ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- What if this was a womens world??? - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- What if this was a womens world??? - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

kswtikoula30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
kswtikoulaΜέλος
10/05/2005, 14:10:31
Φίλε Toreador αυτή είναι η άποψη σου και την αποδέχομαι,
αλλά δεν θα είχαν πιστεύεις καταλυτική επιρρροή κάποια από αυτά τα χαρακτηριστικά των γυναικών στη διαμόρφωση μιας διφορετικής κοινωνίας?
Όσο γι'αυτό που λες για τη συμπεριφορά των ανδρών απέναντι σε γυναίκες και άντρες, ναι μεν αλλά...
Ευγενικοί παραπάνω μπορεί να είναι ΚΑΠΟΙΕΣ φορές,
αλλά πόσες φορές συμβαίνει το αντίθετο...
Θα ξαναπεσω στην παγίδα του τι γίνεται σήμερα και δεν θέλω.
Φίλε pixeldream ευχαριστώ για την καταννόηση...
Ελπίζω τελικά να τη βρούμε την οδό...
Και ως προς τη φιλία: οι φίλοι που μεγάλωσαν και πόνεσαν και μάλωσαν...
Φιλικά Ξωτικούλα

Φύτεψα πάλι τα κρίνα της ψυχής μου σ'άπιστο χώμα

10/05/2005, 15:48:08
quote:
ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ...ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΨΑ ΛΙΓΟ.

no problem

quote:
ΣΩΣΤΑ ΠΑΛΙ...ΤΟ ΑΝΟΥΣΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΜΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ...ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΚΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΜΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΜΙΑΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ...ΕΙΝΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ...ΠΟΥ ΔΕΝ ΩΦΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ.
ΑΝΟΥΣΙΟ...ΟΧΙ...ΑΠΩΝ.

Θα μου επιτρέψεις και πάλι να διαφωνήσω .. και θέλω να διαφωνήσω εκφράζοντας ταυτόχρονα την συμπάθεια μου προς τοευγενικό του χαρακτήρα σου.
Δεν θεωρώ καμμία συζήτηση ανούσια , με το σκεπτικό οτι δεν θεωρώ τίποτα ανούσιο... Γνώμη μου..

quote:
...ΔΕΝ "ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΜΕ" ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ;...ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΑΤΕΥΘΗΝΣΗΣ;

Απώλεια οχι.. απλά παρεκλίναμε για λίγο απο το θέμα .. αλλά δεν αποπροσανατολίσαμε με κακό σκοπό την συζήτηση. Εκφράσαμε τις απόψεις μας οπως νομίζαμε, αλλά και οι αλλοι συζητητές παρακολουθώντας τη συζήτηση αυτή ... μπορεί να ωφελήθηκαν.

quote:
Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΟΙΩΣΩ ΑΣΧΗΜΑ...ΓΙΑ ΜΕΝΑ

Μην τα παίρνεις τις μετρητοίς..

quote:
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ...ΜΕ ΟΥΣΙΑ.

Yes

kswtikoulaΜέλος
10/05/2005, 15:58:43
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΟΙΩΣΩ ΑΣΧΗΜΑ...ΓΙΑ ΜΕΝΑ

--------------------------------------------------------------------------------

Μην τα παίρνεις τις μετρητοίς..

Θα μπορούσες να διευκεινήσεις σε παρακαλώ το πνεύμα της απάντησής σου?
Δεν είμαι από τα άτομα που ψάχνουν για παρεξήγηση και νομίζω πως το έχω ήδη αποδείξει.
Επειδή ακριβώς κάποιοι δεν παίρνουν σοβαρά αυτά που λέω,
καταλήξαμε σε γατοκαβγάδες εδώ μέσα.
Από τη στάση σου ως τώρα καταλαβαίνω πως δεν είχες στόχο να με προσβάλεις,
αλλά θα σε παρακαλούσα να προσέχεις λίγο παραπάνω τον γραπτό λόγο,
γιατί γίνονται παραννοήσεις.
Ακριβώς αυτά που προβλημάτισαν το φίλο μας ήθελα να είναι το αντικείμενο του τόπικ.
Φιλικά Ξωτικούλα

10/05/2005, 17:22:51
quote:
Θα μπορούσες να διευκεινήσεις σε παρακαλώ το πνεύμα της απάντησής σου?

Oύπς.. κιαλλη παρεξήγηση..
Ορθά παρατηρείς ``Από τη στάση σου ως τώρα καταλαβαίνω πως δεν είχες στόχο να με προσβάλεις, αλλά θα σε παρακαλούσα να προσέχεις λίγο παραπάνω τον γραπτό λόγο, γιατί γίνονται παραννοήσεις.``

Σε διαβεβαιώ οτι δεν είχα καμμία τέτοια πρόθεση.
Απλά .. απο αυτά τα λεγόμενα σου ..

quote:
Καλησπέρα!
Προσπαθώ να καταλάβω πως το θέμα ξέφυγε τόσο πολύ,χωρίς τελικά να ακουστεί κάποια ιδέα,για το πως θα μπορούσε να είναι ο κόσμος αν...

... κατάλαβα ο έρμος οτι μάλλον απευθύνεσαι κάπου γενικά.. δηλαδή απο αυτά τα παραπάνω που λές .. δεν βρίσκω κάποιον ουσιαστικό λόγο ώστε να στεναχωρηθεί ο φίλτατος dreampixel .. και του απαντώ ... ``να μην τα παίρνει τοις μετρητοίς``.

Τέλος αντιλαμβάνομαι οτι μάλλον κάτι κακώς εννόησα.. αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να το προσδιορίσω. Πάντως δεν είχα την πρόθεση να σε προσβάλλω.

kswtikoulaΜέλος
10/05/2005, 17:31:45
Ο.κ. αντιλαμβάνομαι το πνεύμα σου έτσι κι αλλιώς.
Θεώρησα πως ο φίλος μας αναφερόταν στα παρακάτω:
quote:
Ίσως τελικά τα όρια της φαντασίας μας να είναι στενα?
Ίσως τελικά να μην αξιώνουμε μια άλλη θεώρηση της πραγματικότητάς μας?
Ίσως τελικά το διαφορετικό να φοβίζει περισσότερο από το γνωστό?
Ίσως τελικά κάνουμε μόνο για σχολιαστές?
Οι οραματίστριες, που είμαστε?
Αναλώθηκε όλη η φαιά ουσία στο εμεις είμαστε ανώτερες!
όχι ο άντρας είναι η εξουσία!
Μήπως θα έπρεπε να ρωτήσω τι κάνουμε για να αλλάξουμε τον κόσμο?
Γιατί ακόμη και σε φανταστικά σενάρια,
τελικά αναλωνώμαστε στην απόδοση ευθυνών
και δεν εξετάζουμε την πιθανότητα του ριζοσπαστικά νέου κόσμου.

Και τα εννοώ πολύ πολύ σοβαρά αυτά τα ερωτήματα,
απευθυνόμενη καταρχάς σε μένα την ίδια...
Φιλικά Ξωτικούλα

10/05/2005, 17:41:47
quote:
Θεώρησα πως ο φίλος μας αναφερόταν στα παρακάτω:

εεε.. μπλόκαρα.. ο φίλος μας ποιός είναι?? Σόρρυ εχω μπερδευτεί πολύ.
Δεν μπορώ να καταλάβω τι εχει γίνει..

kswtikoulaΜέλος
10/05/2005, 18:49:58
quote:
δεν βρίσκω κάποιον ουσιαστικό λόγο ώστε να στεναχωρηθεί ο φίλτατος dreampixel

Αυτόν το φίλο εννοώ κι εγώ!!!

10/05/2005, 19:15:13
Αυτόν το φίλο εννοώ κι εγώ!!!

Eγώ που φταίω??

kswtikoulaΜέλος
10/05/2005, 19:24:49
Έξι μηνύματα πιο πάνω,
αλλά δεν υπάρχει λόγος,
η παρεξήγησε έχει ήδη λυθεί.

Ας περάσουμε στις απόψεις επί του θέματος,
γιατί καλές οι περιφερειακές συζητήσεις,
αλλά στο διά ταύτα κολλάμε.

Καλό ηλιοβασίλεμα
Ξωτικούλα

10/05/2005, 23:32:46
allzzaro
quote:
Θα μου επιτρέψεις και πάλι να διαφωνήσω .. και θέλω να διαφωνήσω εκφράζοντας ταυτόχρονα την συμπάθεια μου προς τοευγενικό του χαρακτήρα σου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ "ΑΡΠΑΧΤΟΥΜΕ"...ΓΕΝΙΚΑ...ΕΙΔΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ...ΠΟΥ ΕΥΤΗΧΩΣ... ΛΥΘΗΚΑΝ

quote:
Δεν θεωρώ καμμία συζήτηση ανούσια , με το σκεπτικό οτι δεν θεωρώ τίποτα ανούσιο... Γνώμη μου..

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ...Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ.

quote:
Απώλεια οχι.. απλά παρεκλίναμε για λίγο απο το θέμα .. αλλά δεν αποπροσανατολίσαμε με κακό σκοπό την συζήτηση. Εκφράσαμε τις απόψεις μας οπως νομίζαμε, αλλά και οι αλλοι συζητητές παρακολουθώντας τη συζήτηση αυτή ... μπορεί να ωφελήθηκαν.

ΚΑΚΟ ΣΚΟΠΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ...ΟΜΩΣ ΑΝ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΥΣΤΗΧΩΣ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ...ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ...ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΚΟ...ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ...ΑΠΛΑ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΓΕΝΕΙΑ.

..

kswtikoulaΜέλος
11/05/2005, 01:34:07
quote:
ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ...ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΚΟ...ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ...ΑΠΛΑ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΓΕΝΕΙΑ.

Αγένεια δική μου???
Ρωτάω ειλικρινά?
Πως είναι αγένεια αυτό που ρωτάω?
Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο φίλε μου.
Λύσε μου σε παρακαλώ την απορία,
γιατί έμεινα λίγο κάγκελο τώρα...
Φιλικά Ξωτικούλα

11/05/2005, 14:52:54
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙΣ ΚΑΓΚΕΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ...ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ...ΤΟ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ...ΣΑΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...ΑΣΧΕΤΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ/ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΕΝΕΙΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΑΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΡΟΣ ΜΟΥ.

ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΓΚΕΛΟ...ΜΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΚΥΛΟΣ

..

kswtikoulaΜέλος
11/05/2005, 19:33:35

Αργώ μερικές φορές,
αλλά εντάξει μπαίνω στο νόημα.
Ειρήνη ημίν,
αν και το θέμα φίλε μου μάλλον έτσι κι αλλιώς έκλεισε...
Δεν το κόβω μετά πό τόσες πολλές "ήττες"
να επανακτήσει ρυθμό και ειρμό η συζήτηση.
Η ευθύνη είναι μάλλον όλη δική μου,
καθώς μπήκα κι εγώ στο τριπάκι του "ανούσιου" και πολύ δυναμικά κι όλας.
Καλό απόγευμα Ξωτικούλα.

12/05/2005, 01:33:31
kswtikoula
quote:
Αργώ μερικές φορές,
αλλά εντάξει μπαίνω στο νόημα.

ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΩ...ΚΑΠΟΙΟΙ "ΜΠΑΙΝΟΥΝ" ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ...ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ "ΜΠΑΙΝΟΥΝ".

quote:
αν και το θέμα φίλε μου μάλλον έτσι κι αλλιώς έκλεισε...

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

quote:
Η ευθύνη είναι μάλλον όλη δική μου,

ΒΑΡΥ ΤΟ ΦΟΡΤΙΟ...ΝΑ "ΣΗΚΩΝΕΙΣ" ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ...ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ;

ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ...ΓΙΑΤΙ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΗΓΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ...
ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ/ΑΝΤΡΕΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ Η ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;...ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ;...ΑΝΤΡΕΣ...ΓΥΝΑΙΚΕΣ...ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ...ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ...ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ.

..

kswtikoulaΜέλος
12/05/2005, 12:56:54
quote:
ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ...ΓΙΑΤΙ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΗΓΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ...
ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ/ΑΝΤΡΕΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ Η ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;...ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ;...ΑΝΤΡΕΣ...ΓΥΝΑΙΚΕΣ...ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ...ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ...ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ.

..

Καλημέρα!
Θα συμφωνήσω για ακόμη μια φορά μαζί σου φίλε μου...
Έχεις δίκιο ότι είναι θέμα ανθρωπιάς,
όμως πρέπει να γίνει συνείδηση και των αρσενικών αυτό.
Ο σταθερός αποπροσανατολισμός του θέματος,
έφερε στην επιφάνεια το πόση εμπιστοσύνη έχουν οι άντρες στις γυναίκες
και κατά πόσο οι γυναίκες αποτελούν έναν συντελεστή των αποφάσεων των ηγούντων αυτή τη πραγματικότητα.
Αν δεν καταννοήσουν όλοι τη θετική συνεισφορά των γυναικών στα κοινά και στη ζωή γενικότερα, η πορεία θα συνεχιστεί ίδια κι απαράλλαχτη.
Ίσως η διαφορετική οπτική των γυναικών να είναι ένα από τα στοιχεία που θα μεταστρέψουν την πορεία.
Ίσως να είναι αυτό που λείπει και τα έργα των μεγάλων αντρών δεν δημιούργησαν το θαύμα που κηνυγούσαν.
Λέω και τονίζω ξανά το ίσως.
Αλλά αν κανείς δεν διαβλέπει κάποια θετικά από τη συμμετοχή της γυναικείας οπτικής στη διαμόρφωση του κόσμου,
τότε το οποιοδήποτε ίσως γίνεται...μπα δεν!
Φιλικά Ξωτικούλα

12/05/2005, 16:47:15
quote:
ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΩ...ΚΑΠΟΙΟΙ "ΜΠΑΙΝΟΥΝ" ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ...ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ "ΜΠΑΙΝΟΥΝ".

Yes..yes.. το ξέρω οτι μπαίνω πολύ δύσκολα.. τι να κάνω.. ενα μυαλό είναι αυτό.. αλλά το καλό είναι οτι βγαίνω πολύ εύκολα..

quote:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ "ΑΡΠΑΧΤΟΥΜΕ"...ΓΕΝΙΚΑ...ΕΙΔΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ...ΠΟΥ ΕΥΤΗΧΩΣ... ΛΥΘΗΚΑΝ

Ναί .. ναί .. γ*&^^%$μου όταν πάρω φόρα τα παίρνω παραμάζεμα .. οτι βρώ μπροστά μου.. αλλά ο τρόπος γραφής με το ύφος μου μάλλον δεν εχει καμμία σχέση. Πρέπει λοιπόν να χρησιμοποιώ πιό συχνά τα smiles για να δείχνω το ύφος μου..

13/05/2005, 00:56:43
allzzaro
quote:
Yes..yes.. το ξέρω οτι μπαίνω πολύ δύσκολα.. τι να κάνω.. ενα μυαλό είναι αυτό.. αλλά το καλό είναι οτι βγαίνω πολύ εύκολα..

ΤΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ...ΘΕΛΕΙ ΤΑΛΕΝΤΟ...ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΒΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ...ΤΟ "ΕΥΚΟΛΑ ΦΕΥΓΩ" ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ;

quote:
Πρέπει λοιπόν να χρησιμοποιώ πιό συχνά τα smiles για να δείχνω το ύφος μου..

ΖΩ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...ΕΝΑ EMOTICON ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ.

kswtikoula

quote:
και κατά πόσο οι γυναίκες αποτελούν έναν συντελεστή των αποφάσεων των ηγούντων αυτή τη πραγματικότητα.
Αν δεν καταννοήσουν όλοι τη θετική συνεισφορά των γυναικών στα κοινά και στη ζωή γενικότερα, η πορεία θα συνεχιστεί ίδια κι απαράλλαχτη.
Ίσως η διαφορετική οπτική των γυναικών να είναι ένα από τα στοιχεία που θα μεταστρέψουν την πορεία.

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟΝ ΝΟΥ;
ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ "ΜΕΓΑΛΟ" ΑΝΔΡΑ" ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ...ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ..ΟΛΜΠΡΑΙΤ/ΚΟΝΤΟΛΙΖΑ ΡΑΙΣ...ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣ.

..

ToreadorΝέο Μέλος
13/05/2005, 04:55:17
Εγω πιστευω ότι οι σημερινές γυναίκες έχουν όλα τα εχέγγυα και τις προοπτικές να διαπρέψουν σε κάθε τομέα, όχι μόνο στην πολιτική. Αρκεί να μην προσπαθούν να το παίξουν άντρες, γιατί όχι μόνο δεν πετυχαίνουν τους στόχους τους, αλλά γελοιοποιούνται κιόλας...

13/05/2005, 18:29:33
quote:
ΤΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ...ΘΕΛΕΙ ΤΑΛΕΝΤΟ...ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΒΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ...ΤΟ "ΕΥΚΟΛΑ ΦΕΥΓΩ" ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ;

Οχι .. δεν κατάλαβες
Εννοώ οτι δύσκολα παίρνω μπρός.. και σαν να μην φτάνει αυτό ..όταν και εάν πάρω μπρός.. εύκολα σβήνω..

quote:
Αρκεί να μην προσπαθούν να το παίξουν άντρες, γιατί όχι μόνο δεν πετυχαίνουν τους στόχους τους, αλλά γελοιοποιούνται κιόλας...

Ειδικά όταν προσπαθούν να χορέψουν ζειμπέκικο ..

και σηκώνουν τα χεράκια τους

και μου φέρνουν και γυροβολιές

και μου χτυπάνε και το πάτωμα ..

και μου φωνάζουνε και όπααα..

ε.. οχι .. για όνομα το Θεού ..μην τα ισοπεδώνουμε τελείως...
ΕΛΕΟΟΟΟΣ...

Edited by - allzzaro on 13/05/2005 19:10:51

13/05/2005, 18:40:04
quote:

Ποιός το αποπροσανατόλισε και πότε.. είπε μια κουβέντα ο pixeldream μην το δέσουμε και φιόγκο τώρα..

quote:

E.. απο τη μια το θεωρείς αποπροσανατολισμό και απο την αλλη φέρνει στην επιφάνεια το επίμαχο σημείο της συζήτησης..

Ξωτικούλα .. σε εχω πιάσει πολλές φορές να αντιφάσκεις.. και μου το ρίχνεις και καλά .. ``μήπως εχω πρόβλημα εκφρασης`` ....γιααα ....σταθεροποιήσου..

quote:

Η συνεισφορά των γυναικών εχει καταννοηθεί πολυπλεύρως..
Η συνεισφορά του ισχυρού φύλου .. πότε θα κατανοηθεί παρακαλώ...

Edited by - allzzaro on 13/05/2005 19:07:04