- What if this was a womens world??? - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
αυτο λεω παντα!!!
οτι και να κανεις πρεπει να εισαι γυναικα !
ακομη και αν παλευεις σαν αντρας μη ξεχνας τη γυναικα μεσα σου!!!!!
οσο για το ζεμπεκικο που ειπε ο φιλτατος allzzaro συμφωνω!
αλλα υπαρχει και το αλλα .........
για τουσ αντρες που χορευουν τσιφτεντελι τι εχεις να πεις?????
και μη μου πεις οτι κανονικα ειναι αντρικος χορος !
εδω εχουμε μαθει να το χορευουν γυναικες!!!!!!

Δε ζυγιάζω, δε μετρώ , δε βολεύομαι ! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι
quote:Φίλε μου allzzaro,
E.. απο τη μια το θεωρείς αποπροσανατολισμό και απο την αλλη φέρνει στην επιφάνεια το επίμαχο σημείο της συζήτησης..Ξωτικούλα .. σε εχω πιάσει πολλές φορές να αντιφάσκεις.. και μου το ρίχνεις και καλά .. ``μήπως εχω πρόβλημα εκφρασης`` ....γιααα ....σταθεροποιήσου..
αν διαβάσεις λίγο πιο πάνω ανέλαβα την κυρια ευθύνη του αποπροσανατολισμού,
που οδήγησε στην κόντρα.
Δεν προσπαθώ να μου βάζω διαρκώς παγίδες
που νοηματικώς απέχουν τελείως από το θέμα.
Δεν κατηγορώ κανέναν
και δεν είναι το αποτέλεσμα του αποπροσανατολισμού το ζουμί,
αλλά οι γατοκαυγάδες.
Τώρα επί του θέματος:
θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες ότι το βασικό συστατικό της επιτυχίας μιας γυναίκας είναι το να παραμείνει γυναίκα.
Όχι όμως και να είναι αυτό που όλοι οι άντρες φαντασιώνονται,
το οποίο είναι εξίσου ρεαλιστικό με το ότι αύριο θα κερδίσουμε όλοι το Λόττο.
Καλή Παρασκευή και 13 σε όλους...
Ξωτικούλα
Φύτεψα πάλι τα κρίνα της ψυχής μου σ'άπιστο χώμα
quote:
Αγαπητή e_shadow,
Ως αρχαιότερος ώς οντότητα εχω να πώ τα εξής:
Ο ζεϊμπέκικος δεν είναι χορός.
Είναι μία ιεροτελεστία οπου λαμβάνει μέρος μία ομάδα που απαρτίζεται από άνδρες οι οποίοι εχουν μεταξύ τους άρρηκτο δεσμό φιλίας (για λόγο αυτό αντιλαμβάνεστε ότι γίνεται μόνον από άνδρες).
Κατά τη διάρκεια της ιεροτελεστίας αυτής υπο τους ήχους του ανάλογου άσματος οι ζειμπέκηδες σχηματίζουν κύκλο γονυπετής κρούοντας τις παλάμες και ένας ένας καλείται στο κέντρο να εκστασιαστεί ``χορεύοντας`` με τα χέρια σηκωμένα και το κεφάλι χαμηλωμένο κάνοντας μη συγκεκριμένες κινήσεις αλλά αυτοσχεδιάζοντας ο καθένας με τον δικό του τρόπο σύμφωνα με τα βιώματα του ως οντότητα στοχεύοντας να αποβάλλει τον κάματο της ημέρας καθώς και τον θυμό, τον πόνο, την πίκρα, την αλλαζονεία κλπ κλπ ...
Ο κάθε ζειμπέκης καλείται να εκστασιαστεί με ένα ενεργειακό κάλεσμα άσχετο σειράς όπως περίπου οι πυροβάτες.
Ο εκστασιασμός κορυφώνεται όταν ο εκστασιαζόμενος ζειμπέκης σηκώσει το κεφάλι του ψηλά με τα μάτια κλειστά οπου δίνεται και το κάλεσμα στον επόμενο χωρίς κάποια συγκεκριμένη σειρά.
Η κάθε διακοπή της τελετής ή χλευασμός ή παρουσία στο χώρο αυτό αλλου εχει σοβαρές συνέπειες.
Τέλος το συνονθύλευμα που παρατηρείται σε διάφορες πίστες οπου ανάκατα φέρνουν γυροβολιές ανδρες – γυναίκες δεν έχει καμμία σχέση με τον ζειμπέκικο.
Edited by - allzzaro on 15/05/2005 14:40:18
quote:
Nα δευτερολογήσω επι του θέματος.
Το τσιφτετέλι είναι χορός.![]()
Οι κινήσεις που περιλαμβάνει απαιτεί θηλυκά χαρακτηριστικά.
quote:
Ευθέως σας λέω οτι κάτι τέτοιους θα πρέπει να τους πνίγουμε στη γέννα .. γιατί απλά χαλάνε τη ράτσα ![]()
![]()
quote:
αν διαβάσεις λίγο πιο πάνω ανέλαβα την κυρια ευθύνη του αποπροσανατολισμού,
που οδήγησε στην κόντρα.
Εγώ προσωπικά δεν βρίσκω να αποπροσανατολίζεις κάτι...!!!!
quote:
θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες ότι το βασικό συστατικό της επιτυχίας μιας γυναίκας είναι το να παραμείνει γυναίκα.
Ορθόν ...
quote:
Όχι όμως και να είναι αυτό που όλοι οι άντρες φαντασιώνονται,
Μπαρτόν.!!! οι γυναίκες δεν φαντασιώνονται..??
αλλά δεν εννοουσα αυτό...
Εννοώ ότι οι περισσότεροι άντρες ονειρεύονται συνήθως μια Τζέσσικα Ράμπιτ,
που ταυτόχρονα να είναι καλή κοπέλα,
δούλα και κυρά,
να γίνει καλή μάνα
κλπ κλπ κλπ...
Πράγμα το οποίο πολλές έξ ημών,
λαμβάνουν τοις μετρητοίς
και γεμίζει ο κόσμος με νευρωτικά θηλυκά.
Αυτό εννοώ λέγοντας:Όχι όμως και να είναι αυτό που όλοι οι άντρες φαντασιώνονται,
το οποίο είναι εξίσου ρεαλιστικό με το ότι αύριο θα κερδίσουμε όλοι το Λόττο.
Ο συνδυασμός του Ιδανικού θηλυκού των ανδρών με την αδυσώπητη προπαγάνδα των ΜΜΕ για κοκκαλιάρες ηλιοκαμμένες θεές με γραμμωμένους κοιλιακούς,
οδηγούν στο χάσιμο όχι απλά του ρόλου των γυναικών στην κοινωνία,
αλλά του μπούσουλα γενικώς...
Αν κάνει κάποιος μια βόλτα από τα σχολεία θα καταλάβει πως η επόμενη γενιά θα είναι πολύ χειρότερη,
καθώς όλα τα κοριτσάκια μαθαίνουν πως το να είναι πανέμορφα και με υπέροχα κορμιά είναι η πεμπτουσία της ζωής.
Πάρε να διαβάσεις ένα γυναικείο περιοδικό και θα καταλάβεις πιο είναι το επίπεδο στο οποίο τοποθετούνται νοητικά οι γυναίκες του σήμερα.
Όλα αυτά εννοούσα και όχι την υγιέστατη συνήθεια των φαντασιώσεων γενικότερα...
Φιλικά Ξωτικούλα
Φύτεψα πάλι τα κρίνα της ψυχής μου σ'άπιστο χώμα
quote:
Ποιός το αποπροσανατόλισε και πότε.. είπε μια κουβέντα ο pixeldream μην το δέσουμε και φιόγκο τώρα..

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ...

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ...
kswtikoula
quote:
Αν κάνει κάποιος μια βόλτα από τα σχολεία θα καταλάβει πως η επόμενη γενιά θα είναι πολύ χειρότερη,
καθώς όλα τα κοριτσάκια μαθαίνουν πως το να είναι πανέμορφα και με υπέροχα κορμιά είναι η πεμπτουσία της ζωής.
Πάρε να διαβάσεις ένα γυναικείο περιοδικό και θα καταλάβεις πιο είναι το επίπεδο στο οποίο τοποθετούνται νοητικά οι γυναίκες του σήμερα.
ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΑΝΔΡΙΚΟ...ΘΑ ΚΛΑΨΕΙΣ...ΧΜ!...ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV ΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ...ΕΚΕΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙΣ...ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΔΡΑΣ/ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ/ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΟΙΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ...ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ.
allzzaro
quote:
Μπαρτόν.!!! οι γυναίκες δεν φαντασιώνονται..??
ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ...ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ...ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΞΙΑ.
quote:
Εννοώ ότι οι περισσότεροι άντρες ονειρεύονται συνήθως μια Τζέσσικα Ράμπιτ, που ταυτόχρονα να είναι καλή κοπέλα, δούλα και κυρά,
να γίνει καλή μάνακλπ κλπ κλπ...
Aγαπητή μου,
Νομίζω οτι υπερβάλεις.![]()
Κατ` αρχήν να επισημάνω οτι αμφότερα τα δύο φύλα εχουν αυτές τις φαντασιώσεις, αλλά οχι τόσο οσο λές. Ολα τα νέα παιδιά σήμερα σαφώς και ονειρεύονται μία σχέση με την Μπρίτνευ...
σίγουρα ομως δεν φαντάζονται την Μπρίτνευ δούλα και κυρά .. αλλά και καλή μάνα
Τώρα αν υπάρχουν κάποιοι που να θέλουν μία τέτοια γυναίκα αλλά και με τα προσόντα που προαναφέρεις αυτό δεν εχει να κάνει με ....
quote:
λαμβάνουν τοις μετρητοίςκαι γεμίζει ο κόσμος με νευρωτικά θηλυκά.
Πάντως δεν θα μπώ στον κόπο να σχολιάσω τις αντίστοιχες φαντασιώσεις των γυναικών που στόχο έχουν (τουλάχιστον εως σήμερασ) την ιδιοτελή ``αγάπη`` που στοχεύει βασικώς στο πορτοφόλι αλλά και σε μία χλιδάτη ζωή... ![]()
Τα νευρωτικά θηλυκά γνωρίζουν οτι δεν αρέσουν στους άνδρες.. και δεν φταίνε οι φαντασιώσεις των ανδρών που οι γυναίκες περνούν τις ώρες τους στα γυμναστήρια για να κάνουν ``ψιλή μέση`` ή ``γιγάντιους δικέφαλους`` αλλά ούτε φταίνε οι φαντασιώσεις των ανδρών για τα ρεζιλίκια των λίφτινγκ των γυναικών. Γιαυτό φίλη μου φταίει η αδυσώπητη αλαζονεία της ωραιοπάθειας .. η οποία τείνει τον τελευταίο καιρό να κυριεύσει και τον ανδρικό πληθυσμό.
Τελικά δεν εχω καταλάβει ακόμα .. τα επιχειρήματα σου..
Ζητάς να μάθεις και ρωτάς αλλά και επικροτείς οτι ο κόσμος θα ήταν καλύτερος αν τον κυβερνούσαν οι γυναίκες.
Εγώ προσωπικά απο τα λεγόμενα σου αλλά και απο τα επιχειρήματα σου (και αν θές σου τα επισημαίνω ΕΝΑ, ΕΝΑ) βγάζω το συμπέρασμα οτι ΔΕΝ εννοείς αυτά που επισημαίνεις αλλά το αντίθετο.
Ως πρόσφατο αλλαλούμ σου επισυνάπτω ....
quote:
λαμβάνουν τοις μετρητοίςκαι γεμίζει ο κόσμος με νευρωτικά θηλυκά.
και η επισφράγιση ...![]()
quote:
οδηγούν στο χάσιμο όχι απλά του ρόλου των γυναικών στην κοινωνία, αλλά του μπούσουλα γενικώς...
sorry αλλά δεν μπορεί το ελαφρόμυαλο αυτό θηλυκό που ΕΣΥ προσδιορίζεις ως ``νευρωτικό`` να πέφτει θύμα των ανδρικών φαντασιώσεων και εσύ να ευελπιστείς οτι με τα προσόντα αυτά θα κυβερνήσει πιο σωστά τον κόσμο ![]()
Edited by - allzzaro on 18/05/2005 15:40:51
quote:
ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΑΝΔΡΙΚΟ...ΘΑ ΚΛΑΨΕΙΣ...ΧΜ!...ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV ΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ...ΕΚΕΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙΣ...ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΔΡΑΣ/ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ/ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΟΙΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ...ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ.
Aυτό μου διέφυγε αλλά δεν θα το αφήσω ασχολίαστο...
Το 90% των ανδρών αγοράζει αυτοκίνητο για να κυκλοφορήσει τη γυναίκα των φαντασιώσεων του.. και το 10% το αγοράζει για τις καθημερινές του ανάγκες.
quote:
Το 90% των ανδρών αγοράζει αυτοκίνητο για να κυκλοφορήσει τη γυναίκα των φαντασιώσεων του.. και το 10% το αγοράζει για τις καθημερινές του ανάγκες.
ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ...ΠΡΙΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΩΝ...ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ.
ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΟΤΕΡΟ...ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΤΟΥΣ...ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ...ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΡΥΨΩΝΑ.