- ΑΚΟΥΤΕ "ΦΩΝΕΣ" ???? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Με σεβασμό στη λέξη αγάπη…
Με αγάπη
FeLiSiTy
Ας ζήσουμε όλοι το όνειρό που ο καθένας μόνος του θα διαλέξει και δε θα του το επιβάλει ΚΑΝΕΙΣ!Και αν το πιστέψουμε κάποτε θα γίνει πραγματικότητα....Εστω και αν αργήσει λίγο...
αυτές οι φιγούρες μήπως σου θυμίζουν τους καθολικούς τους μοναχούς?? γιατί η συγκεκριμένη φιγούρα εμένα πάντα με τρόμαζε και ειδικά οι ψαλμοί. δεν μπορώ ακόμα και αν έχω ψαλμούς εκκλησίας στη τηλεόραση να ηρεμήσω, όχι να κοιμηθώ κιόλας και μάλιστα να τους ακούω και live
τους ξαναείδες από τότε ή μόνο τους ψαλμούς ακούς?
οχι δεν εμοιαζαν έτσι...όταν τους έβλεπες μπορούσες να δεις τα πράγματα που βρήσκονταν απο πίσω τους δλδ εβλεπες ια μέσο τους και όταν λέω κουκούλες εννοω κατι μακρυ που κάλυπτε τα πρωσοπα τους. Ομως είχα την αίσθηση πως αν καταφερνα να κοιταξω απο κοντα πάλι δεν θα έβλεπα προσωπα... το συναίσθημα ήταν παραξενο... δεν φοβόμουν
οχι δεν τους ξαναειδα μονο τους ακούω πια...
Με σεβασμό στη λέξη αγάπη
Με αγάπη
FeLiSiTy
Ας ζήσουμε όλοι το όνειρό που ο καθένας μόνος του θα διαλέξει και δε θα του το επιβάλει ΚΑΝΕΙΣ!Και αν το πιστέψουμε κάποτε θα γίνει πραγματικότητα....Εστω και αν αργήσει λίγο...
quote:
οχι δεν τους ξαναειδα μονο τους ακούω πια...
φίλη Felisity τους ακούς οταν εχει συμβεί κατι και είσαι στεναχωρημένη ή είσαι φορτισμένη ψυχολογικά?
ή τους ακους σε ανυποπτο χρόνο?
GIA NA THN AMESH PROSTASIA TOY BIOENERGIAKOY TOMEA 8A PREPEI KAPOIOS NA APEIKONHZEI ARKETES FORES THN HMERA, OTI FERNEI ME THN EISPNOH, APALOY ASIMENIOY XRWMATOS FWTOSFERES(MEGE8OS PORTOKALIOY) APO TO KENTRO TOY PLANHTH ,MESA STO ENERGIAKO KENTRO THS KARDIAS(4to CHAKRA) (STO KENTRO TOY STH8OYS)KAI ME THN EKPNOH MEGALWNEI THN EKASTOTE SFERA KAI DIMIOURGEI ENA APALOY ASHMENIOY XRWMATOS AYGO GYRW APO TO FYSIKO SWMA. MPOREI NA MHN BLEPETAI ME TA 3D MATIA SAS THN ENERGIA GYRW APO TO SWMA OMOS EXEI DIMHOYRGH8EI KAI EINAI EKEI.
TO ASHMENIO APALO XRWMA EINAI SYNDIASMOS SYXNOTHTWN 11tis KAI 12tis DIASTASEWS KAI EINAI OI YPSHLOTERES KAI OI PIO EYERGETIKES SYXNOTHTES POY YPARXOYN AYTH TH STIGMH STON PLANHTH. KANENAS KAI TIPOTA DEN MPOREI NA EISEL8EI STON BIOENERGIAKO SAS TOMEA XWRIS ADEIA EAN H ASPIDA EINAI ENERGOPIHMENH KAI EPISHS DIMIOYRGHTAI APOLYTH ISOROPIA ENERGIWN STO SWMA ME APOTELESMA THN AMESH YGEIA.

~:LOVE:~AND~:LIGHT:~
PaNo
Ένα βράδυ πάλι κοιμόμουνα, κάποια στιγμή άνοιξα τα μάτια μου απο μια περίεργη αίσθηση, προσπάθησα να κουνηθώ αλλά δεν τα κατάφερνα, είχα την αίσθηση ότι ήμουν ξαπλωμένη ακριβώς λίγο πάνω απο το σώμα μου, δεξιά μου υπήρχε μια μικρή λάμψη αλλά δεν μπορούσα να γυρίσω το κεφάλι μου να την δω, την έποιανα με την άκρη του ματιού μου. Ακουγώντουσαν δύο γυναικίες φωνές, δεν καταλάβαινα ακριβώς τι έλεγαν αλλά έκαναν κάτι σαν επιλογή μεταξύ εμένα και κάποιου άλλου γνωστού μου. Πανικοβλήθηκα και ξύπνησα. Ούτε αυτό ξανασυναίβηκε.
Το πιο περίεργο όμως είναι ότι δύο άσχετα μεταξύ τους άτομα μου είχαν πει κάποια στιγμή ότι άκουγαν την δική μου φωνή να τους φωνάζει. Το πρώτο είχε ανοίξει λέει τα μάτια του απο μια περίεργη αίσθηση, έβλεπε έξω απο την τζαμένια πόρτα μια σκιά και η σκιά είχε μίλαγε με την φωνή μου και την καλούσε να βγει έξω. Φυσικά δεν ήμουν εγώ, εκείνο το βράδυ εγώ ήμουν έξω και γύρισα ξημερώματα. Το δεύτερο άτομο μου είχε πει ότι ήταν ξάπλα μεταξύ ύπνου και ξύπνιου όταν ένοιωσε μια ανάσα κοντά του, άκουγε την φωνή μου να τον καλεί με το ονομά του. Σκέφτηκα τότε ότι αν πράγματι υπήρχε κάτι ή κάποιος που τους καλούσε τότε μπορούν κάλυστα να χρησιμοποιούν φωνές οικίων προσώπων προκειμένου να τους ξεγελάσουν; Δεν ξέρω.
Αν και το φαινόμενο μοιάζει ίδιο σε πολλές περιπτώσεις πιστεύω ότι υπάρχουν περισσότερες απο μία εκδοχές. Πάντως όπως και να έχει αν οι φωνές προέρχονται απο οντότητες τότε εγώ προσωπικά τουλάχιστον δεν πιστεύω ότι πρόκειτε για θετικές οντότητες.
τη προηγούμενη εβδομάδα ενώ πήγαινε να με πάρει ο ύπνος, ξέρετε ήμουν σε εκείνη τη γλύκα που λέω και γω, αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ ακόμα ξύπνια, ένιωσα να έρχεται κάποιος δίπλα μου, αντρική μορφή, μαύρη και μου είπε μία λέξη. Η κίνησή του ήταν πως όταν ψυθιρίζουμε σέ κάποιον και βάζουμε και το χέρι δίπλα στο αυτί του, έτσι, αλλά το κακό είναι οτι δεν θυμάμαι τι είπε. Η φωνή ήταν ανδρική, σαν τώρα έχω ακόμα τη χροιά στο αυτί μου.
Ηταν τόσο έντονο που πετάχτηκα τρομαγμένη
Έυχαριστώ
Είναι αντρική φωνή..κσι τρομάζω,ομολογώ.
tco99

In anticipation of my resurrection...
quote:
Αγαπητέ tco99, θα σε παρακαλέσω ξανά να κάνεις μια προσπάθεια να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες καθώς οι λατινικοί χαρακτήρες δυσχεραίνουν την ανάγνωση των μηνυμάτων μας.In anticipation of my resurrection...
ρε συ απλα εχω συνιθησει να γραφω με λατινικους χαρακτηρες απο παιχνιδια και δευτερον δεν εχω και πολλη καλη ορθογραφια. τι να πω θα προσπαθησω.
tco99
quote:
ρε συ απλα εχω συνιθησει να γραφω με λατινικους χαρακτηρες απο παιχνιδια και δευτερον δεν εχω και πολλη καλη ορθογραφια. τι να πω θα προσπαθησω.
Φίλε μου, δεν πειράζει.
Με την προσπάθεια όλα γίνονται! ![]()
Με τον καιρό θα αποκτήσεις την απαραίτητη ευχέρεια, στο λέω εξ ιδίας πείρας.
Εξάλλου εδώ δεν κρίνεται η ορθογραφία των συνομιλητών μας.
Αυτό που έχει σημασία είναι να μπορούμε να τοποθετούμαστε σε ένα θέμα παραθέτοντας τις απόψεις μας με τον ανάλογο σεβασμό στους συνομιλητές μας.

In anticipation of my resurrection...
Εννοείται πως δεν τολμούσα να ανοίξω τα μάτια μου. Και κάπου εκεί πετάχτηκα από το κρεβάτι καθιστός και ένιωσα ότι είχα βάρος.Ανοιξα τα μάτια μου και είδα τη φάτσα μου στον καθρέφτη.είχα κοκκινίσει,και πρέπει να χα χάσει πολλά κιλά ιδρώτα.Ημουν λουτσα. Βασικά θέλω να πιστεύω ότι είδα εφιάλτη.Γενικά αυτό θέλω να έχν στο μυαλό μου ως εκδοχή.Επίσης από μικρός πάντα κοιμάμαι με ένα φως. quote]Ημουν βλέπετε φοβιτσιάρης ως παιδάκιMάλλον αυτή η εμπειρία ταιριάζει περισσότερο σ'αυτό το topic...
N.M
Θα σας πω & 'γω λοιπόν τη δική μου εμπειρία. Πριν δυο χρόνια περίπου εκεί που καθόμουν στον υπολογιστή (μέρα μασημέρι & μόνη στο σπίτι) άκουσα μια φωνή να λέει το όνομα μου, πολύ αργά (όπως κάνουμε όταν θέλουμε να τρομάξουμε κάποιον για πλάκα). Δεν κατάλαβα αν ήταν άντρική ή γυναικεία η φωνή. Μόλις έγινε αυτό το σκυλάκι μου απ' την κουζίνα που ήταν & έψαχνε να φάει (!) έτραξε αμέσως κοντά μου! (Περίεργο γιατί το σκυλάκι μου όταν είναι για φαί δεν καταλαβαίνει τπτ) Περιττό να σας πω ότι τρελάθηκα απ' το φόβο μου & παρά λίγο να μείνω στον τόπο (χωρίς πλάκα), κράτησα όμως την ψυχραιμία μου & χωρίς φυσικά να απαντήσω συνέχισα τη δουλεία μου σα να μη συμβαίνει τπτ. Αυτή η φωνή απ' ότι κατάλαβα ακούστηκε πίσω απ' την συρώμενη πόρτα που υπάρχει στο σαλόνι όπου & καθόμουν.
Μετά από λίγες μέρες ήμουν στο δωμάτιο μου & αποφάσισα να πάω στο σαλόνι. Όταν πήγα λοιπόν είδα το σκύλο μου κοντά στην μπαλκονόπορτα να κοιτάει κτ με τρόμο & να πηγαίνει προς τα πίσω λες & αυτό πήγαινε προς το μέρος του! Τότε πήγα & αγκάλιασα το σκύλο μου & έκανα σε εκείνο το σημείο όπου κοιτούσε με τα χέρια μου στον αέρα μπας & "πιάσω" τπτ! Φυσικά & δεν υπήρχε τπτ. Α, & να σας πω & το πιο κουφό. Το σκυλάκι μου ήταν τυφλό (έδω & πολλά χρόνια βέβαια & γι' αυτό ήξερε να κατατοπίζεται στο χώρο & απ' τη μυρωδιά). Ξέρω πως τα σκυλία & οι γάτες μπορούν να διαιστανθούν τέτοια "περίεργα" πράγματα (ή & να δουν ίσως?).
Τι να ήταν αραγέ?
Ευχαριστώ που με ακούσατε γιατί όταν το είπα στην οικογένεια μου με πέρασε για τρελή...
ΧΧΧ