ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΜΗΠΩΣ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ 2012 ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΜΗΠΩΣ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ 2012 ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

likaonas23 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
likaonasΝέο Μέλος
21/12/2005, 14:57:40
ΣΤΗΣ 20/12/05 ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟ 7 πΧ ΚΑΙ ΜΗΝΑ ΝΟΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΡΙΛΗ ΜΕΣΩ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ?
matthias16Μέλος
21/12/2005, 15:06:47
ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ Κ ΠΟΛΥ... ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ.

"the world is full of kings and queens,who blind your eyes and steal your dreams"

PeronosporosΜέλος
21/12/2005, 15:19:38
quote:
ΜΗΠΩΣ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ 2012 ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ?
Να σε ρωτήσω κάτι? Και τί έγινε που είμαστε 2012 χρόνια μετά τον χριστό
Αν αναφέρεσαι στις προφητείες τον Μάγιας, στηρίζονται σε αστρονομικό ημερολόγιο το οποίο είναι τελείως ανεξάρτητο από το χρονολογικό σύστημα που χρησιμοποιούμε εμείς δεν μιλά για 2012 αλλά για την ολοκλήρωση του κύκλου που θα γίνει σε 7 χρόνια και 2 μέρες από τώρα...
quote:
ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ Κ ΠΟΛΥ... ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ.
Εδώ θα συμφωνήσω απόλυτα...

21/12/2005, 15:44:48
quote:

Έλα, πάνε και σοβαροί άνθρωποι εκεί όπως ο Αστροφυσικός καθηγητής από το Πανεπιστήμιο Πατρών, δεν πάνε μόνο πυροβολημένοι και πυροβολημένες.

----------------------
There are 10 types of people, those who know binary and those who don't.

22/12/2005, 16:34:05
Ναι, αλλα μονο που ο κ.Χαρδαβελλας ειναι ο πιο βαρεμενος της υποθεσης...Δεν γνωριζει τιποτε απο αυτα τα θεματα που προσφερει στην εκπομπη του και φυσικα δεν μπορει να εκφερει την ΔΙΚΗ του αποψη...
Περα απο αυτο...
Τι μας νοιαζει πια ημερομηνια εχουμε αφου αυτη ΔΕΝ καθοριζει κατι συγκεκριμενο...(δηλαδη γιατι να στηριζομαστε σε ημερομηνιες)? τι και αν εχουμε 5.000 τι 500...τι 1900...και παει λεγοντας.
Οι αρχαιοι Ελληνες προγονοι μας μετρουσαν "χρονια" αναμεσα σε Ολυμπιαδες και τις υπολογιζαν με τις φασεις της Σεληνης...δεν μετρουσαν "καθε χρονο". Αυτη ειναι η εννοια μας? δηλαδη ελεος.
Και η Γεννεση λενε οτι εγινε σε 7 Χρονια (αλλα ξερουμε οτι μπορει να ειναι εκατομμυρια ή και δισεκατομμυρια χρονια). Και το καλυτερο...ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΗΣΤΟΣ να γεννηθηκε το 7 π.Χ ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ???? Η σωστοτερη εκφραση ειναι "ΠΕΣΑΜΕ ΕΞΩ 7 ΧΡΟΝΑΚΙΑ"

...and the Predators will prevail...

urbis et orbis

22/12/2005, 16:51:02
Πάντως αν όντως ισχύει αυτό, θα 'θελα πολύ να 'ξερα τι λένε οι...εψιλονίστες!!!

Άσχετο : Περονόσπορε, my man, τί θεϊκό τεστ ήταν αυτό με τους "κακούς"; Είμαι ο Jack Torrence και είμαι καλά!!

Here come's.....JOHNNY!!!

ΦΕΦΡΩΝΙΑΝέο Μέλος
22/12/2005, 22:10:45
quote:

"ΠΕΣΑΜΕ ΕΞΩ 7 ΧΡΟΝΑΚΙΑ"

Aπο το 1998 <<ηξερα>> μη ρωτας πως οτι θα συμβει κατι πολυ ασχημο στη προσωπικη μου ζωη το ετος 2012 .Αυτο δυστυχως συνεβει πριν λιγο καιρο.Περιττο να σου πω οτι δεν ειχα ακουσει καθολου για το αν ζουμε στο 2005 η στο 2012.Οταν λοιπον ακουσα για αυτη την περιπτωση εμεινα αφωνη.Αν λοιπον ειχα δικιο για την χρονολογια μηπως ζουμε στο 2012?

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

IνδιάναΝέο Μέλος
22/12/2005, 23:43:47
Βρε παιδιά τι σημασία έχει αν ζούμε στο 2005 ή στο 2012? Σημασία έχει ότι ζούμε...Εκτός και αν κάποιοι βιάζονται τόσο πολύ να έρθει αυτό το 2012-να δούμε επιτέλους αν θα επαληθευτούν οι διάφορες θεωρίες-που ντε και καλά προσπαθούν να προσαρμόσουν τα διάφορα υποτιθέμενα γεγονότα που θα συμβούν τότε στο σημερινό γίγνεσθαι.

Εγώ μια άλλη απορία έχω (και απαντήστε μου σας παρακαλώ όσο γελοία και αν σας φανεί
)
Οι Άγγλοι λένε 2000 bc, που σημαίνει "before Christ", αλλά 2005 ad, που σημαίνει "after death". Μα αφού ο Χριστός πέθανε όταν ήταν 33, πώς ονομάζεται πχ η 15η χρονιά μετά τη γέννηση του?

-Ο άνθρωπος γεννήθηκε για να προδώσει τη μοίρα του-

matthias16Μέλος
23/12/2005, 00:23:55
ΦΕΦΡΩΝΙΑ, ΟΙ ΜΑΝΤΙΣΣΕΣ Κ ΟΙ ΧΑΡΤΟΡΙΧΤΡΕΣ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.... ΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΣΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ, ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΕΙΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ 30012 ΕΙΤΕ ΣΤΟ 3666666666666(!!!!). ΙΝΔΙΑΝΑ, ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "ac" ΚΑΙ ΟΧΙ "ad" ΑΛΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΝ ΤΑ 4........

"the world is full of kings and queens,who blind your eyes and steal your dreams"

kondorasΜέλος
23/12/2005, 01:03:44
quote:

Οι Άγγλοι λένε 2000 bc, που σημαίνει "before Christ", αλλά 2005 ad, που σημαίνει "after death". Μα αφού ο Χριστός πέθανε όταν ήταν 33, πώς ονομάζεται πχ η 15η χρονιά μετά τη γέννηση του?

"AD" δεν σημαίνει "after death" (καλό πάντως!). Σημαίνει Anno Domini που αν δεν απατώμαι στα λατινικά σημαίνει "έτος του Κυρίου μας".

Αν δεν καώ εγώ, αν δεν καείς εσύ, αν δεν καούμε όλοι, πώς θα βγει απ'τα σκοτάδια φως;

Edited by - kondoras on 23/12/2005 01:07:28

PeronosporosΜέλος
23/12/2005, 12:26:11
quote:
Άσχετο : Περονόσπορε, my man, τί θεϊκό τεστ ήταν αυτό με τους "κακούς"; Είμαι ο Jack Torrence και είμαι καλά!!
Σου άρεσε έ??? Εγώ γμτ βγήκα ο "κουλός" ο Mr smith, δεν μπορούσα να βγώ Hannibal Lecter πχ. .

quote:
Σημαίνει Anno Domini που αν δεν απατώμαι στα λατινικά σημαίνει "έτος του Κυρίου μας".
Σωστό. Αν και η ευρύτερα χρησιμοποιούμενη μετάφραση είναι "Σωτήριον έτος"

Edited by - Peronosporos on 23/12/2005 12:29:31

sotsiΝέο Μέλος
23/12/2005, 17:04:52
Γειά σας παιδιά. Παρακολουθώ το forum εδώ κι ένα χρόνο περίπου χωρίς όμως να έχω κάνει εγγραφή. Οι γνώσεις μου είναι περιορισμένες σχετικά με των περισσοτέρων εδώ μέσα.
Πάντως, έχω την εντύπωση ότι το μετά xριστoύ στα αγγλικά είναι ac, δηλαδή after christ.

sotsi

null_n_voidΜέλος
23/12/2005, 17:10:44
εκεινη την νυχτα, θα μαζεψω την οικογενεια μου, θα ανοιξουμε ενα μπουκαλι καλο κρασι, θα βαλουμε μπροστα μεζεδες και δεν πα να γινει ολοκαυτωμα....

τουλαχιστον θα ειμαστε ολοι μαζι.

ορεξη να χετε να διαγραφετε :)

24/12/2005, 00:42:02
quote:
Σου άρεσε έ??? Εγώ γμτ βγήκα ο "κουλός" ο Mr smith

Μ' αρέσεις......Για κουλός δεν ξέρω πάντως είναι πολύ...cool κακός......"I will enjoy watching you DIE Mr Anderson!"...

quote:
Πάντως, έχω την εντύπωση ότι το μετά xριστoύ στα αγγλικά είναι ac, δηλαδή after christ.

Καλωσήλθες στο Esoterica, sotsi......Μπορεί αυτό που λες να σημαίνει κατά λέξη "μετά Χριστόν", αλλά χρησιμοποιείται η συντομογραφία AD, που, όπως πολύ σωστά είπαν οι φίλοι πιο πάνω, σημαίνει Anno Domini.

JayaΜέλος
25/12/2005, 02:26:35
quote:

Ναι, αλλα μονο που ο κ.Χαρδαβελλας ειναι ο πιο βαρεμενος της υποθεσης...Δεν γνωριζει τιποτε απο αυτα τα θεματα που προσφερει στην εκπομπη του και φυσικα δεν μπορει να εκφερει την ΔΙΚΗ του αποψη...

Εμένα πάντως μου άρεσε περισσότερο τότε που αυτήν τη θεματολογία την παρουσίαζε η Πάνια στις αϋπνίες πριν 2-3 χρόνια!

Η απάντηση βρίσκεται μέσα σου…

Demon_LordGRΜέλος
26/12/2005, 02:40:36
θα συμφωνήσω με τον φίλο mathias16....
Demon_LordGRΜέλος
26/12/2005, 02:41:39
quote:

θα συμφωνήσω με τον φίλο mathias16...

nobody5001Μέλος
27/12/2005, 17:24:21
ΑΓΑΠΗΤΕ LIKAONA (ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΕΓΡΑΨΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ)

ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΛΙΓΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΝΤΡΙΣΩ ΛΙΓΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΩΝ ΜΑΣ...

ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΤΑ Η ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ ΤΟ 1752 ΑΠΟ ΙΟΥΛΙΑΝΟ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΓΙΝΕ ΓΡΗΓΟΡΙΑΝΟ ΑΦΑΙΡΟΝΤΑΣ 11 ΗΜΕΡΕΣ (Η' ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΕ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ FORUM). ΟΠΟΤΕ:

2005 - 1752= 253 ΕΤΗ Χ 11 = 2783 ΗΜΕΡΕΣ / 365 = 7, ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ

ΑΡΑ: 2005 + 7, ΚΑΤΙ = 2012 ΠΡΟΣ 2013

nobody

27/12/2005, 21:53:52
Φίλε nobody5001, θα στον χαλάσω μάλλον τον "υπολογισμό", αλλά η αφαίρεση των ημερών κατά την αλλαγή των ημερολογίων έγινε εφάπαξ...Δεν αφαιρούνταν δηλαδή "τόσες" ημέρες για ΚΑΘΕ χρόνο...

nobody5001Μέλος
27/12/2005, 22:07:53
ΑΓΑΠΗΤΕ durden_alie, ΚΑΤΑΡΧΙΝ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΟΥ.

ΑΠΟΡΕΙΑ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΩ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΕΦΑΠΑΞ ΟΠΩΣ ΛΕΣ Η ΑΦΑΙΡΕΣΗ, ΑΛΛΑ ΑΝΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟ ΕΝΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ, ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΕΝΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ "ΕΧΑΝΕ" 11 ΗΜΕΡΕΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΛΛΟ. ΟΠΟΤΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟΣ ΙΣΧΥΕΙ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΓΙΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ ΑΛΛΑ ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ ΝΑΙ.

nobody