ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- SWEENEY TODD - - Κινηματογράφος -

- SWEENEY TODD - - Κινηματογράφος -

simori29 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
30/03/2008, 05:27:47

SWEENEY TODD: THE DEMON BARBER OF FLEET STREET

Directed by Tim Burton, CAST: Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Alan Rickman, Timothy Spall and Sacha Baron Cohen

Αφού φυλακίστηκε άδικα κι έχασε την οικογένειά του, ο Μπέντζαμιν Μπάρκερ επιστρέφει στο Λονδίνο και ανοίγει κουρείο με το όνομα Σουίνι Τοντ. Με τη βοήθεια της κυρίας Λόβετ, η οποία μαγειρεύει τις χειρότερες κρεατόπιτες της πόλης και είναι ερωτευμένη μαζί του, ετοιμάζει την εκδίκησή του.

Ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ, ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΙΜ ΜΠΑΡΤΟΝ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ, ΞΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΒΑΘΙΑ ΚΑΘΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤΙΑΝΟΥ ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ. ΣΑΡΔΟΝΙΟ ΧΙΟΥΜΟΡ, ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ, ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΗΓΟΡΙΑ. ΧΡΥΣΗ ΣΦΑΙΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΡΝΟ -ΚΑΙ ΗΔΗ ΚΛΑΣΙΚΟ- ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ.

Never Forget, Never Forgive.

To επίσημο site είναι: http://www.sweeneytoddmovie.com/
και το trailer της ταινίας επίσης.

Ο ΜΥΘΟΣ :

"Ο Σουίνι Τόντ ξεκίνησε τα εγκλήματά του ως αστικός μύθος. Κάτι σαν παραδοσιακό τραγούδι που μεταφέρθηκε μάλιστα και στις λογοτεχνικές σελίδες δις. Μία, αγνώστου συγγραφέα και μία, που αποδίδεται, δίχως να έχει διασταυρωθεί πλήρως, στον Τόμας Πέκετ Πρεστ. Ύστερα έγινε θεατρικό, αλλά τη μιούζικαλ εκδοχή της δεκαετίας του ‘70, και δια χειρός Στοντχάϊμ και Κρίστοφερ Μποντ, μεταφέρει τώρα ο Μπάρτον στην οθόνη. Πολλά ακούστηκαν για το φιλμ

site : http://exostis.com/movies/critics/sweeney-todd

"

Κάποιοι ισχυρίζονται ότι ο SWEENEY TODD υπήρξε και ήταν υπεύθυνος για περισσότερους από 100 φόνους που έγιναν κατά το 18ο αιώνα στο Λονδίνο, όμως ποτέ δεν αποδείχτηκε ενώ οι περισσότεροι θεωρούν πως είναι απλά ένας φανταστικός ήρωας.

Για πολλούς από τις καλύτερες ταινίες του Tim Burton αν όχι ή καλύτερη ταινία του.

Δυστυχώς δεν την έχω δει ακόμα και ακόμα χειρότερα δεν την παίζει κάποιο σινεμά πλέον..
Είναι από τις ταινίες που 8α ή8ελα να δω στον κινηματογράφο, αν δει κάποιος κάτι let me know...

8α ή8ελα την γνώμη σας για την ταινία...

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....

S I M O R I L .......

Edited by - simori on 30/03/2008 05:35:33

30/03/2008, 05:29:41

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....

S I M O R I L .......

Edited by - simori on 30/03/2008 05:43:12

30/03/2008, 05:39:12
quote:

[center]

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....

S I M O R I L .......

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....

S I M O R I L .......

30/03/2008, 11:51:21
Καλώς την simori!

Για τις ταινίες του Tim Burton έχω μια ιδιαίτερη αγάπη οπότε θέλω κι εγώ να δω την συγκεκριμένη ταινία όταν κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους.
Κι είναι μια ταινία που πιστεύω ότι αξίζει να την δεις στον κινηματογράφο...

In anticipation of my resurrection...

30/03/2008, 14:58:28
D_I, η ταινία κοντεύει να βγει σε ντιβιντί! Wake up!

Βασικά η ταινία μου άρεσε πολύ. Τα πάντα ήταν άψογα. Μουσική, περιβάλοντα (δεν τα λες σκηνικά), ηθοποιοί (ο Σάσα Μπάρον Κόν θεός!), αν και η κόρη του Σουίνι έμοιαζε λίγο με τον πλάσμα του Ρόσγουελ, χεχε!

Μου έκανε ευχάριστη εντύπωση και ο Ρίκμαν, αν και πιο πολύ για την Κάρτερ πήγα.

Το μόνο που με χάλασε ήταν το αίξιμο του Ντεπ. Σε πολλά σημεία μου έδινε την αίσθηση ότι είχε μπερδέψει τις σκηνές. Π.χ. το βλέμα του στην αρχή όταν η Κάρτερ του λέει για τη γυναίκα του - δε θέλω να πω τι του λέει - αλλά δεν είναι κάτι που θα έπρεπε να του δημιουργήσει τόσο αδιάφορο βλέμα. Ίσως ήθελε να βγάλει κάτι παρανοϊκό, αλλά η ιδέα για το παρανοϊκό, σε αυτή την ταινία, δε μου άρεσε...

Είναι υπερτιμημένος.

30/03/2008, 15:10:43
quote:
Για τις ταινίες του Tim Burton έχω μια ιδιαίτερη αγάπη οπότε θέλω κι εγώ να δω την συγκεκριμένη ταινία όταν κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους.

Η ταινία έχει παιχτεί ήδη στους κινηματογράφους. Τον Φλεβάρη την είδα στα Village πιστεύω ότι είναι η καλύτερη του Tim Burton.Αυτές τις μέρες δεν βλέπω στο Αθηνόραμα να την παίζει ακόμα σε κάποιο κινηματογράφο ίσως κάποιος συνοικιακός αποφασίσει να την βάλει μέσα στο Πάσχα,υπάρχει όμως στο διαδίκτυο αν κάποιος θέλει να την δει, και σε λίγο καιρό λογικά θα βγει και σε dvd στα video club. Έχει καταπληκτική φωτογραφία, και η ατμόσφαιρα έχει έντονο το γκόθικ στοιχείο, αν και δεν είμαι φαν του μιούζικαλ (και είναι το μόνο πράγμα που αρχικά μου είχε δημιουργήσει αναστολές στο να δω την ταινία) η μουσική του Sondheim δένει τέλεια και ο Τζώνυ Ντεπ κάνει την έκπληξη με τις φωνητικές του δυνατότητες.

To επίσημο trailer της ταινίας είναι αυτό.
http://uk.youtube.com/watch?v=AkEXbQDGzbU

Wolf
31/03/2008, 09:24:37
Έχω να πάω στον κινηματογράφο πάρα πολύ καιρό οπότε δεν γνώριζα ότι η ταινία είχε ήδη προβληθεί.
Κι από την παρουσίαση της κατάλαβα ότι θα παιχτεί σύντομα.
Οπότε δεν πειράζει, θα την βρω στο videoclub όταν κυκλοφορήσει.

01/04/2008, 17:12:28
αμα σε ενδιαφερει, μπορω να σου στειλω μεσω mail τα αρχεια απο rapidshare για την ταινια, Incubus...

για να μην περιμενεις 6 μηνες

"Say HELLO to My Little Friend"
02/04/2008, 07:47:10
Φίλε μου, σε ευχαριστώ πολύ αλλά σε πρόλαβε ήδη η περιέργεια μου!
Τώρα το πότε θα την δω είναι άλλο θέμα...

TrithemiusΜέλος
06/04/2008, 21:19:04
Rapidshare ε; Αχ τι Sweeney Todd που σας χρειάζεται...

R + C
A.E.T.E.R.N.I.T.A.S.
07/04/2008, 08:17:07
quote:
Rapidshare ε; Αχ τι Sweeney Todd που σας χρειάζεται...

Ας έρθει και ξέρω πως να φυλαχτώ!

08/04/2008, 10:35:23
Το rapidshare, ειναι μια "λυση" για καποιες ταινιες, που δεν προλαβες να δεις στο cinema!

βεβαια, αρκετες φορες η ποιοτητα παιζει και καποιο ρολο (αν ειναι δηλαδη CAM ή TC ή DVD Rip)

09/04/2008, 13:58:50
Γμτ.... η ταινία παίχτηκε χθες στο κινηματογράφο " ΤΡΙΑΝΟΝ FIMCENTER
Κοδριγκτώνος 21 (Πατησίων 101) (ΜΕΤΡΟ Βικτώρια), 210-8215469, 2108222702.
Τρ." (στα υπόψιν μήπως και το ξαναπαίξει)

και δεν το πήρα οσμή.. :(

Πάντως χάρηκα που άρεσε τόσο πολύ η ταινία.. όσο για τον Τζώνυ, αν και εγώ τον θεωρώ πολύ καλό ηθοποιό κάποιες πολύ λίγες φορές μου έχει ξενίσει και μένα.. βέβαια νόμιζα πως ήμουνα η μόνη που το έβλεπε.. από όσο κατάλαβα υπάρχουν και άλλοι, βλέπε "Πειρατές της Καραϊβικής" (μην γιουχάρετε όλοι μαζί, ένας ένας-ξέρω πως αυτή η ταινία άρεσε πάρα πολύ, εμένα όμως ο Τζώνυ δεν με έπεισε όσο θα ήθελα - τί να κάνουμε? γούστα είναι αυτά - ουφ το είπα και ξελάφρωσα) πάντως δεν μπορώ να μην παραδεχτώ το ταλέντο του ως ηθοποιό, την επιλογή των ταινιών που έχει παίξει.. τουλάχιστον για τα γούστα μου και είναι καταπληκτικός και πειστικότατος στις "μεταμφιέσεις".. αυτό θέλει ιδιαίτερη ικανότητα ειδικά όταν το κάνεις με τόσο μεγάλη επιτυχία. Γενικότερα όμως μου αρέσει και η στάση του σαν άνθρωπος, το αντιχόλιγουντ και η ρετσινιά του αλήτη που είχε πολλά χρόνια μιας και δεν συμβιβαζόταν στο κονσερβοκινηματογράφο....

Ας γυρίσουμε λοιπόν στην ταινία μας... και ας προς-ευχηθώ να τη βρώ μέσα στο Πάσχα σε κάποιο σινεμά και βέβαια να την οσμ-ιστό ;)μιας και επιμένω να τη δω στην μεγάλη οθόνη, τώρα αν πάρει το μάτι ή το αυτί κάποιου κάτι, ας μην το κρατήσει μυστικό..
Αυτά τα λίγα..

Καλή συνέχεια...

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....

S I M O R I L .......

09/04/2008, 14:10:17
Φίλε μου Dying_Incubus καλώς σας βρήκα, πολύ χαίρομαι που βρίσκομαι ανάμεσά σας αν και πάω - έρχομαι, πάω - έρχομαι, εδώ και καιρό..
Κατάλαβα το μπέρδεμά σου σχετικά με την ετεροχρονισμένη παρουσιάση της ταινίας εδώ, κάπως καθυστερημένα δηλαδή, αλλά βρήκα φως και μπήκα... αλλά στο τελος της παρουσίασης μου αναφέρω
quote:
Δυστυχώς δεν την έχω δει ακόμα και ακόμα χειρότερα δεν την παίζει κάποιο σινεμά πλέον..
Είναι από τις ταινίες που 8α ή8ελα να δω στον κινηματογράφο, αν δει κάποιος κάτι let me know...

Απλώς για την διευκρίνηση ;)

Α.. και μην ξεχάσω, δεν είμαι κατά των πειρατικών dvd - cd - και άλλων.. αλλά προτείνω, κάποιες ταινίες που αξίζουν να δει κανείς στο σινεμά, βλέπε Sweeney Todd, αυτή είναι η εκτίμησή μου δηλαδή για την ταινία, φίλε D_I προτείνω σινεμά για αρχή και μετά όσο πειρατεία αντέχουμε.. φιλικά πάντα..
να είσαι καλά!!!

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....

S I M O R I L .......

Edited by - simori on 09/04/2008 14:22:46

10/04/2008, 08:05:07
Καλή μου simori, η αλήθεια είναι ότι μια σε χάνω και μια σε βρίσκω αλλά είσαι από τις "σταθερές αξίες" των Συζητήσεων, ειδικά στην Κατηγορία του Κινηματογράφου.

Δεν παρατήρησα το κλείσιμο του μηνύματος σου οπότε και μπερδεύτηκα, νομίζοντας ότι η ταινία πρόκειται να προβληθεί σύντομα στους κινηματογράφους.
Όσον αφορά τον Depp, είναι πολύ καλός ηθοποιός, άριστος στις "μεταμφιέσεις" του - συμφωνώ ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό - αλλά ούτε εμένα με ενθουσίασε στα δύο τελευταία μέρη των Πειρατών της Καραϊβικής.
Γενικότερα αυτά τα 2 μέρη δε μου άρεσαν κι ο Depp μου φάνηκε κάπως άτονος...

10/04/2008, 10:21:30
quote:

Γμτ.... η ταινία παίχτηκε χθες στο κινηματογράφο " ΤΡΙΑΝΟΝ FIMCENTER
Κοδριγκτώνος 21 (Πατησίων 101) (ΜΕΤΡΟ Βικτώρια), 210-8215469, 2108222702.
Τρ." (στα υπόψιν μήπως και το ξαναπαίξει)

και δεν το πήρα οσμή.. :(

Πάντως χάρηκα που άρεσε τόσο πολύ η ταινία.. όσο για τον Τζώνυ, αν και εγώ τον θεωρώ πολύ καλό ηθοποιό κάποιες πολύ λίγες φορές μου έχει ξενίσει και μένα.. βέβαια νόμιζα πως ήμουνα η μόνη που το έβλεπε.. από όσο κατάλαβα υπάρχουν και άλλοι, βλέπε "Πειρατές της Καραϊβικής" (μην γιουχάρετε όλοι μαζί, ένας ένας-ξέρω πως αυτή η ταινία άρεσε πάρα πολύ, εμένα όμως ο Τζώνυ δεν με έπεισε όσο θα ήθελα - τί να κάνουμε? γούστα είναι αυτά - ουφ το είπα και ξελάφρωσα) πάντως δεν μπορώ να μην παραδεχτώ το ταλέντο του ως ηθοποιό, την επιλογή των ταινιών που έχει παίξει.. τουλάχιστον για τα γούστα μου και είναι καταπληκτικός και πειστικότατος στις "μεταμφιέσεις".. αυτό θέλει ιδιαίτερη ικανότητα ειδικά όταν το κάνεις με τόσο μεγάλη επιτυχία. Γενικότερα όμως μου αρέσει και η στάση του σαν άνθρωπος, το αντιχόλιγουντ και η ρετσινιά του αλήτη που είχε πολλά χρόνια μιας και δεν συμβιβαζόταν στο κονσερβοκινηματογράφο....

Ας γυρίσουμε λοιπόν στην ταινία μας... και ας προς-ευχηθώ να τη βρώ μέσα στο Πάσχα σε κάποιο σινεμά και βέβαια να την οσμ-ιστό ;)μιας και επιμένω να τη δω στην μεγάλη οθόνη, τώρα αν πάρει το μάτι ή το αυτί κάποιου κάτι, ας μην το κρατήσει μυστικό..
Αυτά τα λίγα..

Καλή συνέχεια...

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....

S I M O R I L .......

'Η μπορεις να περιμενεις μεχρι το καλοκαιρι, μηπως και προβληθει σε κανενα θερινο κινηματογραφο

10/04/2008, 18:02:20
Για τον θερινό κινηματογράφο θα διαφωνήσω για την συγκεκριμένη ταινία, ο ήχος και η εικόνα της απαιτούν καλή αίθουσα για να την ευχαριστηθεί κάποιος, όσο όμορφο είναι το θερινό σινεμαδάκι, τόσο ακατάλληλο είναι από πλευράς ήχου (λόγω των εξωτερικών θορύβων) όσο και εικόνας(μέχρι να νυχτώσει βλέπεις χάλια).

Και γω περισσότερο θέλω να βλέπω ορισμένες ταινίες αποκλειστικά στον κινηματογράφο, μόνο σε περίπτωση που δεν έχω προλάβει τις βλέπω σε dvd, αλλά προ ημερών έτυχε να δω μία ταινία κατεβασμένη από το διαδίκτυο και παρατήρησα κάτι( η ταινία είναι το θρίλερ 1408), λοιπόν το τέλος της ταινίας από το τέλος σε κινηματογράφο-dvd ήταν διαφορετικό ,πολύ καλύτερο και η ταινία είχε και πολύ περισσότερες σκηνές, μιλάω για την ίδια ταινία με τους ίδιους ηθοποιούς. Στο διαδίκτυο μου άρεσε, το τέλος που υπάρχει στο dvd όχι.Μάλλον η κόπια που κατέβασα θα ήταν εκείνη που προοριζόταν γι αυτούς που κρίνουν τις ταινίες πριν παρουσιαστούν στους κινηματογράφους.

Wolf
TrithemiusΜέλος
11/04/2008, 19:05:55
Συμφωνώ. Επίσης κατά τη γνώμη μου, ένα ζεστό, καλοκαιρινό βράδυ, είναι ασύμβατη ατμόσφαιρα για να δεις μία ταινία που διαδραματίζεται στο βροχερό, χειμωνιάτικο Λονδίνο...

R + C
A.E.T.E.R.N.I.T.A.S.
16/04/2008, 05:09:41
quote:
Για τον θερινό κινηματογράφο θα διαφωνήσω για την συγκεκριμένη ταινία, ο ήχος και η εικόνα της απαιτούν καλή αίθουσα για να την ευχαριστηθεί κάποιος, όσο όμορφο είναι το θερινό σινεμαδάκι, τόσο ακατάλληλο είναι από πλευράς ήχου (λόγω των εξωτερικών θορύβων) όσο και εικόνας(μέχρι να νυχτώσει βλέπεις χάλια).

Θα συμφωνήσω, δεν είναι για ταινίες όπως αυτή.. αλλά αν δεν προβληθεί κάπου μέχρι τότε, θα το υποστώ και αυτό....

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....

S I M O R I L .......

17/04/2008, 11:59:42
για να πω την αληθεια, λιγο παλιοτερα, πωρωνομον για κινηματογραφο... αλλα οσο περναει ο καιρος, τον βαριεμαι... προτιμω να βλεπω μονο καποιες ταινιες που θα μου κινησουν το ενδιαφερον, παρα να παω να τις παρακολουθω αλλες!

Για εξοδο με παρεα, παμε για κανα μποουλινκ, ή βολτες, αντι να κλεινομαστε για το 2ωρο σε μια αιθουσα, και να μην λεμε και τιποτα!