ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΚΟΥΤΕ "ΦΩΝΕΣ" ???? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΑΚΟΥΤΕ "ΦΩΝΕΣ" ???? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

skotodivh48 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/3
skotodivhΝέο Μέλος
10/06/2005, 03:10:01
Δεν νομίζω να είμαστε όλοι για τα σίδερα παντώς και μερικοί που είναι πίσω απ αυτά ίσως να μην είναι τόσο τρελοί αλλα απλός να έχουν πολυ μειομενες άμυνες και να εξουσιάζονται ευκολα. Η φωνή που ακούγετε και δεν έχει πηγή μπορεί να είναι απο το υποσυνείδητο ή απο μια άλλη διάσταση πάντως και στις δύο περιπτώσης υπάρχει αιτία που γίνετε αυτό και κατάλληλη αντιμετώπιση. Πιστευω οτι όλλοι μας μπορούμε υπο κατάλληλες συνθήκες να μεταφερθούμε συνειδητα κάπου αλλού. Ο φόβος είναι αυτό που μας εμποδίζει.
10/06/2005, 13:05:08
Συμφωνώ

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
FeLiSiTyΝέο Μέλος
15/06/2006, 18:33:43
Γεια σας παιδιά! Είμαι νέα στο εσωτερικά και να πω πως τα θέματα σας είναι όλα υπέροχα!!! Σχετικά με τις φωνές έχω και εγώ να προσθέσω κάτι ακόμα ... όταν ήμουν 5-6 χρονών ήμουν στο κρεβάτι και δεν μπορούσα να κοιμηθώ και στην ανοιχτή πόρτα του δωματίου μου είδα 3 φιγούρες που δεν μπορούσα να δω τα πρόσωπα τους, φορούσαν κάτι σαν κουκούλες και δεν άγγιζαν στο πάτωμα και κάτι μουρμούριζαν που δεν καταλάβαινα τι ακριβός είναι αλλά έμοιαζε σαν ψαλμωδία... ένιωθα γύρο μου όλα να κινούνται σε ποιο γρήγορη κίνηση από το φυσιολογικό...δεν τρόμαξα όμως αντίθετα ένιωσα μια ανεξήγητη ηρεμία και τότε κατάφερα να κοιμηθώ ήρεμη! Από τότε πολλές φορές ακούω αυτές τις «ψαλμωδίες» και όταν τις ακούω έχω την ίδια αίσθηση ότι τα πράγματα , εγώ και οι άλλοι γύρω μου κινούνται πιο γρήγορα όπως εκείνη τη νύχτα... Αν και συνεχίζω να μην καταλαβαίνω τι λένε δε νιώθω φόβο....

Με σεβασμό στη λέξη αγάπη…

Με αγάπη
FeLiSiTy

Ας ζήσουμε όλοι το όνειρό που ο καθένας μόνος του θα διαλέξει και δε θα του το επιβάλει ΚΑΝΕΙΣ!Και αν το πιστέψουμε κάποτε θα γίνει πραγματικότητα....Εστω και αν αργήσει λίγο...

another starΜέλος
15/06/2006, 18:49:17
felisity καλως όρισες στη παρέα μας

αυτές οι φιγούρες μήπως σου θυμίζουν τους καθολικούς τους μοναχούς?? γιατί η συγκεκριμένη φιγούρα εμένα πάντα με τρόμαζε και ειδικά οι ψαλμοί. δεν μπορώ ακόμα και αν έχω ψαλμούς εκκλησίας στη τηλεόραση να ηρεμήσω, όχι να κοιμηθώ κιόλας και μάλιστα να τους ακούω και live

τους ξαναείδες από τότε ή μόνο τους ψαλμούς ακούς?

**Είναι η καρδιά φωτιά και χιόνι, γυρίζει μόνη, να βρει Θεό**
FeLiSiTyΝέο Μέλος
15/06/2006, 19:51:28
ευχαριστω για το καλοσόρισμα another star

οχι δεν εμοιαζαν έτσι...όταν τους έβλεπες μπορούσες να δεις τα πράγματα που βρήσκονταν απο πίσω τους δλδ εβλεπες ια μέσο τους και όταν λέω κουκούλες εννοω κατι μακρυ που κάλυπτε τα πρωσοπα τους. Ομως είχα την αίσθηση πως αν καταφερνα να κοιταξω απο κοντα πάλι δεν θα έβλεπα προσωπα... το συναίσθημα ήταν παραξενο... δεν φοβόμουν

οχι δεν τους ξαναειδα μονο τους ακούω πια...

Με σεβασμό στη λέξη αγάπη
Με αγάπη
FeLiSiTy

Ας ζήσουμε όλοι το όνειρό που ο καθένας μόνος του θα διαλέξει και δε θα του το επιβάλει ΚΑΝΕΙΣ!Και αν το πιστέψουμε κάποτε θα γίνει πραγματικότητα....Εστω και αν αργήσει λίγο...

GWGWΜέλος
16/06/2006, 09:29:47
quote:

οχι δεν τους ξαναειδα μονο τους ακούω πια...

φίλη Felisity τους ακούς οταν εχει συμβεί κατι και είσαι στεναχωρημένη ή είσαι φορτισμένη ψυχολογικά?
ή τους ακους σε ανυποπτο χρόνο?

FeLiSiTyΝέο Μέλος
16/06/2006, 16:05:52
οχι τους ακουω σε ασχετες στιγμες δεν ειναι θεμα ψυχολογιας δλδ δεν ειμαι αναστατομένη θυμομενη ή κατι τετοιο...

PaNoΜέλος
16/06/2006, 23:11:27
OI FWNES POY AKOYNE OI DIAFOROI FILOI PROERXONTAI APO TON ESWTERIKO YPSHLOTERO EAYTO STHN PROSPA8EIA TOY NA EPIKHNWNHSH ME THN PROSWPIKOTHTA-EGW . EPISHS PROERXONTAI APO DIAFORES ONTOTHTES EMPSYXES H' APSYXES (OI 5 AIS8HSEIS AYTH TH STIGMH DEN EINAI DYNATON NA APOKALYPSOYN THN PAROYSIA TOYS,EKTOS EAN EINAI ENERGOPIHMENES H 6ti KAI 7mi AIS8HSH) KAI PROSPA8OYN NA APOPROSANATOLHSOYN PROSWPIKOTHTA-EGW, WSTE NA ODHGH8EI SE LA8OI ME APOTELESMA THN AS8ENEIA TOY FYSIKOY.OTAN TO FYSIKO SWMA AS8AINEI H AVRA ELAXISTOPIHTAI ME APOTELESMA THN DIMHOYRGIA ENERGIAKWN 8YRWN OPOY TOYS DEINETAI H EYKAIRIA NA EISXWREISOYN STON BIOENERGIAKO TOMEA.

GIA NA THN AMESH PROSTASIA TOY BIOENERGIAKOY TOMEA 8A PREPEI KAPOIOS NA APEIKONHZEI ARKETES FORES THN HMERA, OTI FERNEI ME THN EISPNOH, APALOY ASIMENIOY XRWMATOS FWTOSFERES(MEGE8OS PORTOKALIOY) APO TO KENTRO TOY PLANHTH ,MESA STO ENERGIAKO KENTRO THS KARDIAS(4to CHAKRA) (STO KENTRO TOY STH8OYS)KAI ME THN EKPNOH MEGALWNEI THN EKASTOTE SFERA KAI DIMIOURGEI ENA APALOY ASHMENIOY XRWMATOS AYGO GYRW APO TO FYSIKO SWMA. MPOREI NA MHN BLEPETAI ME TA 3D MATIA SAS THN ENERGIA GYRW APO TO SWMA OMOS EXEI DIMHOYRGH8EI KAI EINAI EKEI.
TO ASHMENIO APALO XRWMA EINAI SYNDIASMOS SYXNOTHTWN 11tis KAI 12tis DIASTASEWS KAI EINAI OI YPSHLOTERES KAI OI PIO EYERGETIKES SYXNOTHTES POY YPARXOYN AYTH TH STIGMH STON PLANHTH. KANENAS KAI TIPOTA DEN MPOREI NA EISEL8EI STON BIOENERGIAKO SAS TOMEA XWRIS ADEIA EAN H ASPIDA EINAI ENERGOPIHMENH KAI EPISHS DIMIOYRGHTAI APOLYTH ISOROPIA ENERGIWN STO SWMA ME APOTELESMA THN AMESH YGEIA.

~:LOVE:~AND~:LIGHT:~

PaNo

sereniteΜέλος
17/06/2006, 13:53:37
Προσωπικά έχω ακούσει ότι όταν ακούς να σε φωνάζουν με το ονομά σου δεν πρέπει να απαντάς διότι είναι σαν να δείνεις την άδεια σε κάτι να χρησιμοποιήσει την ενεργειά σου επί του σκοπού του. Φυσικά δεν μπορώ να γνωρίζω αν ισχύει. Όταν ήμουν γύρω στα 14 συνήθιζα να περπατάω μετά την έξοδο μέχρι το σπίτι και ένας συγκεκριμένος δρόμος που πέρναγα ήταν πάντα κάπως ερημικός και σκοτεινός. Σε ένα συγκεκριμένο σημείο είχα ακούσει 3 φορές να με φωνάζουν και το περίεργο είναι ότι παρόλο που απο μικρή με φώναζαν με υποκοριστικό όνομα με φώναζε με το βαφτιστικό μου. Κοίταξα πίσω μου αλλά δεν απάντησα καμία φορά, το ενστικτό μου θες; κάτι μου έλεγε πως έπρεπε να το αγνοήσω. Απο τότε δεν το ξαναάκουσα.

Ένα βράδυ πάλι κοιμόμουνα, κάποια στιγμή άνοιξα τα μάτια μου απο μια περίεργη αίσθηση, προσπάθησα να κουνηθώ αλλά δεν τα κατάφερνα, είχα την αίσθηση ότι ήμουν ξαπλωμένη ακριβώς λίγο πάνω απο το σώμα μου, δεξιά μου υπήρχε μια μικρή λάμψη αλλά δεν μπορούσα να γυρίσω το κεφάλι μου να την δω, την έποιανα με την άκρη του ματιού μου. Ακουγώντουσαν δύο γυναικίες φωνές, δεν καταλάβαινα ακριβώς τι έλεγαν αλλά έκαναν κάτι σαν επιλογή μεταξύ εμένα και κάποιου άλλου γνωστού μου. Πανικοβλήθηκα και ξύπνησα. Ούτε αυτό ξανασυναίβηκε.

Το πιο περίεργο όμως είναι ότι δύο άσχετα μεταξύ τους άτομα μου είχαν πει κάποια στιγμή ότι άκουγαν την δική μου φωνή να τους φωνάζει. Το πρώτο είχε ανοίξει λέει τα μάτια του απο μια περίεργη αίσθηση, έβλεπε έξω απο την τζαμένια πόρτα μια σκιά και η σκιά είχε μίλαγε με την φωνή μου και την καλούσε να βγει έξω. Φυσικά δεν ήμουν εγώ, εκείνο το βράδυ εγώ ήμουν έξω και γύρισα ξημερώματα. Το δεύτερο άτομο μου είχε πει ότι ήταν ξάπλα μεταξύ ύπνου και ξύπνιου όταν ένοιωσε μια ανάσα κοντά του, άκουγε την φωνή μου να τον καλεί με το ονομά του. Σκέφτηκα τότε ότι αν πράγματι υπήρχε κάτι ή κάποιος που τους καλούσε τότε μπορούν κάλυστα να χρησιμοποιούν φωνές οικίων προσώπων προκειμένου να τους ξεγελάσουν; Δεν ξέρω.

Αν και το φαινόμενο μοιάζει ίδιο σε πολλές περιπτώσεις πιστεύω ότι υπάρχουν περισσότερες απο μία εκδοχές. Πάντως όπως και να έχει αν οι φωνές προέρχονται απο οντότητες τότε εγώ προσωπικά τουλάχιστον δεν πιστεύω ότι πρόκειτε για θετικές οντότητες.

another starΜέλος
17/06/2006, 14:04:01
Καλησπέρα

τη προηγούμενη εβδομάδα ενώ πήγαινε να με πάρει ο ύπνος, ξέρετε ήμουν σε εκείνη τη γλύκα που λέω και γω, αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ ακόμα ξύπνια, ένιωσα να έρχεται κάποιος δίπλα μου, αντρική μορφή, μαύρη και μου είπε μία λέξη. Η κίνησή του ήταν πως όταν ψυθιρίζουμε σέ κάποιον και βάζουμε και το χέρι δίπλα στο αυτί του, έτσι, αλλά το κακό είναι οτι δεν θυμάμαι τι είπε. Η φωνή ήταν ανδρική, σαν τώρα έχω ακόμα τη χροιά στο αυτί μου.
Ηταν τόσο έντονο που πετάχτηκα τρομαγμένη

Έυχαριστώ

**Είναι η καρδιά φωτιά και χιόνι, γυρίζει μόνη, να βρει Θεό**
ΝάσιαΝέο Μέλος
17/06/2006, 21:00:37
Βρε παιδιά εγώ ακούω να με φωνάζουν,καμιά φορά,τα βράδια που κοιμάμαι..Τις περισσότερες φορές μάλλον,δεν έχω κοιμηθεί εντελώς..και ξαφνικά ακούω: Αναστασία!..
Είναι αντρική φωνή..κσι τρομάζω,ομολογώ.
lara19Νέο Μέλος
18/06/2006, 07:38:22
Τον πατερα μου εχει κατι τετιο συμβει!Αφτο το περιστατικο εγινε το βραδυ!Εκει που εβλεπε τηλεοραση ακουσε καποιος να τον φοναζει με το ονομα του και αφτο ερχοταν απο εξω!Μερικη λενε οτι αν ακουσεις και ακολουθισεις την φωνη κατι κακο μπορει να σου συμβει εκεινη την Ωρα!Δεν ξερω παιδια αλλα μην βγενετε απο το σπιτι οταν ακουσετε φωνες που δεν γνωριζετε! Αφτο λεγετε Η Κακη η ωρα!
ΝάσιαΝέο Μέλος
18/06/2006, 11:01:03
...σκιάχτηκα..πάλι..
tco99Νέο Μέλος
26/06/2006, 01:32:42
loipon ego otan imoun mikros ipnovatousa alla etsi nomizan kai nomizoun akoma oi dikoi mou. ego xipnaga apo kapies eikones kai kapies fones mou fenontoustan san na ginete polemos mesa sto spiti mou. klasika sikonomoun kai fonaza. sikonontan lipon i mana mou eno akougontas ego akoma tis fones prospathouse na me iremisi, kathe fora meta apo kamia ora stamatagan kai xanapefta gia ypno. kapia (mera) nyxta sikothika pali akougontas tis fones kai vgika exo apo to spiti kai piga sto spiti enos dieuthinti tou sxoliou mou. e tin epomeni mera me pigan sto nosokomio sto opio me kratisan 1mina gia egefalikes exetasis kai pigan na me vgaloun epiliptiko alla eftyxos prolavan kai me vgalan oi dikoi mou.auta eixa na po pano sauto to thema...

tco99

26/06/2006, 08:33:27
Αγαπητέ tco99, θα σε παρακαλέσω ξανά να κάνεις μια προσπάθεια να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες καθώς οι λατινικοί χαρακτήρες δυσχεραίνουν την ανάγνωση των μηνυμάτων μας.

In anticipation of my resurrection...

tco99Νέο Μέλος
27/06/2006, 00:54:46
quote:

Αγαπητέ tco99, θα σε παρακαλέσω ξανά να κάνεις μια προσπάθεια να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες καθώς οι λατινικοί χαρακτήρες δυσχεραίνουν την ανάγνωση των μηνυμάτων μας.

ρε συ απλα εχω συνιθησει να γραφω με λατινικους χαρακτηρες απο παιχνιδια και δευτερον δεν εχω και πολλη καλη ορθογραφια. τι να πω θα προσπαθησω.

tco99

27/06/2006, 08:28:28
quote:
ρε συ απλα εχω συνιθησει να γραφω με λατινικους χαρακτηρες απο παιχνιδια και δευτερον δεν εχω και πολλη καλη ορθογραφια. τι να πω θα προσπαθησω.

Φίλε μου, δεν πειράζει.
Με την προσπάθεια όλα γίνονται!
Με τον καιρό θα αποκτήσεις την απαραίτητη ευχέρεια, στο λέω εξ ιδίας πείρας.

Εξάλλου εδώ δεν κρίνεται η ορθογραφία των συνομιλητών μας.
Αυτό που έχει σημασία είναι να μπορούμε να τοποθετούμαστε σε ένα θέμα παραθέτοντας τις απόψεις μας με τον ανάλογο σεβασμό στους συνομιλητές μας.

04/07/2006, 02:58:26
[quote]όταν ήμουν δεκαοχτώ και έμενα με τους γονείς μου, ένα πρωί πριν πάω σχολείο αποφάσισα να χουζουρέψω στο κρεββάτι τους.Να πώ χωρίς να ξάρω αν έχει σχέση, ότι το δωμάτιο είναι εξαιρετικά μικρό και πνιγηρό,έχει καθρέφτη απέναντι απο το κρεβάττι και είναι τίγκα στο ξύλο. Ξαφνικά ακούω ή νιώθω η ότι άλλο ήταν κάτι να λέει στο μυαλό μου ότι ο άνθρωπος έχει δύο φύσεις,ότι είναι καλός και κακός και κάτι τέτοια που δεν θέλω να θυμάμαι, και ένοιωσα πως αν γύριζα από την άλλη (το από την άλλη είναι σχετικό,γιατι ήταν στο μυαλό μου,δεν υπήρχε από την άλλη.Δεν έβλεπα κάτι,όλα ήταν μαύρα.)θ έβλεπα τον έξω από δώ.Χέστηκα απάνω μου παιδιά,άρχισα να να καλώ τον θεό σε βοήθεια,να λέω θεούλη μου βοήθησε με,μην με αφήσεις να πεθάνω κτλ,που δεν τα θυμάμαι,και μετά γέμισα οργή και έλεγα να φύγει και ότι δεν θα γύριζα και ότι εγώ είμαι με το Θεό, και έκλεινα τα μάτια μου(βασικά όλα ήταν μαύρα.Δύσκολο να το περιγράψω,ήταν σαν κάτι να με προκαλούσε και να έβαζε μέσα μου τον πειρασμό να γυρίσω να τον-το δώ,πήγαινα να γυρίσω σαν από περιέργεια,αλλά δεν ήθελα και πείσμωνα.ξαφνικά,μέσα στο όλο χέσιμο,ένιωσα ένα τράνταγμα στο πόδι μου, σαν να τινάχτηκε,και το σκηνικό χάθηκε,σαν να απομακρυνόμουν.Τότε νόμισα πως είχα πεθάνει.Ειλικρινά σας λέω,δεν έχω ξαναφοβηθεί έτσι στη ζωή μου...Αρχισα να παρακαλάω το θεό να με βοηθήσει και ότι δεν ήθελα να πεθάνω.Ηταν περίεργο.Ενιωθα ότι πήγαινα προς τα πάνω, ότι δεν είχα βάρος.Ενώ λογικά ήμουν στο κρεββάτι με το κεφάλι προς τα πάνω, επειδή ένιωθα να φεύγω,έκανα την ενστικτώδη κίνηση να κρατηθώ από κάπου,δηλαδή να γυρίσω προς τα κάτω ,και να πιαστώ από τα σεντόνια ή οτιδήποτε για να μην "φύγω".
Εννοείται πως δεν τολμούσα να ανοίξω τα μάτια μου. Και κάπου εκεί πετάχτηκα από το κρεβάτι καθιστός και ένιωσα ότι είχα βάρος.Ανοιξα τα μάτια μου και είδα τη φάτσα μου στον καθρέφτη.είχα κοκκινίσει,και πρέπει να χα χάσει πολλά κιλά ιδρώτα.Ημουν λουτσα. Βασικά θέλω να πιστεύω ότι είδα εφιάλτη.Γενικά αυτό θέλω να έχν στο μυαλό μου ως εκδοχή.Επίσης από μικρός πάντα κοιμάμαι με ένα φως. quote]Ημουν βλέπετε φοβιτσιάρης ως παιδάκιMάλλον αυτή η εμπειρία ταιριάζει περισσότερο σ'αυτό το topic...
MAFIOSOΝέο Μέλος
05/07/2006, 21:52:42
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΙΣ 1.00 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΞΑΠΛΩΣΩ ΑΚΟΥΓΑ ΕΝΑ ΒΟΥΗΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΑΝ ΝΑ ΣΕΙΩΤΑΝ ΤΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ,ΣΑΝ ΝΑ ΕΚΑΝΑΝ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ!ΕΞΩ ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΣΥΧΙΑ!ΔΕΝ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΠΑΛΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.ΤΟ ΕΙΠΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑΝ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΑΝ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΗΝΗΤΗΡΙΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ,ΤΕΤΟΙΟΣ ΗΧΟΣ.ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΕΒΓΑΙΝΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ.Ο ΗΧΟΣ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΟΣΟ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΥ.ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΟΣ!ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΞΑΠΛΩΣΑ ΚΑΙ ΕΣΒΗΣΑ ΤΟ ΦΩΣ ΕΝΟΙΩΘΑ ΟΤΙ ΚΟΥΝΙΟΤΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟ ΕΧΩ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ!ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ?

N.M

Marilena_MΝέο Μέλος
18/07/2006, 01:06:23
Γεια σας!
Θα σας πω & 'γω λοιπόν τη δική μου εμπειρία. Πριν δυο χρόνια περίπου εκεί που καθόμουν στον υπολογιστή (μέρα μασημέρι & μόνη στο σπίτι) άκουσα μια φωνή να λέει το όνομα μου, πολύ αργά (όπως κάνουμε όταν θέλουμε να τρομάξουμε κάποιον για πλάκα). Δεν κατάλαβα αν ήταν άντρική ή γυναικεία η φωνή. Μόλις έγινε αυτό το σκυλάκι μου απ' την κουζίνα που ήταν & έψαχνε να φάει (!) έτραξε αμέσως κοντά μου! (Περίεργο γιατί το σκυλάκι μου όταν είναι για φαί δεν καταλαβαίνει τπτ) Περιττό να σας πω ότι τρελάθηκα απ' το φόβο μου & παρά λίγο να μείνω στον τόπο (χωρίς πλάκα), κράτησα όμως την ψυχραιμία μου & χωρίς φυσικά να απαντήσω συνέχισα τη δουλεία μου σα να μη συμβαίνει τπτ. Αυτή η φωνή απ' ότι κατάλαβα ακούστηκε πίσω απ' την συρώμενη πόρτα που υπάρχει στο σαλόνι όπου & καθόμουν.

Μετά από λίγες μέρες ήμουν στο δωμάτιο μου & αποφάσισα να πάω στο σαλόνι. Όταν πήγα λοιπόν είδα το σκύλο μου κοντά στην μπαλκονόπορτα να κοιτάει κτ με τρόμο & να πηγαίνει προς τα πίσω λες & αυτό πήγαινε προς το μέρος του! Τότε πήγα & αγκάλιασα το σκύλο μου & έκανα σε εκείνο το σημείο όπου κοιτούσε με τα χέρια μου στον αέρα μπας & "πιάσω" τπτ! Φυσικά & δεν υπήρχε τπτ. Α, & να σας πω & το πιο κουφό. Το σκυλάκι μου ήταν τυφλό (έδω & πολλά χρόνια βέβαια & γι' αυτό ήξερε να κατατοπίζεται στο χώρο & απ' τη μυρωδιά). Ξέρω πως τα σκυλία & οι γάτες μπορούν να διαιστανθούν τέτοια "περίεργα" πράγματα (ή & να δουν ίσως?).
Τι να ήταν αραγέ?

Ευχαριστώ που με ακούσατε γιατί όταν το είπα στην οικογένεια μου με πέρασε για τρελή...

ΧΧΧ