ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 εμφανίζεται ο Αντίχριστος! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 εμφανίζεται ο Αντίχριστος! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Dr Jekyll Mr Hyde30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
26/01/2013, 17:39:31
quote:
Ο Ιησούς ήταν Θεάνθρωπος και ήξερε πολύ κάλα και τότε και τώρα την ώρα και την ημέρα της Δευτέρας Παρουσίας!Ο Μάξιμος είναι ένα ''σκεύος εκλογής'' του Χριστού,στο οποίο φανέρωσε αυτό το μυστικό με αποστολή να το διαδώσει στα περάτα του κόσμου (το κατα δύναμην)

Το όνομα ''Fox'' ανήκει σε μένα!Και,ναι,πιστεύω μέχρι και σήμερα,οτι ήταν ''θεία φώτιση''!!!

Ε πες το ντε
26/01/2013, 17:42:26
quote:
Το όνομα ''Fox'' ανήκει σε μένα!Και,ναι,πιστεύω μέχρι και σήμερα,οτι ήταν ''θεία φώτιση''!!!
Όταν λες "ανήκει σε εσένα" για διευκρίνισέ το λίγο αυτό...
kondorasΜέλος
26/01/2013, 18:08:56
quote:

quote:

Ναι, ναι, διευκρίνησέ το. Εννοείς ότι αυτό:
A= 1 B= 2 C= 3 D= 4 E= 5 F= 6 G= 7 H= 8 I= 9
J= 10 K= 20 L= 30 M= 40 N= 50 O= 60 κλπ.
S=100 T=200 U=300 V=400 W=500 X=600
ανήκει σε σένα;

Αν ναι, από εδώ και πέρα θα μιλάς με το δικηγόρο μου για θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας...

quote:

quote:

quote:

Ναι, ναι, διευκρίνησέ το. Εννοείς ότι αυτό:
A= 1 B= 2 C= 3 D= 4 E= 5 F= 6 G= 7 H= 8 I= 9
J= 10 K= 20 L= 30 M= 40 N= 50 O= 60 κλπ.
S=100 T=200 U=300 V=400 W=500 X=600
ανήκει σε σένα;

Αν ναι, από εδώ και πέρα θα μιλάς με το δικηγόρο μου για θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας...

Το βιβλίο ''666-fox'' εκδόθηκε τον Ιανουάριο του 2010 απο τον σύνδεσμο ''Αγιος Κοσμάς ο Αιτωλός'' και είναι βασισμένο στην δική μου έρευνα για το όνομα.Την πήγα στον πατέρα Μάξιμο και την έκανε βιβλίο.Αναφέρεται το όνομά μου μέσα στο βιβλίο,όποιος το έχει διαβάσει,θα το έχει δει....Χρήματα δεν πήρα,δώρισα το ποσοστό μου στον σύλλογο...Είναι μια ανιδιοτελής προσφορά απο μένα και τον πατέρα Μάξιμο σχετικα με το λιθαράκι αναγνώρισης του Αντιχρίστου,την στιγμή που αυτός θα εμφανιστεί!
Όταν,λοιπόν,ακούσετε,καποιον με αυτό το όνομα να έρχεται στο προσκήνιο,να ξέρετε οτι είναι αυτός!

26/01/2013, 18:44:49
Μια απορία έχω μόνον. Δεν έχω καταλάβει αν είστε ηλίθιοι ή αν είστε εξαιρετικά πονηροί και ψάχνετε για ηλίθιους...

macedon

quote:

Μια απορία έχω μόνον. Δεν έχω καταλάβει αν είστε ηλίθιοι ή αν είστε εξαιρετικά πονηροί και ψάχνετε για ηλίθιους...

macedon

Ούτε το ένα,ούτε το άλλο.Είμαστε απλοί άνθρωποι που έτυχε να βρούμε κάποια πράγματα σχετικά με την εσχατολογία,και προσφερθήκαμε να βοηθήσουμε να φτάσει αυτή η΄γνώση και σε άλλους.....

nediBΜέλος
26/01/2013, 20:07:35
Η επαρση,η αλαζονεια,η υπερηφανεια οδηγουν σε πλανες και καταστουν το ατομο ψευδοπροφητη.Δεν υπαρχει πλανεμενος κατα λαθος.Παντα καποιο απο τα παραπανω σε οδηγει εκει.
Αρα το εν λογω ατομο(Μ) ανηκει στους ψευδοπροφητες,οχι στους ηλιθιους ουτε στους πονηρους.

321

nediβ,
Βαριά κουβέντα είπες τώρα,ο Μάξιμος ψευδοπροφήτης;;;Γιατί,τι προφήτεψε και δεν βγήκε;Πέρασε το 2013 που λέει απο την αρχή,και δεν εμφανίστηκε ο Αντίχριστος;;;Μόνο τότε μπορείς να τον πεις ''ψευδοπροφήτη''΄,μόνο αν περάσει και ολόκληρο το 2013 και δεν παρουσιαστεί ο Αντί,όχι πριν!

gewkwnΜέλος
26/01/2013, 21:44:47
quote:
[quote]

Το βιβλίο ''666-fox'' εκδόθηκε τον Ιανουάριο του 2010 απο τον σύνδεσμο ''Αγιος Κοσμάς ο Αιτωλός'' και είναι βασισμένο στην δική μου έρευνα για το όνομα.Την πήγα στον πατέρα Μάξιμο και την έκανε βιβλίο.Αναφέρεται το όνομά μου μέσα στο βιβλίο,όποιος το έχει διαβάσει,θα το έχει δει....Χρήματα δεν πήρα,δώρισα το ποσοστό μου στον σύλλογο...Είναι μια ανιδιοτελής προσφορά απο μένα και τον πατέρα Μάξιμο σχετικα με το λιθαράκι αναγνώρισης του Αντιχρίστου,την στιγμή που αυτός θα εμφανιστεί!
Όταν,λοιπόν,ακούσετε,καποιον με αυτό το όνομα να έρχεται στο προσκήνιο,να ξέρετε οτι είναι αυτός!

Χ.Ο. κοιτα την φωτογραφια!!!!
ΔΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΥΓΡΑΦΕΑ
ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΤΙ ...

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ
ΕΡΕΥΝΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ "κ.Μαχιμου";

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΕΣΥ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ
Ή
Ο "κ.Μαχιμος " ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΙΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ
ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΑΛΛΟΥ!!!!

ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΔΩ...

gewkwn,
ας μην το αναλύσουμε,είναι ένα θέμα που με ''πονάει'' που δεν μπήκε το δικό μου όνομα στον τίτλο του συγγραφέα....Αστο.....

27/01/2013, 15:16:08
Χ.Ο. αντί να σκέφτεσαι παραδείσους και πεταδουλίτσες, θα έπρεπε να σκέπτεσαι πρακτικά ζητήματα της ζωής. Δεν υπάρχουν καλοί άνθρωποι.
quote:

Χ.Ο. αντί να σκέφτεσαι παραδείσους και πεταδουλίτσες, θα έπρεπε να σκέπτεσαι πρακτικά ζητήματα της ζωής. Δεν υπάρχουν καλοί άνθρωποι.

Δεν θέλω να το πιστεύω αυτό,οτι δεν υπάρχουν καλοί άνθρωποι...Μπορεί οι συνθήκες να τους οδηγούν σε ασχήμιες,αλλά κατα βάθος,παραμένουν καλοί οι άνθρωποι....

27/01/2013, 16:20:58
quote:
Δεν θέλω να το πιστεύω αυτό,οτι δεν υπάρχουν καλοί άνθρωποι...Μπορεί οι συνθήκες να τους οδηγούν σε ασχήμιες,αλλά κατα βάθος,παραμένουν καλοί οι άνθρωποι....
Παραμένουν καλοί, αλλά τη νύφη την έχεις πληρώσει. Το πόσες φορές διατείθεσε να την πληρώσεις, μέχρι να αποφασίσεις να πολεμήσεις αυτό το ελάττωμα, είναι θέμα του καθενός.
Ο Θεός πάντως θέλει ο άνθρωπος να στηρίζεται στις δυνάμεις του. Όχι να τα ρίχνουμε στον Θεό αν οι άλλοι μας ποδοπατάνε. Είναι άλλο πράγμα ο μάρτυρας, και άλλο πράγμα ο βλάκας.
gewkwnΜέλος
27/01/2013, 18:10:15
quote:

gewkwn,
ας μην το αναλύσουμε,είναι ένα θέμα που με ''πονάει'' που δεν μπήκε το δικό μου όνομα στον τίτλο του συγγραφέα....Αστο.....

Οκ σεβαστο αυτο που γραφεις.

Απλα απο την στιγμη που
προσπαθεις να πουλησεις βιβλια
καποιου απατεωνα , και το γνωριζεις
αυτο ειναι πολυ δυσκολο να μην
υποψιαζομαι οτι εισια και εσυ στην
ιδια κατηγορια

gewkwnΜέλος
27/01/2013, 18:13:02
quote:

macedon

Απο την στιγμη που εχεις κανει αυτη την ερωτηση
ειναι σιγουρο οτι εχεις "πιασει" ολη την ολοτητα
του θεματος.
Μια διαπιστωση, 35 σελιδες για την ωρα
πολυ σωστος !!!!

quote:

quote:

gewkwn,

Οκ σεβαστο αυτο που γραφεις.

Απλα απο την στιγμη που
προσπαθεις να πουλησεις βιβλια
καποιου απατεωνα , και το γνωριζεις
αυτο ειναι πολυ δυσκολο να μην
υποψιαζομαι οτι εισια και εσυ στην
ιδια κατηγορια

Απατεώνας,δεν είναι σε καμία περίπτωση ο Μάξιμος!Τον έχω γνωρίσει προσωπικά,και ξέρω πολύ καλά,οτι αυτά που λέει τα πιστεύει!Αλλο αν δεν βγούν στην πορεία......

CamelotΜέλος
27/01/2013, 19:14:00
αν το πας έτσι τότε εγώ πιστεύω ότι η Γη είναι τετράγωνη και το κίτρινο καναρίνι είνα πράσινο!
Μην τρελαθούμε κιόλας. Αν αυτα που ισχυρίζεται στα πουλάει και στη συνέχεια δεν βγαίνουν απατεώνας είναι. Έχεις αγοράσει ένα ψέμα

Χαμόγελα, κάνει τους άλλους να ανησυχούν...

quote:

αν το πας έτσι τότε εγώ πιστεύω ότι η Γη είναι τετράγωνη και το κίτρινο καναρίνι είνα πράσινο!
Μην τρελαθούμε κιόλας. Αν αυτα που ισχυρίζεται στα πουλάει και στη συνέχεια δεν βγαίνουν απατεώνας είναι. Έχεις αγοράσει ένα ψέμα

Μόνο που μέχρι στιγμής,δεν έχει πει κάτι που δεν έχει βγεί....Θυμάμαι,τότε,το 2007,που είχε βγεί στην τηλεόραση και έλεγε για την μεγάλη οικονομική κρίση που θα έρθει στην Ελλάδα,και όλοι τότε τον κορόιδευαν και τον χλεύαζαν.....Μόλις όμως ήρθε το 2010 και η κρίση,όλοι κατάπιαν την γλώσσα τους!!!

CamelotΜέλος
27/01/2013, 19:38:12
quote:

Αλλο αν δεν βγούν στην πορεία......

Εσυ το είπες αυτό...

quote:

quote:

Αλλο αν δεν βγούν στην πορεία......

Εσυ το είπες αυτό...

Εντάξει,δεν είμαστε και Θεοί.....