ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Το κείμενο με το μήνυμα από την Πανορθόδοξη Σύνοδο στην Κρήτη - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Το κείμενο με το μήνυμα από την Πανορθόδοξη Σύνοδο στην Κρήτη - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

kost30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
11/10/2016, 18:47:41
quote:

Εγώ λέω να διαγράψουν εμάς. Αφού θα εμφανιστεί Vasillis_2 στη συνέχεια. Άλλη δουλειά δεν έχουν να κάνουν, παρά να διαβάζουν ποιος γράφεται στο φόρουμ τους; Μια χαρά την έκαναν τη δουλίτσα τους εδώ μέσα οι ταλιμπάν, να κλείσουν αυτοί την πόρτα

Abyssus Abyssum Invocat

quote:
Αγαπητέ Αιθεροβάμων, ακούστε την κραυγή αγωνίας του Σωτήρη.
Πονάει για την κατάντια του esoterica και σίγουρα δεν είναι μόνος του, σε αυτή την θέση.

Διαγράψτε τον λογαριασμό του Πύραυλου, έστω κι αν αυτό αντιβαίνει τις αρχές σας.

Είναι "εθνική" ανάγκη.

Και να μείνουν μόνο όσοι συμφωνούν μαζί σας;;;
Βρε ανόητα όργια, τους διαφόρους Βασιλάκηδες, ή τους αντινετωπίζετε όπως ο Σωτήρης (με πλάκα), ή με την αδιαφορία.
Αν μείνετε μονο εσείς, τελείωσε το φόρουμ.
Για ποίο πράγμα θα μιλάτε ρε μπουνταλάδες;
...και αν κάποιος διαφωνήσει, θα φωνάζετε τον "δάσκαλο" να τους διαγράφει;;;
"δημοκράτες" του κώλου και του "διαλόγου";
Μπορεί κι εγώ να τον θεωρώ άλογο ζωντανό, αλλά η διαγραφή είναι ηλίθια πράξη.
Εξ αντιθέτων ορίζονται τα πάντα βρε (επίσης) άλογα ζωντανά!

Edited by - Αίολος on 11/10/2016 18:53:52

11/10/2016, 19:04:41
Τι λες εσύ χαμένε?
Υποστηρίζεις τον όμοιό σου.Λογικό είναι.
Χωρίς εσάς, μπορεί να μην λέμε κάτι, αλλά σίγουρα δεν θα διαβάζουμε μαλακίες.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

11/10/2016, 19:10:59
Μίλησε η κονσέρβα επιστήμη!!!

11/10/2016, 19:14:28
quote:
Χωρίς εσάς, μπορεί να μην λέμε κάτι, αλλά σίγουρα δεν θα διαβάζουμε μαλακίες.
Χωρίς εμάς τους "χαζούς", πως θα φαινόσαστε "έξυπνοι" εσείς;
Αφού χωρίς "χαζούς" είσαστε ΤΙΠΟΤΑ!!!

11/10/2016, 19:17:43
Πολύ μου αρέσω ώρες ώρες!

Edited by - Αίολος on 11/10/2016 19:36:01

11/10/2016, 20:20:14
Αίολος, είναι φυσικό να διαφωνείς με αυτά που γράφω, δεν διαφέρεις και πολύ από τους αναφερόμενους. Αφού δεν μπορείς να καταλάβεις τα βασικά που σου γράφουμε στο άλλο θέμα, αφού θεωρείς ότι η κάθε καμένη φλάντζα έχει έρθει "να κάνει διάλογο", να πιάσω και το δικό σου συγγραφικό ιστορικό που δεν ήθελα να θίξω... λέω να σας αφήσουμε να τα λέτε μεταξύ σας. Irreversible (και δεν αναφέρομαι στην ταινία).

Abyssus Abyssum Invocat

11/10/2016, 20:40:19
Δεν διαφωνώ σε ότι γράφεις ρε όργιο!
Διαφωνώ στις "πακέτο" (υπαγορευμένες) αντιλήψεις σου...
...και μην μου πεις ότι δεν έχεις "πακέτα" αντιλήψεις.

Edited by - Αίολος on 11/10/2016 20:41:08

11/10/2016, 22:18:50
Ρε παιδιά η διαγραφή ενός ή περισότερων που έχουν μιά τάδε (ΩΧ) άποψη, δεν είναι το φάρμακο που ψάχνουμε.
Ο Vassilis_1 - 2 - 3 και δε συμαζεύεται, δεν αλλάζει.

Ο άνθρωπος αυτός όμως ΔΕΝ συζητάει, σπαμάρει αδιάκοπα, έχει βάλει ένα λινκ που λέει οτι είναι η απάντηση σε κάθε ερώτηση που του κάνεις, γιά να μας δουλέψει και είμαι σίγουρος πως το απολαμβάνει στο έπακρον το δούλεμα που μας ρίχνει.

Σ' αυτή την περίπτωση φίλοι μου σηκώνει ΜΟΝΟ δούλεμα.

Έλα μωρέ Βασσιλάκη, θα σου περάσει η μαλακία...τα πρώτα 100 χρόνια είναι δύσκολα αγόρι μου.
Από γκόμενα πως πας? Έχεις τίποτις παρακαταθήκη ή τη βρίσκεις με το κυρ ελέησον τάκα τάκα?

Έτσι θέλουν ρε παιδιά αυτοί οι μαλάκες, δούλεμα!
Το να αφηνιάζουμε μ αυτά τα γίδια και να μας ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι και να σκούζουμε, δεν είναι σωστό πρώτα απ όλα γιά την ψυχική μας υγεία...άλλωστε ο σκοπός του esoterica δεν είναι να πάμε ομαδικώς γιά ηλεκτροσόκ αλλά ο δημιουργικός διάλογος, ο οποίος με τη σειρά του φέρνει την αυτοβελτίωση.

Ας το αξιοποιήσουμε αυτό, υπάρχει δυναμικό στο site που αξίζει να έχεις διάλογο ή έστω αντίλογο, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι γιά τα σκουπίδια μην τρελαθούμε δηλαδής.

11/10/2016, 23:42:47
quote:

Σ' αυτή την περίπτωση φίλοι μου σηκώνει ΜΟΝΟ δούλεμα.

Έτσι θέλουν ρε παιδιά αυτοί οι μαλάκες, δούλεμα!

Δεν είναι πάντα έτσι, γιατί αυτή η συμπεριφορά τείνει να χαλαρώνει το κλίμα, έως τα όρια του ξεχειλώματος. Από εκεί που προσπαθείς να συντονιστείς σε κάτι δημιουργικά, έρχεται αυτός ο "βαθιά θρησκευόμενος τύπος" όπως εχαρακτηρίσθει, σου σπάει τα @@ και εσύ ή θα τον βρίσεις ή θα τον τρολάρεις. Και στις δυο περιπτώσεις ο στόχος του επετεύχθη.

Abyssus Abyssum Invocat

ΗΧΩΜέλος
12/10/2016, 02:00:05
αν και εχω πολύ καιρό να μπω στο Forum το βρήκα όπως ακριβώς το άφησα να ξεκινάει ενα θεμα με διάλογο και να καταλήγει σε είπα, είπες είπε Ιδικά για θέματα όπως η θρησκεία.