελείτε, έστω και άθελά σας, στην ισχυροποίηση αυτού του χώρου και των μελών, που τον απαρτίζουν.
Ζήσε τη στιγμή!
Είναι οπωσδήποτε μεγάλο επίτευγμα να μπορεί κανείς να επιλέγει με σύμβουλο τον Εσωτερικό του Παρατηρητή. Ο οποίος δεν γνωρίζει από διχασμούς, μίση και μηχανοραφίες, γιατί πολύ απλά δεν τις χρειάζεται για να αποδείξει την αξία του, η οποία είναι δεδομένη.
Αυτό ισχύει για κάθε άτομο ξεχωριστά, αλλά και για κάθε οργανισμό(όπως πολύ σωστά αναφέρεις) - συνάρθροιση ψυχών που αναζητούν το κοινό Εσωτερικό φως. Γιαυτούς, κάθε θετικός κραδασμός είναι και ένα βήμα που θα τους φέρει πιο κοντά, αλλά ακόμα και μία επίθεση, θα τους θυμίσει τη βαθιά συγγένεια και τον κοινό τους στόχο.
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
...Δημοκρατία έχουμε? Στάσου να πάρω να ρωτήσω.....
ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΩΝ ΕΚΦΡΑΣΕΩΝ
quote:
Σιχαινομαι τα φιδια και τους δειλους
Eσύ τί είσαι ρέ *****.. δεν είσαι φίδι και δειλός .. που δεν παρουσιάζεσαι με το αληθινό σου πρόσωπο και να μιλήσεις αντρίκια...
Γιατί δεν παρουσιάζεσαι και να πείς είμαι.. εγώ .. και καταγγέλω αυτά.. αλλά εσύ και αν είσαι κλάνας.
Μην τολμήσεις ***** και πείς κάτι για μένα γιατί εγώ μιλώ με πρόσωπο που το έχω δείξει και γνωρίζουν ποιός είμαι.
Τώρα σε οτι αφορά εσένα .. ολοι σε γνωρίζουν αλλά κανείς δεν μιλά...
Το σέβομαι και δεν το αποκαλύπτω..
Το μόνο που θα σου ζητήσω είναι αν το site τη Δευτέρα λειτουργεί να πάρεις τα μπογαλάκια σου και να πάς απο εκεί που ήρθες.
Οσο για αυτούς που σε βάζουν να τα λές αυτά... δεν το πιστεύω πως μπορούν να κάνουν κακό στο esoterica... OI ΤΥΨΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΎΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΉ.
ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΑΝΑΡΜΟΣΤΩΝ ΕΚΦΡΑΣΕΩΝ
Είναι μάλιστα και κρητικός!!
τον λένε: Χελωνονιντζάκι
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Ερχεται!
Εγώ ξέρω ΜΑΙ ΤΑΙ, ΤΑΙ ΜΠΟΞ, ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ, ΚΑΡΑΤΕ, ΣΑΟΛΙΝ ΚΑΡΑΤΕ, κι αλλες κινέζικες λέξεις....