- Νέα Ακρόπολη... Νο.1 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
(Εννοώ zip ότι το esoterica δημιουργήθηκε από κάποιον που είχε σχέση με την Νέα Ακρόπολη και έπειτα πέρασε εξολοκλήρου στην Ν.Α
εγώ ήμουν κάποιος που ήμουν αρκετά κοντά σε αυτά και γιαυτό τα ξέρω π.χ σου εξηγώ ότι υπάρχουν συμβούλια που εκεί μιλούν
για το πως να συντονίζονται και πως να κατευθύνονται συζήτησης στο φόρουμ
Το esoterica είναι η Ν.Α zip και όλα αυτά περί συνεργασίας με την Ν.Α είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε)
quote:
koukou1, Απεστάλη: 28/11/2011, 16:50:32EΓΡΑΨΑ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚO ΜΉΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΖΙP
Εννοώ zip ότι το esoterica δημιουργήθηκε από κάποιον που είχε σχέση με την Νέα Ακρόπολη και έπειτα πέρασε εξολοκλήρου στην Ν.Α
εγώ ήμουν κάποιος που ήμουν αρκετά κοντά σε αυτά και γιαυτό τα ξέρω π.χ σου εξηγώ ότι υπάρχουν συμβούλια που εκεί μιλούν για το πως να συντονίζονται και πως να κατευθύνονται συζήτησης στο φόρουμ
Το esoterica είναι η Ν.Α zip και όλα αυτά περί συνεργασίας με την Ν.Α είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
[ Τα bold δικά μου ]
Οk, τώρα που το δημοσίευσες, είσαι σωστός.
Για να δούμε και τι θα απαντήσουν περί αυτού οι υπέυθυνοι του χώρου και βλέπουμε ...
Edited by - zip on 28/11/2011 17:06:39
και γενικότερα πρέπει να είναι έτοιμος ανα πάσα στιγμή να πεθάνει και ότι και εμείς πρέπει να φτάσουμε αυτό το ιδανικό, ότι πρέπει να γίνουμε έτσι,
βέβαια είναι κάτι μακρινό αλλά αυτός είναι ο σκοπός.
Το ανώτερο ιδανικό αυτό ταυτίζονταν πάντα με την Ν.Α
και ότι στο άνομα αυτού του ιδανικού, μπορεί να υπάρχει περίπτωση αυτός ο ανώτερος πολεμιστής (που έπρεπε να είναι πρότυπο για εμάς )
να αποφασίσει και να περιμένει ότι μπορεί να αφαιρέσει και ανθρώπινη Ζωή ,
βέβαια και από αυτήν την περίπτωση ήμασταν αρκετά μακριά γιατί δεν ήμασταν αυτοί οι πολεμιστές
αλλά αυτό ήταν το πρότυπο που έπρεπε να φτάσουμε .
Αυτός ο πολεμιστής που έπρεπε να είναι πρότυπο για εμάς και υπερασπίζει το ιδεώδες της Ν.Α γιατί η Ν.Α είναι το ανώτερο ιδανικό για τον κόσμο μας σήμερα
και πρέπει να διασωθεί πασά θυσία
quote:
koukou1Μας έλεγαν ότι ένας πολεμιστής έχει ανώτερα ιδανικά
και γενικότερα πρέπει να είναι έτοιμος ανα πάσα στιγμή να πεθάνει και ότι και εμείς πρέπει να φτάσουμε αυτό το ιδανικό, ότι πρέπει να γίνουμε έτσι,
βέβαια είναι κάτι μακρινό αλλά αυτός είναι ο σκοπός.Το ανώτερο ιδανικό αυτό ταυτίζονταν πάντα με την Ν.Α
και ότι στο άνομα αυτού του ιδανικού, μπορεί να υπάρχει περίπτωση αυτός ο ανώτερος πολεμιστής (που έπρεπε να είναι πρότυπο για εμάς )
να αποφασίσει και να περιμένει ότι μπορεί να αφαιρέσει και ανθρώπινη Ζωή ,
βέβαια και από αυτήν την περίπτωση ήμασταν αρκετά μακριά γιατί δεν ήμασταν αυτοί οι πολεμιστές
αλλά αυτό ήταν το πρότυπο που έπρεπε να φτάσουμε .
Αυτός ο πολεμιστής που έπρεπε να είναι πρότυπο για εμάς και υπερασπίζει το ιδεώδες της Ν.Α γιατί η Ν.Α είναι το ανώτερο ιδανικό για τον κόσμο μας σήμερα
και πρέπει να διασωθεί πασά θυσία
Αυτά για τους πολεμιστές και τα ρέστα, τα λένε και στα O.Y.K. Το ξέρεις αυτό ; Δεν τα λέει μόνο η Νέα Ακρόπολη. Μη σου πω δηλ. πως οι Ο.Υ.Κάδες λένε και πολύ χειρότερα ...
Edited by - zip on 28/11/2011 17:13:18
quote:
EΓΡΑΨΑ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚO ΜΉΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΖΙP(Εννοώ zip ότι το esoterica δημιουργήθηκε από κάποιον που είχε σχέση με την Νέα Ακρόπολη και έπειτα πέρασε εξολοκλήρου στην Ν.Α
εγώ ήμουν κάποιος που ήμουν αρκετά κοντά σε αυτά και γιαυτό τα ξέρω π.χ σου εξηγώ ότι υπάρχουν συμβούλια που εκεί μιλούν
για το πως να συντονίζονται και πως να κατευθύνονται συζήτησης στο φόρουμ
Το esoterica είναι η Ν.Α zip και όλα αυτά περί συνεργασίας με την Ν.Α είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε)
Τι είναι αυτά που λες ανθρωπέ μου;
Εγώ πάντως αυτό που βλέπω είναι να διαπράττεται μία Ύβρις εδώ -με την ουσιαστική της έννοια- που έχει ξεκινήσει με τα ανάλογα που υπονόησε ή είπε ο γαραντζώτης γιάννης πρωτύτερα και που τώρα συνεχίζει μ'αυτά που λέει ο koukou1.
Τα άκουσες από κάποιον/ους όλα αυτά ή μήπως διακινείσαι από κάποια υπερβολική συνομωσιολογική διάθεση δίνοντας βάση απλά σε φημολογίες που σου φάνηκαν εύλογες;
Πραγματικά αναρωτιέμαι για την προέλευση ή τις προελεύσεις αυτών των "τρελλών" ιδεών καθώς έχω πέσει από τα σύννεφα και φυσικά θα ήθελα να μάθω περισσότερα.
Πραγματικά έχω καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να αυτο-συγκρατηθώ, απλά και μόνον γιατί κάτι τέτοιο δεν μπορεί να μείνει έτσι... πρέπει να ολοκληρωθεί κατά το δυνατόν και -παρότι έχω σιχαθεί αυτή τη φράση όλα αυτά τα τελευταία χρόνια- θα πρέπει "να ριχτεί άπλετο φως".
Περιμένουμε λοιπόν την οποιαδήποτε τεκμηρίωση koukou1.

Ο Πραγματικός Αναζητητής της Γνώσης
είναι ένας απαράμιλλος Ακροβάτης του φευγαλέου ορίου
ανάμεσα στον Δογματισμό και το Μηδενισμό.
----------------------
ονομάζεται Τάγμα Σ.Σ και πιστεύει πράγματα που πιστεύουν και λεν και στα Ο.Ι.Κ φορά μαύρες στολές κόκκινα περιβραχιόνια με σύμβολα κεραυνούς,
χαιρέτα χιτλερικά, φωνάζοντας ΑVE μπροστά σε λάβαρα ? δουλευόμαστε?
( μόνο στα Ο.Ι.Κ τα λένε ανοιχτά και προς όφελος τις πατρίδας σου και δεν θέλουν τα Ο.Ι.Κ να εξουσιάζουν το κράτος)
Φίλε μου έτσι ξεκίνησε η Χιτλερική Νεολαία στην κρίση του γερμανικού έθνους στον Β Παγκόσμιο πόλεμο
ξέρεις ότι είχα ακούσει από μέσα ότι ο Χίτλερ καλά ξεκίνησε άλλα στην πορεία στράβωσε την αποστολή του, δηλαδή δεν τα κατάφερε σωστά.
Θα σου απαντήσω αργότερα ... έχω λίγη δουλίτσα τώρα. ![]()
μπορώ? πως να γίνω πιστευτός.
πότε που και από ποιον??
που καρποφόρησε από την καλή μου διάθεση να πιστέψω σε κάτι καλύτερο και αγνοτερο (πες στε ότι κοροϊδεύτικα δεν με πειράζει,την πάτησα οκ)
τα είδα και τα άκουσα αυτά που λέω
δεν περίμενα να φανούν όλα φυσιολογικά
εσείς γιατί λέτε να έχουν γραμματείες προπαγάνδα και ένταξης??
εγώ σας λέω πως σκέφτονται, δεν είπα ότι κατάφεραν να είναι όλα αυτά που θέλουν να γινουν
φυσικά και φαίνονται έτσι, αφού ρε παΐδια αυτά λένε
Δεν ειπα τρέξτε γιατί χανόμαστε